30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#7014 a hiba a source motorral van. hp/sebzés módosító hax? nee... -
#7013 az a baj, hogy egy csomó n00b jár fel rá, akik csak backburnerrrel tudnak játszani, viszont mások meg nem akarják, hogy megvakarják a hátukat -
#7012 most kivételesen énis :D
Majd még felkkkantok késobb énis asszem... -
#7011 én voltam fent és arattam :D
Majd lehet hogy megyek még :) -
#7010 Egész jól pörög ma a szerver.
Aki még nem látogatta volna meg az sürgősen pótolja ilyen irányú elmaradásait :DD -
#7009 van scout, aki egy egész csapatot eltesz láb alól, egyedül, így van rá esély, hogy látott
meg attól is függ, hogy az a 2-3 játékos mennyire játékos :* -
#7008 Nem szokásom. Hogy pontosan mit csinálnak, nem tudom, nekem nincs szükségem ilyenekre. Nem napi ingadozásokról van szó, egyazon szerveren ugyanakkor fentlévő emberek esetében, az egyik pl. egy általam jól ismert, top játékos, másik egy tucatklán tagja. Mindkettő scout, a top játékost lazán lelövöm, míg a nagyságrendekkel gyengébben mozgó másikba teli tár Scatter kevés. Vagy elfelejtek játszani félperces periódusokban? Kétlem. Te még nem láttál 2-3 játékos össztüzéből kimenekülő scoutot? Szerinted reális? -
#7007 Csak keress szervereket magában a játékban, és aminek az a mapneve hogy "achievement" ott általában elég sok bot van. (Egyik kedvenc : 80.240.211.244:27016 ) -
#7006 Van benne igazság. -
#7005 Üdv :) valaki segitene hogyan tudnék olyan Servert csinalni ahol én vagyok és pár Bot . -
#7004 hammerben hogy tudnám azt megcsinálni, h grid helyett textúrát mutasson a kamera? láttam csinálják tutorial videókban, de azt hogy hogy, nem szal ha vki erre felelne azt megköszönném -
#7003 remélem, hogy ez most troll. -
#7002 Egyszerű a magyarázat, egyre több a kis pöcs haxgép a magyar servereken. Főleg scouttal szembetűnő, hogy egyszerűen nem tudom lelőni őket, pedig bármilyen jó nem-hax scoutot, ugráljon akárhogyan, elintézek 2-3 lövéssel. Egyre több a kém, akibe hiába eresztek bele egész tárat, de az összes többi classal is gyakoriak az ilyen "tartós" egyének. Én ritkán tolom demoval, de azért mókás, mikor félHPval elmásznak a seggükben robbanó crit sticky mellől, vagy 3-4 stickyt rájuklőve sebződnek 20-at. Vicc az egész, nem hiába vagyok egyre többet külföldi servereken. -
#7001 Figy, leírja h kéne az autoexec.cfg... De azt nemtom letölteni sem mert az oldal megszünt ahonann le lehetne szedni szóval szerintetek honnan szerezzem meg? :P -
#7000 már négyen vagyunk!
amúgy oylan nekem is rendszeresen van főleg CSS-be AWP-vel, hogy hallom a saját puskám hangját, de a golyó már nem repül (nem az hogy nem talál, nem is lövök). -
Pio #6999 Ja, ha az első felében marhaságot mondtam, mert az FPSeknél valamilyen úton-módon kiszűrik az ilyen képi késést teljesen, akkor nyugodtan tegyen helyre valaki, illetve még felmerült bennem az is, hogy nick alapján kalibrálják a lángszóró hatósugarát, de az már valami elcs*szettül nagy összeesküvés lenne és tuti köze van az Idegenekhez és a Ráknépséghez is.
Apropó azt tudtátok, hogy a "Ráknépség" kifejezést felismeri értelmes szóként a firefox helyesírás-ellenőrzője és az office is? O_o -
Neoncsoves #6998 De, optikai csalódás a valós model és a hitbox között:) -
Pio #6997 Nem lehet, hogy ennek valamiféle grafikai késéshez van köze? Persze lehet, hogy hülyeséget mondok, mert FPSekben egyáltalán nem vagyok otthon, csak hobbiszinten lövöldözök viszont elég sokat MMOztam és ott állandóan ez volt, ha egyszerre elkezdett X ember egy irányba futni egymáson állva akkor mindenki saját magát látta jóval a többiek előtt.
