Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
>fitogtatni, hogy volt pár ezer forintod egy játékra. Nagy ügy...
Szerintem a "Téma lezárva" nem egészen így értendõ. Láthattunk már itt az SG-n warez téma miatt elvérzett topikot. Én nem szóltam be, mert nem érdekel, ki milyen játékkal játszik, de az ilyesmit legalább privátban intézzétek, ok?
Peace!
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Warning: overflowed CClientRenderablesList group 7. Nah kb ilyenkor olyan rohadtúl el kezd szaggatni, hogy élvezhetetlen.. Esetleg van valamelyikõtöknek erre egy megoldása?
A halál megoldja a problémákat, nincs ember, nincs probléma. - Joszif Visszarionovics Sztálin
!!GO GUNNERS!! Xbox360&PC-->user
Az operációs rendszeren is túl...
Hogyan tudok azzal a szarral név szerint keresni?
Ha beírom az IP-t, miért nem hajlandó hozzáadni a favorites-hez?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
küldheti privátba is nem kell az oldalra kitenni,ha baj.köszöntem
Persze nem is tudom, hogy minek írom ezeket, és miért nem hagyom, hogy megkeressenek és megverjenek azok, akiknek letíltódik az accountjuk miattad.
steam...
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
letölti valahonnan az Orange Boxot (benne van a Team Fortress 2 is), letölti a stream nevû programot (http://www.steampowered.com) felrakja, csinál magának egy account-ot. Bármilyen névvel jelszóval.
Utánna futtatja, majd elindítja a Team Fortress 2-t. Find Servers gombbal kiad egy csomó szervert, és lehet elkezdeni próbálkozni. Ahol login kér, oda nem lehet bejutni, illetve ahol azt írja ki, hogy parsing game info oda sem. Viszont azért vannak szerverek, ahova beenged.
pl.: 69.12.96.167:27015
Ha találtál olyan szervert ahol tudsz játszani, tedd a kedvencek (favorites) közé, hogy késõbb már csak egy gombnyomás legyen.
Másrészt, ha valaki nem veszi meg, akkor minek kell lekezelõ stílusban fitogtatni, hogy volt pár ezer forintod egy játékra. Nagy ügy...
(most jutott eszembe, nem lehet-e megcsinálni, hogy legyen benne egy-két kék spy papírmaszkkal? 😄D
Persze semmi bajom a mostanival mert király<#eljen>#eljen><#worship>#worship>)
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
beírod: Team Fortress 2 music
Jobboldalt a descriptionba benne lesz a letöltési link.
Ugyanez az ember feltöltötte a Portal zenéit is 😊
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Nincs meg valakinek a menüzene?
Szívesen elhallgatnám miközben a vonatra várok...😊
Az operációs rendszeren is túl...