30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#6414 tökmindegy, betallózhatod
vagy konzolból playdemo <demonév>, de akkor a tf könyvtárban kell lennie -
#6413 És hova másolham be a demó fájlt? -
#6412 Shift + F2 -
#6411 Hi all!
Nem tudja valaki hogyan tudom lejátszani a demókat? -
#6410 mondjuk CSS-ben a bad boys szerverek mindig tele vannak. és sok klán nem is a pub miatt rendel szervert, hanem hogy legyen hol warozniuk (amit én hiányolok az én TF2 és CSS-s pályafutásomból). -
#6409 XD -
donatus13 #6408 "kezünkbe vegyünk az irányítást" ez nagyon tetszettXDXDXD -
#6407 A mi klánunk csak a játékért van, nincs és nem is lesz szerverünk, csak néha felmegyünk együtt valamilyen szerverre, hogy a kezünkbe vegyünk az irányítást. Bár mostanában ritkábban játszunk. :/ -
Borg #6406 Ez azért jó, mert mindegyiknek lesz majd szervere, aztán egy idő után olyan lesz mint a CS:S, hogy több a szerver mint a játékos, és 250 szerverből 200 üres, 40-en csak lézeng 1-2 ember, 8 félig van, és 2 tele. -
#6405 Egyet értek. -
#6404 ez engem baromira nem érdekel hogy milyen klán nevet találtal és milyen van már vagy nincs -.- -
Whitee #6403 Hmm..találtam egy ilyen rövidítésű klánt ([TF2F]) , de ennek akkor is sincs semmi köze az én klánomhoz. Alapból a nevük az, hogy Team Fortress 2 Fort ...szóval már kilőve. A rövidítés sem hasonlít --> [TF2F] nem egyenlő -:[Tf2F]:- -vel. Amúgy meg mit izgat ez téged? -
donatus13 #6402 Én azt sem értem minek ennyi klán lassan több klán van mint amennyi ember , az meg aztán marha jó hogy 1 klán 2-3 emberből áll... -
Whitee #6401 Hát nem tudom, honnan veszed, hogy én, azaz mi felhasználnák egy másik klán nevét, mivel ezt a klán nevet már egy jó ideje eldöntöttem fejben. A másik dolog, hogy végig néztem az itthon és a külföldi klánok között, és nem találtam ilyen nevezetűt, ezért is maradtunk ennél a névnél. Találtam valami srácot, akinek a neve Team Fortress 2 Fanatic.. de az nem Fanatics, mint ahogy a mi nevünkben is szerepel. A klán neve pedig ez fog maradni, nem áll módomban és szándékomban sem megváltoztatni. Tiltakozni meg lehet a pápánál. -
#6400 volt olyan is, mikor egyszer tegezett, utána meg magázott:D -
#6399 Mennyire szanalmas atlatszo duma! -
donatus13 #6398 Jaj jaj :D:D:D:
[DODZYLLA]: cs
[DODZYLLA]: kivagy?
V A L V E @ instructor.net: Üdv! Magyar Péter vagyok a magyar steam csoporttól!
[DODZYLLA]: ahaaaa
V A L V E @ instructor.net: A steamen van egy új keylogger
V A L V E @ instructor.net: ami sok steam accountot megfertőzött
V A L V E @ instructor.net: A tiedre is felmehet a hacker
V A L V E @ instructor.net: bármikor ellophatja az accountját!
[DODZYLLA]: és?
V A L V E @ instructor.net: letöröljük az accountjáról a keyloggert
V A L V E @ instructor.net: hogy megtarthassa a továbbiakban is accountját!
[DODZYLLA]: és hogy is ?XD
[DODZYLLA]: gondolom kéne a nevem és a kodom?
V A L V E @ instructor.net is now Offline.
