30108
  • Borg
    Rohatt updaterrel mar nem kicsit tele van a faszom... nemigaz hogy evek utan se birjak megoldani hogy mukodjon, es rohadtul naponta kell kezzel frissitenem ezt a SZART, ami raadasul orakba telik, mert olyan kiraly content szervereik vannak...
  • Narxis
    - Removed the damage reduction against non-stunned enemies on the new bat

LOL, most már csak a duplaugrást kell visszaadniuk. :D
  • Borg
    The required update for Team Fortress 2 is now available. Please run hldsupdatetool to receive it. The specific changes include:

Gameplay changes:
    - Removed the damage reduction against non-stunned enemies on the new bat
    - Players with full health can now pick up dropped sandviches

Fixes:
    - Reverted the change that treated chat text starting with / as a command instead of passing it through as chat
    - Fixed a crash related to baseball impacts
    - Fixed the Heavy's hands disappearing when he's stunned while wearing the KGB
    - Fixed the BONK! particles appearing in the air when the bat's taunt kill is used on a target
    - Fixed Force-A-Nature description not fitting inside the item window
    - Fixed the Axtinguisher

Jason
  • Narxis
    Update esetén az emberek elmennek más szerverre ahol nincs limit, nem lesznek csak azért pl. Medic-el, hogy "harmónia" legyen. Mindenki gyorsan akarja az új fegyvereket. Még ha nincs is update én pl. előnyben részesítem azokat a szervereket ahol semmilyen limit, nocrit és egyéb olyan dolog van bevezetve ami korlátozza a játékot. Ahogy a Valve megalkotta, úgy tökéletes ez a játék.
  • DJ bigpapa
    Hát én úgy vettem észre, hogy inkább megteremti a kellő harmóniát (a jó classlimit) és nem megy el az egész játék sniperek meg spyok csatájába (lásd: Argo szerver)! A legnagyobb haszna pedig kétségkívül akkor van amikor kiadnak egy class updatetet. Ugyanis nem lehet rendesen játszani, ha az adott pályán a 10-12 emberből 8-9 scouttal rohangál emellett akik achievmenteket akarnak gyűjteni azok sem tudnak, mert nincsen meg rá a lehetőségük a temérdek scout miatt!
  • IcE TeE
    Ha nagyon sokan akarják akkor rakhatunk, de szerintem nagyon rossz ötlet. "Népesség ölő"
  • Narxis
    kasztlimit rossz
  • sonic syndicate
    szavazást a scout update-ről!!

ez idevág

ice, nem lehetne kasztlimitet rakni?
  • Jim Morrison
    szerintem nem baj, hogy a sandman elveszi a dupla ugrast, mert az uj soretes akkorat rug vissza, hogy aki ugyes, az siman eljuthat ulyan helyere amikhez csak dupla ugrassal lehetne eljutni :) nekem sikerult
  • PunkZoli
    az, kicsit felbasz agyilag csak mikor bindel a kis geci és nem lehet lelőni
  • Nivea
    hát srácok nem akarlak elkeseriteni beneteket de a scout update egy fos!:S és monjduk ki öszintén! BONK!
  • Viktor99
    Lol :D
  • IcE TeE
    Na hazaértem, és mit látok tele az SG scoutokkal xD
    Elővettem a pyrot, gondoltam aratok egyet, de egyből kiszedtek mondom mi a halál :O
    Eltáltak egy labdával, azt inkább beálltam medicnek :)
  • Aquir
    talán azért mert magát az updatet csinálták?
  • Ron Ragm
    Eh, újabb update Meet the team nélkül.
    Legalább a spyt frissítették...
  • Extraneous
    Nem nem adtam ki senkinek, caps lock sincs benyomva. Vártam egy kicsit, és most úgy tűnik, hogy működnek dolgok, de most meg tfet nem frissíti le, és kiírja, hogy lejárt valamilyen felhasználói jegyem, kéri újra a jelszavam, különben kikapcsolja a steamet. Amúgy szerintem megint a sok update miatt csinálja ezeket a baromságokat, és bízok benne, hogy majd megyógyul.
    Már régebben is szívtam, volt, hogy egyik játékot sem indította el, meg egyéb nyalánkságok.

