30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#7934 de csak steam fórumban olvastam hogy tf2-vel nem működik na mind1 majd meglátjuk :) -
#7933 hát nem a tf2ről volt szó? :o -
#7932 azt tudom de a tf2-nél is így van?
mert én azt szeretném ajándékba adni -
#7931 Neked már megvan a tf2, tehát ha újra megszerzed (orange boxban) akkor 2 lesz neked.
Ilyenkor az van hogy eltudod ajándékozni az egyiket, a games listen kiis írja majd hogy 1 Extra Copy.
És ha elajándékoztad akkor az akinek adtad ugyanúgy tud vele játszani, szóval a teljes játék megy el ajándékba. -
#7930 amikor megvettem az orange boxot megvolt a hl2 és eggyet elajándékozhattam, de nem tudom h még ez igy van e. -
#7929 Sziasztok!
Ha nekem meg van a tf2 , és meg szeretném venni az orange box-ot akkor a tf2-vel mi történik?
Elajándékozhatom vagy mi?
-
#7928 akkor kikapcsolod :P ha játszasz akkor meg úgyis leáll :P szóval :P -
#7927 off:
több játék letöltése esetén van arra lehetöség a steamben, h egyszerre 1-et töltsön le, ne pedig egyszerre kezdje el tölteni mindet?(jó persze pause download, de éjszakára ugy hagynám hogy töltsön) -
#7926 Azt is szeressem. -
#7925 ezt az utóbbit felesleges volt leírni :) -
#7924 TF2 UPDATET AKARUNK!!! Vegyék kis a PYROT!!! -
#7923 az enyim az oranzs de az meg egyáltalán nincs is magyar szerón a francia meg állandóan beszarik, pedig mijen jó kis pálya.. -
#7922 ez nem is rossz, csak akkor meg péntekenként elég kevesen lennénk szerón -
#7921 mi lenne ha server címbe odaírnátok hogy pl. péntekenként custom mapok day és kész (már hogyha akartok custom mapokat) -
#7920 azt is szeretem, amikor van egy jó custom map szavazáson, ketten rászavazunk mert ismerjük (vagy mert megnéznénk) a maradék 22 meg dustbowlt nyom. mert már legalább fél órája nem volt dustbowl.
amúgy van akinek a szerverekről való letöltés lassú. de sztem sok custom map megéri! -
#7919 mindig igaz :) -
#7918 Legtöbbször igaz... -
#7917 Sokaknak azért nem jön be,mert ha le akar tölteni egy pályát a game,már nyomja is a cancel-t.
Van 2-3 map,amit ismer és megy rajta a pyro skill(w + lmb),a többin meg elverik,aztán meg megy az oltás hogy az milyen szar pálya....
-
#7916 Jaja, nem csak a dustbowl-goldrush pályák váltakoznak, ment pl. a ctf_mach4 ami egyik kedvenc mapom, de egyik szerveren se láttam még, hogy épp az ment volna. -
#7915 Nem a neve miatt jó ott a játék. -
#7914 kell a politizálás egy 12+ évesek által játszott játékba -
#7913 Szent Korona.... Nevezzük már át az SG szervert "Mély Magyar" szerverre és nézzük meg hányan jönnek -
#7912 Akkor én is kipróbálom egyszer... :P -
#7911 Egyre jobban tetszik a Szent Korona szerver.
Még az ilyen Lámák mint én,is élvezeteset játszik...
-
#7910 Játékban nyomsz egy M-et, aztán oda kell menni a gyógyszeres szekrényhez, hogy átrakja. -
#7909 Hogy kell új fegyókat betenni meg átváltani nagyobb szintre van egy csomó achievementem és nem adja az új fegyókat
-
#7908 dehogy :P Öngól!! :D -
#7907 Nekem egyszer volt ilyen gondom,hogy nem akart indulni,ráindítottam a steam telepítőt,felülirta amit akart,és már ment is. De utána nem akart frissíteni semmit se,müködött egyböl. (lehet csak szerencsés voltam?) :) -
#7906 Az meg a másik! (most is azért írtam) -
#7905 Hogy pörögjön a totyik! -
#7904 Azért, mert múlt héten újra tettem a Vistát (nem fejtem ki még egyszer miért), akárhogy próbálkoztam nem akart elindulni a steam. -
#7903 Minek letörölni?
-
#7902 akkor ott valami más gond volt, ugyanis nem kell letörölni sehogy se, mennie kell annak akárhonnan indítod, csak újra be kell lépni egyszer. az lehet hogy elsőre úgy mutatja hogy kell update a játékokhoz, de ha 1x indítod 100%ra rakja és nem tölt semmit. -
#7901 Csinálj backupot a játékokról, írd ki DVD-re aztán töröld az egész hóbelebancot. Én így szoktam. Persze nem kell minden update-nél kiírni újra DVD-re, én csak akkor szoktam ha már nagyon sokat kellene tölteni ha újrarakom winfost, 1megás nettel nem egy leányálom... -
#7900 Ha a D-n van az egész STEAM, és meg akarom formázni a C-t akkor szerintetek elég a steamet uninstallálni vagy a játékokat is? Múltkor nem töröltem le a steamet és az egészet le kellett törölnöm kézileg és újra felrakni (aztán a patchek újbóli letöltése :S). -
#7899 Sniperman nincs ? :D -
#7898 Vótmá humorosba deittnem :P Ezé jófféle! -
#7897 ez nekem sok volt így késő este :D -
Spyderman xD
-
#7895 áááá :DDD