Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor vége a hétvégének,akkor gondolom vége a mókának is...feltéve ha nem veszed meg DE MÁN!! 😊
Amúgy link lentebb van link is.FREE WEEKEND
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
OFF(!):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Vagy abbahagyták a fenébe.
Vagy õrült erõvel dolgoznak rajta.😊
Az operációs rendszeren is túl...
1-2-t leírok, amiket én találtam ki, nem jobbak csak mások, hátha szerzek vele Neked 1 vidám percet 😊
Spontán meggyulladás - erre "Spontán égés"t találtam én ki, azt hiszem ezt így szokták i használni.
A Clearcutterre én valami erõsebbet akartam, mit a favgó, úgyhogy Erdõirtó-t gondoltam, vagy ha morbid akarok lenni, akkor Embererdõirtó 😄
Firewatchra valami olyasmin agyaltam, hogy Õrláng, bár annyira nem voltam vele megelégedve... 😊
A Dead Heatra Haláli Hõ volt az ötletem, bár ez már egy nagyon idétlen szójáték 😄
Freezer burn-nél valami olyasmin gondolkodtam, ami nagyon szabadfordítás,h goy "Hát ez égõ!" mert végülis meghalt, ami ciki... bár ez elég instabil érv, ráadásul a Ti verziótokban a BBQQ-ra már el lett lõve ez a beszólás.
A Forró Nyomon nálam nagyon beütött, szükségesnek tartom külön is kiemelni, zseniális ötlet volt 😄
Az I Spy! - I Fry! filmcímmel való játszadozás viszont magyarul is eljátszható és szerintem marha vicces, mert változik a szófaj is, szerintem nagyon üt 😄 Szóval Én a kém! helyett Ég a kém!, nekem ez vot a kedvencem az általam kitaláltak között 😄
Nagyjából ennyi, a többi jobb ötletem Nektek is ottvan vagy találtatok helyette valami sokkal jobbat 😊
-zsigi.tm-
a leírás nem mindenhol pontos talán, de megpróbáltam az angol megfogalmazást követni (persze a kill x players/people inkább ölj x ellenfelet lett, azért mégsem kéne embereket meg játékosokat öldökölni... ejnye-bejnye, Valve!)
link: http://href.hu/x/631y
-zsigi.tm-
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
honlapunk: www.cali-kartel.hu
Abszolút nem veszitek el a kenyerem, legfeljebb nem egyedül szerkesztem tovább a doksit, hanem mondjuk egy kisebb közösséggel, ez nekem is nagy könnyebség lenne :-)
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az egész leírást html formátumban képzeltem el (tele kereszthivatkozásokkal, csilli-villi képek, hatalmas dús keblû hölgyek stb...), de lusta vagyok nekiállni és elkészíteni. Ha valaha is létrejön egy magyar TF2 site, ott (is) bárki szabadon felhasználhatja a doksi egész tartalmát...
A köv. update egyébként péntek környékén várható
<#taps>#taps>
Pocok ha kell, akkor használd az én fordításomat, ha az neked megfelel.
Egyébként érdekelne valakit az sg.hu közösségét is összefogva klánt alakítani és szervert mûködtetni? A kérdés nem biztos hogy költõi, (jó)pár embert szívesen bevennék a csapatba <#phone>#phone>
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
kopa: melyik képet?
Már csak a szövegen kéne variálni és a képet átszerkeszteni és tökéletes!
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
A tartalom miatt ne röhögjetek ki, csak teszt szöveg, és a lap sincs még üzemben 😊 Ja és ez csak a TF2es része.
org: Private person
org: org_name_hun: Papp Lajos
hun-id: 0991564603
admin-c: 2000410002
tech-c: 3000101165
zone-c: 3000101165
nameserver: ns1.ogc.hu
nameserver: ns2.ogc.hu
registered: 2006.11.14 00:13:42
changed: 2007.09.25 12:14:17
registrar: 1000371891
Ezt az egészet még az atw-nél foglaltatta le valaki 2006-ban szval nem sok esély lesz a változásra... Ezt a személyt kéne felkeresni v az atw-t h adják át a domaint...
Legrosszabb esetben sok cég ha kijön egy új termékkel, akkor lefoglalja kábé minden országban a domaint hozzá és akkor lehet, hogy a valvénél kell könyörögni azért, hogy hivatalos community siteot csinálhass oda, hátha megengedik...
A legeslegjobb az lenne, ha a tf2.hu végre mûködne... Elég sokan játszanak már ezzel a játékkal, simán jó lenne egy hivatalos magyar community site fórummal, cikkbeküldési lehetõséggel, friss hírekkel, satöbbivel, mert most jobb híján klánok honlapjainak készítõi vállalták fel ezt a dolgot pedig nekik lenne egyéb teendõjük is bõséggel...
Szóval nm tud valaki valamit a tf2.hu-ról? Ki a tulaj, ki fogja csinálni, mikor lesz belõle valamit? Merthogy marharég óta foglalt a domain és azóta egyetlen változás történt, kikerült egy TF2 logó és kezicsókolom 😊 Szerintem vannak/vagyunk páran akik segítenének tartalommal feltölteni az oldalt, csak induljon el végre...
ha gondoljátok leszek házigazda..
pl. linkeket berakni stb.
nem pont a flashre értettem, hanem az alá
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Megpörzsöljük, kicsit megperkeljük!...ahogy Lacibácsi mondta anno... 😄
(Remélem más is melékszik erre nem csak én!Egyedül röhögni nem olyan jó... 😊 )
ezt hogy? egy hulla fölött tauntolni kell és az ellen meg nyom egy F5 öt?