Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
így van, nem azért csinálják az úgy fegyókat, hogy erõsebbek legyenek, hanem hogy változatosabb legyen a játék
Narxis
Jönne valaki csinálgatni a pyro cuccokat?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nitramk
véleményem szerint semmi értelme programmal feloldani. sztem valve nem azért csinálta õket. ahelyett h élveznéd a játékot, és éreznéd a végén hogy, "igen, ezeket én magam szereztem meg", te csak elbasz*d a magad játékát. Te bajod. Én az ilyeneket szoktam n00boknak nevezni, már bocs.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Úúúú de izomszagú itt valaki... 😊
Twetr0x
Miért mondja mindenki azt, hogy a flare gun egy kalap szar?!
Nagyon hasznos kis fegyver, csak mindneki pyroval van ezért nem lehet jól kihasználni.
Meg kéne tanulni célozni aztán a fegyverre fogni a balfaszságot...

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

kopa1
Van, de VAC a neve...

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Magyarul Trainer Gonosz csiter 😄 Punk Buster nincs vagy ilyesmi?:S

kopa1
nemkód... Program

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Kartel kocsmába zúzzátok egymást ?😄

Nivea
kodot használtál?:S

kopa1
Na nekem is megvan az összes ach!
Az egész szó szerint 2 mp-be telett... Hát ezek az új fegyók mitnemondjak...

kopa1
Fönt a magyar szerverek linken megtalálsz minket 😄

Én felkészültem és nagyon várom 😊 veletek merre lehet találkozni?😄(szerver)

a flare gun egy nagy kalap szar sajna 😞
Dehogy zárták le, 3 óra múlva kezdõdik csak el az ingyenes hétvége.
Ponthogy jófejek, mert engedik, hogy elõre letöltsed és így ne menjen el az ingyenes órákból az elsõ 5-10 letöltéssel, szóval legyél hálás és készülj estére a háborúra 😄
dragon11
Mire lejött ez a hülye játék, addigra lezárták..majd 5óra múlva játszhatok.Fasza..grat..

dragon11
94% a pre-loading vagy mi ^^

Jim Morrison
Úgy beindult ez a topik az update miatt, hogy már a 13. a legnépszerûbb topikok listáján<#vigyor2>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Zickler
A végében van egy kis kavarodás.
Így lenne normálisan:
Sztem a lángszóró a legjobb újítás nekem már sokszor sikerült vele hátba támadnom az ellent, és ilyenkor a heavy-t is 1 másodperc alatt halálra perzselem.

Battletag: Muhee#2716

Zickler
Én teljesen egyetértek PIO-val a balta és a Flare Gun területén.
Nekem már megvan mindegyik és "teszteltem" is õket. A Flare Gun sztem szinte használhatatlan, a balta : mire eljutnák odáig hogy Crit-ezzem addig már rég meghal az ellenfél. Sztem a lángszóró a legjobb újítás nekem már sokszor sikerült vele hátba támadnom az ellent és ilyen a heavy-t is 1 másodperx alatt halálra perzselem.

Twetr0x
Ja, és sikerült már élesben kipróbálni

Twetr0x
Axtinguishert úgy lehet jól használni, hogy valaki begyújtja az ellent Flare gunnal / flamethrowerrel, te meg közben másik irányból rárohansz a balátval.

Ja még annyi, hogy élesben kipróbálni még csak a flare gunt tudtam, szóval aki "tesztelte" is õket simán lehet, hogy rámcáfol... 😊
Sajnos nem érzem olyan jónak az új fegyvereket az az igazság.
Flare gun hiába tud messzire lõni, megölni senkit nem lehet vele és amit írtak, hogy jó lesz sniperek ellen az egyszerûen nem igaz, mert egyrészt lassú lövedék, tehát el lehet lépni elõle másrészt pedig lefelé ível a röppályája, tehát nem tudod igazán messzire pontosan ellõni hacsak nem vagy baromi rutinos. Szerintem nem igazán az lett a flare gunból, amit a Valve szeretett volna csinálni. Lehetne spéci tüze, ami addig ég amíg el nem oltja valahogy az illetõ vagy meg nem hal és mindenképp nyíl egyenesen kéne repülnie a lövedéknek, hogy tényleg használható távolsági fegyverré váljon szerintem.

