30108
  • Twetr0x
    Mert régen 4 + 36 rakéta volt nem 4 + 20
  • Narxis
    lol most kapcsolok, nekem is az a szövet egérpad van amin Kodiak tesztelt. :p Csak kisebb, mert a nagyobb nem biztos, hogy elfért volna anno mikor vettem.
  • Jim Morrison
    Azért mert CHEATER :D (most nemtom megnézni a videót, mert ha elindítom lefagy a böngésző :S (ff és ie is (ma)))
  • Nitramk
    ez egy kritmakker :D
  • zozyk
    Elég jó kis videó,de miért van nála 20nál több rakéta?

• ZseniálisTeknős
    Ez egy figyelemre méltó videó volt (köszönet érte), akit érdekel a következő linkről letölthető a .264 kódolású változata. Megéri így is végignézni a kezdő sódereknek, milyen szintre lehet eljutni sok-sok gyakorlás után...

Egér: G9 (tudom, burzsuj dög vagyok, de akkor még occsóért adták a dollárt :-)
    Egérpad: Razer ExactMat
    Érzékenység: egér szoftjában beállítva

Játékbeli eredmény = tudás (80%) + egér és egérpad (20 %)

Szerintem.
  • Jim Morrison
    Nekem Steamben 3.0 az érzékenység, az egér programjában 800as van beállítva, de szoktam váltogatni néha játék közben( a reports per second pedig 1000). Ehhez van még egy razer mantis control egérpadom (akkora, mint a 19''-es monitorom xD).
    Mindenesetre nagyon szeretem, nagyon jó páros.
  • Zomil
    nekem G5 és megvagyok vele elégedve :)
  • Neoncsoves
    MX518-cam van nekem is, elégedett vagyok :)
  • csokalaci
    Team Fortress 2 and Day of Defeat: Source Update Released
    March 23, 2009, 3:17 pm - Valve - Product Update
    Updates to Team Fortress 2 and Day of Defeat: Source have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:

Team Fortress 2 and Day of Defeat: Source

Fixed screenshots being black when Multicore Rendering is enabled.

Fixed sprays not showing up on some surfaces.

Fixed decal crash during changelevel.

Fixed crash caused by setting the decal limit too high on some machines.

Fixed crash caused by decals in the world render loop.

Fixed crash caused by convars changing while rendering is queued.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aha már értem :) köszi
  • armageddon666
    hát TF2t rég nem toltam, meg nem is tom ott mennyi a sens... CSben 2-3 szokott lenni és 2500dpi... de függ aktuális idegállapottól :D mármint hogy 2 és 3 között hol van... A4Tech X750BF3 amúgy az egérke és nagyon bejövős x) és nem is drága... 5000Ft körül megvan... egérpad meg random bolti fekete szövet pad... 100Ft x) valami nagyobb lehet jobb lenne... SteelSeries 5L vagy Razer ExactMat (vagy ilyesmi), csak hely nincs nekik...
  • Viktor99
    Dehogy vót! Mostan vót!
  • trident
    Logitech Mx 518. 1200 dpi, de winben, tf2-ben alap beállítás. (nem olcsó, de nagyon jó, a néhány plusz funkció kényelmessé teszi, a kialakítás pedig ergonómikus) Sharkoon 1337 szövet pad (még a megfizethetőn belül van bőven, területre mint egy laptop, tartós, szeretem, na:D)

De a játékos képzettségét, reflexeit, gyakorlatát és azt amit skillnek nevezünk semmi sem pótolja.

A prohardveren találsz tesztet, bemutatót az mx518, G5, razer egerekről, ha alacsony a költségvetés, akkor még az a4tech x7-es szériáját is érdemes megnézned.
  • Aquir
    vót de jó xD
  • Viktor99
    Ezen beszartam! xD
  • Viktor99
    Az nem az a nagy piros gomb amit most már Obama bácsi nyomna meg ha gond lenne?
  • sonic syndicate
    twetrox már linkelte, de tessék:
    "Description: This script is very funny and works great in combat. While you press and hold the panic button, you will spin around
    extremely fast and attack with your flamethrower. This will quickly and easily ignite all enemies around you. It's perfect if you get
    completely surrounded by several enemies from multiple directions. This will increase your chances of getting those valuble kill
    points from enemies burning to death after you are killed, and it's pretty entertaining too. I highly recommend it for anyone who
    loves using the pyro."

