Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viktor99
ProGabe
az mitõl van, hogy a performance reportomon nem frissül a szkór? :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Dency
Na droppolt 1 liberty-t, akkor mehet a csere mantreadsra?

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

RatBaG
kaptam übersaw-t... BAZMEG!!! A SZÁZADIK MEDIC FOS!! takaroggyonmár...

Per Aspera Ad Inferi.

byzhouse
kaptam 4itemet,de már mindegyik meg van 10x JUPPIIII!

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Fpocok
*távirányítót.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
KAPTAM engineer táviránítót! JUPPI!

Dency
<#ticking>

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Nálatok is sûrûn van Disconnect a szerverrõl??? Nem nagyon tudok olyan játszmát játszani, hogy ne dobjon ki Elveszett a kapcsolat a szerverrel felirattal...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

De és már anno tradeltem egyet, úgyh tök felesleges😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Zomil
spray-el kapcsolatos kérdés: mit kell beállitani, h ne tudjanak másik spray-t rárakni? sajnos már elfelejtettem...
mármint VTFEdit-ben

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
akkor kihagyom...komolyan nem értem...nincs 1 értelmes magyar szerver se idiota pluginok nélkül...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Aquir
2fort ftw

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

NEOreg3
nálunk is van, ellenben a szerver nem igazán engedi, hogy csak úgy átmenj egyik csapatból a másikba, valamint minden kör után autoscramble van, hogy a két csapatnak kb azonos pontjai legyenek (tudom, hogy ez sokaknak nem tetszik, de akkor max nem jöttök fel a szerverre 😊 )

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Rage47
Zomil
ip? 😊
persze, ha csak nincs rajta ilyen megkülönböztetö mod 😄

NEOreg3
a waiting for players nyújtása azért kell, mert van akinek sokkal lassabban tölti be az új pályát

mi szerverünkön is van és az a tapasztalat, hogy teli szervernél is kb 5-6 ember van még csak játékban fél perc eltelte után

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Zomil
nos nemtudom, de én wating for players 5-10 másodpercnél többet még nem láttam, itt meg a kör eleji melee megy kb. 1percig, ennyi erövel akkor inkább a kör végi lövöldözés legyen a rendes idön hagyva...
miért gáz a megkülönböztetés? azért, mert engem nem zavarnak a f2p játékosok, de az már sokkal inkább, h egyik csapatban van 1 a másikban 8 és azért veszteni se jo dolog folyamatosan...és erre nem az a válasz, h akkor álljak át...

ráadásul a plugin is szar, mert a szavazások is 2x jelennek meg...

tototto
köszöntem

NEOreg3
mûködik

tototto
stílus!
amugy nem a sapikat sajnálom (már rég megszoktam), hanem hogy nem dob semmit, de látom végigolvasni nem tudod csak osztod amit észnek hiszel
tehát kérdés továbbra is áll a parancssori indításnál dob még a játék vagy ki lett kapcsolva ez a módszer?

NEOreg3

Guren
csütörtök volt eddig is

Könnyen lehet, hogy én olvastam régi infót... Szóval lehet, hogy péntek!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jim Morrison
eddig pentek volt. nekem az jobban megfelelt 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Drop szempontjából heti 11 órát számol a játék, ami alatt elvileg minden 50 perc után droppol valamit! Csütörtök éjfélkor a heti óraszám nullázódik! Dióhéjban ennyit találtam!

Jim Morrison
+1 😄

en soha nem allk at amiatt mert sok a f2p s a csapatomban, pedig sokszor megtehettem volna

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Viktor99
Hogy ha beszól le lehet szólni hogy aki nem fizetett a játékért az ne pofázzon be.<#eplus2>
Viktor99
Álljatok már le könyörgöm mindenki csak ezzel a buzi random droppal jön. Nem, nem tudjuk baszdmeg hogy miért nem kapsz sapikat azért random....-_-
Fpocok
A megkülönböztetés egy nagy BAROMSÁG. Csak arra jó, hogy az elitisták azt mondják, hogy csesszék meg a F2Pesek... aztán átálljanak a másik csapatba, ahol sokkal kevesebb van. Ezzel meg felborítják a "balance-t".

De akkor kérdem. Szerinted mire jó? Mi az elõnye annak, hogy látod ki F2P?

Jim Morrison
miert lenne gaz? szerintem meg jo is.
kor eleji meelee vel mia baj? az csak waiting for players nel van, anelkul meg aztan meg unalmasabb lenne, nem tudnal semmit se csinalni.

Dency
Azt ne mond hogy neked is droppolta. Nekem kéne csak nincs elég metalom, max 1 refet tudok elõállítani úgy hogy maradjon minden fegyverbõl legalább 1.

tototto : találtál valamit?

Grr1234
FPS system nekem egyszer csak eltûnt favból, azóta nem találom.

Fpocok
De jó, hogy most meg a szerverek nincsenek kapcsolatban az itemszerverrel... hát így tuti nem játszok.

SzirmosSzisza
Az a szar, mikor direkt úgy állnak be, hogy F2P vs NEM :/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

cs1rk3
nekem már cuccaim is alig vannak mindent elcraftoltam 😄

Kell valakinek krokisisak?😄 Nem tudok tõle megszabadulni😄 Akciósan 2 refined 2 reclaimedért vihetõ😄D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Szerintem vannak jó magyar szerverek. pl az fps system ahol nincsen mindig noob gyülekezõ,vagy a spiryt ami úgyszintén jó hangulatú szeró.

Dency

tototto
a kérdésemre ez nem válasz

RedDevilsza
Linkeldd be a backpacked, hátha találok valamit, és tényleg kell a mantreads.

Dency
Tomislavom nincs, liberty meg csak 1 van 😄 azt nem cserélem.

Magyar szerverek nem az igaziak, ogc-n voltam párszor de ki is fagyott mindig....

Zomil
ogc-n nagyon gáz ez a megkülönböztetö plugin...meg a kör eleji melee-t sem értem mi értelme

azt hiszem maradok a külföldi szervereknél 😊

Fpocok
Most meg az item szerver szar... azt hiszem kicsit hanyagolom most a játékot...

Guren
mert ez egy még újabb patch

Fpocok
De mintha reggel letöltötte már volna, meg játszottam is azóta.
Most meg 0% ot ír ki.

NEOreg3
új patch

Fpocok
Mi fasz? Nem indul TF2 <#rinya>

RedDevilsza
nekem van egy fölös mantreadsem elcserélném mondjuk egy tomislavra vagy liberty launcherre

Dency
Én most egy mantreads-nak<#idiota>örülnék vagy ali baba wee booties-nek.