Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
remélem itt megtalálsz szinte mindent: http://www.steampowered.hu/
-véletlenül letörlõdni nem szoktak dolgok, de van back up funkció, vagyis a steam-en belül a játékokat bármikor arhiválhatod.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
amúgy nem kell paypal, meg dombornyomott kártya a steam-hez
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
"El is lehet menni érte."
Erre reagáltam. Nem mindenki tud elmenni érte (illetve nem éri meg).
Steam-en sem tud mindenki vásárolni. (Nem rólam van szó, én már szeptemberben megvettem, de nem mindenkinek természetes a bankkártyás vásárlás)
De elég az off-ból.
Peace.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Akármilyen hihetetlen, nem mindenki az.
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Dobozos verzió 7 490 HUF lesz 1 hónap múlva a CD Galaxisban
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
-Ha kempelsz akkor a másik sniper tudja hol keressen, így könnyebb dolga lesz.
-Ha viszont minden kill után helyet változtatsz akkor úgy nem is kempelsz, és a sniper se tudja hol keressen 😄
62.112.193.19:27015 ->Pc Guru-s szerver
Valami kiba*ott "clientregistry.blob" nevû fájlt kellett törölnöm a steam könyvtárból.
A megoldás itt van, angolul:
Steam csatlakozási hiba
Tegnap este még ment, azóta semmit nem állítottam el, ma meg reggel óta próbálok és mindig az jön, hogy "Could not connect to Steam network"
"It appears you are not conncted to internet or that you internet connection is not configured correctly for Steam"
És minden megy, internet is, már ezt a portforwarding-ot is beállítottam, amit eddig nem is kellett...és semmi.
Offline módban megy,de pár perc játék után kib*sz, hogy nem tud csatlakozni a VAC szerverhez,stb...
Tavaly Október óta játszom vele persze eredeti a játék is,és soha semmi baja nem volt.
Mit lehet tenni?
Semmi hír a Steam-en, semmi javítás vagy ilyesmi nem ír ilyen hibát.Csak hogy csekkoljam az internetet/túzfalat,stb.
Már kikapcsoltam az összes tûzfalat...
Mi az isten van ezzel?
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x