Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
amugy meg: the spy is a spy! 😄DDD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
ActiveX vezérlõ kell hozzá, szóval paranoiások ne használják 😊
tudnátok edni ehhez a game-hez egy gépigényt??
elõre is thx<#help>#help><#help>#help>
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
egyébként meg magyar szerverek általában az Internet fül alatt az elsõk között szoknak megjelenni, de ha név alapján akarja keresgetni az ember, akkor ugye Kartel Kocsma, Cartoon Crew (ki tudja még meddig), <[=ARGO=]>, HUN-, , cR. (általában zárva), illetve a felejthetetlen 'Montoya Hosting' két szervere: CornCrips valamint (=6x=) szerverek...
utóbbi kettõt ajánlom, mert elvileg 3500 Ft/hó, és 6 játékossal már istenes laggok vannak...
-zsigi.tm-
Übersapper: Van az alapsapperod ugye... nos lenne ez a sapper, ami sokkal gyorsabban robbantaná az épületet de mondjuk csak 4db lehetne nálad... Vagy késnek olyan, hogy szembõl 50% crit chance, hátulról viszont csak 75%ra csökkenne.
Revolver: lehetne mondjuk DEAGLE, ami hátulról 100% crites lenne 😊
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
A következõ medic fegyver, updatebõl:

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Amúgy nektek nem szokott néha kifagyni a játék??Félek a gépem melegszik túl,vagy valami hasonló...
még a flare gun is tetszik, viszont a dróóúúúútos balta az még mindig sztem elég gyengus 😊
Ma meg összejöttem egy haverral egy üres norespawntime-os szerveren, és megcsináltunk pár achit... így megvan mind a 3 új fegyó. Az tetszik, hogy nem kell az összes achi mind a 3 fegyóhoz, és sokkal könnyebbek a feladatok, mint a medicnél, fele annyi idõbe nem telt... A medic 3. fegyója még mindig nincs meg.
Szóval a jobbgomb Demomannál a lerakott stickyk felrobbantásáért felel, de ezt bármikor megteheted kivéve amikor épp tauntolsz. Természetesen a stickyket csak Sticky grenade launcherrel pakolhatod le de utána felrobbanthatod akár viszkisüveggel a kézben is. Viszont a demoman a kedvencem és megfigyeltem egy különbséget, miszerint a sticky robbanásának jelzõhangja attól függ, hogy mi van a kezedben:
- gránátvetõ-->nincs hang
- stickyvetõ-->hosszú majd rövid sípolás
- üveg-->két rövid sípolás
Legalábbis nálam ez tuti így van 😊
Ja és még az is fontos, hogy a lerakott stickyk elvesznek, ha meghalsz.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Pyro jobbgomb disznópörzsölõnél: egy "léglöketet" csinál, ami ellöki az ellenséges játékosokat és lövedékeket, pölö soldier lövedékét vissza is küldheted a feladónak vagy bárhová "lõhetsz" vele.
Soldiernél semmit nem csinálj a jobb gomb.
Defender alatt a Demomant érted? Mert akkor az elsõ fegyvere pattogós gránátokat lõ, amik pár másodperc után robbannak, vagy azonnal, ha ellenséges játékosnak üzköznek. A második fegyvere pedig tapadóbombákat hajigál, amik szinte minden felületen megtapadnak, de soha nem robbannak fel maguktól, csak ha nyomsz egy jobbgombot. Jobbgombra viszont mindig felrobbannak, bármilyen fegyver van a kezedben és akkor is ha a világ másik végén vagy 😊 Egyszerre maximum 8at tehetsz le, ha leteszel egy kilencediket, akkor az elsõ felrobban. Ha Defender alatt nem a Demomant érted, akkor szólj 😊
Ja és ha valamit rosszul írtam akkor javítsatok ki nyugodtan, nem vagyok még valami nagy szakértõ.
Defendernél az elsõ és a 2. fegyver konkrétan mit csinál?mert én nem értem..
Am meg fogom venni úgy néz ki, maxon van és nem szaggat, csak mikor bezárom kell 3-4 frissítés a gépnek, hogy éledjen fel..😊
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
a source motor, textúrák, hangok, meg minden egyéb...
az indítófájlokat egyébként akkor készíti, amikor elõször elindítod. nincs valójában install, azzal installálod, hogy leszeded a gcf-eket. a gcf-ekbõl szedi ki "on-the-fly" az adatokat játék közben (nagyrész legalábbis)
egyébként:
gcf-ek: ..\Steam\SteamApps\
indítófájlok: ..\Steam\SteamApps\<név>\team fortress 2\
-zsigi.tm-
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Az update-be beletartozik maga a telepítés is.Próbaképp megállítottam a letöltést a szükséges fájlok után,amit installnak jelzett,és utána updatelhettem. Szóval magát a telepítést is update-nek veszi.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."