30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#7894 most megint működik O_o -
#7893 igen csak eddig megmaradtak a képek akárhova másoltam be :/ -
#7892 Feltöltéseid naplózzuk, amennyiben nem a PirateClub.hu fórumához használod a szolgáltatást, az eddigi összes általad feltöltött képet töröljük! -
#7891 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=PMI8h2VGVJ0&feature=related]Ha még egyszer meg hallom hogy "MY ARM!" én, én... Inkább ne is beszéljünk róla :DDD[/URL] -
#7890 ja valami van a honlappal : http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/ -
#7889 na ennyit a képről :/ -
#7888 RE: You touch'd my tralala :P :D -
Neoncsoves #7887 You touch'd my tralala :P :D -
#7886 Szeretem ha megjelenik ez a szar egy kicsit! -
#7885 Lol az ott én vagyok a 2. képen :D -
#7884 Na jó akor egy kis tf2 :)
Nem a legjobb képek :
-
#7883 Az igen! -
#7882 Így csináltad mi? :D -
#7881 -
#7880 Ez nem gyönyörű, hanem työgyörűzségezs!
A készítő, a művész, a rézkarc mellett olyan monokróm árnyalási formát alkalmaz, amely kifejezi azt az ősi, ösztönös, tudatalatti vágyat, hogy az anyaméhből kitörő alien magzat is egyfajta önkifejező, antidestruktív módon szemléli a világot.
-
#7879 dehogy. ez jobb :)) -
#7878 Hát ezt is én painteltem, csak még nem védettem le ezért nem mutattam még sehol...
-
#7877 hisz mondom, mert ez szar xD -
#7876 Bocs, imageshack vacakolt...
-
#7875 Nem, ez rézkarc. Igazán lehetnél kultúrálisan és művészettörténetileg nem olyannyira hátrányos, hogy felismered stílisztika és formaábrázolásilag! ^^ -
#7874 Én ezt gondolom :p
-
#7873 Kösz! Két hónapja készültem rá... -
#7872 grat -
#7871 Nem-e? Ezt 5 órán keresztül alkottam! :P
-
#7870 áh, a paint nem tud ilyen szépen rajzolni :) -
Neoncsoves #7869 -
#7868 LOL! Te rajzoltad painttel? -
chooselee #7867 Köszi a sok választ,majd igyekszek! :) -
#7866 Égni viszont tudsz.
Asztat szeressük mintik ládni, hoty róhan ékve a gém. Jajbeszép.:)
-
#7865 Természetesen cloakolva nem tudsz sappolni ,se támadni... :P -
#7864 Lehet cska én vagyok láma de Cloakolva nem tudod felrakni rá csak ha álcázva vagy.
Ezzel szoptam sokáig XD.
De javítsanak ki a Spy pro-k ha tévedek.
-
#7863 Spyyal kiválasztod a Sappert, odamész asentry kizelébe és bal klikk! Ennyi! -
#7862 Sziasztok. Szeretném megkérdezni, hogy a Spy az hogy tudja az Electro Sappert felrakni. Mert látom a körvonalát a teleporton Sentry gunon csak fel nem rakja. Már megvan egy jó ideje de még soha nem probáltam a Spyt elég nehéz egy kicsit, de a játék -
#7861 -
#7860 ahhoz képest marha jól szerepelt teszten az X710 (verte a sok drága márkás cuccot :)), és az X750-t meg használom és látom hogy jó :) -
#7859 mert az a4tech nem márka hanem átverés -
#7858 PS3-on még mindig hat konzerve van amúgy visszaadhatnák neki. sztem simán jó lenne.
nekem A4Tech Glaser. kb semmi különbséget nem érzek az 500ft-os teszkós és ez között. -
#7857 hát azért a gyereknek mákja is volt részben...akkor még nem volt kikapcsolható a krit...amúgymeg a tf2 egyik legjobb soldierének mondják -
#7856 Ezt nem is tudtam :O -
#7855 Mert régen 36 vol a max rakétaszám (ahogy ugye demonak 6 nadeja volt, amit látni is lehet a modellen)