30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#26907 a kérdésed második felére a válasz meg be volt korábban linkelve egy oldal amin rajta voltak az aktuális tárgy árfolyamok, most nem találom, de talán Rage be tudja majd linkelni :)
a promo itemeket(amiket bizonyos játékok elörendeléséért lehetet kapni a tf2) unusual-okat és ritkább sapkákat szokták keresni általában, meg a vintage sapkák is kelendöek. Általában annál értékesebb egy csapka minél ujabb és minél kisebb esélye van, h megkapd. -
#26906 nem a pénzt kaptam, hanem a játékot :)
odaadtam az earbuds-ot és már kaptam is gift-ben az nfs: hp-t
viszont 2. alkalommal a terrira-nál már használtam egy 3. személyt, ugy sokkal biztonságosabb: odaadod a 3. személynek a cuccot és amikor te megkapod a játékot ö továbbadja annak akivel cseréltél. a terrira-t egy vintage Troublemaker's Tossle Cap meg vintage übersaw+flaregun-ért cseréltem el
pénzért nem adnám el a cuccokat, annyira nem kell a pénz, de játékokért szvsz simán megéri, ha van pár olyan cuccod ami érdekelhet másokat.
amugy a sourceop forumán érdemes nézelödni, ott van ilyen megbizhato emberek gyüjtöhelye, persze megvan az esély, h átvernek, ezért kell odafigyelni :)
ezen az oldalon lehet ellenörizni, h vki meg lett-e jelölve korábban scammernek. -
#26905 azt megkérdezhetem esetleg, hogy az értékesebb itemeket te hogy adod el? úgy értem, milyen módon jut el hozzád utána a pénz stb. és amikért fizetnek azokat találni lehet v ládákba vannak leginkább? -
#26904 azért nem :)
20$-nál többet nem ér az :) -
#26903 azért 1esek fél lábukat adják :D -
#26902 Első eladott WoW accountom árából vettem egy elég erős számítógépet. -
#26901 egy earbuds-ot adtam érte -
#26900 most elkezdtem irni valami szépet, de teljesen feleslegesnek tartom tovább huzni veled az idöt...multkor már bebizonyitottad mennyire gyerekes vagy azzal, h abban lelted szorakozásod, h trade szerveren törölgetted a cuccaidat(nem a cucc törlésére gondolok itt, mint gyerekes dolog) :)
amugy sem hiszem, h sokkal idösebb lennél, de mind1...
hajrá törölgess csak tovább, kukába azokkal a fránya virtuális itemekkel :) -
#26899 nincs sömmim,mert nem voltam itthon :D
Merlin: nekem elpasszolhatod a fölös cuccokat nyugodtan :)))))) -
#26898 Na srácok ezt ne ha lehet. Szeressük egymást. :)
Peace out! -
#26897 Sok mindent lehet rólam mondani, de hogy "nagyarcú" vagyok, nos... nevezzük inkább józan gondolkodásnak vagy felnőttségnek ;)
Nyilván kidobnám vagy elajándékoznám a 2k-s unusual-t, mert lövésem sincs melyik az, függetlenül attól mennyire menő vagyok. Nemrég - a nagy kukázás előtt - elajándékoztam 60+ tárgyat, legalább jót tettem valakivel. Ami nem kellett neki, azt kidobáltam.
"Mondjuk a felh. lapodat elnézve, ha tényleg ennyi idös vagy..." ... kis szerencsével nemsokára fel fogsz nőni, és lesznek fontosabb dolgok is a kis életedben, mint TF2 tárgyakkal bohóckodni. Legalábbis remélem, és szívből kívánom.
A személyeskedést egyébként be lehet fejezni. -
#26896 name tag -
#26895 mit adtál a HP-ért? -
#26894 Nekem sincs szükségem, de inkább van egy játékom amivel játszok, mint egy virtuális disz egy játékban.
De te nyilván a 2k $-os unusual-t is kidobnád, mert akkor éreznéd igazán menönek magad :)
Mondjuk a felh. lapodat elnézve, ha tényleg ennyi idös vagy akkor sajnos ez a nagyarcuság már nem fog elmulni :( -
#26893 Egs. Nekem nincs szükségem ilyen "mellékkeresetekre" (hál'isten) :)
A Hot pursuit pedig... erre nem is mondok inkább semmit:) -
#26892 hiszed vagy sem az nfs: hot pursuitot és a terraria-t is sapibol vettem...az csak a te szüklátokörüségedet mutatja, h probálsz "kigunyolni"...
szoval fail :) -
#26891 Ugyan, Zomil sapikból vette az első Ferrariját:) -
#26890 hát ha esett egy unusual akkor el is hiszem... :DD -
#26889 Én a lakbért fizetem belőle. -
#26888 szamodra is van nekem ha kell -
#26887 Ennyi:) -
#26886 dobáld csak én meg elcserélem steam-es játékokra öket és még jol is járok :) -
#26885 akkor veszek 1-et :$ -
#26884 Jaja trollkodtam:) Illetve én hoztam létre:) -
#26883 Ezen a neven nem dobott ki semmit, de minja megkereslek a groupban, Mert mar lattam korabban trolkodtal ott. -
#26882 Na valami hasonlot akarok kivitelezni. :D -
#26881 Az en vagyok, de az a supportos tartalek acc.
-
Neoncsoves #26880 mert így át tudtam nevezni az alap spy kését "Szúrnám a fosód"-ra -
#26879 ez mé nem te vagy? :c -
#26878 Elnevezheted Néger Pénisznek a fegyvered -
#26877 nekem van 5is. JimMorrison723.hu -
#26876 miért olyan jó a nametag? :O -
#26875 Pont most kaptam egyet, ha kell vegyél fel: MerlinW [HUN] -
#26874 Van valakinek Name tag? amivel at lehet nevezni a cuccokat. (nem a tulajdonsagat hanem a nevet)
Cserebe oda adom az egesz inventory-mat, amit csak enged tradelni. -
#26873 a fával.
ehe ehe -
#26872 Nem azért gyűjtünk itemeket, hogy erősebbek legyünk, hanem azért.... hogy gyűljön. Ilyen a gamer lelke... mindent begyújteni. -
#26871 a fűvel? -
#26870 akkor nekem özönleni fognak a droppok?
nem tudom ez a sok cuccos-trades dolog mikor jött, de ugye én a soilder-demo után álltam le. -
#26869 -
#26868 Na ne szórakozz