Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Az operációs rendszeren is túl...
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Egyébként várjuk a ballanceot talán akkor nem csak külföldi szerókon tolom majd 😊
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Pl, mikor egy a sok MSC-s csipázik, mert ugye mást nem tudnak. Én meg kémmel hátba szúrom õket 😊
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Ha gyenge csapatba kerülnek véltelten az említett "prók" akkor 10 perc után lelépnek. Mert felhúzzák magukat, nézd meg Quadot. Ha nem megy neki mingyárt ideges 😄
Persze vannak az Unbaised-ek akik tényleg csak a pontra mennek, de õk vannak kisebb számban.
Csak autojoint lehet majd nyomni, ha egyszer beálltál és kimész spectbe akkor se enged be másik csapatba. HA disconnetlesz akkor sem, be lehet állítani mennyi ideig figyelje disconnect után hogy melyik csapatba voltál.
Szóval nagyon jó kis plugin, alig várom felkerüljön.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Szerintem az lenne a megoldás ha a hlstatx et kilõnétek vagy nemtudom. Lehet hogy a "proknak" bosszuságot okozni, hogy minek bajlodott vele annyit, de talán jobb lenne a játék ha nem mindenki a pontokra menne.
Ez csak egy vélemény én már nem játszok.
Age of Conan FTW
Néha poén a HLSS, viszont egy idõ után már nagyon idegesítõ tud lenni.
...Tudom muteoljam õket, de miért kell odáig eljutni hogy muteoljak?
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Változásokat akarunk mi is a szerveren, mert ez nem állapot. Az agyam eldobom egyes playerektõl, mit meg nem engednek maguknak...
Beállunk, mint "pró"-k egy oldalra aztán szopassuk az ellenfelet.
Magyar hozzállás. Persze ezt azok csinálják aki napi 6-8 órát játszanak, vagy legalábbis napi szinten TF-eznek. Akik tudnak játszani. De milyen jó az ha alázhatjuk az egyszeri játékost, aki csak híbe-hóba jön fel egyet lõni. És akkor csodálkoznak hogy elfogy a másik oldal, meg megy a sírás hogy megint Csapatkeverés volt.
Az biztos hogy aki pofátlan, beszól a másiknak, bugokat használ, az repül, elegem van hogy a 14 évesek ugatnak be nekem, mint adminnak mondjuk... Mert azt hiszi itt mindent lehet.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Amúgy a játékban a nevem: (--ATOM--)Realee
megbeszéljük mondjuk, hogy holnap du.4 kor felmegyünk egy üres szerora és ventrire akár, és simán lenyomjuk az acsivmenteket 😊
acsivmenteket
A következõ kaszt ami achievementeket kap az a PYRO lesz.
A következõ "Meet the..." videó a Meet the Sniper lesz.
"As the TF2 portion of the presentation was coming to an end, we were treated to a few snippets about the game's next updates: a rough-cut of Meet the Sniper was shown, and the next class to receive an achievement-based upgrade was confirmed to be the Pyro."
Forrás: http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=189941&site=pcg&skip=yes