Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Jah, de mind1^^

Rip
Ezt most nekem??

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

trident
Mivel ma nincs tf2 képregény vagy kép, ezért dr. Kotász után szabadon:

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

dragon11
Jah ok le van írva^^

Rage47
le van írva az is az oldalon.
dragon11
Aham értem.S hogy lehet megvenni Steamon keresztül?😛

trident
-A steam csak egy segédprogram, százhuszonnyolc funkcióval, kezdve a barátlistától, csevegésig, frissítésig, karbantartásig, de ami fontosabb: a játékaid és a te adataid tárolására is való, egyfajta keretrendszer.
remélem itt megtalálsz szinte mindent: http://www.steampowered.hu/
-véletlenül letörlõdni nem szoktak dolgok, de van back up funkció, vagyis a steam-en belül a játékokat bármikor arhiválhatod.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Rage47
igen, letölteni jobb, mert a dvd karcolódik és foglalja a helyet :p
amúgy nem kell paypal, meg dombornyomott kártya a steam-hez
dragon11
Jah ok értem, sry^^ nem ismerem a Steamot.. am meg más ha dobozból veszed ki, meg letöltöd...

TreDoR
Akkor újra letöltöd... ennyi

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

dragon11
Azt is leírtam.. teljesen más mintha kiveszed az eredeti csomagolásból és feldobod, mintha letöltöd, véletlen letörlõdik akkor mivan?ennyi^^

Rip
Nem errõl volt szó.

"El is lehet menni érte."
Erre reagáltam. Nem mindenki tud elmenni érte (illetve nem éri meg).
Steam-en sem tud mindenki vásárolni. (Nem rólam van szó, én már szeptemberben megvettem, de nem mindenkinek természetes a bankkártyás vásárlás)
De elég az off-ból.

Peace.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

TreDoR
Akkor ott a steam és még olcsóbb is...

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Rip
Márha pesti az ember...
Akármilyen hihetetlen, nem mindenki az.

6000 valamennyit szedett le nekem anno a kártyáról a steam,de még így is megéri...

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Nitramk
helyesen teszed. Nekem az Orange Box van meg, és nagyon megérte, nem csak a Team fortress miatt hanem a mellette levõ 4 játék miatt is 😄 Half-life is nagyon élvezetes, meg portal is csak hát az utobbi elég rövid.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

dragon11
^^Sztem majd megnézem a Tescoba Aprilis 12.-én..(11.én jön ki^^) ha nem lesz ott, akkor megrendelem ><

TreDoR
El is lehet menni érte <#zavart2>

dragon11
Nem azzal van a gond, hogy neten kell fizetni(van bankkártya paypalhez regisztrálva.) hanem leginkább az, hogy letöltöm..nem pedig dobozból elõ a játék betenni a dvd-t és gém..=)

dragon11
Jah, meg kiszállítási díj -.-'

TreDoR
5000 HUF Steamen
Dobozos verzió 7 490 HUF lesz 1 hónap múlva a CD Galaxisban

dragon11
Jah értem, de am ha nem adnak semmihez Steamot/vagy mit xD akkor mennyibe kerül?

trogerzsiger
ingyér.

dragon11
Mennyibe került letölteni?

trogerzsiger
Ez a játék ez kész.... nagyon fasza😄

TreDoR
Az nem bunny hopp (=bunny jump), hanem double jump.

Nitramk
scoutnal lehet bunny hoppolni nem? de ott az ugrásos dodge is többet ér 😄

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

trogerzsiger
vettem! 90%-nál jár.

TreDoR
Bunny hopp felesleges, nem fogsz tõle gyorsabban haladni, mint pl. a cs-ben, max nehezebben találnak el (bár ez sem sokat ér). Spawn camp viszont sztem szemétség.

trogerzsiger
Na szedi a steamem! :-) Ajándékba kaptam vgahoz. Van olyan dolog amit nem szeretnek a szervereken? bunny hop, base camp ilyesmik.

dragon11
=) Akkor jó.Meg fogom venni.😊

Nitramk
Hidd el nekem, teccni fog. Én eddig minden classal élveztem, és karácsony óta még mindig nem tudom megúnni 😄

dragon11
Nah, én a 2.variációra értettem.Az úgy is gyors???????

