30108
  • jozing
    enginek olyan update is jöhetne, hogy a sentryjét csak egyes szintig építheti fel, de bevan építve valami radar szerűség, így teszem azt 15 méteres körzetbe kiszűri az ellenfélt és megjelöli, így kis WH-t biztosítana nekünk. meg mondjuk 200 vasba kerülne. ja és a cloakolt/disguiselt spyokat nem szűrné ki. (ha cloakolt nem látjuk, ha álcázott havernak látszik)
  • Jim Morrison
    Nagy részük egyszerű
  • armageddon666
    A veszekedés részéből mindenképp kimaradnék :) a scriptelés cheat-nemcheat részét meg már kifejtettem, szal max ismételném magam...

a triplalövéses gomb am annyira nem hasznos >.< mikor meglett az egér próbálgattam, de aztán rájöttem hogy spraycontrol hasznosabb mint a megpróbálom becélozni aztán vagy pont oda lő a fegyver vagy nem xD nagyon ritkán nyomom meg, akkor is csak annyira jó hogy kis résnél ide oda szaladgál az ember, és így a 3 golyó lassabban megy ki, így nagyobb az esélye hogy pont benne lesz xD 5-t lőnék ki és 2 félremegy >.<
  • jozing
    igen, mert a 12 évesekre 4 éve emlékszel. 12 + 4 = 16. tehát ugyanazok szájalnak, csak 4 évvel később

nekem is van az A4 Tech glaser egeremen duplalövés gomb. CSS-be AK-nál alkalmazom rendszeresen.
    de sztem hagyjuk a témát. szőke már csak no commentel, én már leszarom. arma meg sztem nem akar beszállni :D

• Ron Ragm
    Már a COD4-ben is hülye ötlet volt az XP.
    Attól még hogy friss egy ötlet még lehet szar.
  • donatus13
    Am én nézegetem ezt a cp egypt et egy kintről nagyon hangulatosnak tűnik.
  • donatus13
    Előző updatek el kapcsolatban is aréna módot használó szervert kb 2 láttam eddig, mikor bejött akkor volt sok de beléptem azt mindig kifagytam azóta már ritkán járok pedig tetszett de szerintem nagyon elszarták azt is :( meg olyan szerver kéne ami az összes pályát modot használja arena,cp stb de ilyen szerver kevés van sajna de hát ez van szerintem eddigi update ek közül ez lett a leggyengébb de várjuk ki a végét .
  • donatus13
    Bf heroes egy hülyeség béta is valami szörnyű tf 2 sokkal normálisabb annál... wow fps baromság az egész.
  • zomgzerg
    kár kiakadni a szar pályákon, nézd meg cs-be hányat tettek be, egyszerűen nem lehet jót alkotni ha már megszoktak az emberek 3-4et ami "tökéletes"
    az meg hogy a körítés nincs úgy kidolgozva.. hát mert más játékokon dolgoznak az embereik, nincs külön kis csapat a tf2-n. idén is ki kell valamit adni hogy dőljön a pénz, frissítés+free weekend nem elég már.
    a karakterek extrémebb képességei meg a közelgő ingyenes bf heroes miatt lehet, ott mmo stílusban lesz egy csomó skill amit használhatnak, fel kell venni a versenyt a változatossággal.
  • Pio
    Mi a jelentőssége annak, hogy egy map "bekerül az updatebe"? Ha jól tudom ezek most is létező, játszható mapok. Mármint azt értem, hogy ez segít esetleg elterjedtebbé tenni a pályát, de nem teljesen mindegy, hogy melyik kerül be? Ha nem tetszik nem mész olyan szerverre, vagy izé... na szóval ezt magyarázza el valaki legyen olyan szíves :)
  • Narxis
    :(
  • donatus13
    Én már nem bízok semmiben, egyenlőre a update szarsága üt ,de az nagyon.
  • Narxis
    Lehet majd a Meet the.. video ütni fog. :D
  • donatus13
    Hát igazából mindig a mapok érdekeltek jobban az updatekben mert a fegyok totál értelmetlenek voltak de úgy látom most már az egész kezd az lenni értelmetlen hülyeség a fele igazából csak a sniper updatetot várom de mostani állás szerint remélem minnél később lesz és addigra észhez térnek
  • csokalaci
    :(
  • Narxis
    Szerintem pedig ezt komolyan gondolják.
  • csokalaci
    remélem ez csak valami fake és jön egy normális update :(
  • Narxis
    Valami nincs rendben.
  • SirArcheer