Nyilván FPSekben ez sokkal kevésbé lehet jelen, hisz itt nagyon fontos minden tizedmásodperc, de azért gondolom 100%osan itt se lehet ezt kiküszöbölni (látni azért néha olyat, hogy mintha az a rakéta előtte ment volna el mégis "telibekapta") és pont a lángszórónál ez ilyen erősen visszahathat az érzetre.
Esetleg a perspektíva megváltozása is okozhatja azt az érzést, hogy neki messzebbről hat, mint Neked. Illetve talán érzelmi okai is lehetnek, ha Te vagy a pyroval és nem Te jössz ki nyertesen egy helyzetből, akkor úgy érzed, hogy a lángszóró hibája, ha nem Te vagy és a pyro nyer akkor pedig azzal magyarázod meg saját Magadnak, hogy milyen messziről felgyújt (és tényleg így is érzed annak ellenére, hogy nem így van).
Volt nálunk LANpartikon egy srác, akit már csak úgy neveztünk, hogy a "Már nyomtam a gombooot! srác", mert mindig ha meghalt azt mondta, hogy nem érti mi történt, mert ő már nyomta a gombot, szar a szerver. :)
...és persze simán lehet az is, hogy a játék úgy van programozva, hogy a magyar IPről játszóknak kisebb a lángszóró-hatósugara... :) -
#6996 mivel ugyanazt a játékot játszuk :D -
donatus13 #6995 Ezek a hatótáv érdekességek nálam is vannak
-
#6994 ok, akkor nem képzelődtem és másnál is vannak ilyenek >.< -
#6993 Na mondjuk ez tényleg érdekes.
Én csak azon lepődök meg hogy ha más használja akkor úgy ahogy mondtátok kilométerekről perzsel de ha én használom akkor örülök ha bekap egy kis sebzést 1-2 M-ről.
Hasonló a demoman sticky-je is nálam én ha 2 méterre vagyok tőle megpusztulok ha viszont én robbantok úgy hogy majdnem rajta áll a csávó vígan rohan tovább. -
Pio #6992 Szerintem a mapok azért kerülnek bele mindig az "5-6napos hypeba", hogy reklámot csináljanak nekik.
Nekem is fura, de szerintem nem a játék eladhatóságát célozza, nem hoz nekik pluszbevételt, hogy odaírnak 3-4 pályát, egész egyszerűen reklámot csinálnak az (általuk) igényes(nek ítélt) fanmapoknak.
Semmiből nem állna a mapok nélkül is 5-6 napig adagolni az újdonságokat, 3 nap 3 fegyver, negyedik nap az achievementek nevei, ötödi nap maguk az achievementek és hatodik nap esetleg valami egyéb fontosabb újítás.
Fura számomra is, hogy az "új" mapok mindig ekkora reklámot kapnak, de szerintem ez játszhat közre, én nem hinném, hogy aki eddig nem vette meg a TF2-t az most hirtelen azért megveszi, mert látja, hogy a kövi updateben lesz egyiptomos pálya.
A fegyvereket meg meglátjuk, milyenek lesznek. Őszintén szólva pont a pyro update óta ritkábban játszok, ezért nem tudom megítélni, hogy tényleg ennyire elcseszte-e a játékegyensúlyt a pyro update, szóval én semmiképp nem jelenteném ki előre, hogy a scout imba lesz. -
#6991 Nekem nincs különösebb bajom egyik update-tel se, nem azért játszok, szerintem jó me ingyé van. De abban igazuk van, hogy létező mapokat beletenni updatebe kb. olyan mint amikor a hentes lenyomja a mérleg nyelvét úgy, hogy a vevő ne lássa. Az lenne az update ha a Valve saját maga csinálna vatta új, soha nem látott mapokat. Nem kell sok, 2-3 és kész. A fegyverek meg olyanok amilyenek, ha csak a critet variálnak, attól nem lesz nagy újdonság, kb. olyan mintha kaptunk volna 3 új fegyvermodellt.
