30108
  • Zomil
    a kérdésed második felére a válasz meg be volt korábban linkelve egy oldal amin rajta voltak az aktuális tárgy árfolyamok, most nem találom, de talán Rage be tudja majd linkelni :)
    a promo itemeket(amiket bizonyos játékok elörendeléséért lehetet kapni a tf2) unusual-okat és ritkább sapkákat szokták keresni általában, meg a vintage sapkák is kelendöek. Általában annál értékesebb egy csapka minél ujabb és minél kisebb esélye van, h megkapd.
  • Zomil
    nem a pénzt kaptam, hanem a játékot :)

odaadtam az earbuds-ot és már kaptam is gift-ben az nfs: hp-t

viszont 2. alkalommal a terrira-nál már használtam egy 3. személyt, ugy sokkal biztonságosabb: odaadod a 3. személynek a cuccot és amikor te megkapod a játékot ö továbbadja annak akivel cseréltél. a terrira-t egy vintage Troublemaker's Tossle Cap meg vintage übersaw+flaregun-ért cseréltem el

pénzért nem adnám el a cuccokat, annyira nem kell a pénz, de játékokért szvsz simán megéri, ha van pár olyan cuccod ami érdekelhet másokat.

amugy a sourceop forumán érdemes nézelödni, ott van ilyen megbizhato emberek gyüjtöhelye, persze megvan az esély, h átvernek, ezért kell odafigyelni :)

ezen az oldalon lehet ellenörizni, h vki meg lett-e jelölve korábban scammernek.
  • ronihun
    azt megkérdezhetem esetleg, hogy az értékesebb itemeket te hogy adod el? úgy értem, milyen módon jut el hozzád utána a pénz stb. és amikért fizetnek azokat találni lehet v ládákba vannak leginkább?
  • Zomil
    azért nem :)
    20$-nál többet nem ér az :)
  • byzhouse
    azért 1esek fél lábukat adják :D
  • Fpocok
    Első eladott WoW accountom árából vettem egy elég erős számítógépet.
  • Zomil
    egy earbuds-ot adtam érte
  • Zomil
    most elkezdtem irni valami szépet, de teljesen feleslegesnek tartom tovább huzni veled az idöt...multkor már bebizonyitottad mennyire gyerekes vagy azzal, h abban lelted szorakozásod, h trade szerveren törölgetted a cuccaidat(nem a cucc törlésére gondolok itt, mint gyerekes dolog) :)
    amugy sem hiszem, h sokkal idösebb lennél, de mind1...

hajrá törölgess csak tovább, kukába azokkal a fránya virtuális itemekkel :)
  • byzhouse
    nincs sömmim,mert nem voltam itthon :D

Merlin: nekem elpasszolhatod a fölös cuccokat nyugodtan :))))))
  • Viktor99
    Na srácok ezt ne ha lehet. Szeressük egymást. :)

Peace out!
  • MerlinW
    Sok mindent lehet rólam mondani, de hogy "nagyarcú" vagyok, nos... nevezzük inkább józan gondolkodásnak vagy felnőttségnek ;)

Nyilván kidobnám vagy elajándékoznám a 2k-s unusual-t, mert lövésem sincs melyik az, függetlenül attól mennyire menő vagyok. Nemrég - a nagy kukázás előtt - elajándékoztam 60+ tárgyat, legalább jót tettem valakivel. Ami nem kellett neki, azt kidobáltam.

"Mondjuk a felh. lapodat elnézve, ha tényleg ennyi idös vagy..." ... kis szerencsével nemsokára fel fogsz nőni, és lesznek fontosabb dolgok is a kis életedben, mint TF2 tárgyakkal bohóckodni. Legalábbis remélem, és szívből kívánom.

A személyeskedést egyébként be lehet fejezni.
  • Jim Morrison
    name tag
  • byzhouse
    mit adtál a HP-ért?
  • Zomil
    Nekem sincs szükségem, de inkább van egy játékom amivel játszok, mint egy virtuális disz egy játékban.
    De te nyilván a 2k $-os unusual-t is kidobnád, mert akkor éreznéd igazán menönek magad :)

Mondjuk a felh. lapodat elnézve, ha tényleg ennyi idös vagy akkor sajnos ez a nagyarcuság már nem fog elmulni :(
  • MerlinW
    Egs. Nekem nincs szükségem ilyen "mellékkeresetekre" (hál'isten) :)
    A Hot pursuit pedig... erre nem is mondok inkább semmit:)
  • Zomil
    hiszed vagy sem az nfs: hot pursuitot és a terraria-t is sapibol vettem...az csak a te szüklátokörüségedet mutatja, h probálsz "kigunyolni"...
    szoval fail :)
  • MerlinW
    Ugyan, Zomil sapikból vette az első Ferrariját:)
  • Zomil
    hát ha esett egy unusual akkor el is hiszem... :DD
  • Narxis
    Én a lakbért fizetem belőle.
  • Jim Morrison
    szamodra is van nekem ha kell
  • MerlinW
    Ennyi:)
  • Zomil
    dobáld csak én meg elcserélem steam-es játékokra öket és még jol is járok :)
  • byzhouse
    akkor veszek 1-et :$
  • MerlinW
    Jaja trollkodtam:) Illetve én hoztam létre:)
  • Daell Drow
    Ezen a neven nem dobott ki semmit, de minja megkereslek a groupban, Mert mar lattam korabban trolkodtal ott.
  • Daell Drow
    Na valami hasonlot akarok kivitelezni. :D
  • Daell Drow
    Az en vagyok, de az a supportos tartalek acc.
  • Neoncsoves
    mert így át tudtam nevezni az alap spy kését "Szúrnám a fosód"-ra
  • Jim Morrison
    ez mé nem te vagy? :c
  • SzirmosSzisza
    Elnevezheted Néger Pénisznek a fegyvered
  • Jim Morrison
    nekem van 5is. JimMorrison723.hu
  • byzhouse
    miért olyan jó a nametag? :O
  • MerlinW
    Pont most kaptam egyet, ha kell vegyél fel: MerlinW [HUN]
  • Daell Drow
    Van valakinek Name tag? amivel at lehet nevezni a cuccokat. (nem a tulajdonsagat hanem a nevet)
    Cserebe oda adom az egesz inventory-mat, amit csak enged tradelni.
  • RatBaG #26873
    a fával.
    ehe ehe
  • Fpocok
    Nem azért gyűjtünk itemeket, hogy erősebbek legyünk, hanem azért.... hogy gyűljön. Ilyen a gamer lelke... mindent begyújteni.
  • Jim Morrison
    a fűvel?
  • RatBaG #26870
    akkor nekem özönleni fognak a droppok?
    nem tudom ez a sok cuccos-trades dolog mikor jött, de ugye én a soilder-demo után álltam le.
  • csokalaci
  • Viktor99
    Na ne szórakozz