Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antgecc
Megoldva.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Evogordon
Tegnap jött ki.

Pethy23
Már nekem se fagy csak egy format kellett. HUN team fortres group pedig publikus. Ha még se küld el a neved pm-be és invitállak!
antgecc
Hali!

Tegnap megvettem az Orange Boxot, ma reggelre töltötte le teljesen a TF2-t. Még munka elött gyorsan elindítottam és a fõmenüben le is fagyott. Hang elakad, kép odafagy, alt+tab-ra se reagál...

Ez másnál is így kezdõdik vagy valamit én nem tudok jól?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Találtam 2 magyar szervert,de még senkit nem láttam rajta😊

Triathlon for life

Mennyire új? Ma jött ki, vagy pár napja?
Evogordon
Nekem az új javítással nem fagy ki. Most játszottam vagy 2 órát.

Myrddraal
Szerver, ha így jobban tetszik😄 amúgy steam accom: BZolee, szal egy meghívást elfogadnék a groupba😉

Rip
Szeró!!?!? Milyen szó már ez??? OMG!

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Tombi
én tag vagyok esetleg tudnék küldeni meghivot? ajánlom gamestar féle groupot is több mint 200 tag eddig 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Myrddraal
Magyar szerókon mér nincsenek?😞 A HUN TF 2-es groupba én is belépnék( ha tudnék).

Smithwarden
A hun TF2 teamhez hogy lehet csatlakozni, mert azt irja nem publikus es csak meghivoval lehet belepni.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Zsoltika 007

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

én írtam, hogy nekem megy 1950-en és minden maxon van.
Pethy23
Akinek megy és ati kártyája van írja le a beállításait. Már mindennel próbálkoztam régebbi drivert is raktam föl az se használt:'(
Myrddraal
Azért az vicces, hogy elvileg fõleg az Ati kártyákat támogatja a játék, azt tessék...

Pethy23
Úgy játszanék már vele:S:S:S:S 10 perceket tudok de ez így k*rva szar:@
Malakai
Én vhogy úgy gondoltam, hogy a soon, meg a pakktól különbözõ ár azt jelzi, hogy hamarosan meg lehet majd venni külön...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Smithwarden
Igen en is sajnos csak egyben lattam steamen eddig. <#shakehead>

Nem, steamen sincs külön(egyelõre), csak oda van írva a külön ára, de külön megvenni nem lehet.
Malakai
Steamen igen , dobozosan sztem kétséges...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Smithwarden
TF2-ot csak kulon meg lehet venni vagy mindenkeppen a teljes Orange Box packot elo kell rendelni a tobbi jatekkal?

Pethy23
Nekem semmit se használ:S Atikkal van még sok baj😞
RelakS
élsimítás nélkül trilinear filterrel egyszer sem fagyott

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Pethy23
Persze ,hogy nem. Csak próbálnám összeszedni az embereket akivel lehetne majd gamelni...
Tombi
beállitást én sem értem, barátlistához account név kell?

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Pethy23
Vegyél fel majd friendsbe csak a beállításaidat akarom megkérdezni.
Rip
Szerencsére nem.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Zsoltika 007
Aproneten biztos találsz.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Üdv!
Valaki nem akarja eladni a Black Box kuponját, amit videókarikhoz adnak ajándékba ( pl 2900xt-k vagy 2600xt sapphire full) pls valaki segítsen.
Pethy23
Rip amúgy neked nem fagyogat?
Rip
Azért remélem az eredeti pályákat is megcsinálják (ha máshogy nem, hát házilag), pl. a well CTF-ként.
A régi köntösben is szívesen viszontlátnám a pályákat, a nosztalgia kedvéért 😊

Pethy23
Csináltam gruppét aki akar csatlakozzon!! HUN Team Fortress 2 a neve!!

http://steamcommunity.com/groups/hunts2/
Evogordon
Nekem is ugyan úgy kifagy.

Rip
Van, méghozzá a fantáziadús Hungary néven! 😄
Gyere, legyünk minél többen!

Pethy23
Most megin kifagyott 10 perc után 2x:@
Pethy23
Fasza! Reggel nézem patch már nem is fagy, ezért szeressük a valvet😄

Van magyar TF2 groupe? Szívesen belépnék!!!
Zsoltika 007
Nem vetted meg?

képteket!
Pethy23
Ha valakinek megy fagyás nélkül az írja már meg a konfig beállításait😄
Pethy23
Egyébként 20.án jött ki patch az elõtt is csinált ilyeneket? De amúgy sztem teljesig kijavítják ezt 1 max 2nap mert küldföldi oldalakon is nagyon sokan írják
Evogordon
Megvárod a teljest.

Pethy23
Nekem is kifagy 10 perc után hang kiakad stb. amúgy x700pró és 3200+ok amd. Mi a teendõ mert ezt a 0. processoros dolgot nem vágom:S
Rip
😄

RelakS
Én azt hittem, hogy túlmelegszik a gép, azért fagy meg né..*né..*né..*né..*né..*né..*né..*né..*né..*né..*né..*né..*né..*né..*né..*

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Állítólag még le van tiltva a multicore támogatás a betaban.
Nekem is dual core a prockóm és nem fagy miatta. Viszont azt megfigyeltem, hogy a két magot nem is terheli le nagyon. Az egyik 90% körül mozog, a másik meg 50% durván. Érdekes. Eddig mindig 100%-os leterheltséget észleltem. Ez vagy a Vista miatt van, vagy pedig úgy lett megcsinálva, hogy ha a VGA nem bír már többet, akkor a CPUt nem használja erõsebben (csak tipp, nekem furcsa).
Myrddraal
Persze, de csak majd asszem október 19-tõl(cd galaxis szerint)!

guruzone
sziasztok. arra várok választ tõletek, hogy az Orange Box-ot (HL2 alap + ep1, portal, tf2) meg tudom majd vásárolni itthon? Ugye nem csak steamen át lehet hozzájutni??

a pcdome shopjában benne van... http://shop.pcdome.hu/catalog.php?mode=article&articleno=5030935058932

Segitségetek elõre is köszönöm!

Evogordon
Néha olyan 2 perc játék után néha a menüben...