30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#7214 akkor lehet hogy nem is olyan imba csak sokat hagytam ki, és itt nincs meg a rutin mint CSben hogy visszamegyek azt megy 2 kör után >.< -
donatus13 #7213 Én ma faszlow hagymát aprítottam és elég jól ment. Heavyvel bemész am vagy pyroval azzal most elég jól lehet menni. -
#7212 épp azért nem kell doublejump a sandmanhez mert ez az ára! Így nem tud összevissza ugrálni a scout és arra ösztönzi az embereket hogy inkább csapatban mozogjanak. -
#7211 Hát én alap scouttal aprítottam ma a sok tuningos faszlow scoutot. -
#7210 csak semmi ":\" meg ":(" képzeld én egy rakás ilyen scouttal találkoztam csak. és mégis jó volt :) -
#7209 eddigiekkel én is így voltam :\ de amilyenek scoutnak vannak...
meg akkora a különbség az uppos meg sima scout között :( -
#7208 nagyon rövid idő alatt meg tudod csinálni úgy is, egyszerűen csak magadnak rontod el ha sietteted, nekem is rohangáltak ilyenekkel de simán megcsináltam
mert különben előbb ráunsz... [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=989138606&no=7191]#7191[/URL].
Nem tudom egy kisebb nehézség (igazából, nem is az, kihívás) miért akadályoz meg embereket hogy élvezzék a dolgokat. Igen király helyzetek jöttek össze amikor teljesítettem azt ami az adott helyzetben teljesíthető volt, rohadt jó volt amikor az adott pillanatban csak egy két, vagy több dologra hajtasz és közben dolgozik a fejed hogy melyik helyzetre van nyitott ajtód (és egy csomó van ami magától összejön) én nagyon élveztem. -
#7207 na összefarmoltam az összes szutykot :C
-Új puska:
na a legértelmesebb... fasza lett :)
-Sandman:
imba nagyon :\ marhára lehet vele darálni... Sniper, Heavy, Medic, Soldier ellen mindenképp... meg sima scout ellen is, csak ott már nehezebb eltalálni... de am marhára hátrányban van :S
-Energiaital:
na szerencsére nem lehet lőni a használata közben... még ez is jópofa cucc...
Sandmannek kéne valami gyengítés... double jumpot vissza lehetne adni, úgy hogy ha elővesszük akkor nem lehet, de ha más van a kezünkben igen, viszont überesre mondjuk nem lehetne használni, illetve még valami gyengítés... most nem tudom mik vannak rajta. -
#7206 lehet hogy jön majd heavynek meg soldiernek sisak vagy páncél. stun ellen.
amúgy ha nagyon felburul az egyensúly úgyis jönnek updatek. bár most sízni voltam, szóval 1 hete nem is ültem gépnél. ma megnézem hogy is van ez. -
#7205 Pyro mint lassabb cast? Heh. -
Neoncsoves #7204 kéne a heavynek meg soldiernek valami speedkupak amit föltolnak a seggükbe és gyorsak lesznek xD -
donatus13 #7203 Ugyan így jártam ma én is, vicc ez az egész stunos szar valamilyen lassabb emberrel mész pl,solder ,heavy vagy pyro szét szivatnak. -
Neoncsoves #7202 kurvára idegesítő az, hogy megyek heavyvel mert mindenki scouttal buzul az ellenségnek meg van sentryje, nagy nehezen összeszedek egy medicet erre bazdmeg sok homoscout megfog és stunol -.- -
donatus13 #7201 Nem muszáj ,én pl nem foglalkozom ezzel az update el mert scoutal sosem játszom, szóval nem szedek egy achievmentet sem ,mert tök felesleges ,ma beléptem leütöttek labdával meg ilyesmi és nagyon elundorodtam az egész játéktól ,úgy elcseszték ezzel ahogy van. -
#7200 Összefoglalva már megint nagyot alakítottak az updattel kapcsolatban... -.- -
#7199 Nem azt mondom hogy rossz ötlet, de már azzal is szépen vissza lehetett fogni egy übert ha elég jól tudod használni (és akkor sem teljesen).
Most meg? Csak dobd el a labdát és várj amíg a sentryk elvégzik a dolguk... -
#7198 Airblast kurvajó ötlet szerintem, és pont hogy emiatt lett kicsit taktikusabb a pyro és nem W+M1...
