Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mp_carentan

Zomil
achievement_idle

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rage47
badlands
FZoleee
egyébként nektek melyik a kedvenc pályátok? 😄
Zomil
én is vettem már kulcsot...de jopár másik embert is ismerek aki szintén vett 😊
1kulcsot megért, h ezzel mutassam ki a hálámat, h a valve ilyen sokat foglalkozik a játékkal teljesen ingyen (most ne legyen abbol flame, h mennyire basszák el igy esetleg a játékot, mert most nem arrol van szo)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tototto
ismersz olyat aki vett már kulcsot? (lehet csak nekem nincsenek kocka ismerõseim) <#nevetes1>
érteni értem hogy semmibe nem kerül és biztos van olyan hülye aki pénzt ad azért hogy kapjon sapkát, csak az értelmét nem látom, aki akar venni cuccot, az vehet egy dobozt a storeban ha akar ugyanúgy 2.5dollárért mint most a kulcs kinyitja és ha szerencséje van kap sapit, de aki nem akar fizetni érte annak fölösleges dobni ládát inkább fegyót dobjon annak még van is értelme (bár nem sok ha 54 fegyó kell egy kalaphoz)

Zomil
azért dobálják a ládákat, h vegyenek kulcsot...nekik ingyenes a dobálás...nem értem, mit nem értesz ezen...

tototto
meg folyton dobálja ezeket a ládákat, kulcsot hozzá persze csak venni lehet, a dobott ládáknak vajon hány %ához vesznek kulcsot, mert szerintem fölöslegesen dobálják, vagy akkor dobálják a kulcsot is olyan ritkán mint a kalapokat

Rage47
<#eljen>
a játék tudja, ki gyengébb jellem, és ki fog venni sapikat😄
Zomil
lotto ötöst, sem nyer az 100%-osan aki mindig megteszi a számokat 😊
ez van...csupán szerencse kérdése

tototto
arra várhatnak inkább törlöm a játékot ha nem ad egyhamar <#mf1>

azért ,hogy te meg féltékeny legyél rá és pénzért vegyél
tototto
najo de ha valakinek dob 2 sapkát (itt olvastam fórumban) egy nap nekem meg semmit két év alatt akkor ezt mégse értem, ahhoz hogy becraftolja ember 54 fegyó kell, tehát én pl ha napi 2 fegyvert kapok amikor játszok más meg két sapkát akkor nekem minimum 54 napig kéne játszanom hogy ugyanott legyek, ha logikusan lenne kitalálva a rendszer akkor pl ugy csinálnák hogy pl minden 30 vagy 50. drop egy kalap legyen, így legalább mindenkinek lenne esélye egy hónapba egy kalapra biztosan

Zomil
mivel random dobálja igy csak a szerencsén mulik 😄

Rage47
ha van sok fegyód akkor bezúzhatod õket 😊
tototto
mennyit kell játszani hogy egy tökfödõt dobjon ez a játék, nekem még soha egyet nem dobott? mi értelme van olyan fegyvereket dobni amibõl már van 5+, ha már sapkát nem ad legalább olyan fegyvert dobna ami még nincs

sLINKy
http://tf2b.com/?id=slinkyone én sírok a legjobban. : )

:] HardStyleZ || iPhone 4S || Xiaomi MI2 || Samsung GT 10.1 || Team Fortress 2

A 2. és a 3. lövés közt pont be tud tölteni egy rakétát, látszik is a lõszer számlálón.
NEOreg3
akkor ki, mert egyedül volt kék soldier a közelben. a jobb felsõ sarokban jelezte, hogy õ ölt és még hit sound is volt

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

FSpofon
amikor leesik nem õ lõtte

Arab money

NEOreg3
valaki meg tudja nekem magyarázni, hogy amikor kritzelik, hogyan tud zsinórban ötször lõni a rakétavetõvel?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

csokalaci
Ma is kaptam egybõl 4 itemet, tegnap 10-et. Craftoltam is jó szar fegyvereket.

http://facebook.com/musicleander

dupla annyi gyakorisággal
tototto
ez a double drop mit takar, dupla annyiszor dob mint szokott, vagy ha dob valami itemet akkor egyszerre kettõt?

dave10000
Most nem kösz, egyenlõre a heavy-nek akarnák egy jó sityakot szerezni 😊

Berliners bucket helm nem érdekel?😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

dave10000
Rendben köszönöm a válaszokat. Am. van valamelyikõtöknek 1 fölös Big Chief sipka. Cserébe fel tudok ajánlani az elkészítésséhez szükséges 4 Refined Metal-t és 1 Heavy class token-t, vagy esetleg ha másra van szükség akkor még körbenézhetek a tatyóban.

csokalaci

Aquir
akkor jelenik meg, ha meghaltál, vagyis nem játszol 😛

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ki lehet kapcsolni valahogy ezt az oldalt, hogy mit kaptál game alatt? azaz legyen a menüben, de nem akarok kattintgatni, hogy ok, ha játszom
csokalaci
Nem a számmal van bajom, hanem, hogy nem is játszottam ma szinte semmit és így is kaptam 😄

zsakosfrodo2
Oh fat man, please... 😊
kép

csokalaci
Na ez vicces. Egész délután nem voltam itthon, most belépek és ez fogad:

NEOreg3
pyronál közelharcra csakis az axtinguisher

Dency
Sima minigun szerintem jobb heavynek mégha -20 a sebzése is, brass beast eléggé belassít.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

dave10000
Üdv.

Lenne 2 kérdésem. Szerintetek melyik fegyver a jobb Heavy-nek, a Minigun vagy a The Brass Beast. A másik pedig, hogy Pyro-nak közelharci fegyvernek melyik lenne a legjobb. (Leginkább a The Powerjack és a Sharpened Volcano Fragment között gondolkodok.)

A válaszokat elõre is köszönöm.

Megpróbáltam az összes lépést és még minig nem mûködik és már marha pipa vagyok<#falbav>

Rage47
én jól szórakozok még olykor😊 nemtom mennyibe kerül
ha laza lövöldére vágysz mindenképp megéri
byzhouse
érdemes még megvenni a játékot vagy már nagyon traderõl szól? (kezdõként meg mit érek én trade dologgal mikor semmi cuccom nincs)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

egy próbát megér köszi 😊

NEOreg3

Ja és más játékok ettõl függetlenül mûködnek.

Az mit jelent ha már 1 napja azt írja a tf2, hogy game is currently unavailable try again at another time?<#confused>
És vagy 20-szor updateeltem és csomószor újraindíottam. Valaki segítene?

csokalaci
Amikor régen játszottam még nem volt ilyen.
#25964 Ma nem leszek itthon délután, szóval leállok 😄

Rage47
jó most már leállhatnál az itemgyüjtéssel 😄
TheGrinder
Ez egy régi bug, bármelyik karakterre húzod a backpackról az egeret annyi itemet ír ki amennyi a backpackedben van.

csokalaci
Na szép.
Megnézem a táskám, és véletlenül ezt találtam:
(Soldier itemjeit nézzétek). HD-ban érdemes nézni.

Ja és amíg vettem fel a videót kaptam egy flaregun-t. <#idiota>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Fabio Capello
Lett:

-Le party fantome
-Private eye

Fabio Capello
Na fellõttem az idlét hátha pottyan valami 😄