Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
kár h mindenki csak 2 magyar szerveren játszik, és azok mindig tele vannak
Twetr0x
amúgy meg a steam honlapján van segítség

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

és hol?
ollie
Van egy Buy/send gifts menüpont a Steamen.

tom hogy nem tf2õs de hogyan lehet steamen keresztül ajándékozni?
Phoenix007
>Másrészt, ha valaki nem veszi meg, akkor minek kell lekezelõ stílusban
>fitogtatni, hogy volt pár ezer forintod egy játékra. Nagy ügy...

Szerintem a "Téma lezárva" nem egészen így értendõ. Láthattunk már itt az SG-n warez téma miatt elvérzett topikot. Én nem szóltam be, mert nem érdekel, ki milyen játékkal játszik, de az ilyesmit legalább privátban intézzétek, ok?

Peace!

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

HeadHunter86
Ez olyan, mintha a Soldier már ünnepelni az újévet...és kicsit be lenne rúgva<#vigyor>

Hali kéne egy kis help. Nah nekem egy olyan gondom van, hogy kb 1-2 óra múlva miközben nyomom a gamet, kiír egy olyat, hogy:
Warning: overflowed CClientRenderablesList group 7. Nah kb ilyenkor olyan rohadtúl el kezd szaggatni, hogy élvezhetetlen.. Esetleg van valamelyikõtöknek erre egy megoldása?

A halál megoldja a problémákat, nincs ember, nincs probléma. - Joszif Visszarionovics Sztálin

Vlaghimiir
Sziasztok! Légyszi segitsetek! megcsináltam a stearmos dolgot amit már korában leirt 1 fórumozó és amikor sikerülne 1 szerverre csatlakoznom kiírja hogyDisconnect: Server uses differents class tables. Tudok ellene tenni valamit? Vagy tudtok 1 ip-t adni amin szoktak lenni de megy is?:9 Elõre is köszi

Relinho
hali elõször is Boldog karácsonyt másodszor az lenne a kérésem hogy a Kartel kocsmás HLstatx linkjét el tudná valaki küldeni elõre is thx üdv

!!GO GUNNERS!! Xbox360&PC-->user

HeadHunter86
Nem igazán, Nekünk fizetõs van fenn a Kocsmán, de azt se tudom hogyan kell 😄

Blacksheep333
Nem tudja valaki a nem fizetõs Hlstatx et hogy kell feltenni?

Az operációs rendszeren is túl...

Rage47
<#worship>
Blacksheep333
Serverünk megnyitotta kapuit (portjait)😊Gyertek játszani. IP: 87.229.73.92:27015 Ha valami problémátok van forduljatok a (c_C) -ekhez😊

dronkZero
Oké, megoldottam.

😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
A KartelKocsma c. szervert miért nem találom a belsõ szerverkeresõben?
Hogyan tudok azzal a szarral név szerint keresni?
Ha beírom az IP-t, miért nem hajlandó hozzáadni a favorites-hez?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

TreDoR
A saját sentryd meg tud ölni, ez ugyan olyan mintha demomannal 3 stickyt magad alá küldenél és aktiválnád õket.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

RatBaG
és akkor ezt most hogy? <#fejvakaras>

Per Aspera Ad Inferi.

TreDoR
Hát, mondjuk az is igaz, hogy új accot pár másodperc alatt létre lehet hozni, szal nem ilyen szempontból nem kockázatos.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Blacksheep333
az elöbb irt egyet GungHo

valaki tud olyan szervert amire lehet kapcsolódni nem eredeti játékkal?
küldheti privátba is nem kell az oldalra kitenni,ha baj.köszöntem
Frankó, a harmadik hozzászólásban már a megveretésemrõl beszél valaki. 😊 Hát, változik a világ rendesen...
ollie
Csak azt elfelejtetted megemlíteni, hogy ha valakinek van több legális játéka a Steam accountján, akkor így próbálkozva, a Steam letílthatja az accountot, és vele együtt az összes játékot. Ez akár több tízezer Forintos veszteség is lehet, attól függõen, hogy mennyi eredeti játék van regisztrálva.
Persze nem is tudom, hogy minek írom ezeket, és miért nem hagyom, hogy megkeressenek és megverjenek azok, akiknek letíltódik az accountjuk miattad.

TreDoR
Mi a fene, az sg.hu mégis warez oldal? <#idiota>

Rip
"letölti a stream nevû programot"
steam...

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Akinek nincs meg az eredeti, vagy csak nem akar sz..ni az internetes vásárlással a köv.:
letölti valahonnan az Orange Boxot (benne van a Team Fortress 2 is), letölti a stream nevû programot (http://www.steampowered.com) felrakja, csinál magának egy account-ot. Bármilyen névvel jelszóval.
Utánna futtatja, majd elindítja a Team Fortress 2-t. Find Servers gombbal kiad egy csomó szervert, és lehet elkezdeni próbálkozni. Ahol login kér, oda nem lehet bejutni, illetve ahol azt írja ki, hogy parsing game info oda sem. Viszont azért vannak szerverek, ahova beenged.
pl.: 69.12.96.167:27015
Ha találtál olyan szervert ahol tudsz játszani, tedd a kedvencek (favorites) közé, hogy késõbb már csak egy gombnyomás legyen.
Mindenki szabadon eldöntheti, hogy eredeti vagy nem eredeti játékkal játszik. Az eredeti játékkal sokkal több szerverhez lehet csatlakozni, stb... Megvannak az elõnyei.
Másrészt, ha valaki nem veszi meg, akkor minek kell lekezelõ stílusban fitogtatni, hogy volt pár ezer forintod egy játékra. Nagy ügy...
Rage47
mégis mit vársz?
nem is kell serial hozzá amúgy
téma lezárva
De légyszi ne fosszatok meg egy ilyen érdeklõdõ tipust a játék élvezetétõl.
ja vágom
Das ist eine wa ist das
Rage47
sztem a #1097 lenne a megoldás :]
Sorry az elõzõ kérdést nem én írtam hanem öcsém de az elsõ kérdésemre mi a válasz?
Rage47
annak is megvan az ára :p
Blacksheep333
A nap vicce<#idiota>

Nem tud valaki egsy tf2 serial keyt<#worship>
HEllo fiúk ill. lányok sehgítség kéne amikor játszani kaarok nem ad ki egy szervert se mit tegyek szeretnék játszani e így nem fog menni.
RatBaG
esek-kelek <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Twetr0x
Jaja, jó az új banner 😊
(most jutott eszembe, nem lehet-e megcsinálni, hogy legyen benne egy-két kék spy papírmaszkkal? 😄D
Persze semmi bajom a mostanival mert király<#eljen><#worship>)

Rage47
köszi 😊
HeadHunter86
De jó az új banner. Grat hozzá!!!

Király,kösz😄
Rage47
jah látom youtube-n vann fenn vannak azok is 😛
Rage47
van több is nem?
Twetr0x
Youtube
beírod: Team Fortress 2 music
Jobboldalt a descriptionba benne lesz a letöltési link.
Ugyanez az ember feltöltötte a Portal zenéit is 😊

Hella
Nincs meg valakinek a menüzene?
Szívesen elhallgatnám miközben a vonatra várok...😊
Blacksheep333
Az összes magyar server: http://www.game-monitor.com/search.php?game=tf2&location=HU

Rage47
Rage
Blacksheep333
Rage, neked mi a játékban a neved?