Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
+ezek mit tudnak?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
-zsigi.tm-
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Muhaha....
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
1:14-nél látni lehet a Pyro új shotgunját. Valami mordály féleség, de lehet, hogy visszakapja a rakétavetõjét TFC-bõl.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Meet The Sniper
A felhők felett mindig süt a nap
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A Medic packnál is volt vagy egy hét késés...
angolul holnap reggel 😛
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"Igen tudom, büdös zsidó vagyok és különben is nekem a kurva anyámat, mert nem lophatod el az accountomat" <#idiota>#idiota>
pl Sev Hun accountja is le lett nyúlva valamikor, dekoék segítettek neki visszaszerezni (konkrétan az egyik CIT-esnek is lenyúlták az acc-át, aztán összeültek -- mégiscsak programozók a lelkeim)
sõt, gyanítom, hogy õ(k) így próbál(nak) pénzt gyûjteni... és valószínûleg nem TF2-re. meg nem is gépre.
mondjuk a hatékonysága nem valami jó, amint megmondod neki kerek perec, hogy nem adod, onnantól zsidó g*ci vagy, és a k*rva anyádat is, ami azért nem sokat segít a meggyõzõségnek...
egyébként hajrá Tredor, legyél hatékony 😊
-zsigi.tm-
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
egyébként másodszor keresett már ezen a néven... de több lopott acc is van sajna...
-zsigi.tm-
Ļêĝêòïڭ | RenciBubu: Hali
Ļêĝêòïڭ | RenciBubu is now Offline.
Ļêĝêòïڭ | RenciBubu is now Online.
Ļêĝêòïڭ | RenciBubu: Hali! vagy?
zsigi.tm: hai
zsigi.tm: vagyok
Ļêĝêòïڭ | RenciBubu: oksa
Ļêĝêòïڭ | RenciBubu: Nemhagac unokatesója vagyok
zsigi.tm: jó, tudom már ki vagy
zsigi.tm: neked kell egy Steam Account
Ļêĝêòïڭ | RenciBubu: megbaszhatom anyád?
Ļêĝêòïڭ | RenciBubu: bocs félre 😄
Ļêĝêòïڭ | RenciBubu: jah igen
zsigi.tm: hát rábasztál, mert nálam már kb 3x próbálkoztál
zsigi.tm: egyébként nem, nem baszhatod meg
zsigi.tm: de én már megbasztam a tiédet
Ļêĝêòïڭ | RenciBubu: miért?
Ļêĝêòïڭ | RenciBubu: te zsidó kurva anyád
Ļêĝêòïڭ | RenciBubu: azt te rohadt geci
zsigi.tm: én zsidó?
Ļêĝêòïڭ | RenciBubu: block 😞
zsigi.tm: én rohadt geci?
zsigi.tm: te akarod lenyúlni az accountomat
zsigi.tm: és nem vagy túl profi benne
zsigi.tm: majd ha találsz egy nagyon láma noobot, akkor azzal próbálkozhatsz
zsigi.tm: de már elég sokan tudnak a próbálkozásokról
zsigi.tm: na, és akkor most Block
zsigi.tm: heló
-zsigi.tm-
gépészmérnök tudom hogy van, mivel elég közel vagyok hozzájuk... ettõl függetlenül én ajánlom a "gépész" fordítást...
ha meg felhasználod a fordításomat, azt én köszönöm meg. (TSL-nek is)
Szega meg ügyi, hogy nem olvas vissza, pedig pont errõl van szó 😄
-zsigi.tm-
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
http://www.filefactory.com/file/4c1bdf/
Ez induláshoz talán jó lesz.
Köszönöm mindenkinek az építõ jellegû kritikákat, pár dolog változni fog. A kasztok nevein sokat gondolkodtam, de mivel a játékban szinte MINDENKI az angol neveket használja, így én is azokra hivatkozom a teljes leírásban. A ferdítést egyfajta mankónak szántam az angol nyelvet nem bíró játékosok számára.
A leírásban valóban található pár helyesírási hiba, ezek hamarosan javítva lesznek, mint ahogy az új Medic ach-ek fordításai is (én is felhasználom a ti fordításotokat ha nem gond :-)
Az Engineer-re sajnos nem tudok gépészként gondolni, marad a mérnök (még ha a gondolatmeneted gyakorlatilag hibátlan, egyszerûen nem áll rá a kezem). A wrench viszont tényleg franciakulcs...
Tudom, hogy lehetne szebb is, jobb is a leírás, de minden egyes változtatás az én játékidõmbõl farag le nem is kevés órát <#vigyor2>#vigyor2>
A Szanitéc új teljesítményeinek magyar nevéhez felhasználtam a te fordításodat is, elõbb-utóbb fel is kerül az oldalra.