Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grr1234
#27273 /1.

tototto
ez az idle dolog mûxik még, most már hetek óta nem dob nekem lószart se, és utánna ha játszok akkor is max 2-3 itemet ad egész héten, régen mindig 10+ fölött dobált cuccot, meg továbbra is minden f2p ismerõsömnek dobott már sapikat, nekem még egyszer nem volt hajlandó pedig már nem rövid ideje játszom
mi ez már, vagy f2peseknek duplán dob hogy vegyék meg a játékot? 😄

Jim Morrison
nekem

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

byzhouse
esni fog 10 sapi

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Dency
Holnap drop <#vigyor3>

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Jim Morrison
ma néztem 2órán keresztül<#finom>(nem a pipeot)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Viktor99
Ma ellõttem Jimmy-t a saját pipejával
Jim Morrison
jaaa, vágom 😄 én ha tehetem félre vonulok betárazok es mondom hogy gogogo és akkor nyomja 😄 bár mostanában nem látom ha valaki voice chaten mond valamit, vagy találnak, craftolnak valamit :/

Zomil
nem az itemet kapom meg, hanem a medic elnyomja én meg ott állok és szépen elkezdi töltögetni a fegyvert... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

nincs bocsánat, ne káromkodj te fasz!

Jim Morrison
😄 én akkor szoktam itemet kapni, mikor felbaszom (elnézést) az agyamat, megnyomom az esc-et, hogy disconnectáljak, erre kiirja, hogy you found:xy

Jim Morrison
tény hogy mostanában én is stickyzek, tegnap is beszólogattak, de pipolni is tudok, csak én is közelre hasznáalom azt, vagy ha nagy a tömeg és nem csak heavybol áll, akkor tuti szupcsi.

Zomil
nekem az a kedvencem, amikor soilderrel ellövöm az összes rakétát és kapok egy kritzkrieg-et... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Jim Morrison
foleg amikor ranyomjak az ubert, akkor sokszor rosszabb vagyok mint uber nelkul 😄

Viktor99
Megveszem itemekért.

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

92.249.138.199

cp dustból

Viktor99
Steamid: VektorGR (bárki felvehet aki szeretne de nem biztos hogy elfogadom <#hehe>)(De.)
5 engi egy csapatban = 20 sentry..... Biztos nem borítja fel a balancot....<#eplus2>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

SzirmosSzisza
Nem értem mi bajotok, a 4 sentry engiként egyáltalán nem borítja fel a balancet <#hehe>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

raktéka????<#nevetes1> Úgy értem rakéta!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Barominagy Cheat komám, barominagy cheat!

De mint ahogy a videó is írja ezt így van minden nem golyó alapú fegyvernél: Syringe gun (medic), pyro (flare gun... errõl volt szó korábban is ahogy olvastam), gránátok és raktéká esetében is!)

Tehát ha a hitboxot eltalálod az headshot...

Fpocok
Ez meg így mi a fax?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hmmm! Tanulságos! Kösz a felvilágosítást!<#eljen>

Saigns.de.... pont ezen (is) szoktam nyomulni!!!

"Spy detection" Hát ezért vettek többnyire észre.... Mondtam is magamban, hogy mi a jó istentõl vesz észre, mikor álcázva vagyok és újratöltõdös az óra ha állok (direkt nem írtam le magyarul a nevét)!

"All Weapons have a Valve Quality" Itt van az eb elhantolva!!!

"increased damage radius of Grenades" Na itt a másik ludas!!

"Maximum amount of Planted Sticky Bombs increased from 8 to 16" Hmmm

Milyen durva képességekt kap az Engineer is: 4 sentry, 4 dispenser, 3 teleporter, Infinite Metal (na ne már, ez aztán tényleg sok), Teleporter immunity against spyies(<#ticking>)

Medicnek hosszabb über, rövidebb töltés (láttam 200 %-os übert is.. .csak lestem)

Sniper: Ha áll a fószer láthatatlan <#wilting>, tökéletes célzás a nyíllal, 10 jarate.

Azt a jó életbe... ez elég durva!

Viszont a Saigns azért jó szerver, mert soha olyan csatát én még nem láttam, mint ami ott megy! Nagyon élvezetes, amikor legalább pár Prémiumos fel tudja venni a versenyt az ellen prémiumosaival!

Guren
>huntsman-nel hajszálpontosan kell célozni

NEOreg3
rossz hírrel kell szolgálnom: valószínûleg saigns, vagy egyéb hasonló szerveren játszol, ami tele van prémiumos emberrel (erre a valve fegyverekbõl következtettem)

és ezt a prémiumot úgy kell érteni, hogy a szerver tulajoknak fizetnek azért, hogy kb cheattel egyenértékû dolgokhoz jussanak

ámulj és bámulj

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Oké! Elfogadom, amit írsz!

Én elvagyok Íjjal (eleinte elég béna vele az ember, de meg lehet szokni... van egy kis "rátartása a dolognak célzáskor úgy vettem észre, tehát ha mozogsz célzás közben, akkor egy picit jobbra mozgatva célkeresztet elég nagy hatékonysággal talál, és ha mindezt fejmagasságban végzed, akkor az headshot)! pl.: Snipereket, vagy fogalmazzunk úgy, hogy álló célpontot elég nagy hatékonysággal ki lehet vele szedni! Mozgó célpontnál a luck faktor viszont erõsen bejátszik...

Viszont a Huntsmannek van egy pszichikai "sebzése" is szerintem... Akit ilyen béna "szarral" kinyírnak abban szerintem felmegy a pumpa.... ha egymás után 3x akkor meg végképp (és mint köztudott ideges játékos érzelembõl játszik, az meg hibát szül, aki hibázik az meg halott!)...

Kempelõ demók: Érdekes, hogy azt mondod azok új játékosok, mivel általában mindegyiknél Valve feliratú és lila színû fegyvere van (vagy vették vagy, ami valószínûbb, hogy craftolták, de ahhoz meg már gondolom nem 20-30 órát kell játszani, hogy olyat összecraftoljanak). Szóval nem tudom mi lehet esetükben a valóság.

Lila színû fegyókat veszik vagy készítik egyébként?

Demoval közelrõl valakit kiszedni... Hát igen, ahhoz biztos kell jópár 10 óra gyakorlás (nekem nem is megy, ez is tény). Ha valaki közelre jön, mikor éppen Demoval vagyok, az általában az én elhalálozásommal jár együtt! <#smile>)

Ui.: Egyszer majd tolhatnánk egy meccset egymás elleni csapatban... Hátha elleshetek pár jó mozdulatot, taktikát!

Viktor99
Mielõtt elolvasnád mit írok, nekem 350 órám van demoval, az is a warkasztom szóval értek hozzá 😊

Ha egy demo megállás nélkül kempel az noob. Mondjuk így belegondolva megértelek hogy nem láthattál mást se csak kempelõ meg kardos demokat, hiszen most lett ingyenes a game.

A huntsman egy elég nevetséges fegyver. Akkor vagy vele a leghatásosabb ha spammeled össze vissza a nyilakat, mert mindenre jó csak éppen egy pontos lõvést képtelenség vele beadni.

"Pipe-al fölösleges célozni.... Nem is arra való"
Nem akarok szemétkedni de ez hülyeség. Max kijavítalak hogy arra IS. Ha össze vissza dobálod az a spam, viszont ha közel kerül valaki hozzád esélytelen hogy stickyvel kiszedd. (Egy kezdõ nem tudja hogy kell gyorsan kiszedni valakit közelrõl stickyvel *ezt nehéz megfogalmazni*) Ezért ott a pipe.
NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
de a micspameket szeretjük<#smile>

SzirmosSzisza
Adj IP-t, megyek fütyülni <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

NEOreg3
ha a mi szerverünkön van, csak írj rám steam-en, némítom az összeset a picsába😊

byzhouse
tipikus magyar szerver: 5 10éves sír a mikrofonba,qvaanyázik,fütyül <#eljen>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

byzhouse
jókor írod,mert én már 10szer csináltam meg a soldier traininget 😄D

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Jim Morrison
uristen...renvenge, dustoblon nem voltam messze a 200ponttol, csak utolso 5percbol 4perc kerek lagg volt :[ csesszek meg.

Valamiért magyar nyelven nem megy: Végigcsináltam a Basic Traininget és utána kilépve a fõmenübe (ahogy a játék mondja) és visszalépve a Soldier Basic Trainingjébe (amit a játék javasol) nem nyílik meg a játékmenetet (egy fordulót) bemutató rész, hanem nullázódik az állás újra csak a basic training (Weapong Training vagy minek hívják) végezhetõ el, ezáltal a többi kaszt tutoriálja is megcsinálhatatlan, mert nem nyílnak meg.

EGy francia srác ugyanezt a hibát leírta+ még azt, hogy nála francia nyelvû a steam, ezáltal a TF is, de amint átállította a steamet angolra a hiba megszûnt a tutorial szépen mûködik!

Szóval ez egy ismert Steamhez köthetõ hiba, látszólag a nyelvtõl függetlennek kéne lennie a játéknak, de mégsem az... Érdekes hiba, de mégiscsak létezik!

Zomil
sztem akkor szolj be a németeknek, olaszoknak, oroszoknak, japánoknak meg a többi nyelvet használonak is, h miért forditják le... 😄

ratgab: hogyhogy nem lehet megcsinálni a tutorial-t?

Hát én demomanek ellen általában mindig veszítek, szóval elhiszem.

NEOreg3
te a defensive demomanrõl beszélsz, de egy jó offensive demoman is szanaszéjjel tud szopatni

Félre ne értsd barátom nem akarok én veled vitatkozni, csak leírtam az észrevételeimet! Ha nem egyezik a véleményünk az egyáltalán nem baj.... sõt!

Tudok angolul, de nem gondoltam, hogy ha magyarra állítom a Steam kliens-t, akkor a TF 2 magyar lesz... Fene se gondolta!

NEOreg3
remélem ezt belerakja a valve a játékba, mint solemn vow alternate skin (így legalább félig meddig értelme is lenne annak, hogy miért látjuk az ellenség életét)

És ha kempelés akkor mi van? Heavy+Über ( sérthetetlenség) még erõsebb, vagy ha gyakorlatilag úgy körbe tapadóbombázod demomannel a kijáratokat, hogy az ellenfél ki se tud jönni (Dustbowlon 10-bõl 11x ezt csinálják védõként), még be is lövöldöznek a legszélsõ lejárón, ahol gyakorlatilag már spawnoláskor sebzõdsz... másik 2 kijáratnál meg van 2 engineer vagy pyro... na ott gyere ki... ilyenkor semmit nem ér a sniper)... esélye sincs, vagy a Soldier Lézere (ami lõszer nélkül mûködik, és baromi nagyot sebez).

Egyébként is íjjal nem könnyebb játszani, mint a Gránátvetõvel.... Hajszálpontosan kell célozni, nincs távcsõ, hogy segítsen!

Pipe-al fölösleges célozni.... Nem is arra való... Beteríted vele a célterületet és kész.... Az egy csapdázós kaszt... Többször kinyírnak a robbanások hatósugarával, mint direkt találattal! Legalábbis én 99%-ban ezt tapasztalom!

Összegezve: Egy FPS bizony célozni is kell néha....Ha ezt nem tud az ember, akkor az igencsak bukta!

Viktor99
Bocs ha szarul adagolom, de én pl a steam-et azért használom hogy tudjak játszaani meg beszélni steam-en emberekkel a friendslistemen.
Ennyi. A játékban pedig a fontos információkat is számokkal vagy ábrákkal mutatja. (élet, ammo, kocsi, pontok foglalása)
Aquir
Látjátok, a másik nyelv (magyar) mindig csak félmegoldás marad, meg kell tanulni Angolul 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Ha magyar a steamed, akkor magyar lesz a Team Fortress 2 is! Menük, feliratok, még a tárgyak nevei is (és mivel magyarul kezdtem el a TF-el játszani, ezért sajnos nem tudom az angol nevüket a tárgyaknak...)!

NEOreg3
steam interface le van fordítva kb teljesen, amin még sokat lehetne dolgozni, azok a játékismertetõk

híreket felesleges lefordítani, mert mire átmennek a lektoráláson/ellenõrzésen már régen nem aktuálisak

Viktor99
Elõször is, amit te csinálsz az kempelés drág barátom. UGYANÚGY MEGLEHET SPYAL IS. Célozz pipe-al ha olyan könnyû demo-zni.