Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi, most már jó 😊
hülyeség

Zickler
Még 39 perc. Remélem nem késnek.

Battletag: Muhee#2716

Hello mindenki! Igaz hogy ha le akarom tölteni a Steamröl a TF2-t akkor elõször a HL2 EP1 fájlait kell letöltenem mert anélkül nem indul a TF2??????? elõre is kösz a segitséget<#pardon1><#pardon1><#pardon1><#pardon1>
Zomil
nah remélem nem késnek még 45perc 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Twetr0x
vagy nem, hülye vagyok. A config.cfg-be.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Twetr0x
írd be az autoexec.cfg-be, hogy bind "6" "slot6"

Shiver
vagy a beállításnál config deffault opció

A felhők felett mindig süt a nap

Nitramk
vagy állítsd vissza ugy ahogy volt, ahogy nem mûködött, és akkor jegyezd meg h melyik gomb felel meg a 6osank 😊

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Nitramk
rakd máshova ami most nem mûködik 😊

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Nah rájöttem arra, hogy ha 6-os gombra beállítok vmi fegyver slotot akkor müxik, viszont akkor meg az nem fog mûködni amelyik helyére beraktam
😞 Akkor most mit csináljak?
Nem állítottam semmit, ezt csináltam amire még emlékszem:
Sokszor nyomkodtam a negative kiáltást soldiernél, és lehet hogy befagyott? vagy vmi ilyesmi?
Nitramk
nekem is volt ilyen problémám, és asszem azért van ez, mert a weapon slookat átállítottad másra. tehát be van állitva a 6os a 6os slotra akkor megy a szavazás, voice chat, stb. de ha mondjuk átállítod a Q-ra akkor már azzal fog mûködni a 6os helyett. Asszem.

Nemtudjátok miért nemtudok 6os gombal semmit se csinálni? Úgyértem hogy vannak a karaktereknél ezek a felkiáltások...mondjuk: negative, vagy sentry here! Ezek mind a x+6 vagy z+6 alatt vannak. Viszont hiába nyomom a 6-ost semmise történik. Magában a gombal semmi baj sincs, símám tudok írni a tf2-ben 6ost bárhová, csak itt a menünél nem. Ugyanígy a Kartel szerveren sem tudok a map szavazásnál 6. slot alattira szavazni, amikor arra akartam.
Help 😞
RedDevilsza
Ja ilyen is van és nagyon idegesítõ!

Nekem is tetszik,bár nem kedvencem,mert nem vagyok vele hatékony 😛 ...de remélem most hatékonyabbá tudok válni vele! 😊

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Zomil
nálam meg néha bugos a pyro :S

van mikor 2centiröl pörkölök vkit és nem gyullad fel... 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

az igaz

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Rage47
nem mindegyiket kell sokáig égetni😊
nekem is egyik kedvencem a pyro amúgy
Azt elhiszem de csak kiakarom próbálni gondolom törtön nem minden a legujjabb vagy ott is minden maxra patchelt?😊

ha törtön akarsz játszani kel majd a torrent

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Igen ez tényleg idegesítõ,elég sokáig kell égetni az ellent!

RedDevilsza
Én igazából azt utálom a pyroban, hogy bekempelek sarokba, jön a soldier, rámegyek, pörkölöm fél óráig, az megfordul és egy rakettyába belehalok... Szal remélem jól meg fogják csinálni, ezt a sûrített levegõs cuccot 😊

Valaki eltudná mondani ,hogy mi a komolyabb elõnye a pironak ?😄 Nekem a sniper a kedvencem😊

Zickler
Akkor én is marhára utálom

Nitramk
én csak akkor utálom ha ellenség, és spyjal vagyok... 😊

Ez remek nem kell torrentezni 😄 kössz a választ

Igen...elvileg...máshogy nem tudnál játszani majd! 😄

Shiver
mi a nehéz benne ?😊))

Elkezdtem tölteni a free hétvégére a valamit amit mondtatok az most a teljes játékot tölti le?😮

Zomil
én spec szeretem sokszor játszok vele 😊

Twetr0x
9.-ek vagyunk a legnépszerûbb témákban! Hajráhajrá 😄

Amúgy csak az achievementek miatt pyroztok, vagy tényleg szeretitek az a kasztot?

Aquir
csak mondom, önmagában ezt nem lehet értelmezni: 😊

"B-Terv (Plan 😎:
Ölj megy 10 ellenfelet, miközben mindketten víz alatt vagytok."

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

kopa1
Akkor a nyugati parti idõt kell nézni 😄 Szóval 20 óra körül lesz ha igaz a 11 óra!

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Shiver
most 3 óra 30 van náluk csak szólok 😊official steam time

dragon11
Akkor holnap..

Ok köszi.

Minden Valee által megadott idõpont, amibe én eddig belefutottam az PDT/PST volt, azt hittem a 11:00-t valami Valve forrásban láttad és ezért gondoltam, hogy ez is abban az idõzónában lesz 11:00 😊 Nade mindent megtudunk a maga idejében 😊
kopa1
Ha a keleti parthoz nézzük: 17 óra
Ha a nyugati part partot: 20 óra

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Zickler
Nem, én azt mondtam hogy amerikai idõszámításban.

+9 óra vagyunk a PDThez (Pacific Daylight Time, Washingtonban most épp ez pörög 😊 ) képest, szóval ha ott 11:00 akkor itt 20:00. Amúgy Zickler, hol olvastad, hogy ma 11:00kor jön a patch náluk?
Akkor az magyar idõszámításba mennyi is? Kb. 17:00-18:00 óra? Washingtonhoz nézve kb ennyi... 😄

köszi

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Itt mindent megtelálsz ami kell hozá olvasd át a hozzászólásokat: www.mininova.org

Ha bármiféle grafikai segítségre lenne szükségetek szóljatok nyugodta, szabadidámben szivesen megtervezema honlapot is és kérésetekre átalakítom, Ha a banner probléma van mind a honlapon mind it kéne változtatni abban is szívesen segitek.

Lassan megjön americából a TF2-õm oszt tolom eredetin is

Zickler
Amerikai idõszámítás szerint 11-kor

Tudni idõpontot mikor jön? 8 körül?

am nem tudjátok hány órakor jön ki az update?

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Kössz😊

Rage47
ezt most találtam