Még egyszer: Én várom az updatet, örülök neki, hogy van, de van némi igazsága a panaszkodóknak. -
#6990 Ugye vannak olyan szerverek mik update mentesek, theát le vannak tiltva az új fegyverek? -
#6989 jah a hatótáv érdekes :o -
#6988 amíg nem láttuk játékban hogyan is működik addig sztem felesleges temetni az updatet. a pyronak sztem csak a hatótáva ami vicces (lángszóróval). ugye elvileg egy közelharcos kaszt, de vicces néha hogy 6 méterrről leégeti a tökömet. -
#6987 Az a baj, hogy azt fogják csinálni a scouttal, mint a pyroval. Pyrohoz update előtt skill kellett. Nehéz volt játszani, de poén volt. Update után aki pyroval megy azt úgy látják, hogy láma/noob, pedig lehet hogy update előtt is sokat pyrozott. Ha ezeket megkapja a scout, akkor halhatatlan lesz, triplaugrása lesz, el tud kábítani embereket -> kurva egyszerű lesz játszani -> scout = láma/noob. Ráadásul ezek a cuccok teljesen felborítják a játékmenetet.
:( -
donatus13 #6986 Az lenne a legjobb amit a végén írtál. -
#6985 az.... és akkor mutatnák a valódi update-et, ami mégszarabb :D -
Pio #6984 Szerintem semmi megdöbbentő nincs ebben a reakcióban. Mindenki nyöszörög, hogy ne egyszerű "többet kritel viszont lassabban lő" jellegű újítások legyenek aztán amikor tényleg újszerű, ötletes újítások jönnek akkor van, aki látatlanban eldönti, hogy ez teljesen elszúrja a játékélményt és teledurrogja vele az összes létező fórumot.
Az új hivatalos pályáknak - mivel nem cáfolt meg senki - szerintem semmi jelentőssége, van, akinek tetszik, van, akinek nem, egy kis reklám az adott mapnak, semmi több, nem jön el ettől az apokalipszis és nem lesz update utántól csak egyiptomi map az összes szerveren...
Így van ez általánosságban a játékiparban is. Ha kihoznak egy rókabőr játékot, akkor egy réteg elkezd hisztizni, hogy "húúú ezt már ezerszer láttuk", ha pedig kihoznak valami újszerűt, akkor egy másik (illetve szomorú, de sokszor ugyan az) a réteg pedig elkezdi, hogy "úúúú ez felborít minden egyensúlyt, tönkreteszi és sokkal jobb volt a régi rendszer".
Nem azért, de más játékfejlesztők kiadják a játékukat és kezicsókolom, sőt, van, ahol még havidíjat is kérnek és úgy se jár annyi update, mint a Tf2höz. De ha ennyi lesz a QQ akkor majd a Valve is szépen besokall és nem lesz több update azt nem lesz senkinek kiverve a biztosítéka olyan új feature miatt, amit még nem is látott. -
#6983 totaltf-en olvastam hogy lehet hogy fake az uj update :D elég abszurd lenne -
#6982 imba lenne nagyon a scout :\ -
#6981 Ez az update egy vicc... remélem az lesz hogy kedden majd jön a Meet The Spy hogy az egész átverés. Nem akarom elhinni hogy ezek lesznek az új cuccok/mapok. -
#6980 OMGHAXWHX22OMGOMGWTFBBQWITHCHEESELAMBANDCHICKEN16FAGIMALSO16OLOLOLOL
---
Szerintem az egyes sentry a legjobb. Discuss. -
#6979 akkor viszont lehetne olyan mint sniper :D nagy dmg, nagy hatótáv, de lassú tüzelés, esetleg egy lézerfény hogy éppen merre néz... illetve lassabban forogna mint a rendes... -
#6978 vagy nagyobb hatotáv -
#6977 úgy viszont már jópofa lenne hogy csak lvl2es és többet is le lehet tenni >.< -
#6976 épp azért csak egyes, mert ad mellé kis wh szerűséget. -
#6975 nem lenne értelme 1-es sentrynek