Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viktor99
Én jó spy-nak tartom magam, és nem igazán értek veled egyet. Szerintem minél többször vagy láthatatlan annál nagyobb esélyed van a túlélésre. Erre jók az ammo pakkok. Ha nincs ott úgy kell uncloak-olni hogy ne lássanak meg. Az álcáról pedig annyit hogy az sose jó ha nincs, de nem hátrány ha mindig van 😛 Szóval inkább válts álcát 2 percenként mint hogy 5-6 percenként ugyanazt told be az akció kellõs közepén. A spy egyik legnagyobb fegyvere a megtévesztés. Ezt kell kihasználni 😊 (Na meg a baackstb sem gyenge 😛)
Akár kipróbálhatjuk a technikát, ha meghívtok!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

SzirmosSzisza
Az a baj, hogy ez leírva szép, de mivel Goldrush az csõpálya, ezért maximum a támadók tudnak a másik mögé kerülni, védekezõknek esélytelen, fõleg Spynak, aki nem tud rocket jumpolni. És ha folyamatosan lõnek egy irányba, akkor a Spy nem tudja õket kikerülni, lehet akármilyen skilles. Egyszer próbáld ki goldrusht. Én mióta megvan TF2 csak azt tolom 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Akár be is lehet várni az ellent egy alkalmas sarok mögött! Mielõtt már meglátnának benyomod a láthatatlanságot és megvárod, míg elhaladnak melletted... amint az uccsó is elment (tuti, hogy egy ilyen játékmódban gyorsan akarnak haladni)... akcióba lehet lépni.... Szép kis kavarodást lehet kelteni!

Ha valaki jól Spy-ol tuti legalább 1 támadó odavész, ha gyakorlott, akkor több is!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ne találjon el golyó! Ha kell nagy ívben kell kerülni, lehetõleg olyan útvonalon, amit nem nagyon használnak!

Elõbb utóbb úgy is szélesebb útvonalon kell haladniuk, akkkor meg végük van!

Jah és Spyhoz még egy dolog: Nagyon vigyázni, kell, hogy ne ütközz a támadóknak láthatatlanul, mert azonnal kapcsolnak... Tesztfázisban jópárszor elpatkoltam így!

Jah és Spy-al ha mögé ugrassz (magaslatról) már tolható is a backstab.... Erre is alkalmas az a pálya! CSak addig ne vegyenek észre, amíg mögéjük nem érsz (ez meg a Spy-olás alapfeltétele)!

SzirmosSzisza
De, ha eltalál egy golyó, akkor látszódsz egybõl 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ha láthatatlan vagy nem látnak! Amit én eddig kitapasztaltam a spy-al, hogy akkor kell aktiválni a láthatatlanságot, amikor már igen közel vagy az ellenfélhez, de még látótávolságon kívül (hogy ne fogyjon el az idõd idejekorán) és amint az ellenséges vonalak mögé érsz akkor kell álcát kapcsolni.... ebben az esetben, ha 4-5 heavy van + 2 medic, akkor a csapat nagy része mögé tudsz kerülni, amikor is elkaphatod õket álca nélkül is!

És ebben az esetben a lendületük megtörése érdekében szerintem nyugodtan be is áldozhatja magát a Spy (respawnig, meg értékes területet lehet foglalni .... Mérnökök elõre tudják tolni a Turreteket!)

Még ezen a Goldrush-on nem játszottam, de épp elég hely van rajta a Spy használatához ahogy elnézem!

RatBaG
nincs valakinek egy felesleges black box-a?

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza
Azt tudom, de ha folyamatosan lõnek nem tudsz mögéjük jutni, mert, ha egyszer látják, hogy ott vagy, akkor rád fókuszálnak 😊

Mediceket kikapják a spy-ok utána a heavy-k bukta is idõ kérdése... Elõre és hátra nem tudnak egyszerre figyelni ( 2-3 spy kikapja mediceket, még tán a heavy-kbõl is párat és rögtön megtörik a támadás)!

Backstab-et semmi sem healeli!

SzirmosSzisza
De hogy ? Goldrush, jön feléd 4-5 heavy, mind lõ folyamatosan, ha el is találod Flare Gunnal medic / cart visszahealeli :/

Most így max egy Engi teamet tudok elképzelni Wranglerrel 😄

Full Heavy push = Csak Heavy-vel jönnek? Mert ebben az esetben a hátukba kerülve (persze, míg elõlrõl lehetõség szerint lekötik õket) Spy-al akár 3-at 4-et le lehet simán kapni, mire észbe kapnak!

Tegnap sikerült 10 másodpercen belül így leszedni elõször a támogató medic-et, majd az elõtte lévõ 2 heavy-t is! (társak kakában lettek volna, ha ezek 3-an berombolnak a foglalandó pontra!)

medik pyro ellen pushhal... mindennek megvan a maga ellenszere, csak az emberi hülyeségnek és gyávaságnak nincs
SzirmosSzisza
Full heavy pusht mivel lehet megállítani ?

