Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De csak ha nem zavarunk senkit....mert hát kellenek a jobb fegyverek ha a csapatban senki nem akar medicnek állni,csak én..meg kell védenem magam! 😛
<#zavart2>#zavart2>
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Itt egy angol nyelvû leírást találtok a lenti programról.
Remélhetõleg aki el tudja olvasni a telepítési útmutatót és képes elindítani a programot (ami csak elsõre tûnik bonyolultnak, egyébként egyszerû), az talán felfogja, hogy nem kell orrba-szájba a poénos és néha idegesítõ hangokat az EGÉSZ játék alatt megszólaltatni...
Csak kíváncsiságból...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Elõre is köszi!
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Ha érdekel valakit, most indítottunk egy tf2 klánt, eddig hárman vagyunk, szívesen látunk bárkit, kezdõket is, mert mi is azok vagyunk😊 és ventrilot is tudunk biztosítani, szal akit érdekel elérhetõség - - - > MSN: [email protected]
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Disguise kittel saját kasztnak álcázás valóban kimaradt, köv. verzióba javításra kerül.
Minden segítséget és pontosítást örömmel fogadok, ne kérjetek már elnézést érte mindig vazze <#vigyor2>#vigyor2>
Block the enemy from capturing a control point with an Ubercharged teammate – Gátold meg az ellenséget egy Ubercharge alatt levõ csapattársaddal abban, hogy elfoglaljon egy kontroll pontot."
Ubercharge közben kell megölnie a társamnak? mert úgy csináltuk, kb2-3szor de nem adta meg az achievementset :S. aki megcsinálta az segítsen pls hogy hogyan kell megcsinálni.
Az egyik legegyszerûbb achievement a sok eszement közül.
--<O.$.G.>-- G.
Az ellenség halálakor annak kimerevített kamerájába mutass be a holtteste felett.
Ezt érti vki?😮
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az operációs rendszeren is túl...
http://www.filefactory.com/file/53cb8c/
Üdv,
--<O.$.G.>-- G.
Viszont a "Medical Intervention" achievementsben nem tudja valaki hogy mit kellene csinálni? "Save a falling teammate from dying on impact."
Valaki eltudná mondani hogy a "Group Health" Achievementsben mit kell csinálni?
Akik itt fórumon nincsenek még egy klánban sem azok jelezzék, és csatlakozzanak...egyelõre semmi kötlezettség, de jó lenne ha szereznénk/szereznétek pár tagot! 😊
Leírás linkjének elérhetõsége:
http://osgclan.extra.hu/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?2606.0#post_2608
78.24.190.103:27023
84.2.39.239:27015
89.133.138.56:27015
84.2.39.237:27015
195.56.77.230:27012
195.70.35.202:27100
62.112.193.19:27015
87.229.14.18:27015
195.56.77.230:27013
84.2.39.235:27015
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Rags: A www.game-monitor.com oldal nekem sehogy sem jön be. Se a firefox se az ie nem tudja megjeleníteni az oldalt. Ha tudtok adni magyar szerver IP-ket, azt megköszönöm.
Blacksheep: Építõ jellegû kritikákat szívesen fogadok bárkitõl, és nem értelek félre te kis hamis :-)
Ne érts félre, nem azért irtam, hogy baszogassalak, inkább segíteni akartam.
Thx!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Akit érdekel, letölthetõvé tettem az általam készített magyar nyelvû TF2 játékleírás elsõ változatát.
És üzenem a magyar szervereken a kezdõ játékosokat lelámázó emberkéknek, hogy bõ nyállal ha úgy szeretik... (és köszi Csövevadásznak, aki megvédett... :-)
És a link:
http://osgclan.extra.hu/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?2606.0#post_2608
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"