Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esetleg ha van még pár player aki nem csinálta meg az összes medices achievementet akkor megbeszélhetnénk egy idõpontot és felpofátlankodhatnánk valami üres szerverre, mert kell az a 3. fegyó!
De csak ha nem zavarunk senkit....mert hát kellenek a jobb fegyverek ha a csapatban senki nem akar medicnek állni,csak én..meg kell védenem magam! 😛
<#zavart2>

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

http://www.hlss.us/setuphlss/index.php?p=26

Itt egy angol nyelvû leírást találtok a lenti programról.

Remélhetõleg aki el tudja olvasni a telepítési útmutatót és képes elindítani a programot (ami csak elsõre tûnik bonyolultnak, egyébként egyszerû), az talán felfogja, hogy nem kell orrba-szájba a poénos és néha idegesítõ hangokat az EGÉSZ játék alatt megszólaltatni...
Twetr0x
egy HLSS nevû programmal lehet bejátszani hangokat.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Jim Morrison
Mi a klan neve?
Csak kíváncsiságból...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

És ha nem mélyedtem el a CS rejtelmeibe akkor is el tudná ezt a hangos témát magyarázni valaki? 😊

Elõre is köszi!

Twetr0x
Épp azért boncolási, mert nem autospy hanem autopsy report <#circling>

Üdv!

Ha érdekel valakit, most indítottunk egy tf2 klánt, eddig hárman vagyunk, szívesen látunk bárkit, kezdõket is, mert mi is azok vagyunk😊 és ventrilot is tudunk biztosítani, szal akit érdekel elérhetõség - - - > MSN: [email protected]
Jim Morrison
Azt hiszem jól tudod...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Blacksheep333
minimum 6v6 nak kell lenni, azthiszem.

Az operációs rendszeren is túl...

trident
halottkém =)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

7 friendsemmel gameltem egyszerre egy szerón, de mégse adta meg a "With Friends Like these" achievementset. nem tudja valaki hogy miért?
Blacksheep333
Nem Autospy, hanem Autopsy 😄

Autospy report: neten nincs rá megfelelõ kifejezés, de a boncolási jelentés tökéletes fordítás, és nem veszem szõrszálhasogatásnak egyáltalán :-)

Disguise kittel saját kasztnak álcázás valóban kimaradt, köv. verzióba javításra kerül.

Minden segítséget és pontosítást örömmel fogadok, ne kérjetek már elnézést érte mindig vazze <#vigyor2>
Twetr0x
És a spynál még annyit, hogy a pillangókés alapesetben harmatgyenge, a disguise kittel pedig a saját csapatod valamelyik tagjának is tudod álcázni magad. (pl. amikor a csapatoddal mész akkor az ellenség ne tudja hogy spy vagy)

Twetr0x
Az autopsy report nem autokém jelentés, hanem boncolási jelentés szerintem. Tudom szõrszálhasogatásnak tûnik, pedig csak segítenék 😊

nah már csak ebben az achievementsben kéne segítség "Preventative Medicine – Megelõzõ gyógyszer
Block the enemy from capturing a control point with an Ubercharged teammate – Gátold meg az ellenséget egy Ubercharge alatt levõ csapattársaddal abban, hogy elfoglaljon egy kontroll pontot."
Ubercharge közben kell megölnie a társamnak? mert úgy csináltuk, kb2-3szor de nem adta meg az achievementset :S. aki megcsinálta az segítsen pls hogy hogyan kell megcsinálni.
Nivea
ja értem már! h lássa h kinyirtam! oké!

Amikor meghalsz, a játék - kimerevített kameraállással - megmutatja ki ölt meg. Mivel Medic vagy, jó esetben elég közel kell menned, hogy valakit eltegyél láb alól, tehát gyorsan fuss oda a holttestéhez, és mutass be neki (szalutálj vagy tauntolj ha így jobban tetszik) alapesetben a G gombbal (ahogy Rags írta).

Az egyik legegyszerûbb achievement a sok eszement közül.

--<O.$.G.>-- G.
Nivea
a szalutálást?

Rage47
az kinyírt ellenfeled holtteste felett nyomd meg a G-t
Nivea
– Autokém jelentés
Az ellenség halálakor annak kimerevített kamerájába mutass be a holtteste felett.
Ezt érti vki?😮

Nivea
ugyanugy ahogy csbe be bindelik a hangot egy gombra

El tudná nekem valaki magyarázni hogy frappáns hangokat 😛 hogy rakjak bele a játékba?És hogy lehet lejátszani??Elõre is köszi!

