Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viszont ennek van egy hátránya is, hogy pl a tutorial végigjátszhatatlan... át kell állítani angolra a steamet és csak akkor lehetne a tutorial-t végigvinni..... Szerintem érdekes hiba, de ez van!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Viktor99
Ez szarul jött ki de arra akartam célozni hogy nem hiszem el hogy valaki szombat reggel elhaatározza hogy elolvassa a steamen az újdonságokat, mivel nincs is rá lehetõsége. Most mondjatok olyat amit mindenki megnéz minden nap a steamen és annyira le kell fordtani.
Nem magyarítom le, nálam magyarul van fent! Steam magyarra van állítva és ott bizony ezek így hangzanak.... Kipróbálhatod, ha nem hiszed!

DEmoval nehezebb??? Átváltottam demora párszor... teleszórom az átjárókat tapadós bombával és ha befordul valaki a sarkon felrobbantom... Annyi killem volt hirtelen, mint spy-al soha! Egyébként tényleg leszóltam a Demoman-t ez tény!

De míg DEmoval csinálsz 5-6 kill-t addig spy-al 1-et 2-t legjobb esetben is... van különbség!

Ha odafigyelnek a spy-ra, akkor kb használhatatlanná válik, Demoman meg kikerülhetetlen... soha nem tudod hova rak tapadógránátot!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

SzirmosSzisza
Sokaknak meglepõd, de nem mindenki tud angolul, néha még alapszinten se, nekik hasznos. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg játék le van fordítva magyarra, hivatalos / nem hivatalos fordítóknak köszönhetõen.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Viktor99
Attól még nem látom semmi értelmét. A steam nem egy index vagy valami híroldal szóval kb semmi olyan nincs rajta amit nagyon le kéne fordítani.
Volt, hogy csak úgy lövöldöztem egy feljáró kijáratához és pont akkor fordult ki rajta egy soldier.... Bumm Headshot....Baromi mák volt!

zsakosfrodo2
Nem õ magyarítja le az itemek nevét, hanem a fordítók. Akinek a steam magyar nyelvre van állítva, azoknak a játékban lévõ tárgyak, feliratok magyarul jelennek meg. És a legtöbb item, achievment nevével el szoktak tölteni majdnem napokat mire lefordítják úgy, hogy az normálisan hangozzon magyarul is. Szóval légy szíves és ne szóld le mások munkáját.

NEOreg3
pisztolynál mindegy, hogy hova célzol, mivel nem lehet vele headshotolni és nem is okoz nagyobb sebzést ha fejre lõsz

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Viktor99
1. Ne magyarísd már le a fegyverek nevét mert röhejesen szánalmas.
2. Nem értem miért vagy felháborodva azon hogy egyesek "cheat-nek tartják a spy-t" ahogy te fogalmaztál, miközben te is ezt teszed. Ugyanúgy leszólsz egy másik kasztot. (ehhez hozzátenném hogy demo-val sokkal nehezebb játszani mint spy-al)
NEOreg3
na igen a huntsman az egyik legnagyobb fun fegyver, néha tiszta szerencsejáték

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Ami még szerintem meglepõen hatásos az a Mérnök és a Felderítõ alap pisztolya. Az ellen még csak fel sem occsúdik és már kapott a búrájába minimum 3 golyót! Plussz ha van egy veszélyesebb ellenfél arra koncentrál, ekkor a pisztollyal gyönyörûen le lehet kapni az életének nagy részét fejlövésekkel!

Mérnökkel szoktam eljátszani védõként, hogy felhúzok egy turretet maxra, elõre megyek, fejbelövök 3x egy ellent pisztollyal (bõven nem hal bele), ezen felhúzza magát és követ, majd a turret szépen leszedi.... Hányszor bejött már....

Dehogy is nincs! A levadász.... Mikor a pálya egyik végérõl headshotolod vele a közeledõ heavy-t az priceless ( egyszer szûk folyosón találkoztam össze a sniperemmel egy Heavyvel, mire felpörgette a minigunját/natashát vagy mi az isten volt nála.... Addigra már a falnak volt szegezve a feje! <#nevetes1>

Én azért a rendkívül iritáló Demomaneket is igen kedvelem hátbaszúrni...

Valamelyik meccsen senki nem játszott spy-al csak én.... agyonra szivattam õket... már a végén a medic ugatott, hogy mennyek mán az anyámba. Ez engem nem hogy felbosszant, de még elégedettséggel tölt el, ideggyengéket felhúzni. <#nevetes1>

Egyébként amennyire az ilyen emberek cheatnek érzik a spy-t (holott baromira nem az, iszonyat nehéz vele játszani... nem ölni, hanem eljutni a célpont háta mögé észrevétlen és ami még nehezebb, hogy ne minden ölés utál hallj bele a dologba), annyi egyéb cheat van ebben a játékban. Például: Szûk folyosón a Pyro, Demoman, akármilyen szûk vagy nagy térben a Heavy+Medic+Über, vagy a Soldier Tehéncsonkítója.

Zomil
nekem jobban bejött a flaregun és igy távolra is amig oda nem érek a csetepatéba addig is hasznos tudok vele lenni 😊
jo persze célozni nem árt tudni hozzá...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

NEOreg3
ha teljesen elõtted van, akkor egyértelmû, hogy azt kell, de nem mindig lehet használni a puff and sting technikát (scout elugrik, rakéta arrébb lök, stb), ilyen esetben szerintem jobb a shotgun

NEOreg3
meg középtávra😊

6 töltény + az ellenség nem tud kitérni elõle + pyrok ellen is hatásos

de nyugodtan használjátok a flaregunt, én csak örülni fogok neki, mert azzal ellentétben a shotgun-os pyrokkal meg szokott gyûlni a bajom

Jim Morrison
ja axtingusher jo kezlere, bar tegnap vettem postaladat azert ki kell probalni azt is 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Zomil
sztem a flaregun nagyon is jo fegyver 😊

amugy is közelre axetinguisher kell

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Jim Morrison
ergó shotgunnal csak közelre van esélyed.
GAME OVER

paul: igen most kellett volna 😄
de könyörgöm nyugtass meg, hogy nem azt akarod mondani hogy az jó nõ? engem baromira iiritált mikor néztem (szerencsére nem nagyon)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

NEOreg3
pyroval a legtöbbször közel leszel az ellenségeidhez, oda meg a shotgun sokkal jobb választás, továbbá az ellenség pyroi is megszopatnak, ha flaregun-t használsz

SzirmosSzisza
Nem azt mondom, csak távolra esélytelen vagy Pyroval shotgunnal és fun vele játszani. Most játszhatsz felõlem faszul is, csak mondom 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

NEOreg3
jó, akkor soldiernél rakd be a rocket jumpert, a gunboats-t, meg a pain traint

annál izgalmasabb dolog nincs a játékban

SzirmosSzisza
De unalmas.

NEOreg3
és van a shotgun, ami még mindig a legjobb

SzirmosSzisza
Van a Flare Gun ami simán lõ, meg a Detonator ami fel tudja közben robbantani.

Metalmilitiakid
Na egy új szintre emelkedtem TF2 ben. Pyro val szopattam egy sima puskás és egy valami nyílpuskás csipát. De csipa távon és ált. én nyertem 😄 Imádom ezt a Detonatort (ha ez a neve a jelzõpisztolynak amit a pyro kap), képes vagyok vele a pálya másik végére gyújtogatni az embereket simán.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Jááááj elkúrtam... most kellett volna menõn és flegmán odaszólni, hogy "Ki az a vv Éva"?😄D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Hát azééééééért...😄

vv évánál bármelyik csaj különb szerintem 😄

Nem is lesz még csak olyan nõd se, mint õ😄

Fpocok
X óráig utána még nem tudsz írni... ez le volt írva ott.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Dency
Regisztráltam a steam forumra aktiváltam is a profilom, de még mindig nem tudok írni. Most mire kell várni?

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Jim Morrison
uristen azano<#schmoll2>

Ízlések és pofonok különbözõek...<#nevetes1>

Jim Morrison
EZ MEG STORE LETREJOTTE ELOTTI KEP<#beka3>

bal oldaliról VV éva jut eszembe aki egyáltalán nem csinos 😄

Hát komám nem rosszak azok! Fõleg a bal oldali nagyon csinos!

de elég gáz hogy a sok sapipénzbõl csak ilyenekre futotta 😄

NEOreg3
living the dream

Dency
Így van, és a nõket sem zavarja annyi pénz mellett <#ticking>

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Neki nem is kell meglátni! A 2 hölgyemény meglátta (és biztosan mást is csinált vele) helyette!<#smile>

ez az ember a saját pöcsét nem látja a hasától, bár annyi pénze van, hogy szerintem nem nagyon zavarja

Viktor99
(Humorosból)

Na látjátok gyerekek a valve vezérigazgató bácsi mellett lévõ két néniben van a ti pénzetek amiket sapkákért fizettetek.

NEOreg3
minden classhoz van 3 milestone achievement, amiket ha unlockolsz, akkor kapsz egy fegyvert (tehát classonként 3 fegyvert), ezeken kívül van még pár achievement, ami ad valamit (ghastly gibust is achievementért kapod pl)

összes többi tárgy random

NEOreg3
😞

Metalmilitiakid
Amúgy az, hogy kapsz tárgyat az tök random, vagy vannak achik is amikért kapsz ?

Illetve mi lett a Kartel Kocsmával, mert tegnap még játszottam ott és most eltûnt a keresõbõl meg favból.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Jim Morrison
nincs semmim amit adhatnek erte<#rinya>

NEOreg3
akkor volt elég idõd, hogy megszerezd, ha kell

Jim Morrison
regota jatszom

NEOreg3
régen történt

Jim Morrison
<#lama>
adtad volna nekem