Az a gáz, hogy a sok update-el csak még bugosabb lesz ez az amúgy sem tökéletes kliens, és szerencsétlen felhasználó meg szívhatja a vastag f.-t

• Narxis
    Caps Lock? :D
  • Viktor99
    Kiadtad valakinek a jelszavad? Van olyan barátod aki kitalálhatta? Elfelejtetted? [#nemkötöszködik]
  • Extraneous
    Hali, be akartam lépni a steambe, eddig automatikusan bejelentkezett, mert úgy volt beállítva, de most kijött az ablak, hogy kéri a jelszavam. Beírtam, de nem volt megfelelő neki, és kiírta, hogy a steam felhasználónevem, vagy jelszavam hibás.

Ha van valami ötletetek, hogy miért csinálja, légyszi írjatok! Amúgy elég érdekes, hogy most az update körül romlott el az egész cucc.
  • Viktor99
    Miért bannolnak az egyetlen jelszóval védetlen szerverről ami achis? :S Nem csináltam semmit...
  • kakaoskalacs
    4-5db-ot megszereztem magamtol tobbit azt nem :D
  • trident
    !givemeall mi?:D
  • Viktor99
    DE HOGYAN MÁR? :(
  • Magh
    Tömören nyilatkozok:

-FAN: borzalmas a szórása így kizárólag közvetlen közelről használható, ahonnan eddig vígan Scattereztem, ez semmit nem ér; FAN-jump inkább plusz távolságot ad, mint magasságot, elég jól használható; most szinte mindenki scout, akiket nehéz eltalálni, minden más ellen durva, de én nem pont erre számítottam

-Sandman: 1 labdát kapsz, ami lassan töltődik újra vagy fel is szedheted, elég jól célozható, én a Flaregunnál jobbnak érzem; a stun olyan 1-1.5 sec (távolról 3 körül), ami alatt az ütővel agyon is verheted a többséget, viszont nem-kába elenfelekre 50%-ot sebez csak; a doublejump hiánya bizonyos mapeken kevésbé zavaró, plusz egyes classok ellen sokkal többet ér a stun, szerintem az eddigi legjobb melee fegyver (másik 3 classé elég must-have, ez meg valódi döntéshelyzetet teremt); tauntkill van

-Energiaital: 1 darab ebből is, se nem instant (majdnem 1 sec, míg megissza) se nem lőhetsz közben, ráadásul átváltasz külső nézetbe, elég irritáló, ugyanakkor gyakorlatilag sebezhetetlen vagy; pisztolynál mindenképpen jobb
  • kakaoskalacs
    összes achi megvan :DDD :asd
  • Viktor99
    KLIKK :D
  • Narxis
    Szerintem nem nagy durranások, a shotival jól lehet aprítani, a sandman bohóckodásra jó, az italt meg arra használtam, hogy elhúzzak sentryk előtt. Jobban élveztem az achizást. Achi serveren 1 darabot tudtam megszerezni, akkora fejetlenség volt, úgyhogy inkább elkezdtem rendes szerveren játszani.
  • Viktor99
    A rohadt életbe... Elmaradt egy órám és még így is tele egy csomó szerver -.-
  • Rage47
    én sztem nem gyúrok rá külön, heavy kieg. is játékban lett meg, az tök jó érzés:)
  • Narxis
    Nem volt admin, ma még én legalábbis nem láttam, de lehet ő is gyurt az achikra.
  • Narxis
    Haha, láttam, jól elküldtek. :D
  • PunkZoli
    csak ilyen fostos community mapok jöttek? :(
    mi lett az új játékmóddal?
  • PunkZoli
    szerintem csináljatok egy passos 10 slotos acsivment szerot, hogy ne a rendes szerón baszódjanak!!
    (mi csináltunk anno :D)
  • rain77
    Sziasztok tudom nem ide tartozik teljesen de elqdtam a gépem és van egy team fortress 2 accountom akit érdekele megegyezünk köszi
  • Borg
    Ki kell rakatni őket az adminnal. Ennyi.
  • DooDoo
    SG szerveren külföldiek rinyálnak ha lelövi őket az ember, mert összebeszélnek és úgy csinálják az achievementeket egymás után...
    És én vagyok a fasz ha játék közbe próbálom megszerezni őket és csak hentelem őket...
  • Borg
    Btw, még szombat estig lehet gyúrni SG-n a nyereményre :)
    Lásd: SGTeam HQ
  • Rage47
    ááá dejó, spy-t is updatelték, ^^
  • Borg
    Most akkor free weekend is lesz?
  • Twetr0x
    tetszik a left 4 dead utalás :D "DING DONG"