Blacksheep333
😄D

RatBaG
nekem nincsenek barátaim brühühü <#rinya>

<#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Rage47
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
achievmenteket üres szerón kell csinálni pár haverral és kész😊 amúgy sima játékban rohadt nehéz lenne...:p
Nivea
ma probáltam megcsinálni az öcsivmenteket erre leugattak h ne arra hajcsak hanemjáccak csapatban:_(

Blacksheep333
Megkell mentened egy társadat attól hogy belehaljon a zuhanásba

Töltsd le a doksit, és a végén találsz egy fordítást a Medic achievement-ekrõl :-)

http://www.filefactory.com/file/53cb8c/

Üdv,

--<O.$.G.>-- G.
Tegnap sikerült rájönnöm hogy mit kell benne csinálni, de azért köszi 😊.
Viszont a "Medical Intervention" achievementsben nem tudja valaki hogy mit kellene csinálni? "Save a falling teammate from dying on impact."
Nivea
Dolgozz együtt másik két Medic-kel, és készítsetek elõ majd használjatok fel három Ubercharge-ot.

Hello!
Valaki eltudná mondani hogy a "Group Health" Achievementsben mit kell csinálni?
atenza
Hello! Nah megunktam hogy nincs klánnévrövidítés a nevem elõtt, szóval aki még nincs egy klánban sem, annak alapítottam egyet http://steamcommunity.com/groups/celshadedarmy
Akik itt fórumon nincsenek még egy klánban sem azok jelezzék, és csatlakozzanak...egyelõre semmi kötlezettség, de jó lenne ha szereznénk/szereznétek pár tagot! 😊

Blacksheep333
és a Demoman is! 😊

Csak egy apróság: soldier sajna jóideje csak 16 rakétát tud magával cipelni max..

Kösz a tippeket, frissítve.

Leírás linkjének elérhetõsége:

http://osgclan.extra.hu/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?2606.0#post_2608
TreDoR
78.24.190.103:27019
78.24.190.103:27023
84.2.39.239:27015
89.133.138.56:27015
84.2.39.237:27015
195.56.77.230:27012
195.70.35.202:27100
62.112.193.19:27015
87.229.14.18:27015
195.56.77.230:27013
84.2.39.235:27015

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

TreDoR
És láthatatlan spyt már nem lehet healelni. <#vigyor>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Köszönöm a segítséget srácok, már szerkesztem is.

Rags: A www.game-monitor.com oldal nekem sehogy sem jön be. Se a firefox se az ie nem tudja megjeleníteni az oldalt. Ha tudtok adni magyar szerver IP-ket, azt megköszönöm.

Blacksheep: Építõ jellegû kritikákat szívesen fogadok bárkitõl, és nem értelek félre te kis hamis :-)
Blacksheep333
A leírásból kihagytad a ctf_well -t. Medic -hez még hozzátenném, hogy azokat a csapattársakat akik már régebb óta vannak lesérülva, azokat gyorsabban felgyógyítja. Az új fegyverekrõl és készíts leírást, valamint én még azt is hozzátennem hogy a medic HP ja regenerálódik. És a Spy -nak már nem lesz a kék/piros villogó izé a lába alatt ha használja a teleportot. 😉
Ne érts félre, nem azért irtam, hogy baszogassalak, inkább segíteni akartam.

Rage47
Sajnos a logon elhelyezett link nekem nem mûködik (lehet hogy nálam van a hiba?). Azt meg külön megköszönném, ha küldenétek magyar szerver IP-ket, én is csak az xfire és maga a játék által kimazsolázott, és a neten fellelt szervereket gyújtöttem össze. Tehát ha kapok IP-ket, azokat azonnal berakom a felsorolások közé!

Thx!
Blacksheep333
Kétszer annyi server van mint amennyit te felsoroltál az írásodba. Ottvan a Logo -n: MAGYAR SZERVEREK. Ráadásul a miénket kihagytad, na ost bevágtam a durcát...<#szomoru1> Sokkal egyszerübb ha belinkeled azt az oldalt, az még frissíti is magát.

Narxis
Én nem bántottam senkit de láttam. Én kérek elnézést helyettük is. :S

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Üdv!

Akit érdekel, letölthetõvé tettem az általam készített magyar nyelvû TF2 játékleírás elsõ változatát.

És üzenem a magyar szervereken a kezdõ játékosokat lelámázó emberkéknek, hogy bõ nyállal ha úgy szeretik... (és köszi Csövevadásznak, aki megvédett... :-)

És a link:

http://osgclan.extra.hu/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?2606.0#post_2608
TreDoR
Gondol egyet a steam és kivág client timed out hibaüzivel, tiszta szánalom az egész, beperelem a Valvet a g*cibe.

Nitramk
jajj ne fárassz xD

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

RatBaG
átugrottunk a piros tesókhoz egy kis partyra...

Per Aspera Ad Inferi.

Rip
😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Twetr0x
úgyértem ahogy mondom: tilos 😛