http://www.fpsbanana.com/scripting/2978
  • csokalaci
    Mi az a pánik gomb ?
  • jackcsabi
    Az én egér érzékenységem 2.0-án van, így szoktam meg és mégis jól megy a gém :)
    Amúgymeg ha vki nagyon pyromániás és akar pánikgombot akkor:
    pánikgomb : bind n "sensitivity 100.0"
    unpánik(:D): bind m "sensitivity [normál egérsebességed"
  • sonic syndicate
    modfüggő, például dm_17-en csak az ellenféltől szedett sebzés számít
  • Ability
    Amúgy nem ettől leszel kiemelkedő játékos, és talán felesleges is görcsölni rajta, mert tényleg csak akkor lehet érezni a hatását ha amúgy is pontos vagy. Ez talán csak olyanoknak jó akik csében egy golyó -> fejest ad mindenkinek. Ha valaki van olyan szinten, akkor neki fontos a pontosság. Na de a TF2-ben amúgy is olyan fegyverek vannak, hogy többnyire nem is kell annyira pontosan célozni. A rakétának az útvonalát kell megtervezni, a soti amúgy is félrehord egy kicsit, stb... ugye itt kevés a távolsági fegyver, más mint egy CS:Source.
  • Ability
    Az érzékenységet magadnak kell beállítani. Előnyös tud lenni, ha gyors az egér, de nehézkesebb a kordináció. Ha megszokod és ugyan olyan pontos tudsz lenni, akkor előnyödre válik. Viszont sok nagypro kimondottan lassú érzékenységgel játszik, viszont az egeret rángatják mint a barmot, ilyenkor jön jól egy drágább egér ami hirtelen mozdulatoknál, nagy gyorsulásnál is líneárisan növeli az egér sebessgétég. Egyébként ez lesz a legfőbb ellenség, a líneáris gyorsulás. Olvasgass neten leírásokat ezzel kapcsolatban. A DirectX-ben is van beépített gyorsítás, a TF2.-ben is van rögtön kétféle. A játékot paraméterrel kell indítani, hogy ki tudd kapcsolni. Akkor nem mindegy az sem, hogy a Windowsban hogyan álligatod az egér gyorsasága csúszkát, mert ha nem pont középen van, akkor tesz rá gyorsítást. De nem olyan gyorsítást, hogy gyorsabban, érzékenyebben mozog az egér, hanem hirtelen mozdulatoknál pluszt ad rá, nem líneárisan növeli az egér sebességét, megtett útvonalát. Szóval Winben is legyen középen, és csak az egérdriverben növeld a sebességet. Meg egyébként ennek nagy hagyománya van a nagy játékosok között, jó hosszú leírások vannak, legalább 20 féle helyen ki kell kapcsolni ezt, kell hozzá registry hack meg csomó minden. Egyszer végigcsináltam (mostanában nem igen játszok) és igen, érezhetően sokkal pontosabb volt az egér. Annyira pontos, hogy amikor belemerültem a játékba, akkor nem a kijelzőn néztem az egér pozicióját hanem egyszerűen éreztem hogy a padon mennyit kell eltolni az egeret, sokkal gyorsabb voltam. (Gondolom ez hülyén hangzik, mert más is hozzászokik a beállításaihoz és nem a képernyőre tapad, de ez valahogy más volt, nem szaladt túl sosem a célkereszt ha hirtelen műveletet tettem stb...)

