Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Nagyon hasznos kis fegyver, csak mindneki pyroval van ezért nem lehet jól kihasználni.
Meg kéne tanulni célozni aztán a fegyverre fogni a balfaszságot...
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Az egész szó szerint 2 mp-be telett... Hát ezek az új fegyók mitnemondjak...
Ponthogy jófejek, mert engedik, hogy elõre letöltsed és így ne menjen el az ingyenes órákból az elsõ 5-10 letöltéssel, szóval legyél hálás és készülj estére a háborúra 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Így lenne normálisan:
Sztem a lángszóró a legjobb újítás nekem már sokszor sikerült vele hátba támadnom az ellent, és ilyenkor a heavy-t is 1 másodperc alatt halálra perzselem.
Battletag: Muhee#2716
Nekem már megvan mindegyik és "teszteltem" is õket. A Flare Gun sztem szinte használhatatlan, a balta : mire eljutnák odáig hogy Crit-ezzem addig már rég meghal az ellenfél. Sztem a lángszóró a legjobb újítás nekem már sokszor sikerült vele hátba támadnom az ellent és ilyen a heavy-t is 1 másodperx alatt halálra perzselem.
Battletag: Muhee#2716
Flare gun hiába tud messzire lõni, megölni senkit nem lehet vele és amit írtak, hogy jó lesz sniperek ellen az egyszerûen nem igaz, mert egyrészt lassú lövedék, tehát el lehet lépni elõle másrészt pedig lefelé ível a röppályája, tehát nem tudod igazán messzire pontosan ellõni hacsak nem vagy baromi rutinos. Szerintem nem igazán az lett a flare gunból, amit a Valve szeretett volna csinálni. Lehetne spéci tüze, ami addig ég amíg el nem oltja valahogy az illetõ vagy meg nem hal és mindenképp nyíl egyenesen kéne repülnie a lövedéknek, hogy tényleg használható távolsági fegyverré váljon szerintem.
Backburner szerintem fõleg a +50 HP miatt elgondolkodtató, ritka, hogy jól hátba tudsz kapni valakit pyroval illetve 1-2 hét után már rutinból mindenki háttal fog menekülni a pyro elõl és úgy arconlövi. 😊 Arról nem is beszélve, hogy az air blast nagyon ötletesnek és jól használhatónak tûnik, nekem demoman a kedvencem és idegbajt kapok amikor szépen bestickyzem a bejáratot azt a pyro egy hanyag mozdulattal kitakarít 😄
És végül a balta szerintem a leghasználhatatlanabb, bár az néz ki a legjobban 😊 Közelharcban az egyik legjobb fegyver a lángszóró a játékban, szóval ha baltaütés közelségbe kerülsz akkor már rég szénné égetted az ellent. Abban a pár órácskában amit életemben pyroztam balta csak akkor volt nálam, amikor másik pyro ellen mentem, vízben voltam, elfogyott a nafta (bár ezekben a helyzetekben is inkább shotgunoztam). Namost ezekben a helyzetekben nyilvánvalóan nem fogom tudni felgyújtani az ellent, szóval a régi balta a hatékonyabb.
De ezzel SZERINTEM semmi baj nincsen! Ezeknek az új fegyvereknek egyáltalán nem az a lényege, hogy jobbak, erõsebbek legyenek az elõzõnél és mindenki azonnal cserélje le, hanem a lényege az, hogy változatosabbá, színesebbé tegye az adott kasztot illetve jobban tudj a helyzethez, pályához alkalmazkodni.
Na, várom az ellenvéleményeket 😄
---
és mindenkinek: A C H I E V E M E N T ! nincs benne R! pls 😞
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Ráléeptt a jó útra a Valve mert már nem kell az összes achi a fegyverekhez, remélem hamarosan rájönnek az agytrösztjeik valami trükkre, amvel elérhetik, hogy ne 1 kasztból legyen teltház ilyenkor. Részemrõl egy ötlet, hogy ne 1 kasztnak hozzanak ki 1×re 35-35 achit, hanem akár mindegyiknek 5-5 darabot, vagy pedig 3-4 kasztnak 10et egyszerre és azért járjon 1-1 fegyver, de ezt már elhisztiztem itt és ki vagyok én, hogy a valvénak megmondjam 😄
Valve pedig megérdemli ha nem tanult a COD 4 hibájából, már ott is szar ötlet volt ez a grindfest, itt is az. Miért nem lehet odaadni az új fegyvereket és meghagyni az achievmenteket mókának?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Mondjuk most eléggé bort prédikálok és vizet iszok, mert a pyro achikat szerintem én is valami achiboxban fogom letudni, mert a pyroval egyszerûen utálok játszani 😊 De a medicesek 75%át rendes szerveren csináltam meg, kábé 2 hétig tartott, aztán ami maradt azt összehoztam achiboxban, de egyáltalán nem bántam meg, a legszórakoztatóbb 2 hét volt a TF2zésem folyamán 😄
Ezenkívül 2 fegyvere van, egy géppuska, ami elég messzire ellõ és egy Kukri.
Másik: OMGWTFBBQ achievementtel nemtom hogy vagytok, de én azt rendesen szereztem meg 😄 Mach4-en egyik bázis bejáratánál jött 2 pyro, nyomtam egy tauntot és az egyik véletlen beleszaladt 😄