Nitramk
attól függ:
-Ha kempelsz akkor a másik sniper tudja hol keressen, így könnyebb dolga lesz.
-Ha viszont minden kill után helyet változtatsz akkor úgy nem is kempelsz, és a sniper se tudja hol keressen 😄

dragon11
Még nézek róla videókat, egyenlõre nagyon tetszik!A Sniper(Mesterlövész)-nek lassú a dolga?Csak campel, nem?

Nah 1 szerverrel több,nem tom ki tud róla vagy ki nem,de azért beírom ide^^
62.112.193.19:27015 ->Pc Guru-s szerver
Úgy néz ki, megvan a megoldás...

Valami kiba*ott "clientregistry.blob" nevû fájlt kellett törölnöm a steam könyvtárból.

A megoldás itt van, angolul:

Steam csatlakozási hiba

Hadd kérdezzem meg srácok.Csak én nem tudok most a steam-hez kapcsolódni vagy más sem?

Tegnap este még ment, azóta semmit nem állítottam el, ma meg reggel óta próbálok és mindig az jön, hogy "Could not connect to Steam network"
"It appears you are not conncted to internet or that you internet connection is not configured correctly for Steam"

És minden megy, internet is, már ezt a portforwarding-ot is beállítottam, amit eddig nem is kellett...és semmi.
Offline módban megy,de pár perc játék után kib*sz, hogy nem tud csatlakozni a VAC szerverhez,stb...
Tavaly Október óta játszom vele persze eredeti a játék is,és soha semmi baja nem volt.
Mit lehet tenni?
Semmi hír a Steam-en, semmi javítás vagy ilyesmi nem ír ilyen hibát.Csak hogy csekkoljam az internetet/túzfalat,stb.
Már kikapcsoltam az összes tûzfalat...
Mi az isten van ezzel?

dragon11
Én Sniper akarok lenni, meg spy.😊 azok ugye "lassabbak"?mert ha igen, akkor elõrendelek..=)

...és nem lehet megunni... 😄

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Phoenix007
Dragon, mindegy hol veszed meg. Steamen bármikor elérhetõ, az Orange Box egyben 50 dollár, a TF2 magában 30 dollár. Szerintem bõven megéri mind a kettõ. Hogy neked mi a gyors, meg mi a lassú, azt nem tudom, tényleg nézz róla videókat. Egyébként van 9 kaszt benne, némelyikkel pörgõsebb, némelyikkel lassab a játékmenet, úgyhogy tuti megtalálod benne a neked valót.

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

dragon11
Oks.

Rip
Nezz rola videot pl. a youtube-on.

dragon11
Nem.=)

Twetr0x
15 másodpercenként éledsz újra. Gyors? <#idiota>

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

dragon11
Aham, de nagyon gyors?^^Mert ha télleg az, akkor nem rendelek elõ..

TreDoR
Sztem gyors a játékmenete, bár nem annyira, mint pl. a hl2:deathmatch-é ahol újraéledsz és már repül is egy hordó a fejed felé <#idiota>

dragon11
Akkor jó!Ilyen swat4hez hasonlít?Ugye nem gyors a játék menete?Mert a cod-é az, s azért nem jön be!Pl. nekem a swat4 jön be, nem gyors, nem lassú, pont jó!😊 Thanks.

TreDoR
COD-hoz semmi köze, még a régi tfc-tõl is eléggé eltér a stílusa (sztem).

dragon11
De ugye ha megveszem a boltba, úgy is jó lesz?(Mert még utána érdeklõdök és ha jó gamma megveszem..csak ne olyan stílusú legyen mint a cod!)