Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
megunhatatlan beszólások/poénok, vicces helyzetek 😊
én nagyon szeretem
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
-oké, köszi, csak beugrott a nickrõl ez.😊
Ha linkelek egy jó képet, remélem engem sem vet meg senki sem a duplaposztért....😊))))
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
(ugye utánna már csak türelem kellett, de maximális sávszélességgel tudtam tölteni a tf2-t).
Amit Zomil írt arról nem hallottam, nagyon jó az az ötlet is, de szerencsére biztonságos a steames vásárlás, ez elõbbi akkor jó, ha nincs bankkártyád (nincs feltüntetve a profilodban az életkor, tippelni meg nem szeretnék).
Összességében bõven megéri a pénzét a játék. Nem csak azért mert jól kidolgozott, kitalált, hanem azért is, mert olyan stílusban alkották meg, tényleg szórakoztató, a közösség is szerintem marha jó (összehasonlítva eddigi tapasztalataimmal).
(Nagyon zárójelben: lesz egy hasonszõrû játék is, amit sokan szeretnek a tf2-vel szembehelyezni (szerintem nem helyesen), a bf:heroes nekem nem tûnik olyan poénosnak, szarkasztikusnak mint a tf2, és mivel ingyenes lesz, tartok tõle, hogy rengeteg lesz a vér istván fedõnevû bizonytalan egyén, és mivel biztos sikeres is lesz, a nagy tömeg miatt rengeteg cheat is lesz. Ha meg punkbuster védelem lesz, akkor egyrészt a csalás miatt hullik a haja, majd az elavult pb miatt is. Például 1. például 2. , Három a magyar igazság.
Ne legyen igazam!😊 De azért flémet sem kérek, szigorúan magánvélemény, ami még nem tud tényeken alapulni).
re rappelz: igen, egy jól kidolgozott mmo, egy jóbarátom rappelz-ezik, és van neki egy Pio nevû guildtársa, akivel jóba van, csak ezért kérdeztem.😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Tök kellemetlen mindenért duplapostolni, dehát ez van, ha pénzbe kerül az edit gomb 😞
re Pio: igen, fluktuálnak néha az árak, én sem tudtam fejbõl, ezért néztem meg (19,99), meg ugye most tényleg alacsony a dollár ára, így jött most ez ki. Szerencsére a magyar oldalon fel vannak sorolva a kártyák is, például visa electron jó a steamnek, de például már paypalnál nem akarta elfogadni... Hmmm. Jut eszembe nem vagy te rappelz játékos (Bunty HUNter klán)?
"
Csak azért nem fér bele 3ezerbe, mert a VALVe is trükkösen adja meg az árakat és abban még nincs benne az ÁFA és attól lesz végülis 23,99$ az ár. Ha a rappelz kérdés nekem szólt, akkor nem, sose játszottam komolyan FPS-sel, a haveri LANos szintnél többre nem vagyok elég... 😊
Amúgy meg a rappelz játékról még nem is hallottam.
én igy vettem meg az orange box-ot és átutalás után kb. 2orára már küldték is a cdkulcs-ot
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
gyors választ kérek!!!!!!!!4444
(ha valaki tud és akar az válaszol. Ezzel a stílussal maximum csak irritálsz másokat. Nem, nincs minden beágyazva a bannerba, de persze az is jó lenne, de az ember ésszel él, nem árt néha olvasni, keresni)
re Pio: igen, fluktuálnak néha az árak, én sem tudtam fejbõl, ezért néztem meg (19,99), meg ugye most tényleg alacsony a dollár ára, így jött most ez ki. Szerencsére a magyar oldalon fel vannak sorolva a kártyák is, például visa electron jó a steamnek, de például már paypalnál nem akarta elfogadni... Hmmm. Jut eszembe nem vagy te rappelz játékos (Bunty HUNter klán)?
Azért a kérdésemre egy gyors választ kérnék.
Ráadásul még most érdemes megvásárolni a játékot, amig mélyrepülésben van a dollár (most ~3000.- jó magyar forintért meg is van).
szerintem is jobb ha külön szeron nyomjátok/uk az acsivmenteket, és így nem zavarnak senkit vele.
Na meg nézzétek csak meg hogy hány ember medik most? visszaállt a régi rend sajnos, bár én szeretek medik lenni😊
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Ha a Valve problémának érezné az achis szervereket, akkor simán tudnának tenni ellene, pölö csak hivatalos szerveren lehet achizni, csak minimum 15 résztvevõs mapon lehet achizni, satöbbi, egészen biztosan megtalálnák a módját a kiszûrésnek és talán nem is lenne olyan bonyolult megoldani.
