30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#8135 Az első két soron nagyot felnevettem! :D
Ez külföldin készült és asszem végig spy voltam. Vagy asszem az elején kicsit snipa.
-
#8134 éppen úgy. Csak billentyűzettel. :3 -
#8133 mint a billentyűzet nélküli pyro? -
#8132 lol. Vannak ilyenek is, de még mindig nem olyan arányban, mint a pyroknál. Egyszer komolyan kipróbálom, milyen bekötött szemmel pyrozni :D -
#8131 Na hát a pyrok ellen sokmindent nemlehet tenni(csak egy jól irányzott 180fokos szúrást adni neki)... spy fö ellensége, legalábbis az én szemszögemböl az...
-
#8130 de ez nem mentség az alábbira -
#8129 a magyar nagyon rászokott a spycheckre pyroápdétkor, ezért itthon nehezebb spykodni, de azért akadnak tehetségek -
#8128 Sajnos azt tapasztalom a legtöbb spy még ígyis nagyon balfasz..., nade most komolyan, mais játszottam mit látok, ellenségnél 2 spy, rohannak a sentryhez(álca nélkül full hp-n) egyik késsel másik pisztollyal és leakarják löni a sentryt O.o
Az spy updatet várom, de mosthogy belegondoltam lehet elbaszná mégjobban a dolgot :/
(Ez a saját véleményem,akinek nem tetszik ne vegye magára, de én már mondhatni 1 éve játszok 75%ban spy-t szóval látom ki hogyan bénázik) -
#8127 az downgrade lenne, annyiban, hogy a pötty eltűnne a zoomból is -
#8126 épp az, hogy nem, nem? vagy az csak a skilleseknek kedvezne, olyan mint a csak-fejen-töltődő-charge -
#8125 Az hol sidegrade? Az egy direkt és egyenes upgrade lenne... Mint az übersaw :D -
#8124 én a riflet úgy képzelem el, hogy ugyan olyan lesz mint most, csak pont nélkül ami nem mutatja hova célzunk -
#8123 Igen, pont ettől félek. Az lesz megint, mint a pyroval: Update előtt egy teljesen jó kaszt volt... Kevesen játszották, de azok jól, viszont update után úgy "megjavították", hogy ha valaki meglát egy pyrot akkor rögtön "OMGNOOBPYROTAKARODJOLOLOL", még akkor is ha az illető mondjuk már update előtt is pyrozott...
Szintén ékes példája ennek a zseniális javításnak, hogy amikor az ember belép egy szerverre, akkor minimum 3-4 pyro van csapatonként, akik ismerik a W-t meg a bal egérgombot, sokat segítve a csapatnak az 1-2 perces átlag életükkel, és ilyenkor már nincs kedve az embernek beállni pyroba, és rendesen nyomni.
Egyelőre a spy jó, mert van belőle 1-2 / team, és nem a 10éves balfaszok játsszák...
...persze, amikor nem 6436513686134113 wm1-pyro van a csapatunkban, akkor én szívesen beállok funolni (2 órás kép lol)
-
#8122 mi megint? -
#8121 Köszi mindenkinek :) -
#8120 Már megint? -
#8119 Boldog szülinapot Rage !
Én örülök a sniper updatenek, mert az a kedvencem. :) -
#8118 Pedig nem fogják. -
#8117 Nem fogják, de ugyebár van itt fegyverlecserélési lehetöség, mondjuk én a kést tuti megfogom tartani, ha kijön az új... -
#8116 Mondasz valamit :P -
#8115 Én egészen addig örülök, amíg a spy-t békén hagyják :D -
#8114 Igen? Akkor én verek rá akkorát az összes Valvesra hogy ketté áll majd a füle! A demo az már így is gynegus, azt má ne bántsák! -
#8113 háhá új kaszt és szinte biztosan várható egy újabb demo nerf -
donatus13 #8112 mióta vártam erre :O:O -
#8111 "Gotcha!" -
#8110 köszi! -
chooselee #8109 Legalább azzal is gyakorlok! :) -
#8108 Én is. -
#8107 én örülök neki :) -
#8106 Következő kaszt update a Sniper lesz, előtte viszont lesz még egy nagy patch
Team Fortress 2 Blog -
#8105 Boldog szülinapot Rage :) -
#8104 szerintem jó lett az update, tény h 2lövés kevés, ezért kéne megtanulni löni...
szinte bármit le lehet szedni az uj scattergun-al
a bonk-ot nem használom, mert a pisztoly tényleg elég haszos, de a sandman-nel sincs gondom, 1-1 über ellen nagyon szemét tud lenni, és igy az engi sentry-ket is meg tudod esetleg védeni :) -
#8103 Nem a scout update lett szar, egyszerüen te nem tudod használni...
Én tudok célozni a labdával, és double jump se kell mivel shotival megtanultam helyettesíteni, a bonk meg jóljön ha sentryt nemtudod leszedni és elfutnál mellette, meg megiszod és befutsz a stickyk közé a demo felrobbantja így utat adsz a csapatnak...
Amióta van update soakt scoutozok :) -
#8102 jó kis képek :)
Éléggé zúzós grafika :D -
#8101 Köszi a linkeket :)
Sentry védelem, előtte ugyanitt szédszedte a spy a sentryt, gondoltam besegítek
Über sentryhez? Minek? (éppen épült, de akkoris :D)
Vajon mi történt ez után?
Ez érdekes, mert szinte megjelenés óta játszom, de először láttam olyat, hogy goldrush kör elején egy lövés sem dördült.
És végül egy kép, hogy bemutassam milyen jó volt a régi gépem
-
#8100 Kitöröltem volna, ha látom, hogy tényleg szétszedi az oldalt. De nálam nem szedte szét, és nem is nagyon értem, hogy nálad meg miért igen, mert CSS-sel felül van bírálva, hogy ne nyújtsa az oldalt. De akkor törlöm. -
#8099 csak alternatívákat kapott plusszban :) sztem csak a sandman miatt fáj a fogad, pedig a használatának is megvan az ára -
#8098 Mókás = Szar? -
#8097 ezért lett mókás a scout xD -
#8096 Én bevallom nem használok semmit az uj cuccokból, mégis megvannak. :D
A Scattergun kell mert, ha úgy vesszük gyorsabb mert nem kell várni az ujra töltésre, meg közelről az is halálos.(Plusz nem lowoznak le érte ha megölsz valakit) A pisztoly az fontos mivel ha menekül a szemét akkor 600 szétszóródó söréttel semmit nem érek. És ahogy már Rage is említette a doublejump fontos. (Meg amugy sem tudok célozni a labdaccsal)