Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
steamapps mappa
team fortress 2 mappa
common mappa
Nagyon megköszönném,ha küldene v linkelne vki képet.
Remélem a modik ezt az üzit ne törtlik ki,hisz semmi rosszat nem kérek😊
Igaz, hogy hátulról 100% crit, na de most kérdezem azt: Minden kasztnak csak 200 körüli hpja van, csak a HEAVYnek van 300. HEAVYvel általában megy egy MEDIC. Ha egy jobb medic van mellette nem fog állni és végignézni ahogy megölik a HEAVY-t, illetve kommunikálnak is valószínûleg (mint mi, ATOMosok). Ez esetben HEAVY hátra-arc, és szétlövi a pyrot.
A sima lángszóró amúgyis sokat critelt nálam, akár szembõl, akár hátulról, akár oldalról. Ha jól gondolom olyan 65-75% a crit chance hátulról az alap lángossal.
Flare gun: No comment, 2Fortson kiállok belelövök a sniperbe egyet, felgyullad (igen rohadt távolról löttem) mit csinál? Visszafut és tölti a HP-t 😊 Mire feljutnál a sniperig, 6millio sentry illetve scout meg heavy kicsinál. Shotgun azért értelmesebb mert ha már egyszer közel vagy az ellenséghez, megfogod, belelõsz 1-2t és meg is hal (ha már 1x felgyujtottad).
Új balta: Egész jó ötlet csak ez az 50%al kevesebb sebzés nem fekszik. Legalábbis a FREE Weekend idején, mert a szerverek 3/4e pyroval megy... Tehát felejtõs.
Alap lángszóró másodlagos tüzelés: Nagyon hasznos lett! Sentry rakétáját is visszalõheted akár, Demoman granyoit, rakétákat, stickyket, mindent. Talán ez a leghasznosabb upgrade a pyronak.
Összefoglalva, nem azt mondom, hogy szart sem érnek az új cuccok. Sõt. Ezeket warokon lehet, vagy nem is tudom... jól szervezett public csapatban. Tegyük fel vannak a pyrok akik szembõl támadnak alap fegyverekkel (nagyobbat sebez ugye az axe, ha kifogysz a lángosból. na meg ott a soti). Most jönnek az achi-s pyrok. Õk hátul maradnak, megvárják amig elõremennek az alap pyrok. a Flaregun-nal támogatják õket messzirõl (hamar ki lehet tanulni a röppályáját). Miután ez megvolt, olyan helyre rohannak ahol bevárják az ellent, majd hátbalángszórózzák õket. Vagy csatlakoznak valamelyik szárnyhoz az alappyrokhoz... Ezáltal (vegyük Dustbowl-t, amikor le kell menni a spawntól és onnan indul) ott ugye 2 helyen le lehet ugrani az indulási helyhez, a jobb oldalin befutnak az achi-s pyrok, várakoznak, ha leugrik egy heavy vagy demoman hátbalövik.
De ezek már voltak linkelve régebben is...
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
BTW HOL LEHET CAMPELNI?mert pyro szép és jó a lángvágó de én Sniper párti vok..cover powa^^
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
source 2007 binaries.gcf
source 2007 shared materials.gcf
source 2007 shared models.gcf
source 2007 shared sounds.gcf
sourceinit.gcf
team fortress 2 client content.gcf
team fortress 2 content.gcf
team fortress 2 materials.gcf
winui.gcf
Elvileg ez is kell, bár nem tudom a hl mióta securom védelemmel van ellátva, de nekem van ilyen gcf fájlom is:
Source Shared Securom.gcf
Az mai (2008.06.21.) updattel együtt 4,14 GB összesen.
egyébként meg akárhogy próbálod, ha nem a SteamApps-ban vannaka a .gcf-ek, a Steam nem fogja installáltnak érzékelni a progit. ha átrakod a gcf-eket oda, akkor teljesen jó.
-zsigi.tm-
mert anélkül nehezen fog menni
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amúgy felinstalláltad valahová a játékot és ugyanúgy vannak .gcf fileok, meg minden? Mert akkor azokat át lehetne másolni egy frissen installált steam Steam\steamapps mappájába és szerintem úgy is menne.
Akinek gondja van és nem ért hozzá annyira, hogy megoldja az szerintem inkább töröljön le mindent, tegyen fel egy szûz steamet, regeljen egy accountot vagy lépjen be a már meglévõvel, aztá menjen fel IDE, nyomjon felül a "PRE-LOAD TF2 NOW" gombra és akkor a steam elkezdi csurgatni lefelé a cuccot, most már úgyis este van reggelre meg szépen letöltõdik minden.
Lehet,h az a baj,h nem a steamapps mappában van a játék?
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Ma is haverral felmentünk egy szerverre aztán flare gunnal meg axtinguisherrel aláztunk. 😛
---
Másik: Próbáljátok ki azt, hogy ráugrotok egymás fejére pyroval, aztán pattogtassátok egymást 😄
Vagy teniszezzetek flare gun tölténnyel.
Mókás 😄D
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"