Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy valaki nem tudja mi annak a mapnak a neve amiben középen van 1 torony aminek az oldalán 2 "folyosó" fut felefele, de középen is fel lehet rá jutni ? Ha jól emlékszem ilyen HQ szerû a map.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
konyakosmeggy
+10%bonus damage
+always post when "mehet"
-3nap részegség
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
dustbowl2t adjanak inkább
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
#26179: Én igen... mivel rohadtul nincs idõm játszani és ha van is, akkor se ezzel játszok😄 (de a sapi az kell, mert mindig is szerettem Barbie-zni<#idiota>#idiota>)
http://facebook.com/musicleander
Innen kb én vagyok az egyetlen aki kompetitítv szinten tolja, és az is aki nem szokott idlezni. Hiába tagadjátok, a double drop week alatt kb mindenki belépett.
Visszatérve a kompetitív részére. Aki nem tudná waron a timelimit 30 perc, tehét mivel én "sokat" warozok plusz emellett pubolok, persze hogy összegyûlik ennyi játékkal eltöltött óra. Másrészt ha az 1700 órát nézitek az nem sok ahhoz képest, hogy már tolom egy idje. Ennyit akartam.
Már terveztem, hogy 2 géprõl nyomom 4 accal (virtual pc😄) No de mind1, köszi😄