Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. letöltöd a steam nevû progit a www.teampowered.com-ról
2. telepíted
3. létrehozol egy account-ot
4. bejelentkezel az accountoddal
5. a kódot amit kaptál a játékhoz beregeled az accountodba
6. telepíted a játékokat
7. JÁTSZ!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Úgy kellett a teamchat-be caps-lock-olni, hogy váltsanak, távcsövessel nem lehet pontot capture-ölni.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Ez az amikor fogalma sincs a játékosnak, hogy hol van.
Óriási...<#vigyor>#vigyor>
De szerintem a szerver létrehozóinak kéne beállítani, hogy csak magyarok jöhessenek.
Mellesleg a játék CSAPATJÁTÉK, akárcsak a CS - amivel én egyetlen percet sem játszottam - ezért úgy is kell(ene)viselkedni, mint egy csapat.Sokaknak fingjuk nincs az egészrõl,de legjobban azt utálom, amikor valaki elfoglal egy játékosnyi slot-ot és közben nem csinál semmit sem...
Miért van az, hogy szétkapcsol a szerver 10 percenként? Lehet mert nagy a ping-em? Átalában 70-100 a ping...
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
alias Mr.M@ff1@
Senki nem mond senkit hogy hova kellene a segítség, mindenki kussba van, css-be legalább jókat lehet dumálni...
A másik meg, hogy a kasztokat össze vissza választgatják az emberek, hol van 4 spy és 0 medic, vagy épp mindenki awp-zni akar. Õrület. Remélem változik a dolog és rájönnek az emberek hogy müxik ez a játék.
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
Az operációs rendszeren is túl...
Már meg is néztem az oldalt.
Meg már vörösek is a szemeim a sok játéktól, úgyhogy mára elég is lesz.
alias Mr.M@ff1@
A red orchestrában is nagyon korrekt volt, hogy voltak meghívók, illetve ingyen hetek, jópáran azután vásárolták meg.
Személy szerint nem hezitáltam. Magát a játékstílust kifejezetten nem szeretem, de a TF2-ben sikerült úgy összekotyvasztani, hogy a végeredmény egy nagyon szórakoztató játék lett.😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Már meg is van az Orange Box-om.Hol lehet csatlakozni a magyar csapathoz?
Holnap jön meg az Orange Box-om és mivel az tartalmazza a Team Fortress 2 ezért szeretném megkérdezni, hogy csatlakozhatnék e hozzátok multizni? Vagy van valami klánotok esetleg akkor abba... Vagy elég annyi is, hogyha a Steam-en felvesztek friend-nek!<#vigyor0>#vigyor0>
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
remélem nemsoká jön már vmi ápdét...
elméletileg a dobozos kijöttéig illett volna ,nade még nem az, majd meglássuk, rég volt update
alias Mr.M@ff1@
alias Mr.M@ff1@
Erre meg is lett...
http://href.hu/x/3qgs
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
Amúgy nekem a viszonylag gyenge vasammal is szépen fut, döcc nélkül...csak mint írtam, a betöltést sokallom....de ha ez nem a gépem miatt van, akkor azzal is együtt tudok élni...beállításokat nagyon még nem piszkáltam, 1024x768, meg a default cuccok.
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
Ja ezt CS Source-nél csinálom, de itt is így müxik a dolog ugyebár.
Faber hogy szalad nálad a TF2, és milyen beállításokkal?
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
BTW...még nem volt idõm megnézni....ha ki akarom írni a játékot backup-nak ( ne kelljen már egy esetleges formázás után újra végigvárni a letöltést), akkor azt mondjátok, elég a steamaps könyvtárban lévõ cuccokat kiírni? Nem néztem, hogy az mekkora, de mikor a Steam-el akartam backupot csinálni, akkor valami 7 giga helyet akart lefoglalni...az meg ugye nem megy rá DVD-re...szal a kérdésem lényege: hogyan pakolom rá egy DVD-re?
Már csak pár nap a hazai megjelenés, ha minden igaz.Ha nem, háború lesz...<#vigyor>#vigyor>