Amúgy én egy Razer DeathAdder és egy Razer eXactMat (egérpad) tulaj vagyok. Az egér nagyon jó, nekem nagyon kényelmes, nem is volt drága. Annak idején sztár egér volt, most már jött ennek egy továbbfejlesztett változata, de ez is halálpontos. A pad már drágább volt, de nekem megérte. Fémből van, nem használódik el, de mégis valahogy különös az anyaga, nem hideg, nem kezdi ki a bőrt. Két oldala van amúgy, egyik a high sens a másik meg a pontos manőverekre. Nekem megérte és tényleg úgy csúszik rajta az egér hogy eszméletlen. Általában ha valaki ideül, akkor nem bondogul vele mert hozzá van szokva, hogy az egér tapad a felülethez.
  • Aquir
    hiperszuper mélyedéses kézresimulós egér kilőve. nem lehet egyeseknél jól ráfogni. Optikai egér minimum. Érzékenységet te állítod (azért egy oldalhúzásra azért tudj megfordulni xD), nincs egérpad (az egész asztal az )
  • jozing
    nekem minden egér egyforma. kivétel a notebookokhoz való egér, mert ugye az picit. és zavar hogy lelógnak elöl az ujjaim. meg azt se szeretem, ha túl könnyű/túl nehéz. de igazából sztem olyan mindegy... előbb utóbb úgyis megszokja az ember.
  • Narxis
    wow, zsír teszt.
  • zozyk
    Zsír ez a teszt,kb én is így választottam volna,amikor a sidewindert vettem akkora logitech G5 lett volna a másik,csak azért vettem az MS mouse-t mert nagy lapát kezem van és ez volt a kényelmesebb. :)
  • chooselee
    Szerintem a medic feltölti annyira, hogy jóval a plussz életerőből használ a rocketjump során.
  • Zomil
    azt hogy csinálja, h rocket jump-nál nem sebzödik, leérekzéskor sem?
  • chooselee
    Nekem Razer krait van, ami nem volt a legolcsóbb és nem is a legdrágább persze,de ennyi a max amit még szerintem egyszer a 4 év alatt :) be lehet rá áldozni. Egérpadom szerintem kicserélem,mert elég kicsi és van rajta egy csuklótámasz, ami elég zavaró...
  • Rage47
    Szerintem számít a technikai hátter egy szintig, a többi skill a gyakorlástól függ. Tehát fontos, hogy valamennyire kényelmes legyen az egér. Én próbáltam több egérpadot, és nálam szerepet játszik az is, hogy milyen anyag van az egér alatt, de ez gondolom az egér aljától is függ. Persze nekem is 800Ft körül van az egérpadom. Nemrég láttam egy videot Kodiakkal, ahol egereket tesztel, és elmondja a véleményét:
    link
  • zozyk
    Kihagytam,az egérpad egy 800 forintos "csoda".
    Most éppen 1190. xxlpad
    Kizárólag a mérete miatt van ez,kipróbáltam a razor padokat is,de nem győzött meg,hogy 6-7szeres árat fizessek érte.
  • zozyk
    Nekem 3 ason van a steam ben, a Win ben középen,és 1600 dpi,amit játék közben felrakok 2000 dpi re,kivéve a sniper nél,mert ott meg lefelé állítom.
    Az egér egy MS

• chooselee
    Aha, majd kisérletezek, ha lesz időm. Thx a válaszokat.
    Amúgy például erre a videóra gondoltamYUTYÚB :P
    Van refelexe a srácnak, nekem ez a levegőbeli aprítás még új! De attól nem vagyok :)
  • jozing
    szerintem gyakorlás kérdése. az egér meg az egérpad szerintem valamennyire placebo hatású is. legalábbis amíg nem játszol quakeconon ligákba szerintem fölösleges 10ezreket kidobálni 860000DPI-s egérre ami 56G-ig bírja meg teflnos egérpadra, ami a holdon is működne. meg akár tükörtojást is rakhatsz rá.

az egérérzékenység meg sztem egyéni dolog. régen magason hassnáltam, most alacsonyabban. ahogy neked jólesik. aztán ha kényelmetlen állítod.

• chooselee
    Igen, de azt látom, hogy elég magas az érték. Winbe is felhúzod, vagy csak az egér driverébe??
    Egérpad szerintetek nagy mértékben befolyásolja a célzásképességet,vagy édesmind1? Szóval egy 1000 Huf-os speedlink szövet egérpad elég,vagy azért elférne egy teflonbevonatos csoda? :D
    Megmagyarázva kíváncsiságom: tegnap néztem pár frag movie-t és kapásból rámondtam volna hogy aimhack-al a srác annyira jól nyomta. Elgondolkodtam mivel lehetne javítani a dolgon és a gyakorláson kívül függ még a technikai háttértől is a dolog. Ezért érdeklődök...
  • Rage47
    8 körül használom. Egértől is függ nagyon szerintem.
  • chooselee
    Lenne egy "szakmai" kérdésem?Ti milyen egérérzékenységet használtok? Tudom hogy ezt nem lehet nagyon behatárolni,de még is.Csak kíváncsiságból kérdezem.Van az a határ ami már inkább hátrány mint előny egérérzékenységnél?Minél érzékenyebben tudod kezelni annál jobb,vagy teljesen mind1 szerintetek?
  • Aquir
    ilyet kéne csinálni xD
  • chooselee
    A készítők biztosan meg tudnák csinálni azokat is tf2 hangulatra, mint ezt az erdős,mókus rushos mókát. :)
    Lehet lesznek majd olyan mapok.
  • Raven456
    Kösz