30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
Essencia #26947 Hát, megpróbáltam de még mindig nincs... pedig minden más játékban . van..::D, vicc az egész -
#26946 volume 1 konzolba -
Essencia #26945 Sziasztok, egy olyan problémám lenne, hogy ma elment a hang a játékba... és nem tudom mitől(CTRL+S-et már próbáltam), Újra is raktam... de semmi, valami ötlet?
Köszi előre!
-
ez az igazi tf, nem a sapis fos, és nem is a gránáttalan sétálós fos ami régen volt a tf2.
--> vagyis a tf2 nem is változott meg annyira, nyugodtan lehet játszani vele ha régen szeretted. -
#26943 az a baj hogy mindenki csak sír de senki nem jött fortress foreverezni (most jött ki új patch btw), ahol már játszani is kéne tudni. -
Neoncsoves #26942 játsszál vagy egyél rizst csirkemellel -
xxxpaulxxx #26941 Vááá rossz nézni mik jöttek már ki a játékhoz
Strange cuccok, pocket medic, meg tökömtudja mik... bezzeg az én időmben:D -
xxxpaulxxx #26940 de -
#26939 nem -
xxxpaulxxx #26938 Szar az összes mmo -
#26937 téme lezárva.
v3ktortól loptam -
#26936 hát random arénában bohockodáshoz, meg a factionos hülyülés tényleg gáz, de a játék lényege a Heroes' Ascent és a GvG, gondolom egyikben se volt részed, igy a véleményed nem igazán mérvado :)
Én voltam anno egy komoly és jo magyar pvp guild-ben és én is alapitottam egy saját pvp guildet és elmondhatom, h olyan pvp élményt, mint a GW egy GvG meccsen vagy egy Heroes' Ascent meneten, egyik mmo sem nyujt :) -
#26935 Amúgy Cabal tényleg jó, ha nem ismered mesélek róla PM-ben. -
#26934 -
#26933 The Old Republic és most béta alatt ~30-50 GB ha jól tudom. -
#26932 Silkroad :$ -
#26931 azmi? :o és miért, mekkora lesz? :o -
#26930 Akkor te nem fogsz TOR-ozni :D -
#26929 -
#26928 Na ezt a téma zárásaként írom mert hát mégis csak TF2 topik :P
GW volt nekem is és el kell hogy keserítselek, szörnyűnek tartottam a pvp-t. A 2. részt már ki sem próbálom. Örülök h megszabadultam az 1-től. Aion-t most töröltem le mert felidegesített telepítéskor hogy ilyen nagy :D -
#26927 Mondanám, h Guild Wars, de egyrészt sajnos már leáldozott annak a játéknak, másrészt nem is ingyenes(illetve ugy ingyenes, h nincs havidij, csak 1szer meg kell venni). De azt elmondhatom, h a GW ota jobb pvp mmo-t még sosem találtam. Talán a 2. rész hozza azt a szinvonalat :)
Sok mmo-t kibprobáltam, de egyik se tudott igazán megfogni, egyedül az Aion jött be még nagyon, de sajnos csak pár honapot tudtam vele tolni, mert aztán elfogyott a zsé és inkább sporoltam :) -
#26926 Metin2: (folytatás #26923-ban). -
#26925 Ezt kihagyom.
MerlinW - Toltam még múltkor trialt. A stílusa nagyon ott van, de bűn rossz a pvp. -
#26924 Global Agenda - posztapokaliptikus cucc. Pvp, pve, coop, dm, tdm, ctf, amit csak akarsz. Van jetpack, sentry, mobil pajzs, különböző fegyverek, stb, stb. -
Kexii #26923 9Dragons: Kb 1 évig kell csak mobokat ölnöd ahhoz, hogy eljuss egy olyan szintre ahol már vagy valaki és 400-500 eurót minimum elkell költened ahhoz hogy labdába tudj rugni. Na meg nem árt egy jó kis cheatengine sem. Remélem meghoztam hozzá a kedved.
Ha mégsem tudom ajánlani még a Cabal-t is. F2P de nagyon sok tört szeró is van hozzá. -
#26922 igen...köszi :DD
Viktor: amilyen mmo-t keresel olyan nem létezik :D
Szolj ha találtál! -
#26921 Real Life
-
#26920 -
#26919 vkivel bizniszelnék egy Loch-n-Load-ot... asszem -
Neoncsoves #26918 Forsaken World, steamen F2P -
#26917 GunZ ? Bár ott van HP bőven :D -
#26916 OFF:
Nem tud valaki egy jó ingyenes mmo-t (vagy törtös fizetőset) amiben jó a pvp és nincs mindenkinek 400000 hp-ja?
WOW, aion, age of conan nem érdekel.
ON: Gyilkos egy ember. Főleg a hátsó :''D
-
Pio #26915 Akkor lényegileg vettem Neked ajándékba egy Hot Pusruitot? :D -
#26914 Fogalmam sincs, hogy miért, de nekem 2 vintage crit-a-cola is van a táskámban. :D -
#26913 jah ezaz :)
csak 1-2 vintage fegyver ér többet mint a többi, pl. a crit-a-cola, amiböl nagyon kevés van, meg a régebbi vintage-ek -
Neoncsoves #26912 EGYELŐRE -
#26911 esetleg erre gondoltál? hátha valakinek hasznos, én nem nagyon értek belőle semmit :D -
#26910 nem, en megveszem toled screpert -
#26909 a vintage fegyverek ilyen értéket képviselnek? -
#26908 világos, köszi :)