30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#7734 köztudott, hogy jobb az xp, megnézhetsz millió tesztet a neten. sztem kár érte szót pazarolni -
dzsaniii #7733 Még jó, hogy a Vista stabilabb, mint az XP, és gyakorlatilag ha kifagy valami, akkor sosem rántja magával az egész rendszert. :) -
#7732 nos, ha meguntad a kék halált meg úgy mindent, van rá megoldás -
#7731 nem birta el egyik gép se, igaz? -
#7730 azt az évek ótát úgy érted, hogy havonta raktad újra a Zikszpét? nekem is vistám van, és másfél év alatt nekem sem volt BSoD-om -
#7729 /off/
na ezért nem kell pista. nekünk a családban 4 gépen van 4 XP (2 itthon, egy irodában, 1 tesómé). egyiken sem volt kékhalál. én XP-t már évek óta nem láttam kékülni. best OS eddig. remélem a win7-et is ilyenre csinálják. pici, gyors, stabil. nem kell a csilivilihókuszpók meg 8 giga extra program, azokat majd beszerzem. remélem win7 méltó örököse lesz a zikszpének.
/on/ -
#7728 még mindig azt mondom, h rakj vissza egy régebbi drivert... -
#7727 hurrrááááá
vagy az nem ez? -
#7726 <off>
ÉS IGEN ! MEGVAN ! Kérem szépen 5 KÉK HALÁL egyetlen nap leforgása alatt. Hihetetlen...
</off> -
#7725 Clientregistry.blob filet kell törölni ilyen esetben -
#7724 Én is így jártam tegnap,de én csak simán ráküldtem a steam telepítőt. :)
-
#7723 Töröltem a steamet, Steamapps könyvtárat félrerakva, hogy ne kelljen sokat telepíteni-updatelni- a frissen installált már belép, visszamásolva a játékokat is észlelte -
#7722 egy ini-t kell kitörölni mindjárt jön vki és megmondja(nem jut most eszembe), de lejjebb már volt rola szó :) -
#7721 Mi okozhatja ezt:
"Connecting to Steam account Sajatusernev"
És nem jelentkezik be.
Kapcsolat rendben (és változatlan legutóbbi játék óta), firewall beállítás szerint átmehet (az se változott)
Másik gépről beenged, nem jelszó/account hiba
-
#7720 Ezt még nem nagyon tudom kezelni, de kritikusnál csak egy van. A forrás valami Kernel-Power. -
#7719 Nem raktam vissza régebbit, de most talán jónak tűnik. Nem akarom elkiabálni. -
#7718 eseménynapló nem mond semmit? és talán futtass le valami memóriaellenőrzőt... -
#7717 ha régebbit raksz vissza akkor is csinálja? -
#7716 Most frissítettem (ma, a 4. kék halál után) a catalystet semmi több.
#7714:nem találtam semmi érdekeset. Csak ezt : Service Pack: 0_0 (fent van az sp1) -
#7715 vmi drivert nem frissitettél? -
#7714 hibaüzit megnézted?hogy mi miatt száll el...lehet meghalt a ramod -
#7713 ha mi nem vagyunk kényelmesek, akkor te se legyél. istenem... -
#7712 Off
Ma megint 2 kék halálom volt. 5 percen belül
ON -
#7711 "Ja az vagyok.
Ne legyetek már annyira kényelmesek."
ez a "Ja,az vagyok", vagyis lusta, és minket fikáz hogy ne legyünk azok loool (nekem linkként jelenik meg szóval mind1 xD) -
#7710 Team Fortress 2 Update Released
March 19, 2009, 5:20 pm - Valve - Product Update
Updates to Team Fortress 2 have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:
Game changes
Fixed decal related crash
Removed upper limit for the "tf_flag_caps_per_round" convar
Server changes
Fixed players being kicked from servers with an INVALID_STEAM_TICKET rejection
Added a message to the server console to show when the server has reconnected to Steam -
#7709 Ja az vagyok.
Ne legyetek már annyira kényelmesek.
Más dolog legutóbbi updet óta volt még1 amibe az előző álltal okozott hibát javítják XD
-Fixed decal related crash
Legközelebb mi lesz a pacth patch-e fog kijönni?
Már lassan nem is a játékot javítják hanem a javításokat XD -
#7708 én ugy vagyok vele, hogy 2gombot pluszba megnyomni nem nagy cucc, hogy linkbe rakja...
ott van az url beszúrása gomb
oké hogy lusta még 2 gombot megnyomni, de hogy még büszke is rá.... -
#7707 ott az URL csemmeg hisz leírta. Csak nem linkelte xD -
#7706 "Ja és direkt nem használok URL-t :) "
és még büszke is vagy rá.... -
#7705 miért van más is?? -
#7704 ja FF powa :p -
#7703 xD -
#7702 rendes tőled... -
#7701 FF linkification kieg.
Nálam link,amit beirtál. :) -
#7700 Kijött a final Swift map.
http://www.fpsbanana.com/maps/85660
Ja és direkt nem használok URL-t :) -
#7699 Jó rendszer lesz ha kész lesz, de addig semmiképp nem használnám fő OS-ként. Kényelmi szempontok miatt illetve bugzott a 7000-es egy kicsit(alt+tab-nál némelyik játék meghalt, némelyik egy bizonyos idő után, nincs daemon tools, tudom, hogy van poweriso de nekem daemon kell, kedvenc programjaim se 100%-on működtek stb.). Buildenként meg nincs kedvem telepíteni/frissíteni. Mondom, jó lesz ha kész lesz, azonnal lecserélem a Vistat rá, de addig semmiképp. :) XP-s gépeim is vannak, de azt nem csak én használom és az egyik elég öreg, azon maradni is fog az XP.
SZVSZ, szóval nem megkövezni érte. :P -
#7698 :D -
#7697 :)
Pedig nem is az MS-nek dolgozok. :)
-
#7696 Köszi, most nagy buzdítást kaptam tőletek :) -
#7695 Szubjektív véleményem az hogy béta státuszában agyonveri az xp-t és a vistá-t.
De persze ez lehet azért van mert elég homogén a gépem.(AMD-ATI minden)