30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#6934 10 =/= 16. a te komikus szarságaidra nem térnék ki. az hogy lecsalózol és a korommal érvelsz számomra semmit nem jelent. ennyi erővel te meg tata 70 éves vagy.
arma: de a szkript nem tiltott. a wh igen. ezen mit nehéz felfogni? ja és ez az ismét megmutattad a formád duma 6x is nagyon üt. ezt kpozd be worbe mentsd el, és küldözgesd nekem az emailemre. és akkor többször nem kell ide irogatnod. seggfej. -
#6933 A #6928-ra akart menni. Sajnálom. Nem tudok inni munkahelyen alkoholt. -
#6932 4 nőből már háromnak volt.
Volt olyan nyár, hogy mindhárommal találkoztam.:D
-
#6931 Am vannak az sg- szerón ugyhogy... :) -
#6930 Kuss én go TF2-zni mert már felnyomjátok az agyam... -
#6929 Éppaz. nemtudom milyen lehet de nem próbálnám ki. -
#6928 beszélgessünk a hüvelygombáról -
#6927 Ott a pont.
Dzsozi:
Amúgy nem tudom hogy te milyen vitatkozásról beszélsz?
É csak azt látom hogy ágaskodik és nyávog egy 10- éves kis kis senki nekem, röviden és tömören.
És ismét megmutattad a formád -
#6926 Ezzel annyi a gond hogy aimot meg wht is megszerezheted :)
(ez csupán konkrétan a kijelentésedre volt reagálás. nem kell hogy script játék része míg aimwh külső progi, etcetc) -
#6925 :DDDDDDDDDDDD -
#6924 Najó de azért senkivel nem akarnék túl lenni a barátságon -
akkor -
#6922 "És igen a scripterek azok csalók, tisztességtelen előnyhöz jutnak"
Miért, te nem szerezheted meg a scriptet? -
#6921 Hagyjátok már szegényt... Vígasztaljon az hogy én mindenkit szeretek innen... -
#6920 vicces, hogy már régóta leszarom hogy vitatkozunk... meg úgy az egészet. csak már kicsit unalmas, hogy mások rágják a szart hogy a szkriptem mármajdnemcsalásdeéppenhogynemazdeazértutálunk.... -
runner78 #6919 köszi, megvan, de mintha többszörösen lassan játszaná le a hangot a játékban...
pedig 16bit 11kHz és mono a hang -
#6918 ne veszekedjetek, mikor verekedni is lehet -
#6917 Vicces hogy lebaszod hogy nem tud vitatkozni, majd egyből utána személyeskedsz. -
#6916 DZSOZI WINS! FLAWLESS VICTORY!
ROUND 2. -
#6915 FIGHT!
ROUND 1 -
#6914 én meg szimplán leszarlak. a férgesével nem kell foglalkozni.
apropó, ha már érvelés. én felhoztam érveket, te hányat? egyet sem. ennyi vagy. még vitatkozni se tudsz normálisan. seggfej. -
#6913 Biztos van aki beveszi :D -
#6912 Má nem azért de ilyet ki vesz be? -
#6911 tessék -
#6910 (Darth Revan: 18:52 - [..ЅλІωο..].G.€.Ð.K.o.K.: nemm1: csá van 1 gyerek "most épp NOREAL néven" és azzal lopkod accokat h bevesz 1 klánba és nézd meg a klánweboldalt ahova a steamaccneveddel és a pw-vel kell regisztrálni ... ezt add tovább minél több ismerősödnek) -
runner78 #6909 Help.
A játékban szeretnék saját hangot betenni.
Hová kell rakni? wav-ban jó?
és melyik gombbal játszható le, alapban a játékban?
köszi -
#6908 Nagyon rosszul érvelsz de hát mit is várnánk tőled.
Ismét hozod a szinted.
És igen a scripterek azok csalók, tisztességtelen előnyhöz jutnak(hasonlóan mint aCSS ben görgős dualozás és egyéb glitchek).
De tudod hogy a bűnösök mindig ártatlannak vallják magukat. -
#6907 közösítsenek. én meg csalónak tartom őket. szerintem a kényelmesebb egér miatt pontosabban célozhatnak és a jobb hangkárty amiatt élethűbbek a hangok és ez már majdnemcsalás. -
#6906 kábé olyan mintha: nem loptam autót, de kinézik belőlem. vagy nem loptam autót, de eszembe jutott és majdnem megtettem. mindegy hogy mit nem csítelek, azért nem büntethettek meg. remélem értitek, mire akarok rávílágítani. ha nem tetszik a szkriptelés, akkor menjetek el a valve-hoz oszt reklamáljatok. addig meg kuss, mert nem illegális amit teszek. -
#6905 Most kiközösítenek. -
vezse49 #6904 Üdv mindenkinek! Kéne egy kis segítség! Amikor elindítom a játékot és szerver akarok keresni akkor azt írja ki hogy: "Steam beta must be runing" vagy vmi ilyesmit. Miért irja ezt ki amikor be vagyok jelentkezve a steambe! Aki tud segítsen please!!!!! Előre is kösz!!!!!!!! -
#6903 de majdnemcsítért nem kaphatok bant. a majdnembűntettért lecsukhatnak? tegyünk már különbséget a kettő között. -
#6902 "parkizonos"... lol -
#6901 OMG... mivel CSSből vágom a scripteket:
a waitesek már olyanok hogy nem fairek... pl. burst :\ vagy autoswap AWPnél... utóbbit majdnem olyan hatékonysággal el lehet érni mint scripttel, burstöt viszont lehet állítani hogy milyen gyorsan lőjön (wait idejét átállítva) és így faszán lehet olyat hogy gyorsabban lő mintha nyomkodnád a gombot, lassabban mint ha nyomva tartanád rövid ideig, viszont 2 közötti a pontosság :\ és ez az ami nem fair... és nem véletlen hogy normális szerveren tiltott a wait parancs...
másrészről buyscript pl, esetleg olyan hogy bombaszedésnél bemondja hogy szedem a bombát meg hasonlók már olyanok hogy nem juttatnak előnyhöz :\ ezek tényleg kényelmességre mennek...
TF2ben nemtom hogy van a script, de ahogy észrevettem a pisztolynak eléggé nincs vagy éppen nagyon minimális a delay a 2 lövés között... ergo görgőre rakva, vagy scriptet használva sokkal gyorsabban lősz, mint átlagplayer balgombbal :\ vagy mint egy parkinzonos >.<
szal biza "majdnemcheat" :\ -
donatus13 #6900 Az is jobb mint az unalmas sivatagi pályák.... lumber yard is jó lenne hogyha cp lenne -
#6899 Vagy esetleg valami géppityu sem ártana. -
#6898 A talán-fake achik alapján standard dupla sörétes, durva sebzéssel és visszarúgással (ami még sebez is), kis tárral (gondolom 1 lövés). Talán még critelni sem tud. Nekem 8, amíg egy taktikusan használható fegyvert kapunk, Scattergun már kicsit unalmas. Én egyébként is szeretek Scouttal sunnyogni és hátulról támadni, erre pedig mindhárom új fegyver meg fog felelni. -
#6897 naja, ezek az új cuccok a critek variálásról szóltak... újat is kilehetne találni, nem csak a crit százalékokat állítgatni... -
#6896 Az jó lenne!! -
#6895 Úgyérted hogy egy szép mező ahol itt-ott hippik meg füvesek vannak?