Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Tud valaki csengõhang packot amivel lehet menõzni RL ?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Dency
De milyen ára van már a shopban, 7.49€

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

valaki adjon már flaregunt :|

byzhouse
volt 3 backpackom és az egyiket elcseréltem black boxra utána a használatlan fegyvereket beolvasztottam.

neo: hát igen a sentry szopat. :S

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

NEOreg3
ráadásul sentryk ellen 16 körüli a sebzésed, szóval bénítani tudsz, de már egy minisentryvel is meg fogsz szenvedni, ha nincs nálad shotgun

de a legnagyobb baj vele mégis az 5 lövés, túl jó így ahhoz, hogy ne ezt használják

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

SzirmosSzisza
Lol mire cserélted ?
Én lecraftoltam a pisztolyt, de inkább maradok buff bannernál 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

byzhouse
na végre 2óra üzletelés után meg lett a 2 új fegyver :3

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Dency
Nemsok az, csak másodlagos tüzeléskor iktatja ki ami töltést igényel, és le is lassulsz, szóval addig 3x lelõnek.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

SzirmosSzisza
Remélem sok a CD-je ... :/

Aquir
4 sec-re kilövi a gépeket? Ez nem rohadt sok? 😄 A végén sehol sem lesz defend mert senki nem lesz engineerrel..

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

byzhouse
sok idióta olyanokat kér 1 Black boxért/új laucherért,hogy nem igaz. elõbb én hülye becraftoltam az 1ik rádiót(vagy mi az) pedig eltudtam volna cserélni 1 black boxért =(((

Viktor99
Ennél rosszabb és erõltetettebb (van ilyen szó?) képregényt még sosem láttam :[

Ez is szar update strtrekes faszságokkal tele. Grat valve
Fpocok
Fogadd el a friend inviteot és akkor odaadom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

byzhouse
wtf? miért nem varázslós cuccokat raktak bele? most úgy is menõ a Harry Potter

RatBaG
Aquir
yep

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

FSpofon

Arab money

RatBaG
valamelyik mapon szoktam a direct hitet is használni, de általában inkább a simát. jó lenne vmi +stat, de black boxom sincs...

Per Aspera Ad Inferi.

Zomil
liberty-ben mi a jo? 😄
3rakéta elég kevés

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

byzhouse
feljöhetsz ts-re a TF2 szobába :-D

Fpocok
Van egy feles tomim... mit adsz érte?

RatBaG
nekem is van, bezzeg értelmes fegyver sose fog esni (liberty, tomislav)

Per Aspera Ad Inferi.

Ma esett ugyan ez... 😊)

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Fpocok

plu604
köszönöm a válaszokat!

byzhouse
csak te.

SzirmosSzisza
Mintha nem lehetne ingyeneseknek ajándékozni.

Fpocok
Szerintem nem.

plu604
Egy kérdés, amire ha a választ már sokszor leírták bocsánatot kérek, de lusta vagyok visszakeresni:
ha befizetek 5 eurot, és abból veszek a Mann.Co shopban 2 itemet meg egy gift wrapet és az egyik itemet ajándékba elküldöm haveromnak, akkor mind a ketten "teljes értékû" játékosok leszünk, vagy csak én?

Viktor99
Ne tedd barátom. Ennek a játéknak proci kell sajnos. Nekem is ez a bajom. De engem különösebben nem izgat. FPS config jó szóval 30 fps megvan a legngyobb teamfightokban is <#vigyor2>
Attila8805
Köszi szépen.
Akkor gyûjtök videókártyára😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

MerlinW
Hát... itt már csak az AT énekel, a csajsziból nem sok maradt😊

[merlinw.org]

csokalaci
Ez mindent megmagyaráz.

http://facebook.com/musicleander

SzirmosSzisza
AutoTune 2.3 as verziója kijött már az elõzõ videó óta.

csokalaci
De vajon miért más a hangja , és mit keresnek benne gitárok ? 😄

off

új csengõhangom

Aquir

csokalaci
Dehogynem, rengeteg sapi van.

Aquir
Nem jó, mert abba nincsenek sapkák!

Grr1234

csokalaci
Mert Lego Racers 2-zöm.

csokalaci
Tudtam hogy lesz egy fasz aki ezt írja <#banplz>
Mellesleg már nem gmodozom.

NEOreg3

Rage47
<#taps>
pont ezt akartam írni 😄AS😄: