Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mi ez már, vagy f2peseknek duplán dob hogy vegyék meg a játékot? 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
cp dustból
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Tehát ha a hitboxot eltalálod az headshot...
"Spy detection" Hát ezért vettek többnyire észre.... Mondtam is magamban, hogy mi a jó istentõl vesz észre, mikor álcázva vagyok és újratöltõdös az óra ha állok (direkt nem írtam le magyarul a nevét)!
"All Weapons have a Valve Quality" Itt van az eb elhantolva!!!
"increased damage radius of Grenades" Na itt a másik ludas!!
"Maximum amount of Planted Sticky Bombs increased from 8 to 16" Hmmm
Milyen durva képességekt kap az Engineer is: 4 sentry, 4 dispenser, 3 teleporter, Infinite Metal (na ne már, ez aztán tényleg sok), Teleporter immunity against spyies(<#ticking>#ticking>)
Medicnek hosszabb über, rövidebb töltés (láttam 200 %-os übert is.. .csak lestem)
Sniper: Ha áll a fószer láthatatlan <#wilting>#wilting>, tökéletes célzás a nyíllal, 10 jarate.
Azt a jó életbe... ez elég durva!
Viszont a Saigns azért jó szerver, mert soha olyan csatát én még nem láttam, mint ami ott megy! Nagyon élvezetes, amikor legalább pár Prémiumos fel tudja venni a versenyt az ellen prémiumosaival!
és ezt a prémiumot úgy kell érteni, hogy a szerver tulajoknak fizetnek azért, hogy kb cheattel egyenértékû dolgokhoz jussanak
ámulj és bámulj
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Én elvagyok Íjjal (eleinte elég béna vele az ember, de meg lehet szokni... van egy kis "rátartása a dolognak célzáskor úgy vettem észre, tehát ha mozogsz célzás közben, akkor egy picit jobbra mozgatva célkeresztet elég nagy hatékonysággal talál, és ha mindezt fejmagasságban végzed, akkor az headshot)! pl.: Snipereket, vagy fogalmazzunk úgy, hogy álló célpontot elég nagy hatékonysággal ki lehet vele szedni! Mozgó célpontnál a luck faktor viszont erõsen bejátszik...
Viszont a Huntsmannek van egy pszichikai "sebzése" is szerintem... Akit ilyen béna "szarral" kinyírnak abban szerintem felmegy a pumpa.... ha egymás után 3x akkor meg végképp (és mint köztudott ideges játékos érzelembõl játszik, az meg hibát szül, aki hibázik az meg halott!)...
Kempelõ demók: Érdekes, hogy azt mondod azok új játékosok, mivel általában mindegyiknél Valve feliratú és lila színû fegyvere van (vagy vették vagy, ami valószínûbb, hogy craftolták, de ahhoz meg már gondolom nem 20-30 órát kell játszani, hogy olyat összecraftoljanak). Szóval nem tudom mi lehet esetükben a valóság.
Lila színû fegyókat veszik vagy készítik egyébként?
Demoval közelrõl valakit kiszedni... Hát igen, ahhoz biztos kell jópár 10 óra gyakorlás (nekem nem is megy, ez is tény). Ha valaki közelre jön, mikor éppen Demoval vagyok, az általában az én elhalálozásommal jár együtt! <#smile>#smile>)
Ui.: Egyszer majd tolhatnánk egy meccset egymás elleni csapatban... Hátha elleshetek pár jó mozdulatot, taktikát!
Ha egy demo megállás nélkül kempel az noob. Mondjuk így belegondolva megértelek hogy nem láthattál mást se csak kempelõ meg kardos demokat, hiszen most lett ingyenes a game.
A huntsman egy elég nevetséges fegyver. Akkor vagy vele a leghatásosabb ha spammeled össze vissza a nyilakat, mert mindenre jó csak éppen egy pontos lõvést képtelenség vele beadni.
"Pipe-al fölösleges célozni.... Nem is arra való"
Nem akarok szemétkedni de ez hülyeség. Max kijavítalak hogy arra IS. Ha össze vissza dobálod az a spam, viszont ha közel kerül valaki hozzád esélytelen hogy stickyvel kiszedd. (Egy kezdõ nem tudja hogy kell gyorsan kiszedni valakit közelrõl stickyvel *ezt nehéz megfogalmazni*) Ezért ott a pipe.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
EGy francia srác ugyanezt a hibát leírta+ még azt, hogy nála francia nyelvû a steam, ezáltal a TF is, de amint átállította a steamet angolra a hiba megszûnt a tutorial szépen mûködik!
Szóval ez egy ismert Steamhez köthetõ hiba, látszólag a nyelvtõl függetlennek kéne lennie a játéknak, de mégsem az... Érdekes hiba, de mégiscsak létezik!
ratgab: hogyhogy nem lehet megcsinálni a tutorial-t?
Egyébként is íjjal nem könnyebb játszani, mint a Gránátvetõvel.... Hajszálpontosan kell célozni, nincs távcsõ, hogy segítsen!
Pipe-al fölösleges célozni.... Nem is arra való... Beteríted vele a célterületet és kész.... Az egy csapdázós kaszt... Többször kinyírnak a robbanások hatósugarával, mint direkt találattal! Legalábbis én 99%-ban ezt tapasztalom!
Összegezve: Egy FPS bizony célozni is kell néha....Ha ezt nem tud az ember, akkor az igencsak bukta!
Ennyi. A játékban pedig a fontos információkat is számokkal vagy ábrákkal mutatja. (élet, ammo, kocsi, pontok foglalása)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
híreket felesleges lefordítani, mert mire átmennek a lektoráláson/ellenõrzésen már régen nem aktuálisak