30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#8095 én nem tudom használni az új fegyókat, igaz az energiaital még nincs meg.
a double jump nekem fontos...:| -
#8094 és nem lerontják, csak hozzátesznek valamit:) -
#8093 Scout jólett sztem :) -
#8092 szegény scout gyengusz volt mint a fene. A többi kaszttal majd visszaerősítenek :P -
#8091 Na jó! Tök mindegy, úgy is kiadnak majd egy szar updatet. A scouté is az lett. Miért ne rontanák el a spy-t is? -
#8090 ...tehát az amit te mondtál. oks:) -
#8089 Hát inkább akkor ne legyen ilyen fasság! -
#8088 viszont ha a készítők nem mondják akkor valszeg nem is lesz úgy hoppá -
#8087 A készítők ne mondják mert azok nem értenek semmihez. -
#8086 amiből imageshack.us lesz a képen "nevében" -
#8085 én meg media.proxnet.hu -
#8084 ezt használom képfeltöltéshez -
#8083 akkor bizony:
-Sapper: hülyevagy:)
-Kés: ezt a készítők mondták?
-Pisztoly: az én verziómban is pisztoly a pisztoly, persze hogy marad ;) -
#8082 Szar!
-Sapper : nem értem
-Kés: A backstabes kés marad (max még el lehet dobni 1*)
-Pisztoly : Az ötlet elmegy de attól még marad -
#8081 lol, granaryn hogy tudtál meghalni leesésből fedett helyen? -
#8080 Na megyek a legjobb 2fortos szeróra aki gondolja jöjjön :P: 69.65.34.74:27015 -
#8079 A Team Fortress-ben a medicnek volt pl. olyan gránátja ami hallucinációkat okozott :) -
#8078 a pisztolyosat megvalósították már fortress foreverben -
#8077 hmmm, télleg hülyeség amit írtam, nade ebböl a leöntös dologból jó ötletem támadt, hogy leöntöd magad elalszik a tüz, de vizes lesz a kép és alig fogsz látni egy ideig, máris megvan a rossz hatása is :d -
Sapper helyett: egy device, ami nem jelezné ki az Engi-nek hogy rajta van a gépén (ez nagy előny!), cserébe nem viszi le a gépek erejét, csak pl a teleport, a dispenser, és a Sentry fele olyan lassan működne.
És ha esetleg hosszabb ideig tartana (pl 3 ütés) leverni, akkor egy medic-Valaki páros valamivel könnyebben lerombolhatná.
Kés helyett:
mondjuk dobókés, amivel nehezebb célozni (mint pl a sandman), viszont nem kellene közvetlen valaki mögött lenni, viszont viszonylag erős lenne és hátba critical damage!
Pisztoly helyett:
Lehetne valami bénítólövedék amivel homályosabban lát az ellenség, így aztán nézheti hol lehet a spy :) -
Neoncsoves #8075 lolmár xD
akkor inkább leönti magát ... ha te égsz és megiszol egy pohár vizet, eloltódsz? nem hiszem:D -
#8074 Én olyanra gondoltam hogy, a sapper lebénítaná csak a sentryt és a mellette lévö embereket sebezné.
Vagy a pisztoly helyett egy pohár víz :D hogyha pyro meggyujt akkor megiszod és lemegy a tüz rólad :d -
#8073 Jó tudom, hogy jó ez így meg a kés helyett nem is lenne jó más de valami jobb stealth vagy sapper vagy ilyesmi kéne. -
#8072 én tudom -
#8071 ja igen egy kis stat is
-
#8070 Na jó én sem maradhatok ki a képbeszúrósdiból :)
Az igen :)
Ez fájt :(
Ki van ott fent? :D
igen tudom ilyen már volt...
:D
Pedig majdnem ....
Ezt csak úgy
Hehe kicsi pyro megpihent :)
Bocsi hogy ilyen sok -
#8069 Szvsz előbb vagy utóbb mindegyik kaszt kap updatet. -
#8068 Utálom az imageshacket de nem tudom hova máshova töltsek :( -
#8067 Spy-t nem kéne elbaszni, remélem nem kap updatet. Nem akarom hogy olyan "noob-friendly" legyen, mint amilyenné a pyrot tették. -
#8066 Jaja, az még poénos is lenne, mindenki achizik publicon spyal. :D Mennék pyroval és shhhhhhh shhhhhh -
#8065 az :P -
#8064 De épp ez az hogy nem akarokm... :( Spy update kell ide -
#8063 Az tiszta sor, hogy poén és ápr. 1-én rakták ki a blogba, de talán tényleg a sniper kapja a köv. updatet. :D -
#8062 Ja amugy meg, mai adag... :)
-
#8061 Pont az elöbb néztem a totalon :D... -
#8060 -
bence19940611 #8059
116assist mediccel:D -
#8058 7ből 5 megvan.
-
-
#8056 Első a legjobb :D