30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#6174 üti az engineer? -
#6173 Én csak azt nem értem h ha eltalálom a 4 raksival a sentryt akkor az miért nem robban fel tőle? Egyszerre 4 rakéta azért erős. -
#6172 tényleg? :D dájóóó :DDD énmár tudtam XD Sentry rakétát visszalőni a legnagyobb fun :D főleg ha az megöli az engijét XD -
#6171 Nálam működik a "mat_queue_mode 2", eszméletlen nagy FPS-ek lettek (200 körül), viszont így pattog nálam a hang. -
#6170 Minket ekkora rate-ket használni mai netsebeségek mellett?
Toljad fel 30K ra minimum.
Igaz css de nálunk most van teszten a min30K max60K de elég hatékonyan megszünteti a choke-ot.
Más server is használhatná. ÉS ha nincs choke akkor a tick sem esik a serón.
Ugyanez a helyzet a HL2DM ben is ami viszotn már OB engi szal itt is működhet.
Tea mondtad ma hogy csokis a szeró, sztem érdemes megpróbálni a min 30 max 60 at. -
#6169 Az hogy támogat és kihasznál lehet két különböző dolog (nem foglalkozok behatóan a source motor mélylélektanával). Nos, hogy pontosan működik-e és mindenkinek, valamint bug nélkül, azt nem tudhatom, magam sem próbáltam ki.
steampowered fórumról:
Normál esetben:
2-es kapcsolóval:
Ez a konzolparancs ugyan nagyon nem izgat, de belinkeltem, lehet van akit érdekel és kipróbálja. Egyes fórumokon is változóak a tapasztalatok.
Ami biztosan érdekel az egy jó hálózati parancs beállítás. De gondolom ez másnak is fontos. -
#6168 nem támogatja. l4d támogatja. van egy parancs, hogy kihasználja, de az instabillá teszi a játékot. -
#6167 amúgy a sentry rakétáit is könnyű visszaküldeni, de szemből van csak esélyed - épp, hogy el kell érned a látőkörét, úgy, hogy lőjön rád rakétát, majd kihátrálsz a látóköréből, és közben helyezed a célt, hogy hova lője vissza :) -
#6166 a tf2 már alapból támogatja a többmagot, nem értem, hogy ez mit változtat -
#6165 Az sg rakétát nehéz, ritkán játszok pyroval, így dupla az öröm, amikor kipurcan a meglepődő engi..^^
re: armageddon: minden medic cucc kell. A syren gun rengetegszer húzott ki a csávából, az ubersaw-al ha ügyes vagy akkor szintén előnyre teszel szert.
A klietzkrig változó. Nincs sok időm, mostanában egy angol pub pl_badwaterre járok, nem egy arc köszönte meg hogy javítottam a rekordját így...:D
....
A cfg buhera nem érdekel, de az alacsony ping igen, ezeket érdemes használni?
rate "25000"
cl_cmdrate "67"
cl_updaterate "67"
illetve nem tudom, próbálta-e már valaki aki
core 2 duo-t használ?
(nem otthon vagyok, nem tudom most kipróbálni)
-
#6164 Ez fent van serón?
http://www.fpsbanana.com/maps/75297
Elég jónak tűnik igaz még béta. -
#6163 lol :D mondjuk a sentry rakétára én se gondoltam, olyan gyorsan kinyiffantam, hogy időm se lett volna próbálkozni, tudom, szarok reflexeim. -
#6162 Nem rég tudtam meg,h a sentry rakétát és a demoman cuccát is visszaküldi :) -
#6161 XD jaja, alap fegyvernél még lehetett mondani, hogy megfelelő időben kellett jobb klikkelni, hogy a rakétát visszaküld a feladónak a backburnernél tényleg csak W+bal klikk :D -
#6160 16 achievement, de ha használni is fogod, mégjobban gyűlölni fognak -
#6159 Milestone 2 asszem. -
#6158 Pyronál mikor kapom meg a backburnert? -
#6157 nekem csak medic töl és pyrotol van egy fegyver:D de én semmire se gyurok -
#6156 Jaja, én az 1 millió healelésre gyúrok :D -
#6155 addig jó amíg van mit megszerezni :) -
#6154 persze -.- nem kockultam én annyit vele... meg nem is az achievementes kasztokkal mentem többnyire xD ill de, Pyroval, de azzal gyorsan meglett a cucc... Heavyt meg Medicet viszont hanyagoltam :\ -
#6153 lol még csak most? -
#6152 vááá megvan Übersaw... nagyon imba cucc O.o meg ma megszereztem KGB-t is... szal megvan minden ^^ -
#6151 Igen gala, tudnak róla :D -
#6150 franya kis szeró lesz délután fennvolt egész klán.... -
#6149 -
#6148 köszi. de sztem kicsit sok volt a gagyi map. -
#6147 Elkezdtem már leszedni a bugyuta mapokat ! -
#6146 ui: SG szerver egész jó! sőt! gratulálok, van olyan szinten mint az OGC. remélkem még sokan felfedezik és akkor jó kis pub hely lesz. amúgy a custom mapokat kicsit visszavehetnétek, sztem túl sok van belőlük.
de jó kis hely, és szerintem ez tovább fog javulni. -
#6145 néha felnézünk haverokkal és szopatjuk a ketákat spawn kemppel :P
amúgy ma SG szerveren nagyon aratott AuC. mindig MVP volt 2 tag minimum (de inkább 3). amelyik csapatba ott voltunk az szinte mindig nyert (vagy csak hajszálon múlott). megmondom őszintén, (nem agózásból!), de szerintem jó volt. a külső kommunikáció meg nagyon hasznos :P
warozni szívesen warozunk! (a játékért, nem az eredményért... de azért szeretnénk nyerni) -
Code92 #6144 600 healenként kapsz 1 pontot. -
#6143 lol, itt mindenki noob 2fort zserveren játszik? -
#6142 lol,nem -
#6141 Hi!
Iet Láttatok már?
-
Dizson #6140 "Egyenlőre jobb vok nálad"
Ezt én nem mondtam volna a helyedbe. -
Code92 #6139 vagynem :) -
#6138 Hallod én hallgatnék a helyedbe :)
Egyenlőre jobb vok nálad ^^
Dzsozi kérdésedre válaszolva : az összes SG Team tagjai adminok a szerveren -
#6137 lol, bevettétek xD
am nem lenne olyan nehéz, pubon is a critmakker lámát simán leszedik a profik - meg alapból van egy kaszt, ami hatásos és állandóan kritet ad^^ attól, hogy folyamatosan critel, még nem lesz jó játékos ^^ -
#6136 lol. akkor meg jó kis fenyegetés volt :P amúgy ott egyedül te vagy admin? -
#6135 - Erkölcsből nem tenném
- Szidnának
- Nem jönnének a szerverre
- Nincs ilyen plugin