Backburner szerintem fõleg a +50 HP miatt elgondolkodtató, ritka, hogy jól hátba tudsz kapni valakit pyroval illetve 1-2 hét után már rutinból mindenki háttal fog menekülni a pyro elõl és úgy arconlövi. 😊 Arról nem is beszélve, hogy az air blast nagyon ötletesnek és jól használhatónak tûnik, nekem demoman a kedvencem és idegbajt kapok amikor szépen bestickyzem a bejáratot azt a pyro egy hanyag mozdulattal kitakarít 😄

És végül a balta szerintem a leghasználhatatlanabb, bár az néz ki a legjobban 😊 Közelharcban az egyik legjobb fegyver a lángszóró a játékban, szóval ha baltaütés közelségbe kerülsz akkor már rég szénné égetted az ellent. Abban a pár órácskában amit életemben pyroztam balta csak akkor volt nálam, amikor másik pyro ellen mentem, vízben voltam, elfogyott a nafta (bár ezekben a helyzetekben is inkább shotgunoztam). Namost ezekben a helyzetekben nyilvánvalóan nem fogom tudni felgyújtani az ellent, szóval a régi balta a hatékonyabb.

De ezzel SZERINTEM semmi baj nincsen! Ezeknek az új fegyvereknek egyáltalán nem az a lényege, hogy jobbak, erõsebbek legyenek az elõzõnél és mindenki azonnal cserélje le, hanem a lényege az, hogy változatosabbá, színesebbé tegye az adott kasztot illetve jobban tudj a helyzethez, pályához alkalmazkodni.
Na, várom az ellenvéleményeket 😄
én csak azért csináltam meg, mert ugyis mindenki holnapra fullos pyroval fog szaladgálni, én meg nem szeretem a pyrot. szervereken szinte csak pyro lesz és kell medic illetve más kaszt is. ezen kivül az új fegyókkal se szeretem a pyrot, de ne legyek már hátrányban a többi emberrel szemben.

Twetr0x
Én alapból szeretek pyroval játszani, ezért csinálom az ach-eket.
---
és mindenkinek: A C H I E V E M E N T ! nincs benne R! pls 😞

Na hát ezért kellett volna preloadolni...

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

kössz pont erre voltam kíváncsi😄

Rage47
Ja én is simán megszereztem. Egy engineer éppen épített egy sentryt dustbowl-on, én meg rajtakaptam és letauntoltam😄
dragon11
Aha, jelenleg ez megy:

Dehogynem...menübe lehet cserélgetni...Characters info and setup a menü neve!Ha jól emlékszek...

Hát nem tudom,attól függ mit szedsz...ezért kellett volna preloadolni.Ha meg csak az updatet szeded akkor percek kérdése!

Nivea
ha megszerezted a fegyvereket akkor utánna nem téhetsz vissza régikhez?

dragon11
Help 😄

Ron Ragm, azért csinálom meg, hogy meglegyenek, végülis ilyen szempontból elég "maximalista" vagyok, ráadásul nem is kizárólag a 3 fegyverét csinálom meg (nem a fegyverekért csinálom, mivel úgyse nagyon pyrozok 😊 ).
Ráléeptt a jó útra a Valve mert már nem kell az összes achi a fegyverekhez, remélem hamarosan rájönnek az agytrösztjeik valami trükkre, amvel elérhetik, hogy ne 1 kasztból legyen teltház ilyenkor. Részemrõl egy ötlet, hogy ne 1 kasztnak hozzanak ki 1×re 35-35 achit, hanem akár mindegyiknek 5-5 darabot, vagy pedig 3-4 kasztnak 10et egyszerre és azért járjon 1-1 fegyver, de ezt már elhisztiztem itt és ki vagyok én, hogy a valvénak megmondjam 😄
Ron Ragm
De ha útálsz pyroval játszani akkor minek csinálod meg az archiveket?
Valve pedig megérdemli ha nem tanult a COD 4 hibájából, már ott is szar ötlet volt ez a grindfest, itt is az. Miért nem lehet odaadni az új fegyvereket és meghagyni az achievmenteket mókának?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

dragon11
Steam már húzza nekem, 130kb/s el jön, meddig fog ez eltartani?(Most indítottam el.)

thx..

