Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
azt lehet tudni, h baltán kivül, milyen fegyvere lesz még a pyro-nak ?😊
+ezek mit tudnak?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

betjaardejoe
ToMee felrakta Vimeo-ra HD-ben, én inkább azt linkeltem volna, még kicsiben is jobb a minõsége...

-zsigi.tm-

kopa1

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Shiver
azok bizony😊

A felhők felett mindig süt a nap

norbi56
csütörtökön az nagy lenne majd holnap felmegyek megnézni de sztem csúszni fog mint a medic

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

norbi56
hohó ez nagyon nagyXD

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Amúgy a gyorsított résznél azok ürítõ üvegcsék,amik töltõdnek??😄 Pössentéses üvegek? 😄

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Hát az a demoman-es rész nagyon durva!! 😄 Legnagyobb poén eddig! 😄
Muhaha....

Twetr0x
zsír 😊 (én is gondoltam hogy csinálok egyet, de aztán mégse 😄)

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Nitramk
basszus milyen figura ez is 😄

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Narxis
Rohadt jó!!! 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

kopa1
Csináltam róla screent...

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Rage47
naggyon állat😄 kedvencem a demomanes rész😄D
Twetr0x
hatalmas 😄DD
1:14-nél látni lehet a Pyro új shotgunját. Valami mordály féleség, de lehet, hogy visszakapja a rakétavetõjét TFC-bõl.

Nitramk
LOOOL, hááát ez rohadt nagy 😄DDD

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Nitramk
Csak egy órát 😄
Meet The Sniper

kopa1
Most mennyit? 😄 1v2 hetet?<#smile>

Nitramk
szokásosan késik a videó....

Nitramk
jaja, az engem is szokott idegesíteni hogy telekoszolja a képernyõmet minden sz*rral.

Nivea
tök mindegy a mediket se csináltam meg csak néhányat ami jött véletlen!

Shiver
hi, azt nem tudja vki hogy azt az istenverte target-name-t nem lehet valahova letenni feltenni vagy kiszedni, mert sniperként amikor beugrik vki elém kurva zavaró hgoy pistike volt az aki a csapatból elrohant elöttem😊

A felhők felett mindig süt a nap

Nitramk
állítólag könnyebbek lesznek minta medicesek

olyasmik lesznek ja, hogy 10 es kill, halálod után kill, 1millio damage, 50 spy kill, 5 épület egy élettel😄
Jim Morrison
gyújts fel 10 embert, összesen 10000 kill a pyroval, 5 building lerombolása 1 uber alatt... sztem ilyen tuti lesz. Ha nem->nem

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Nitramk
innen: http://www.shacknews.com/onearticle.x/53168

kopa1
Csütörtök? Perszeee... xD
A Medic packnál is volt vagy egy hét késés...

Honnan vannak az infók?

Nitramk
magyarul, ja 😊
angolul holnap reggel 😛

Twetr0x
Ma este nyolckor jön a Meet the Sniper 😛

Nitramk
Csütörtökön jön a Pyro update, 35 achievmenttel, 2 új pályával, és holnap reggel adják ki a Meet the Snipert. 😄

Aquir
sok szerencsét a játékhoz😊 én egy ideje nem tudok vele játszani mert vizsgaidõszak van <#buck>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Twetr0x
pont erre gondoltam, hogy valami ilyesmit kell legközelebb válaszolni 😄

"Igen tudom, büdös zsidó vagyok és különben is nekem a kurva anyámat, mert nem lophatod el az accountomat" <#idiota>

Nitramk
attól kezdve h nem adom meg, nekem bizon a k*rva anyámat... 😄

betjaardejoe
én eléggé kétlem, hogy azért lopna accountot, mert TF2 kell neki...
pl Sev Hun accountja is le lett nyúlva valamikor, dekoék segítettek neki visszaszerezni (konkrétan az egyik CIT-esnek is lenyúlták az acc-át, aztán összeültek -- mégiscsak programozók a lelkeim)
sõt, gyanítom, hogy õ(k) így próbál(nak) pénzt gyûjteni... és valószínûleg nem TF2-re. meg nem is gépre.
mondjuk a hatékonysága nem valami jó, amint megmondod neki kerek perec, hogy nem adod, onnantól zsidó g*ci vagy, és a k*rva anyádat is, ami azért nem sokat segít a meggyõzõségnek...
egyébként hajrá Tredor, legyél hatékony 😊

-zsigi.tm-

TreDoR
Most accept-áltam ennek a "Ļêĝêòïڭ | RenciBubu" nevû usernek az invite-jét. Kiváncsi vagyok nálam is fog-e próbálkozni.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

betjaardejoe
AZ OKÉ, HOGY FIGYELMEZTETNI AKARSZ MINDENKIT, DE EZT MIÉRT KELL CAPS LOCK-KAL?
egyébként másodszor keresett már ezen a néven... de több lopott acc is van sajna...

-zsigi.tm-

Rage47
így van, ennyi pénzt simán össze tud gyûjteni, ha van gépe, amin megy is
14 éves létemre csak összeszedtem rá a pénzt. nem nagy cucc összespórolni... meg van embernek karácsony, húsvét, születésnap stb... ne mondja már hogy lopáshoz kelljen folyamodni. azért tart itt az ország ahol tart.

Nitramk
az a szomorú inkább h nem tudja megvenni. Mert ez magyarország.

