Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viktor99
A pyro egy röhejes kaszt. A sok majom aki tolt vele 300 órát, büszke arra hogy minent visszafúj, megéget, lekalapál.

Csak azt nem veszik észre hogy mindezt egy olyan is megtudná tenni, akinek van 2-3 órája a tf2-vel ÖSSZESEN. Szánalom kaszt. Természetesen az elején mindenki pyrozik amikor még nem látják át a játékot.

Most jöhetnétek azzal hogy😞gayvoice) "Jaj, de hisz a pyro nagyon is hasznos tud lenni. A pyroval lehet a legtöbbet tenni a csapatért. (/gayvoice)

Fasság. Az egyetlen dolog amit nem lehet más kasztal az az hogy rögtön visszafújja az überes ellenfelet és minden istenverte szrt visszafújjon rád. Elírtam ebbõl csak az egyik igaz. Ha az überes lába alá pakolsz 4 sticky-t olyan szépet szállnk hogy öröm nézni.
SzirmosSzisza
Ezután kedvet kaptam ehhez a gyorsváltós lángszóróhoz 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

NEOreg3
vannak, csak valahogy sosem akkor vannak a szervereken, amikor én is

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

byzhouse
100€

neo: vannak olyan barmok aki 2dobozért adnak 1 új fegyvert 😊

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

NEOreg3
bármennyit, ha a legolcsóbb dolgot veszed is meg, prémium leszel

ellenben a mann co store használatához steam wallet kell, amihez minimum 5 eurót tudsz hozzáadni (viszont a megmaradt pénzt nem kell tf2re költened, vehetsz belõle olcsó, leárazott játékokat)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Remélem azért Craftolni tudok F2p-sként...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

NEOreg3
a dobozok mellesleg nem érnek szinte semmit, 8-asával árultam õket és csak egyetlen random fegyvert kértem cserébe és így is ráment vagy 2 órám, mire mindet eladtam

Mennyit kell költenem a boltban, hogy prémium legyek?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Az gáz...

byzhouse
f2p-s nem tud tradelni

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

NEOreg3
f2p-ként csak kapni tudsz dolgokat, adni nem

Aki fel tud használni 2 db Man Co Supply Crate-t az szóljon! Én F2P-sként Tradet nem indíthatok kulcsot meg úgyse veszek! CSere érdekel bármire, amim még nincs (sok ilyen van)!

Hát én el is párolgok tõle....<#nevetes1>

byzhouse
furcsa én 4 lézeres cuccost lövök az ellenfélbe és túléli. 😊

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Danyi95
és akkor még kérdezik hogy mi a baj a f2p-sekkel<#violent>

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30

Kicsapódott a kultúra!

Itt nem oldott meg..

NEOreg3
!pgag psycho

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RedDevilsza
1 vagy 2 über minden problémát megold.

Ez a Demoman egy baromi nagy cheat szerintem, meg a Rakétavetõs Lézeres újratöltõdös tökömtudja milyen fegyvere (eltalál instant death).

Szûk folyosón egyszerûen képtelenek voltunk 30 percen keresztül átverekedni magunkat rajtuk (még ha ez nem lenne elég volt 2 heavy egy bunkerben, akit sniper nélkül nem szedsz ki, valamint az ajtó mellett turret, mellette Mérnök, idõnként leszaladt még vagy 2 pyro is):

Spy nem megy át, mert folyamatosa gránát és lézertüzet kaptunk, max mákból mész át, de addigre elfogy a töltés az órából, instant death (amúgy is max 1-et tudtam elkapni)

Snipernak esélye sincs még csak célbavenni sem õket.

Mérnök szintén esélytelen

Demo Man-el nem tudsz kijönni a gránátzápor miatt, Rakétás szintén hasonló okból kivitelezhetetlen.

Pyro megint már az ajtóban elpatkol.

Heavy önmaga szintén esélyten, esetleg megtámogatva egy mediccel, de a pattanó gránátok miatt az is elég hamar kihalt a Heavy mögül! Persze Heavy volt dögivel, de Medic elvétve (habár amikor 2 medic volt, akkor is kiszedték õket a heavy-k mögül).

Szóval verhetetlenek voltak, de csakis a nyamvadék Demomanjeik miatt, meg a Lézerezés miatt (befordultál a sarkon Instant Death!). Iszonyat nagy Cheatnek érzem ezt a kasztot így szûk tereken!

Ráadásul nem is az van, hogy legalább esélyed van kijönni a kezdõhelyrõl... Nem, úgy van megcsinálva a pálya, hogy szépen már kezdéskor úgy be tudják ásni magukat, mint az állat! (Mástnem le kéne korlátozni a Demoman-ek mennyiségét, mert ez így minden csak nem szórakoztató)!

Dency
Azért ennyire ne tolongjatok <#vigyor1>

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Dency
Valakinek kell Quick-Fix?

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Viktor99
Ha hiszed ha nem megéri olyan hülyének lenni. Ha spynak álcázod magad akkor az álcád is álcázva van. Szóval az ellenfél úgy látja hogy te egy álcázott spy csapattag vagy.

Én mindig váltani szoktam az álcákat elég sokszor és a spy mindig bejön.
Zomil
Spy-nál inkább az a fontos, h ismerd a mapokat, nem árt vágni hol vannak az ammo pack-ek és igy ismán át lehet menni a map egyik végéböl a másikba végig láthatatlanul 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SzirmosSzisza
"The key is only available to be purchased from the Mann Co. Store; it cannot be found from random drops and cannot be crafted. The key can be traded two days after being purchased."