Ja és lefelejtettem a véleményem errõl a fél óra alatt összeszedem mind a 3 fegyvert dologról... Szóval én spec sajnálom a Valvét, mit érezhetnek a dolgozók amikor látják, hogy heteket dolgoznak azon, hogy megcsinálják az ötletesebbnél ötletesebb achikat és akkor a többség csinál haverékkal privátszervert és fél óra alatt letudja. Official fórumon is nyitott valaki topikot, hogy höhö õ a tesójával 45 perc alatt megvolt mindennel, nagyon csúnyán elküldték a srácot a p*csába. Én ilyet nyilván nem teszek, mert mindenki úgy rontja el a saját szórakozását, ahogy akarja, de szerintem azért fontoljátok meg, hogy behoznak tök jó kis rejtett célokat a játékba amikkel jó pár napig leköthetnéd Magad, megéri 1 óra alatt haverokkal unottan leafarmolni? Nem jó, amikor egy játékból ilyet csinálnak a játékosok 😞

Mondjuk most eléggé bort prédikálok és vizet iszok, mert a pyro achikat szerintem én is valami achiboxban fogom letudni, mert a pyroval egyszerûen utálok játszani 😊 De a medicesek 75%át rendes szerveren csináltam meg, kábé 2 hétig tartott, aztán ami maradt azt összehoztam achiboxban, de egyáltalán nem bántam meg, a legszórakoztatóbb 2 hét volt a TF2zésem folyamán 😄
donatus13, itt úgy van, hogy a fejlövés az szinte 100%os halál testre meg többet kell lõni általában, de a scout meghalhat 1 testlövéstõl is. A lényeg az, hogy ha bezoomolsz elkezd töltõdni egy kis energiacsík és az minél inkább töltõdve van annál nagyobb a sebzés, szóval érdemes megvárni, hogy feltöltõdjön.
Ezenkívül 2 fegyvere van, egy géppuska, ami elég messzire ellõ és egy Kukri.
Sniper szeretnék lenni valaki tud mondani róla valami infot hogy milyenek a képességei és 1 lövés egy ember van e itt ? mert több játékban legalább 2 lövés 1 ember😊

Twetr0x
Ja, csak azzal a lángszóróval 175 helyett 225 hp-d lesz. megéri használni/cserélgetni.

Másik: OMGWTFBBQ achievementtel nemtom hogy vagytok, de én azt rendesen szereztem meg 😄 Mach4-en egyik bázis bejáratánál jött 2 pyro, nyomtam egy tauntot és az egyik véletlen beleszaladt 😄

egyébként nincs sok értelme a 2. lángszórónak. a mapok 3/4én nincs esélyed pyroval hátbakerülni embert... és ugye a léglöket képességed is eltünik a 2. lángszóróval.

Rage47
aham tök jó
klánnal (atom) csináltunk szerót, fölmentünk és farmoltunk egymásnak achievementeket, kb 1 óra volt az egész (22 achievement) a többit majd public kifarmolom

Rage47
ezt meg hogy csináltad??
nekem megvan mind a 3 fegyó. de most nem tudom megnézni az achievementjeimet azt irja jelentkezzek be hozzá :o szerintem emelni fognak a limiteken...

Zickler
nekem is mindjárt meglesz a 2. fegyó már csal 1 achievement kell.

2. fegyó vmi eszméletlen 😮 heavyk fekszenek....jobb néha mint a spy
RedDevilsza
hát emberek 90%-a pyro jelenleg, remélem, ez hamar megváltozik

Zickler
Gratula. Nekem még csak 1 achievement van meg az amikor 3 tauntoló embert kell megölni.