30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#6974 enginek olyan update is jöhetne, hogy a sentryjét csak egyes szintig építheti fel, de bevan építve valami radar szerűség, így teszem azt 15 méteres körzetbe kiszűri az ellenfélt és megjelöli, így kis WH-t biztosítana nekünk. meg mondjuk 200 vasba kerülne. ja és a cloakolt/disguiselt spyokat nem szűrné ki. (ha cloakolt nem látjuk, ha álcázott havernak látszik) -
#6973 Nagy részük egyszerű -
#6972 A veszekedés részéből mindenképp kimaradnék :) a scriptelés cheat-nemcheat részét meg már kifejtettem, szal max ismételném magam...
a triplalövéses gomb am annyira nem hasznos >.< mikor meglett az egér próbálgattam, de aztán rájöttem hogy spraycontrol hasznosabb mint a megpróbálom becélozni aztán vagy pont oda lő a fegyver vagy nem xD nagyon ritkán nyomom meg, akkor is csak annyira jó hogy kis résnél ide oda szaladgál az ember, és így a 3 golyó lassabban megy ki, így nagyobb az esélye hogy pont benne lesz xD 5-t lőnék ki és 2 félremegy >.< -
#6971 igen, mert a 12 évesekre 4 éve emlékszel. 12 + 4 = 16. tehát ugyanazok szájalnak, csak 4 évvel később
nekem is van az A4 Tech glaser egeremen duplalövés gomb. CSS-be AK-nál alkalmazom rendszeresen.
de sztem hagyjuk a témát. szőke már csak no commentel, én már leszarom. arma meg sztem nem akar beszállni :D
-
#6970 Már a COD4-ben is hülye ötlet volt az XP.
Attól még hogy friss egy ötlet még lehet szar. -
donatus13 #6969 Am én nézegetem ezt a cp egypt et egy kintről nagyon hangulatosnak tűnik. -
donatus13 #6968 Előző updatek el kapcsolatban is aréna módot használó szervert kb 2 láttam eddig, mikor bejött akkor volt sok de beléptem azt mindig kifagytam azóta már ritkán járok pedig tetszett de szerintem nagyon elszarták azt is :( meg olyan szerver kéne ami az összes pályát modot használja arena,cp stb de ilyen szerver kevés van sajna de hát ez van szerintem eddigi update ek közül ez lett a leggyengébb de várjuk ki a végét . -
donatus13 #6967 Bf heroes egy hülyeség béta is valami szörnyű tf 2 sokkal normálisabb annál... wow fps baromság az egész. -
#6966 kár kiakadni a szar pályákon, nézd meg cs-be hányat tettek be, egyszerűen nem lehet jót alkotni ha már megszoktak az emberek 3-4et ami "tökéletes"
az meg hogy a körítés nincs úgy kidolgozva.. hát mert más játékokon dolgoznak az embereik, nincs külön kis csapat a tf2-n. idén is ki kell valamit adni hogy dőljön a pénz, frissítés+free weekend nem elég már.
a karakterek extrémebb képességei meg a közelgő ingyenes bf heroes miatt lehet, ott mmo stílusban lesz egy csomó skill amit használhatnak, fel kell venni a versenyt a változatossággal. -
Pio #6965 Mi a jelentőssége annak, hogy egy map "bekerül az updatebe"? Ha jól tudom ezek most is létező, játszható mapok. Mármint azt értem, hogy ez segít esetleg elterjedtebbé tenni a pályát, de nem teljesen mindegy, hogy melyik kerül be? Ha nem tetszik nem mész olyan szerverre, vagy izé... na szóval ezt magyarázza el valaki legyen olyan szíves :) -
#6964 :( -
donatus13 #6963 Én már nem bízok semmiben, egyenlőre a update szarsága üt ,de az nagyon. -
#6962 Lehet majd a Meet the.. video ütni fog. :D -
donatus13 #6961 Hát igazából mindig a mapok érdekeltek jobban az updatekben mert a fegyok totál értelmetlenek voltak de úgy látom most már az egész kezd az lenni értelmetlen hülyeség a fele igazából csak a sniper updatetot várom de mostani állás szerint remélem minnél később lesz és addigra észhez térnek -
#6960 :( -
#6959 Szerintem pedig ezt komolyan gondolják. -
#6958 remélem ez csak valami fake és jön egy normális update :( -
#6957 Valami nincs rendben. -
SirArcheer #6956
Scout update info 4
-
#6955 lol -
donatus13 #6954 Szerintem jól néz ki a pálya :) nekem egész megtetszett lehetne olyan update is hogy csak mapokat tesznek a játékba csak jó sokat . -
PunkZoli #6953 ez vmi godzilla szám volt, nekem nagyon bejött :D dzsemirokváj:D
amúgy meg dögöljön meg az összes csíter náci -
#6952 Éljen az egérélettartam növelése.^^
Amúgy az az A4tech egér feature nem ugyanaz, mintha "csak" 3x gyomnád meg a bal gombot?
