30108
  • Fpocok
    Ennyi.
    Ráadásul a héten a sok item közül csak egy volt meg eddig. NAgyon jó kis hét ez.
  • Jim Morrison
    ennyi.
  • Fpocok
    Na átállítottam a rateket, amiket még CSben tanultam és szvsz lement a ping 7re és nincs már lagg. Ennyi.
  • Grr1234
    Nekem nem csinál semmit.
  • Jim Morrison
    f re bebindeltem gyorsan, mert alapból nincs bent.... NYOMKODTAM VÉGIG HÁHÁÁÁ ÉS BAROMI JÓL ADTA HÁHÁ
  • csokalaci
    spy-vel ?
  • byzhouse
    nyomkodd a H-t mikor spy-vel láthatatlan vagy
  • Jim Morrison
    ingyen tf noise maker meg party hat YEAH
  • RatBaG #27899
  • plu604
    ha "akadt" a tf2, a pinged pedig 18, akkor nem lehet hogy nem a játék szar... hanem a géped...?
  • Aquir
    várjál majd kiad Gabe olyan sapit amiben nem akad...
  • MetalWolf
    Aláírom!
    a tf2 szar !!

4/4 szerveren akadt az egész !

pingem : átlagos 18
  • Fpocok
    Megfogom nézni máshol is.
  • Viktor99
    Hát szerintem nézz meg közeli, nem magyar szervereket ahol elfogadhatónak kéne lennie a pingednek. Ha ott is laggolsz, akkor a hiba az ön készülékében van.
  • Viktor99
    Akkor ne tölts le és jó lesz a pinged
  • PunkZoli
    az sem függ össze azzal, hogy az elküldött csomagjaidból(adat) mennyi fog megérkezni(pontosan) ill. fogadni. Szépen romlik a minőség, ahogy terhelik a hálózatot.
  • Fpocok
    De pedig jó a netem. Maxxal töltök lefelé, tökéletes minden, csak a tf2 ilyen szar.
  • SzirmosSzisza
    Internet sebesség != ping. Szar a szolgáltatód vagy rossz helyen laksz.
  • Fpocok
    Nekem stabil 40, sőt, most játék mellett 43 van. És 20-30as ping. Mi lehet a gond?
  • Grr1234
    Átlag 6,8 megás net mellett 5-6 latency, minden magyar szerveren. :D
  • Fpocok
    Vanilla hunon vagyok és majdnem játszhatatlan.
  • RatBaG #27886
    asszem egy van, ami nekem is lagolni szokott időközönként , de most meg nem mondom melyik...
  • Fpocok
    Vagy az összes magyar szerver ilyen szar? Csak mert mindenhol ilyen.
  • Fpocok
    Segítsetek már... erős stabil net mellett olyan laggjaim vannak a magyar szervereken néha, hogy az nem igaz.
    40mega mellé 30as pingjeim vannak, pedig sokkal kevesebbnek kell lennie... itt nem lehet rate -t állítani vagy valamit? Nagyon szar laggal játsznai.
  • SzirmosSzisza
    Kész a W+M1 pyrom

• Benny04
    OWNED
  • Zomil
    "és nem tudom már milyen e-mail címre regisztráltam"

igy aligha
  • Aquir
    azonosítsd magad újból. Én is új géppel csináltam ezt. az emailcím meg fontos dolog...
  • Kexii
    Köszi a választ.
    Már csak 1 gondom van. Nem enged be emiatt a kibszt steam guard miatt... és nem tudom már milyen e-mail címre regisztráltam. Ezt lehet valahogy orvosolni? Új a gép és valamiért nem enged be.
  • Zomil
    jaja nagyon jo dolog, de ez is ilyen szokásos valve féle dörpölés, h az itemek viszont nem a backpack szerinti sorrendben vannak :D
  • SzirmosSzisza
    Én bepipáltam, hogy szeretnék részt venni bétában és lett minden. Kényelmesebb így, hogy nem kell elindítani TF2-t :)
  • FZoleee
    köszi
  • PunkZoli
    tf-e mindenkinek van alapértelmezetten nem kell, hogy le legyen szedve a táskád felhőn van, trade betaja meg egyenlőre csak azoknak akik leszedik a beta klienst.
  • Kexii
    Hali.
    Lenne egy kérdésem. Van ez a trade on steam beta izé és azt szeretném tudni, hogy ez mindenkinek elérhető-e vagy csak akik tesztelik, a másik pedig az, ha mindenkinek akkor olyan gépen is lehet használni ahol csak a steam van fent vagy kell hozzá a tf is a gépre?
    Előre is kössz.
  • Jim Morrison
    koth_nucleus
  • Metalmilitiakid
    Ez de rossz :D Biztos volt egy kis szabadideje :D
  • FZoleee

ez melyik map, nem tudja valaki? :D
  • Fpocok
  • SzirmosSzisza
    vótmá?
  • Zomil
    dejo neked :O