Scout update info 4

• Narxis
    lol
  • donatus13
    Szerintem jól néz ki a pálya :) nekem egész megtetszett lehetne olyan update is hogy csak mapokat tesznek a játékba csak jó sokat .
  • PunkZoli
    ez vmi godzilla szám volt, nekem nagyon bejött :D dzsemirokváj:D

amúgy meg dögöljön meg az összes csíter náci
  • trident
    Éljen az egérélettartam növelése.^^

Amúgy az az A4tech egér feature nem ugyanaz, mintha "csak" 3x gyomnád meg a bal gombot?
    De igazad van, az a fair, amit te tudsz nyújtani.

• sonic syndicate
    csak a demo jönne már..
  • Unbaised
    Miért is? :) Szerintem kezd szánalmas lenni ez az update, nem mintha annyira érdekelt...
  • motyodlee
    lol. serious sam jutott róla eszembe :D
  • Narxis
    Ez zsír.
  • csokalaci
    jeee :D
  • Neoncsoves
    omg lol
  • Twetr0x
    Na NE. CP_EGYPT
    ............................. -.- ..................................
  • Viktor99
    Néha én is gondolok ilyesmikre...
  • Narxis
    Úgy érzem, hogy most a scout achikat achi serverek ellen csinálták volna. Nem elég ezt vagy azt elérni hanem meg kell ismételni sokszor.
  • Viktor99
    Ja megiszod, gyorsabban futsz és követ 3 tauren warrior és ütnek, te meg csak MISS-eled az ütéseiket :P
  • armageddon666
    Ez most akkor mi is lesz? Megiszom és gyors leszek? Vagy megiszom és látják majd az emberek a sok "Miss!"-t mint WoWban? :D
  • armageddon666
    Korral tényleg ne gyere mint indok plz :S nem meghatározó... maximum ha élettapasztalatról van szó.
    Meg mióta ment fel a 12 16-ra? :D Eddig mindig 12 évvel piszkálták az embereket :\ újonnan egyre többet látom a 16ot -.-
  • Twetr0x
    Számokban eltér, de betalált a hl2.ru. jeeeee
  • armageddon666
    omg... a pisztolynál ha folyamatosan nyomod a gombot lő? nem... ergo arra találták ki hogy félautomata legyen... ha te írsz egy scriptet rá hogy megkerüld akkor az csalás :\ nem olyan szinten mint egy aim meg wh...

de akkor hozok egy jó példát (ismét CSből, bocs de az áll ide legközelebb >.<)
    skinek... ugye nem lesz senki sem szomorúbb ha m4 helyett golyószóróval tolod... azonban van olyan is hogy scoutnak lézerfénye van... tádámm, van célkereszt a scouthoz zoom nélkül... ami amúgy pontos és 2hit killes cucc, szal az így elég imba így már középtávra is :) VAC nem banol érte, játék része hogy cserélheted a skint, akkor nem csalás? ennek a durvább formája a skincserés WH... poros téglafal helyett üvegtextúrát raksz be :\ a játék részét képezi hogy szépítheted... VAC nem dob ki... máris nem csalás ugye? ezeket mondjuk ki lehet többnyire szűrni sv_pureral :\ ahogy a scripteket is a wait parancs tiltásával... (CSSben sztem mindenhol tiltva van)

Amúgy egeremen van egy hármaslövés gomb :) nem szoktam használni... pedig megtehetném... és megháromszorozná az egerem élettartamát x)
  • Lacccca
    Húúúúú a 16 éves keményen megmondja....
    No comment.
  • jozing
    megelőztél... épp most néztem meg. asszem jók twet jóslatai.
    http://www.teamfortress.com/scoutupdate/energydrink.htm
  • Ron Ragm
    Kinn vannak az achievment leírások amúgy