De igazad van, az a fair, amit te tudsz nyújtani.
-
#6951 csak a demo jönne már.. -
#6950 Miért is? :) Szerintem kezd szánalmas lenni ez az update, nem mintha annyira érdekelt... -
#6949 lol. serious sam jutott róla eszembe :D -
#6948 Ez zsír. -
#6947 jeee :D -
Neoncsoves #6946 omg lol -
#6945 Na NE. CP_EGYPT
............................. -.- .................................. -
#6944 Néha én is gondolok ilyesmikre... -
#6943 Úgy érzem, hogy most a scout achikat achi serverek ellen csinálták volna. Nem elég ezt vagy azt elérni hanem meg kell ismételni sokszor. -
#6942 Ja megiszod, gyorsabban futsz és követ 3 tauren warrior és ütnek, te meg csak MISS-eled az ütéseiket :P -
#6941 Ez most akkor mi is lesz? Megiszom és gyors leszek? Vagy megiszom és látják majd az emberek a sok "Miss!"-t mint WoWban? :D -
#6940 Korral tényleg ne gyere mint indok plz :S nem meghatározó... maximum ha élettapasztalatról van szó.
Meg mióta ment fel a 12 16-ra? :D Eddig mindig 12 évvel piszkálták az embereket :\ újonnan egyre többet látom a 16ot -.- -
#6939 Számokban eltér, de betalált a hl2.ru. jeeeee -
#6938 omg... a pisztolynál ha folyamatosan nyomod a gombot lő? nem... ergo arra találták ki hogy félautomata legyen... ha te írsz egy scriptet rá hogy megkerüld akkor az csalás :\ nem olyan szinten mint egy aim meg wh...
de akkor hozok egy jó példát (ismét CSből, bocs de az áll ide legközelebb >.<)
skinek... ugye nem lesz senki sem szomorúbb ha m4 helyett golyószóróval tolod... azonban van olyan is hogy scoutnak lézerfénye van... tádámm, van célkereszt a scouthoz zoom nélkül... ami amúgy pontos és 2hit killes cucc, szal az így elég imba így már középtávra is :) VAC nem banol érte, játék része hogy cserélheted a skint, akkor nem csalás? ennek a durvább formája a skincserés WH... poros téglafal helyett üvegtextúrát raksz be :\ a játék részét képezi hogy szépítheted... VAC nem dob ki... máris nem csalás ugye? ezeket mondjuk ki lehet többnyire szűrni sv_pureral :\ ahogy a scripteket is a wait parancs tiltásával... (CSSben sztem mindenhol tiltva van)
Amúgy egeremen van egy hármaslövés gomb :) nem szoktam használni... pedig megtehetném... és megháromszorozná az egerem élettartamát x) -
#6937 Húúúúú a 16 éves keményen megmondja....
No comment. -
#6936 megelőztél... épp most néztem meg. asszem jók twet jóslatai.
http://www.teamfortress.com/scoutupdate/energydrink.htm -
#6935 Kinn vannak az achievment leírások amúgy