Man co Supply Crate-t ki tudom nyitni kulcsvásárlás nélkül? Lehet craftolni vagy lootolni ilyen kulcsot?

SzirmosSzisza
Rohadt könnyû craftolni is, kb mindenkinek van 😄

Grr1234
Hehh, mikor megyek heavyvel néha negyed órát kell bõgni a csapatnak, hogy nem kell 4 sniper, valaki legyen medic...

RedDevilsza
Jó hát ahhoz elég lámának kell lenni hogy ott állj és benyelj 3-4 lövést.

utálom azokat a buzikat is ,akik ha 20 hp lemegy visszarohannak a kezdõre, mondjuk fõleg cp mapon idegegesítõ, mert ott ha nekinyomod meghalsz kb ugyanott tartasz idõben és még csináltál is valamit

goldrushon is meg lehet tartani hevik ellen a dolgot sztikikkel, szentrikkel , überekkel simán, csak a gond, hogy az emberek képtelenek csapatban gondolkodni és gyõz a hülyeség, azaz veszt, ahol több gyõkér single player fortress játékos van, aki spymániázik, vagy snipermániázik
én sima revolverrel szoktam õket lelõni 😄

RedDevilsza
<#eljen> Erre van az Ambassador kitalálva.

NEOreg3
nem kell félni a razorback-es sniperektõl, közvetlen közel mész hozzájuk és 2-3-at beléjük lõsz, mire reagálni tudnának, már meghaltak

Fpocok
LOL most nézem, hogy 5.5Euróért lehet venni a fegyót! 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Én meg a Medic+ Heavy kombókra utazok! <#nevetes1> Snipereket csak akkor zaklatom, ha nincs a hátukon pajzs!

2-3 napja volt, hogy a szokásos Sniper-sniper csatánkat vívtuk egy ellenséges játékossal és mikor én vesztettem spy-ként éledtem újra... mögé kerültem és backstab-et kapott, aztán az elõtte 1 méterrel lévõ sniper is (akkor derült ki, hogy 2-en voltak és egyiken sem volt pajzs).

Utána egy Engineer csavarkulccsal lecsapott.... De megérte...<#nevetes1>

Fpocok
Átmegy az ellenfélen, többször sebez, nem kell lõszer bele, viszont pumpálni kell, hogy feltöltse...

SzirmosSzisza
Én ha Spy vagyok vagy funolok Eternal Rewarddal vagy Sentry farmokat szedem ki, csak úgy ritkán vagyok vele.

csokalaci
Én elég sokszor használom és be is szokott válni.

http://facebook.com/musicleander

Én arra gondoltam mi van akkor, ha spyként ellenséges spynak álcázom magam.....

Próbáltad már? Lehet, hogy ez is nyerõ lehet (majd legközelebbi meccsben letesztelem)! Egyébként is ki az a hülye (jelenlévõk ne vegyék magukra), aki spy-ként spynak álcázza magát? Legalábbis én ilyet még nem láttam!

Rage47
hogy néz ki?
képet😊
Persze 100 %-os megoldások nem léteznek.... Nyilván! Ez nem is kérdés!

Okos tanácsok egyébknét! Köszi!

Fpocok
KAPTAM.

Fpocok
OMG! RANDOMRA KAPTAL LÉZERPUSKÁT!

ronihun
én például egyszer beálltam engi álcával egy üres dispenser mellé, elég sok killt szereztem így😊

...

Viktor99
Hát az sem 100%-os megoldás. Lehet néha trükközni. "El kell játszani hogy velük vagy." Ilyen kis apróságokkal amik rohadt hihetõvé teszik.

Például:
-Ha visszamész, ne menj egyenesen vissza. Hátrálj be és aztán fordulj meg.
-Nyomogsd a medic hívót ha az álcázva kevés hp-d van.
-Tömegben nyomogasd az X-2-t (Spy!), hogy elvond magadról a figyelmet. Persze ez is kockázatos mert ha pl egy pyro el kezd pörögni és nyomja a lángot akkor megjártad 😛
-Ha meglõnek ne reagálj rögtön. Folytasd ami eddig csináltál, ha elindultál valahova, tarsd az irányt. Néha ha nem reagálsz leszállnak rólad és tudsz keresni egy medpack-et. (Ez se jön be mindig, fõleg a hülye heavynél-_-)
-Stb, stb
Viktor99
Én mindig vanilla spy-al tolom. Nem használok semmilyen kést vagy órát. Mondjuk ez is helyzettõl függ. Védésnél van mikor beteszem a cnd-t. Azt kell használni amivel elõrébb juttatod a csapatod. 😛
Eddig minden játszmában akármilyen kaszttal voltam a társaim mindig spy veszélytõl tartva belém lõttek (pyronál ez igen kellemetlen lett volna, ha tényleg ellenséges spy vagyok), így az álca igencsak kockázatos!

Ellenben ha láthatatlanul mögéjük kerültem egyszer sem szúrtak ki! Nem hátra figyelnek!

Álcát akkor tolom be, amikor már az ellenséges vonalak mögött vagyok, mert akkor már hihetõ, ha úgy megyek vissza, hogy rajtam van az álca tuti bukó!

Backstab meg az egész Spyolás lényege ezt tény!

SzirmosSzisza
Eternal Rewarddal lehet szopatni a másik felet rendesen 😄