Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
nem tudom mit mondasz, én azért kérdeztem hogy hogyan kell a demoval, mert a hozzászólásod szerint az jött le hogy nem annyira egyszerû dolog. Most innentõl nem tudom hogy úgy nehéz hogy jól kell idõzíteni, vagy úgy nehéz hogy esetleg velemi extrát is kell csinálni (repülés közbe fellõni vagy valami)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
ez jó😊)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Heavy-re egyszerre - két Medic-kel - rányomni a Kritz-et és a sima Ubert, és már csak takarítani kell..(esetleg végjátéknak egy sima Uberes Pyro még habnak a tortára). Próbáltuk párszor. és nagggyon durva :-)

No persze mindennek van ellenfele, ebben a játékban az a szép, hogy nincs csak egyféle tuti nyerõ takika <#mf1>
Blacksheep333
de arra mienk elpazarolni a Kritzübert, mikor ugyse hat rá?😄

Az operációs rendszeren is túl...

Mondom TÁVOLI sentry írtásra! 😄 Amikor a sentry hatásán kívül vagy,van ilyen hely nem egy pályán.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Narxis
Õk meghalnak. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Blacksheep333
közbe a pirosak meg sakkoznak...

Twetr0x
Hát nem sima überes heavy-medic ellen kell futni. Példa: Kell egy sima über, azzal beront a nép a pontra, leszed ezt azt, utána befut a krit-überes pár, és pusztít, megfélemlít, etc..etc..

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

HeadHunter86
Krit Überes Demó az az igazi 😄

Blacksheep333
Pont a Sentry írtásra nem😄 Az épületekre nem "hat" a critical, ugyan annyi sebzést visz be a critical lövés, mint egy normális.

Szerintem is a medic volt az a kaszt amit elõ kellett kapniuk,mert ha még az új fegyók+achievementek sem lennének,akkor tényleg medic hiány lenne,az übersaw+blutsauger szerintem nyerõ,megmentette a blutsauger párszor a seggem!Jó nem egy krites heavy ellen,de kisebb csatából kikászálódtam ennek köszönhetõen! 😊 A Kritzkrieg hasznos felhasználását még kutatni kell,de soldierrel mindenképp hatásos lehet,másnem távoli sentry írtásra!😊Sniperrel is talán,vagy párosítva egy másik mediccel sima überrel jó fedezékbõl! 😛

Épp ezért írta hogy tudni kell használni...nem úgy mint a simát hogy berontassz mint állat,mert akkor kb 1 ms van hátra életed legkínosabb pillanatáig... 😛 Na honnan ez? 😄

TreDoR
Azt megnézem mit kezdesz egy eredeti überes heavy-medic ellen.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

TreDoR
Csapatonként 1 medic nemtudom mióta számít soknak...

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

RedDevilsza
ENgem is az ingyen hétvége szippantott be, és medicel voltam a legtöbbet szal én vagyok az élõ bizonyíté ka szavaidra <#vigyor3>

Twetr0x
És (ez lemaradt) szerintem érezhetõen több medic van, mint régen. Az ingyen hétvége nagyon jót tett a TF2-nek a medic cuccokkal együtt.

Twetr0x
Kritzkriegnek van értelme, csak tudni kell használni.

RedDevilsza
Figy, legalább addig is van medic, amíg valaki achievementezik! Szerintem sokan vannak akiknek kell az az übersaw, és ahhoz bizony sok mediceskedés kell 😊

Narxis
Én se, nincs nagyon idõm.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nivea
én még nem csináltam meg eggyik fegyot sem

TreDoR
Nem értem mi értelme volt ennek a medic packnak, most, hogy mindenki megcsinálta, már megint alig van medic. Legalább adtak volna valami ütõs cuccot hozzá, de ez a Kritzkrieg vagy mi semmit nem ér az eredeti überhez képest...

bakker 😞

TreDoR
Ilyen WAV fájlokat tud csak normálisan lejátszani, más esetben vagy lassabb lesz a hang, vagy gyorsabb, vagy "csak" k*rvára fog recsegni:

11KHz
16bit
Mono

Ha a HLSS progit rendesen beállítottam meg minden, de lejátszáskor belassul a hang amit nyomok, vagy ha hosszabb, abbahagyja 10-15mp után... Miért?

TreDoR
Igen, köszi. Megint rámentem az aktivációs linkre amit e-mailben küldtek és ott ki volt írva, hogy várni kell. Csak azt nem értem ezt miért nem tudták máshol is kiírni, mert ha nem nézem meg megint sose jövök rá...

Myrddraal
Én úgy tudom, hogy meg kell várni amíg megadják a jogosultságot, hogy tudjál postolni a forumra! Valahogy így emlékszem, de már elég rég írtam oda, szóval lehet változott már azóta.

Jim Morrison
Tudom mit akarsz...Nagyon vicces...<#zavart2>

igen

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Mehetne valami kisfilm fesztiválon! Tényleg nagyon jó!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Nagyon nagy<#nyes>

Zickler
HI all.

Csak azért írok mert lenne egy kérdésem. Ha felmegyek egy szerverre egy ilyen hibát ír ki a jobb felsõ sarokba és kb. ott perc múlva kidob.

Hiba:

Battletag: Muhee#2716

Aquir
de akkor csak a talpad alá kell? 😊

TreDoR
A Steam fórumánál, hogyan kell postot írni? Regeltem, bejelentkeztem, de akárhova be akarok írni, mindíg azt kapom, hogy nincs jogom hozzá. Meg az e-mailben amit a regeléshez kaptam van valamilyen ID, de fogalmam sincsen azt hol kellene megadni, mert bejelentkezéskor nem kérte a fórum. Van valaki aki szokott oda írni?

Ez tényleg nagyon jó! 😊

TreDoR
Kár, hogy nem tudom végignézni, valahol mindig elakad a videó és nem tölt tovább, youtube-n ilyet még nem láttam.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Rage47
ez nagyon jó<#vigyor3>
Blacksheep333

az tavaly volt 😊 sztem ilyen mértékû leállásra fel lennének készülve már.. ez vmi más lesz
Nitramk
már nekem is visszajött

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Már jó nekem...

Ezt én is cak hallottam,szóval valóságalapja 0 ! 😊
De attól jó lenne ha estére minden visszazökkenne...

Nitramk
akk. sürgõssen mennyen el onnan az a vihar, mert játszani akarok 😊

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Rage47
én tudok
bár a friends stb. nem müxik😊
Nem...elvileg valami vihar van a VALVE központjánál...

Nitramk
ti tudtok csatlakozni steamre? :S

Jim Morrison

stp4trick
én meg nem voltam ott😊

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

TreDoR
Egyébként demoval még énsem csináltam meg <#idiota>, mondjuk nem is próbáltam <#vigyor>

TreDoR
Jah, van amikor 1.-re sikerül az ugrás, de valamikor 30 percet szenvedek mire összejön.

HeadHunter86
Én voltam a Soldier 😄