30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#8175 nyugi többször van ilyen -
#8174 minden oks. para elmúlt. kösz a segítséget! -
#8173 -
#8172 loooooooool -
#8171 omg xDD -
#8170 :DDDDDDDD -
#8169 :D -
#8168 -
#8167 EDDIGI LEGJOBB! :DDDDDD
-
#8166 amíg nem jön vissza marad a para -
Shadow_THH #8165 thx a dicséret all
igen én rajzoltam, csak az a kép majdnem egy hét volt megrajzolni -
#8164 friends listát külön letiltani meg nem lehet, nem kell parázni -
#8163 nem sok. akkor már feltörték volna. de hát minden felett van hatalmam, csak freinds list nem jó meg a chat! tehát bárhova mehetek gammálni és bármit változtathatok... -
#8162 ha itt külső beavatkozás van, akkor csak az lehet hogy feltörték a géped és letiltották a friends server IP-jét vhogy, na erre mennyi az esély? -
#8161 én azért már fosok mint atom... 2 jelszó cserém is volt (régi-új-régi) és már tényleg kezdek parázni... -
#8160 sok serverük van, biztos nem központi a gond, hanem csak itt-ott. másnak a games listájával van para. -
#8159 már volt restart és semmi. már fél órája semmi.
ha karbantartás lenne másnak működne? és akkor communityben látnám melyik friendem mit hol játszik? -
#8158 lehalt a friends, ez általában éjfélkor szokott lenn, de akkor minden nap (vagy csak hétvégéken?)
talán, mint írja, karbantartás alatt van (ki gondolta volna) -
#8157 próbáld később -
#8156 communitybe be tudok lépni, jelszót is tudtam cserélni. de pl rámegyek 1 ismerősöm lapjára és a start chat-nél nem csinál semmit. játszani is tudok bármelyik játékkal. de nem látják hogy online vagyok meg én se látom friends listet. ez mi a fsz? -
#8155 tök jó, nem megy steam friends. offline an és azt írja hogy servers are under maintance routine. (tehát hogy karbantartás alatt vannak). de ismerősömnek működik :S nektek megy? vagy mi lehet? -
#8154 LOL: Youtubon volt...
Tags:
ördögtarisznya csapat erőd team fortress tf2 lohere népmese vegyetek pólót mert rám rohad IHALY CSUHALY
:DDD -
#8153 Iszonyatosan jó! Grat! 5/5 +fav
(Azt a csapat erőd 2-t te csináltad? :o) -
#8152 grat hozzá :D jó lett -
#8151 :O -
#8150 Tök jó lett :d -
#8149 grat hogy rájöttél :d
Amúgy ehhez kapcsolódik: megiszod odamész és ezután amikor lejár a pia azonnal újralesz, mert a szekrény kicsit megnövelte a hatását :) -
#8148 omg
omg2 -
#8147 "The outcome was never really in doubt" :DDDDDD Szegény elég sok critet kapott elején :D -
#8146 LOL ha iszok BONK! italt és odamegyek a szekrényhez akkor mindig újratöltődik, nem jár le a hatása. -
#8145 karaj lett! xD -
Neoncsoves #8144 lol :DDDddddd kurva jó lett!!! -
Shadow_THH #8143 sziasztok, elkészült, enjoy.
-
#8142 még mindig -
#8141 én!!! és Krissz -
#8140 Jó, rsx... Megpróbált letauntkillelni kétszer. Mai 6-ból kettő ő volt :D Szegény nem veszi észre, hogy a tauntkill nem olyan, hogy mindenkinek sorban kell állnia érte, mikor akarja... Sír hogy lelövik taunt közben, merthogy ő "funol"? Megkülönbenis ne lowozzon le mindenkit aki megöli. Főleg így.
Itt pyroval próbálkozott
Itt meg scouttal
utálom... -
#8139 RSX rulz. :D -
#8138 RSX -
#8137 Tauntkillelni rajtam kívül ki szeret? -
#8136 mondtam, hogy külföldön könnyebb kémkedni, nem figyelnek rád annyira