Persze ha sniperrel vagyok, nem íjjal megyek(azzal nem találok el senkit.. túl lassú!)

Én akikkel játszom általában Demoman-el (õk szoktak az elsõk lenni) aláznak mindenkit nagyon durván... én meg ultra béna vagyok vele.

Én egyébként Heavy, Sniper, újabban Spy-al (Spyal nagyon kell tudni játszani ahogy nézem... legtöbb killem 4 volt meghalás nélkül... amúgy is csak mostanában kezdtem a TF2-t) és Engineer-rel szoktam menni! Egyébként Mediccel se atomfizika jól teljesíteni... beállsz egy Heavy mellé és igen szép pontokat lehet így begyûjteni!

Amivel nagyon rossz vagyok az a Demoman (egyszerûen nem találok el senkit sem) és a Pyro.

Ellenséges Snipereket viszont szeretek alázni Sniperrel <#nevetes1>

szerintem 3 kasztot nem kéne limitelni csak: demo,heavy, medic.... ill védõben(red) a pyrot... és nem lenne gond, megtanulnának játszani az emberek
byzhouse
csipás lepontoz. ma kaptam tomiszlavot :$

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

RedDevilsza
megölsz 5 embert, elmész egy dispenserig vagy hp csomagért <--- repeat = win<#idiota>

SzirmosSzisza
Miért ? Ugyanúgy sebezõdsz.

RedDevilsza
Ha van brass beast vagy tomislav, medic se kell.

SzirmosSzisza
Medic nélkül az 😄

Grr1234
Új vagyok. 😄

csokalaci
<#idiota><#eljen>

http://facebook.com/musicleander

NEOreg3
azzal aztán tudomány elsõnek lenni😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Grr1234
Én heavyvel szoktam menni, általában elsõ vagyok...

RatBaG
nekem semmi bajom se lenne a f2p arcokkal... ha nem FOLYTON spy-sniperként csücsülnének a lista alján...3-4 db, támadóban. <#duma>

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza
Én F2P-sként is mindig elõl voltam, meg ingyen hétvégéken toltam, utána meg 1-2 hónapig törtön. Csak aztán költöttem rá teljes 1000 forintot, hogy legyen nagyobb tatyóm 😊

Rage47
ja
Fpocok
Most lehet gonosz leszek, de ha kitiltanák õket a szerverrõl, akkor abban lenne valami logika. De az, hogy csak kiírja... semmi értelme. Max arra jó, hogy tudd, kik a "gyengébbek". Értelmetlen baromság az egész.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rage47
nem is értem, minek megkülönböztetni így az embereket, szánalmas
Fpocok
Van ez a hülye cucc, ami kiírja, ha valaki F2Pes. Egyik pillanatról a másikra észreveszed, hogy hirtelen a csapatodat ownloják a szarba, ránézel a scoreboardra és látod, hogy a csapatod tele van F2P essel, míg a másiknál van egy darab. A sok wannabe pro ugye átmegy oda, ahol kevesebb van és rendesen felborul a balansz. Én, aki meg csak játszani akar, annak rohadtul nem fun így.

No offense, de aki most kezdte F2P, az még nincs annyira ügyes, mint aki hónapok óta tolja. Arról nem is beszéltem még, hogy állandóan mindkét spyt beválasztják.

Ezentúl tuti nem megyek olyan szerverre, ahol ilyen script van.

Rage47
mi a baj?
Fpocok
Faszom ebbe a sok elitista köcsögbe meg a hülye f2p scriptbe... többet OGC szerverre biztos nem megyek!

cs1rk3
Szerintetek ez makk kill?? 😄

😄DDDDD

RatBaG
na kellett nekünk az ali baba topánkájáról dumálnunk, esett egy nekem is <#idiota>
meg ez: Solemn Vow
tehát ismét semmi értelmes...

Per Aspera Ad Inferi.

trollingnak sem jó? mégis rinyálsz miatta <#taps>

byzhouse
bp expanderrel

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Viktor99
Shopban lehet venni plusz 100 slotot.
kraftoltam egy lézert, eladó egy sapiért mert nekem nem kell 😄
Dency
TF2 FAQ-ban azt írja premium accountosoknak 300 férõhelyes a hátizsák de 1000-re lehet bõvíteni, de azt hogy?

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Zomil
linkeld csak a videok-kat...engem nem zavarnak... 😄DDD
némelyik még vicces is 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Viktor99
De rage tiltsd már ki ezt a retardáltat. Mindig bebassza ide ezt a sok szart. Realee mindenki gyûlöli ezeket a fos undormányokat. Állj már le. Még trollin'-nak sem jó. -_-
Rage47
idétlen

hagytad <#whatever>

kakaoskalacs
LOL ma craftoltam Cow mangler 5000-t meg azt a pisztolyt Lézeres l*fasz azis : D hat érdeksek -.-
jah és hagytam hogy lelöjjön 1v1-ben egy F2P-s -.-

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.