értem, de gondolok olyanokra akik fiatalabbak és könnyebben bedõlnek ilyeneknek... vagy akik befolyásolhatóak... tudom az is hülye aki megadja de jobb szólni.

Twetr0x
Inkább az a szomorú, hogy emberek ennek bedõlnek. Ez az ember már egy ideje rá van szállva a communityra.

HA EGY LEGEND RENCIBUBU NEVÛ GYEREK IR NE ADD ODA AZ ACCOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KÜLDD TOVÁBB A FRIENDS LISTÁDON LEVÕ ÖSSZES EMBERNEK!!! A SZOKÁSOS MÓDSZERT HASZNÁLJA!!! 10 percre kéne az accod blabla énis szivesen magadom az enyém...

betjaardejoe
nem áll meg a téma: ezt a beszélgetést az elõbb produkáltam:

Ļêĝêòïڭ | RenciBubu: Hali
Ļêĝêòïڭ | RenciBubu is now Offline.
Ļêĝêòïڭ | RenciBubu is now Online.
Ļêĝêòïڭ | RenciBubu: Hali! vagy?
zsigi.tm: hai
zsigi.tm: vagyok
Ļêĝêòïڭ | RenciBubu: oksa
Ļêĝêòïڭ | RenciBubu: Nemhagac unokatesója vagyok
zsigi.tm: jó, tudom már ki vagy
zsigi.tm: neked kell egy Steam Account
Ļêĝêòïڭ | RenciBubu: megbaszhatom anyád?
Ļêĝêòïڭ | RenciBubu: bocs félre 😄
Ļêĝêòïڭ | RenciBubu: jah igen
zsigi.tm: hát rábasztál, mert nálam már kb 3x próbálkoztál
zsigi.tm: egyébként nem, nem baszhatod meg
zsigi.tm: de én már megbasztam a tiédet
Ļêĝêòïڭ | RenciBubu: miért?
Ļêĝêòïڭ | RenciBubu: te zsidó kurva anyád
Ļêĝêòïڭ | RenciBubu: azt te rohadt geci
zsigi.tm: én zsidó?
Ļêĝêòïڭ | RenciBubu: block 😞
zsigi.tm: én rohadt geci?
zsigi.tm: te akarod lenyúlni az accountomat
zsigi.tm: és nem vagy túl profi benne
zsigi.tm: majd ha találsz egy nagyon láma noobot, akkor azzal próbálkozhatsz
zsigi.tm: de már elég sokan tudnak a próbálkozásokról
zsigi.tm: na, és akkor most Block
zsigi.tm: heló

-zsigi.tm-

betjaardejoe
na, akkor konkrétabban fogalmazok: az egy dolog, hogy a játékban angolul van, meg hogy "már megszoktuk" az Engi meg hasonló neveket, de pont arról van szó, hogy ha magyarul írjuk le, hogy értsék azok, akik "újak" -- akik még nem biztos, hogy megszokták az angol elnevezéseket, akkor pont, hogy az angol nevek sántítanak. de természetesen rád van bízva, végülis a te fáradtságod ^^
gépészmérnök tudom hogy van, mivel elég közel vagyok hozzájuk... ettõl függetlenül én ajánlom a "gépész" fordítást...
ha meg felhasználod a fordításomat, azt én köszönöm meg. (TSL-nek is)
Szega meg ügyi, hogy nem olvas vissza, pedig pont errõl van szó 😄

-zsigi.tm-

TreDoR
Vagy akár "mûszaki katona" <#idiota>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

gépész mérnök ^^ van olyan <#nyes>

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

TreDoR
Szó szerinti fordítás alapján lehet mérnök és gépész is.

Hali!

http://www.filefactory.com/file/4c1bdf/

Ez induláshoz talán jó lesz.

Köszönöm mindenkinek az építõ jellegû kritikákat, pár dolog változni fog. A kasztok nevein sokat gondolkodtam, de mivel a játékban szinte MINDENKI az angol neveket használja, így én is azokra hivatkozom a teljes leírásban. A ferdítést egyfajta mankónak szántam az angol nyelvet nem bíró játékosok számára.

A leírásban valóban található pár helyesírási hiba, ezek hamarosan javítva lesznek, mint ahogy az új Medic ach-ek fordításai is (én is felhasználom a ti fordításotokat ha nem gond :-)

Az Engineer-re sajnos nem tudok gépészként gondolni, marad a mérnök (még ha a gondolatmeneted gyakorlatilag hibátlan, egyszerûen nem áll rá a kezem). A wrench viszont tényleg franciakulcs...

Tudom, hogy lehetne szebb is, jobb is a leírás, de minden egyes változtatás az én játékidõmbõl farag le nem is kevés órát <#vigyor2>
Szega87
Sziasztok!

Most kaptam meg nem rég a gamet, van vlhol tutorial róla? ha lehet magyarul

TSL16b
Ezt egyébként Mr. Fusion írta. Mi is tanakodtunk egy sort, aztán abban maradtunk, hogy ne vegyük poénosra a kasztneveket, mert eredetiben sem azok. Persze ha a tömeg akarja, és sikerül mindenkinek tetszõ nevekben megegyezni, lehet róla szó.

A Szanitéc új teljesítményeinek magyar nevéhez felhasználtam a te fordításodat is, elõbb-utóbb fel is kerül az oldalra.