30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
Neoncsoves #27667 -
Neoncsoves #27666 -
#27665 Igazából nagyon random mikor mit ad be. Néha beadja messzire a random lövést, de néha az álló embert sem találom el 1 méterről. -
#27664 Az nem az a fegyver, amivel csak a legelső golyó pontos... aztán meg lőhetsz, max 1 cmről találsz el bármit? -
#27663 "That's the best australian you can do?!" :DDD -
#27662 Megkaptam Spy hoz az Ambassador t, annak mi van a célzójával ? 2 méterről lövöm az embert, test, test, fej, test és ebből össz vissz 1 találatot adott be a 2. test et, pedig minden lövés a teste közepére volt célozva (kivéve a fej persze), hogy nehogy mellé menjen és mégse adja be. Velem ezt játsza folyamat, egyszer kipróbáltam backstab helyett egy álló csipán és ott is az első két golyó amit a hátába szántam eltűnt. Nem laggoltam és magyar szerver volt. -
#27661 ez kurvajó :D -
#27660 -
#27659 -
xxxpaulxxx #27658 -
#27657 black boxnál jobb szerintem, de alap rocket launchernél nem -
#27656 Cowmangler mennyire jó? Feláldozzam rá az egyetlenegy Black boxom? -
#27655 demomannel nagyon gyorsan ki lehet kapni a sentry-ket :) -
#27654 Hát én tegnap 4 sentryt láttam egymás mellé építve. Na mondom, elővesszük a demo tudást. Fél perc alatt kiszedtem mind -
ratgab #27653 Az élet apró örömei..... Én ugyanezt eljátszottam már spy-al..... -
#27652 Még ha scouttal ugrálok, ide-oda futkosok mint egy mérgezett egér, akkor is sokszor kieszed a sniper :D Mindíg kapom a fejest... De egyszer 3 háttal álló sniperbe beleállítottam a baltám pyroval dejó is volt... -
ratgab #27651 Az még hagyján! Épp az imént játszottam egy pár percet: Mann Manor támadók voltunk és az ellen csapatában összesen 8 db mérnök volt... olyan sentry falat építettek, amit nem lehetett áttőrni (egymástól viszonylag távol, de egymást fedezve....beletört a bicskánk...
Persze senki nem váltott volna medicre (2-2 heavy+Über talán elég lett volna)... egyedül bohóckodtam ott... Természetesen ez édeskevés volt!
Ilyen helyzetben nem tudom mi lehet még az Überen kívül hatásos... Spy is max 1-t tud kiszedni (őrizték a Sentry-ket).
Spy ellen nincs jó gyógymód, ha el akar kapni elkap... de nagy eséllyel beledöglik (például egy pyro támadásban is nagy valószínűséggel otthagyja a fogát!) Spy-al nem sokszor sikerült halál nélkül kiszedni a sentry-t, dispenser-t és a Mérnököt is (De amikor sikerül az nagy fegyvertény).
Sniper már egyszerűbb(habár nem vitkor 99 ellen), ha mozogsz folyamatosan (természetesen oldalra és nem előre-hátra, mert az ugyanúgy bukta) nehezebb célpont vagy! -
#27650 Én hülyét tudok kapni a spyoktól (és a sniperektől), mindegy milyen kaszttal megyek, egyedül vagy akár csapatban, mindíg engem szednek ki... -
#27649 :DDD Hát ja az húzós de a pyrokat is ki lehet játszani. :) Mind a két videóban simán megölik a pyrokat. Természetesen ezek pro spyok, és szerencsések is mivel pont olyan helyen voltak ahol ki tudták használni a terep adottságait.
-
#27648 Spyként Pyro ellen mindig szopatós. Főleg akkor, ha szerinte vicces féltéglát tenni a bal klikkre. -
ratgab #27647 Aha! Értem mostmár! Kösz mindenkinek! -
#27646 pyro ellen viszont szopatós :| -
#27645 ha sebzés ér, akkor aktiválódik (a téged ért sebzés 90%-al kevesebb lesz), az ellenség meg csak azt látja, hogy meghaltál, mivel egy fake hullát dobsz magad után -
#27644 Ha meglőnek, akkor azt látják, hogy meghalsz, pedig igazából láthatatlan módba kapcsolódik, és boldogon szaladgálsz tovább. -
ratgab #27643 Noob kérdés következik: Megkaptam tegnap a Dead Ringer-t és baromira nem értem, hogy működik!
Nem lehet bekapcsolni? Egyszer csak magától bekapcsolt, amikor ellenféllel futottam össze, de iszonyat hamar le is merült..... -
#27642 Ez kurvanagy :DDD -
Kexii #27641 Ilyen szemüveget akkor kapsz ha valakit "tanítasz" aztán prémiummá válik. -
#27640 Melyik fegyvert adta ki ? -
#27639 LOOOOOOOOOOOOOl
eMg cyzer`qcon beírás időpontja July 28, 2011 @ 12:29am
I have a new weapon idea, it's called the "Robin Walker"... it's a flaccid bat. When you swing the "Robin Walker" it breaks competitive TF2. -
#27638 -
#27637 és miért nem? :OOOOOOO -
#27636 Valakire nyomtam friend listből, te akkor még nem voltál rajta :D -
#27635 bazd, és nem nekem??? :OOOO -
#27634 Szerintem ilyet adtam valakinek mikor prém lettem :D -
#27633 <3 -
#27632 Parancsolj -
#27631 nope -
#27630 Az szerintem egy mann co-s sapi. A napszemcsi az summer sale-s cucc. -
#27629 valaki tudna arrol a napszemcsirol linket adni, amit csak az kap akit repelnek a f2p rol atterok? -
#27628 Jah... gondolom mi lehet másikoknál is.