-
#6397 Sajnos nem. -
#6396 Bocs a dupla post-ért, de elfelejtettem megkérdezni. Több profilt tud kezelni a játék? Úgy mint pl. a cod. Vagy hasonló módon. Gondolom számon tartja a statot. Csak, hogy mondjuk öcsém meg én külön legyünk számon tartva :) Vagy megoldható valahogyan ez? -
#6395 Köszi a gyors választ. Volt már steam-es játékom, azzal nincs gond, csak jobban mutat a doboz a polcon, mint egy papírfecni :D -
Pio #6394 Létezik dobozos verzió is, amit Te linkeltél az az. Gyakorlatilag ennek a CDkulcs a lényege, amivel a stem accodban aktiválhatod a játékot. A CD-t akár ki is dobhatod :) Ez után a steam accodban elérhető lesz a játék letöltésre. Talán annyi előnye van még a CDnek, hogy a játék egy részét fel tudod róla installálni és nem kell letölteni az egészet.
Az updatek ingyenesek, automatikusan letöltődnek mindig, mielőtt játszol. -
#6393 Csövi!
Szeretném megvenni a játékot, de lenne előtte 1-2 kérdésem. Dobozos verzió is létezik vagy csak Steam-en lehet megvenni. Ez pl dobozos? http://www.576.hu/index.php?mod=product&product=35410
Olvastam régebben gamer oldalakon, hogy jöttek mindenféle "update"-k a kasztokhoz, meg úgy általában a játékhoz. Ezeket automatikusan letölti magának a játék vagy ezeket is meg kell vásárolnom?
Asszem így hirtelen ennyi :) Előre is köszi a válaszokat! -
#6392 hát szerintem nem kellene két klánnak ugyanazon a néven játszania... -
#6391 Igazából olykor az SG szerveren is látok hasonlót (azért is szúrtam be a képet), de szoktam járni. -
#6390 Holnap Nightcups, gyertek nézni/játszani :)
link -
#6389 Join to the SG server ! -
#6388 Az még a jobbik eset, nekem a halálom amikor az orrom előtt szorítja ki (nem elveszi előle, szabályosan kilöki) a scout a heavyt
Aztán persze neki volt a legnagyobb arca amikor vesztettünk hogy milyen béna mindenki -
#6387 Ez így van, Ron Ragm már beszúrták előtted is :)
Igaz, engivel akkor nem kellet volna beengednem elém egy heavy-t egy pyro-t meg egy sódert ^^ -
#6386 :DDDD Mindenki tudja de senkit se érdekel. :) -
#6385 Elnézve a SG szerveren tapasztaltakat (na meg hogy a frissek is okosodjanak) úgy vettem észre nem árt egy kis teleport etikettet beszúrnom amit mostanában találtam, ha másra nem hát megbeszélésre.
(csak linkbe mert nagy) -
#6384 Nembaj ott előbb láttam :D -
#6383 Bábeli nyelvzavar lesz. :D -
#6382 klán broáfság :D
Én most kulfoldi tagokat keresek :D azokkal szeretnék klánt
vanmá egy orosz meg egy francia :D
-
#6381 Kösz, te legalább nem publikon írogatod,h tgf ! :)
- Pozitív -
#6380 1. steam beállítások
2. achievementeket csinálsz -
#6379 Hali! Lenne pár kérdésem! :) Steamen játszok, 1. nevemet megtudom változtatni vhogy? 2. mikor miből és hol tudok új fegyvereket venni?:DD pl pyro flaregun :) Előre is thx -
#6378 Köszi! -
Whitee #6377 Üdv!
A –:[Tf2F]:– klán tagfelvételt hirdet, amelyre mindenkit szeretettel várunk. Az oldal elérhetősége az alábbi linken található ---> Team Fortress 2 Fanatics
Aki kedvet kapott belépni, a szabályzat elolvasása és figyelembe vétele után csatlakozhat. :)
Team Fortress 2-vel teli hétvégét mindenkinek. -
#6376 tudom, de az én bajom az, hogy ide tettem be először vagyis nincs igazad,másrészt ott is Jeee :p -
#6375 ..eeeee! :D
probléma ezzel, hogy én l4d tápigot is olvasom, ott meg már beküldted ugyanezt :D Tudom én bajom, de akkor is :D