Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs srácok, de irritál ez a szó! 😄
Miért jobb, mint a szerver?
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
"Egyedül" pedig unalmas játszani, ha nincs kihez dumálni, mert ezeknek beszélhetsz...
*jah rájöttem 20%
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
Azért kérdezem,mert anno a fear-t is megvettem és eléggé megapadt a magyar képviselet.
Elõre is köszi!
Üdv...
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
és egy Gef6600(256Mb)-al mennyire menne a játék? ha minimumon menne ugy mint a CSS (néha akár 60-70 fps) akkor már tökéletes lenne
(aztán majd uj gép vmikor)
lehet hogy itt most többen megköveznek azt csak az gondom h leszedtem torrentrõl a játkot lanozáshoz 1 pary erejéig,kiprobálni hogy milyen.neten jáccani nem akartam vele me sejtettem hogy nem engedi de lanozni se tudok vele...:Svki tud segíteni hogy legalább lanozni tudjak vele?
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Azt akarom kérdezni hogy van e hackelt verziója a játéknak,és ha van akkor hol?
Elõre is kösz!
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
alias Mr.M@ff1@
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
A nyomoronc qkvék motornak a hibáit, hibamegoldásait ismerem jórészt, a red orchestrában az UT motorral nagyon gondom nem akadt, a source szintén tetszik, hááttt... Megpróbálok még ezen felül utánnajárni.
Holnap szabadnap, ha lesz kedvem/idõm, akkor vga driverfrissítés és tüzfalkilövés/tûzfalcserét próbálok meg.😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A lag nálam is elõjött, de csak akkor ha valami sz*r kapcsolatú player is játszik.Amúgy simán megy.
Csak sajnálom, hogy néha elég kevés szervert talál.Jó, persze még új a játék.
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Jóbarátom tanácsára illetve a cs2.hu leírása szerint a config.cfg-ben a cl_cmdrate "80" és cl_updaterate "80" szerepel, a konzolba bepötyögtem a rate 20000-et.
Grafikai beállításokban szinte minden ful (ezt jelöli ajánlottnak is) (e2160@2700 mHz, x1950pro, 2x1GB ram).
1mBit-es tré online kábel. AVG free antivirusom van és egyelõre a Zonealarm free. Rendszeresen fut víruskeresés + Spybot, CCleaner, Ad aware, tune up 2007 és töredezettségmentesítés. Ráadásul a windows is nemrég telepítve, auto frissítések bekapcsolva, minden eddigi frissítés is letöltve.
A steam/my games-ben futtattam a validate ellenõrzést és a cache defragot.
A steam/tf2 idõnként szól, hogy frissítsek vga drivert (7.7 van fenn, fórumok szerint a 7.10-es a kártyámon nem hoz lényegi javulást, jobb a 7.7 más tulajok szerint).
Ráadásul több lagg után ez volt látható a konzolban:
Még a red orchestra van fenn, idõn nem nagyon volt, tegnap amikor RO-ztam nem volt bajom laggal... (mást nem játszok, erre a kettõre is kevés idõ jut😊 )
Szóval ha tudna segíteni valaki azt megköszönném, a source-s témában nem vagyok járatos, remélem tudtok adni jó tippet, segítséget.😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A weboldalunkon megtudhattok minden hasznos és haszontalan informáciot a klánunkrol és tagjairol. Cartoon Crew . De még fejlesztés alatt ál.
Az operációs rendszeren is túl...
Servert tudtunk biztositani
Az operációs rendszeren is túl...
connect 89.190.205.222:27017
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
alias Mr.M@ff1@
Clan waron ... ott van cloaking. Szoval azert a spy mindenhol nagyon hasznos tud lenni 😄 Ami nekem leginkabb tetszik a TF2-ben, hogy minden kaszt megfelelo kezben nagyon hasznos.
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
sztem meg pont ez a pozitív benne. Képzeld hogy ha clan war van és egy ellenséges spy a klán elõtaggal és saját nevével befut a másik csapat közé, azonnal kiszurják.
Így viszont esély van rá hogy senki nem veszi észre
alias Mr.M@ff1@
net_graph 0 meg a kikapcsolása
A konzolparaqncsokat sem ismerem, meg tudnátok mondai az fps kijelzését és esetleg a rename parancsot?
Köszönöm.😊