Natashanak csak a hangja jó amúgy nem nagyon tudtam még használni :\
Sandman meg külső szemlélőként imba... meg úgy az egész új scout... és valahogy már update másnapján mindenki azokkal a cuccokkal rohangált szal kénytelen vagyok én is farmolni achievement szerókkal vagy haverokkal vagy valami :\ ez most el lett kúrva szerintem... korábbi updatek jobbak voltak. -
#7197 Airblast. -
#7196 most láttam valamelyik újságban hogy akciósa 2990 froncsi. ha annyit nem adsz ki érte (mert bőven megéri, még válságban is) akkor ne is játssz vele.
ron ragm: mi az a poofer? -
#7195 Emlékeztek amikor még a Valve nem akarta elvenni a játékosoktól az irányítást? Aztán jött a Poofer, Natasha, most meg a Sandman... Következő mi lesz? -
#7194 jó lenne valóban, csak sandman miatt kicsit overpowered lett, már kezd átmenni wow-ba a játék - stun, hogy kerül fps-be? -
#7193 Nekem tetszik az ápdét. FaNnal eszméletlen nagyokat lehet ugrani ;D -
#7192 ne itt warezolj kthxbye -
#7191 El kell hogy mondjam, hogy a Scout update nagyon jóra sikerült! Élveztem, jól csinálták meg :]
És az a legnagyobb hülye aki esetleg siettette a dolgot spec. szerveren. Amikor 1 intelligence bevitele volt hátra (az utolsónak maradt achiból), azt is úgy csináltam hogy tökmindegy milyen a helyzet, majd lesz olyan lehetőség amikor még beviszem. Magának rontja el aki nem bírja ki, de hát meg van a böjtje, hamarabb is un rá :) -
pukimaki #7190 Hello én leszedtem a non steam Team Fortres 2őt és hogy tudok tört serora menni kell valami patch ?
És ha lehetne dobjatok non steam sero ipt thx -
#7189 Nekem azért volt szimpatikus a scout update, mert nem lettek túl erősek az új tárgyak/fegyverek. Akik szeretik a scoutot és jók, kaptak új lehetőségeket, hogy még furmányos-fifikás játékot nyújtsanak.:)
A pályákat nem kommentálom, szerintem találhattak volna illőbbet is.
re Narxis: Sajnos a demó élvezeti értéke csökkent... Egy jó update esetleg még segíthet...
re kakaoskalacs: update napján kedvenc nagylétszámú angol pub szerveremen éltem át, pl_badwater, sok lámabéka rohangál mint veszett jószág, égtek mint a rongy (nem tudtam megállni, hogy néha ne váltsak én is néha pyrora, egyszerűen gyönyör volt.^^
Ha pedig az ismerősök is fenn voltak, akkor védőként klietzel söpörtük tisztára a terepet, támadóként sem volt nehéz, ugye sg farm helyett mindenki scout-olt.
Úgy toltuk a csillét, hogy öröm volt nézni.:D
Az igazi pyro őrület viszont spy update esetén lesz. A kormot úgy kell majd levakarni a monitorról. -
#7188 :D -
#7187 énmeg imadom ahogy pyrolval felégetem az egesz bandat :D (a Scoutokat) -
#7186 Én ezeken a pályákon még nem voltam, úgyhogy el vagyok egy darabig velük, viszont a skót elég imba lett. Azt utálom amikor a Force-A-Nature-rel lelöknek a hídról vagy a pontról. -
PunkZoli #7185 valahogy nekem sem bejövős ez a mostani update :( meg a pályák is gyengusok lettek -
#7184 :DDD -
#7183 MERT SZAR AZ UPDATE! ÉS SOK AZ OGC-N MEG MINDENHOL A SCOUT! És már unom hogy nem took normálisan játszani... Gondoltam egy hétig nem tolom mert akkor talán visszaáll mindenki, de mineg kell tf-znem :D -
Neoncsoves #7182 aha -
bence19940611 #7181 Akkor is ha a shoti van nálam és a fa bezbol ütő csak be van rakva? -
#7180 Ha a fa bézboll ütő van nálad akkor nem tudsz... Ez van, szar, de ez van :S -
bence19940611 #7179 Sziasztok mér nem tudok duplát ugrani scouttal?ezt az update után kezdte el csinálni -
#7178 így van sajnos -
#7177 Hát ja legfőképpen a szerver modokat tudja tönkretenni...
De a valve csak arra figyel hogy sok játékos csalogató updatet csináljon és server oldalt nem támogatja mivel abból neki nincs direkt bevétele.
csak azt felejti el hogy senki nem venné meg a játékot ha nem lennének hozzá szerverek amiket nem is ő tart fent hanem mások fizetnek érte. -
#7176 hát elég gázos lehet az updatelés mert mindig okoz vmi bonyodalmat:/ -
#7175 újabb update?