30108
  • Neoncsoves
  • Neoncsoves
  • Metalmilitiakid
    Igazából nagyon random mikor mit ad be. Néha beadja messzire a random lövést, de néha az álló embert sem találom el 1 méterről.
  • Fpocok
    Az nem az a fegyver, amivel csak a legelső golyó pontos... aztán meg lőhetsz, max 1 cmről találsz el bármit?
  • Beast Machine
    "That's the best australian you can do?!" :DDD
  • Metalmilitiakid
    Megkaptam Spy hoz az Ambassador t, annak mi van a célzójával ? 2 méterről lövöm az embert, test, test, fej, test és ebből össz vissz 1 találatot adott be a 2. test et, pedig minden lövés a teste közepére volt célozva (kivéve a fej persze), hogy nehogy mellé menjen és mégse adja be. Velem ezt játsza folyamat, egyszer kipróbáltam backstab helyett egy álló csipán és ott is az első két golyó amit a hátába szántam eltűnt. Nem laggoltam és magyar szerver volt.
  • Grr1234
    ez kurvajó :D
  • byzhouse
  • Fpocok
  • xxxpaulxxx
  • NEOreg3
    black boxnál jobb szerintem, de alap rocket launchernél nem
  • Grr1234
    Cowmangler mennyire jó? Feláldozzam rá az egyetlenegy Black boxom?
  • Zomil
    demomannel nagyon gyorsan ki lehet kapni a sentry-ket :)
  • Viktor99
    Hát én tegnap 4 sentryt láttam egymás mellé építve. Na mondom, elővesszük a demo tudást. Fél perc alatt kiszedtem mind
  • ratgab
    Az élet apró örömei..... Én ugyanezt eljátszottam már spy-al.....
  • xXtamasXx
    Még ha scouttal ugrálok, ide-oda futkosok mint egy mérgezett egér, akkor is sokszor kieszed a sniper :D Mindíg kapom a fejest... De egyszer 3 háttal álló sniperbe beleállítottam a baltám pyroval dejó is volt...
  • ratgab
    Az még hagyján! Épp az imént játszottam egy pár percet: Mann Manor támadók voltunk és az ellen csapatában összesen 8 db mérnök volt... olyan sentry falat építettek, amit nem lehetett áttőrni (egymástól viszonylag távol, de egymást fedezve....beletört a bicskánk...

Persze senki nem váltott volna medicre (2-2 heavy+Über talán elég lett volna)... egyedül bohóckodtam ott... Természetesen ez édeskevés volt!

Ilyen helyzetben nem tudom mi lehet még az Überen kívül hatásos... Spy is max 1-t tud kiszedni (őrizték a Sentry-ket).

Spy ellen nincs jó gyógymód, ha el akar kapni elkap... de nagy eséllyel beledöglik (például egy pyro támadásban is nagy valószínűséggel otthagyja a fogát!) Spy-al nem sokszor sikerült halál nélkül kiszedni a sentry-t, dispenser-t és a Mérnököt is (De amikor sikerül az nagy fegyvertény).

Sniper már egyszerűbb(habár nem vitkor 99 ellen), ha mozogsz folyamatosan (természetesen oldalra és nem előre-hátra, mert az ugyanúgy bukta) nehezebb célpont vagy!
  • xXtamasXx
    Én hülyét tudok kapni a spyoktól (és a sniperektől), mindegy milyen kaszttal megyek, egyedül vagy akár csapatban, mindíg engem szednek ki...
  • Viktor99
    :DDD Hát ja az húzós de a pyrokat is ki lehet játszani. :) Mind a két videóban simán megölik a pyrokat. Természetesen ezek pro spyok, és szerencsések is mivel pont olyan helyen voltak ahol ki tudták használni a terep adottságait.

• Grr1234
    Spyként Pyro ellen mindig szopatós. Főleg akkor, ha szerinte vicces féltéglát tenni a bal klikkre.
  • ratgab
    Aha! Értem mostmár! Kösz mindenkinek!
  • byzhouse
    pyro ellen viszont szopatós :|
  • NEOreg3
    ha sebzés ér, akkor aktiválódik (a téged ért sebzés 90%-al kevesebb lesz), az ellenség meg csak azt látja, hogy meghaltál, mivel egy fake hullát dobsz magad után
  • Grr1234
    Ha meglőnek, akkor azt látják, hogy meghalsz, pedig igazából láthatatlan módba kapcsolódik, és boldogon szaladgálsz tovább.
  • ratgab
    Noob kérdés következik: Megkaptam tegnap a Dead Ringer-t és baromira nem értem, hogy működik!

Nem lehet bekapcsolni? Egyszer csak magától bekapcsolt, amikor ellenféllel futottam össze, de iszonyat hamar le is merült.....
  • Viktor99
    Ez kurvanagy :DDD
  • Kexii
    Ilyen szemüveget akkor kapsz ha valakit "tanítasz" aztán prémiummá válik.
  • SzirmosSzisza
    Melyik fegyvert adta ki ?
  • Jim Morrison
    LOOOOOOOOOOOOOl

eMg cyzer`qcon beírás időpontja July 28, 2011 @ 12:29am
    I have a new weapon idea, it's called the "Robin Walker"... it's a flaccid bat. When you swing the "Robin Walker" it breaks competitive TF2.
  • byzhouse
  • Jim Morrison
    és miért nem? :OOOOOOO
  • SzirmosSzisza
    Valakire nyomtam friend listből, te akkor még nem voltál rajta :D
  • Jim Morrison
    bazd, és nem nekem??? :OOOO
  • SzirmosSzisza
    Szerintem ilyet adtam valakinek mikor prém lettem :D
  • Jim Morrison
    <3
  • Viktor99
    Parancsolj
  • Jim Morrison
    nope
  • Fpocok
    Az szerintem egy mann co-s sapi. A napszemcsi az summer sale-s cucc.
  • Jim Morrison
    valaki tudna arrol a napszemcsirol linket adni, amit csak az kap akit repelnek a f2p rol atterok?
  • Fpocok
    Jah... gondolom mi lehet másikoknál is.