Ráadásul az achis szerverek mindenki számára nyitottak, senki nincs elzárva a lehetõségtõl tehát nem is "kivételezés" senkivel szemben.
Talán egy olyan életbeli példát tudnék erre mondani, hogy az ûberszuper 10lézeres megagigaegér amivel halálpontosan tudsz FPSben lõni minden boltban 50ezer forint, de az egyik boltban egyszercsak valami miatt 20ezerért kezdik árulni. Akinek olyan egere van az sokkal jobban tud aimelni FPSekben, tehát elõnyhöz jut a többekkel szemben, mégse mondhatod, hogy aki megveszi 20ezerért, tehát egyszerûbben jut hozzá az etikátlan lenne.
Szóval az én véleményem az, hogy az achiboxozás semmiképp se nevezhetõ etikátlannak (ezt a szót használtam a parasztság helyett, szerintem ugyanazt akarja kifejezni csak azért az én verzióm szalonképesebb 😊 ). Viszont az illetõtõl lehet, hogy nagyon kellemes játékórákat vesz el, mert a pályákat egy idõ után azért némileg megunja az ember, de ha külön apró feladatokat próbálsz teljesíteni, akkor újra izgalmakat vihet a már ezerszer végigvitt pályákba.
Sõt, továbbmegyek, az angol fórumon olvastam egy gondolatébresztõ leírást a másik oldalról.
1részt: csomó achievement van, ami egyértlemûen poénból került be a játékba. Ilyen a pyronak, hogy gyújts meg spyt cigizés közben. Namost cigizni csak álca nélküli spy tud tauntként. Annak az esélye, hogy pyroval pont belefuss egy olyan ellenséges spyba, akinek bár az álcázókészlet van a kezében mégsincs álcában és pont tauntol és olyan közel juss hozzá, hogy meg is tudd égetni, nos szerintem elég erõsen nulla közeli szám. Tehát egy csomó achi normál körülmények között nem is igazán teljesíthetõ sima szerveren.
másrészt és ez a súlyosabb érv: jelen pillanatban a szerverek egy jelentõs részén a csapatoknak akár a fele pyrokból áll, mert achizni akarnak. Magyarul ugyanazt teszik, mint amit az achiszervereken csinálnak az emberek letisztult, sallangmentes laboratóriumi környezetben. Csak míg az achi szerverre mindenki emiatt megy fel és elfogadja, hogy ott a többiek is ezt csinálják, addig a normál szerverekre egy csomóan játszani mennek fel, de az achizók miatt csak felhúzzák magukat. Mert már eleve az is rossz, hogy minden kaszt hiánykaszt, mert a fél csapat pyro, de ehhez még jön az, hogy X pyro most épp a lumberjack achit akarja csinálni ezért csak baltával nyomul, Y pyro épp kamehameval akar ölni magyarul semmit nem csinál, mintha ott se lenne csak valami sarkon állva spammeli a kamehamet hátha odafut pont valaki Z pyro meg épp 100 lövedéket akar elökni ezért valami stickyzõs helyen bûvészkedik fél órán át W pyro meg épp fel akar gyújtani 100 embert flaregunnal ezért 2forton sniperkedik...
A lényeg, hogy így megfordítva a dolgot pontohgy azt mondhatjuk, hogy aki achi szerveren csinálja az achievementjeit az sokkal jófejebb a TF2 társadalommal szemben, mint az, aki normál szerveren csinálja és ezzel jól elszúrja mások esetleges nyerési szándékát. Persze nyilván hetek múlva lecsendesedik a pyroláz és már csak 1-2 achizó, sarkon állva kamehamet spammelõ pyro lesz a szervereken, de jelenleg sokkal nagyobb etikai és játékbeli problémát vet fel az, hogy sok szerver játszhatatlan az achizni akaró pyrok tömegeitõl mint az, hogy valaki achievementboxon csinálja meg az achievementjeit az alapoknál nem is egyértelmûen jobb fegyverekért.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
setinfo name "név"
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Pio: eredetileg volt egy gomb, amivel az összes statodat le lehetett nullázni, valszeg bugos volt, úgyhogy kiszedték. elvileg lesz majd lehetõség egyenként nullázni a statokat...
kicket: konzolból hogy tudtad nullázni a statod? gondolom azért nem ment, mert a gombot kiszedték, a parancs megmaradt, de a funkció szintén el lett tûntetve
gregtom6: a statok nullázása az achievementekre nem hat (minthogy nem az achievementeket nullázod, hanem a statokat...). egyébként meg arra való, hogy ne legyen 6000 csillió healed engineerrel, mert az... pindurkát irreális...
-zsigi.tm-
A tf2 nagyon jól összerakott, kitalált, nem csoda, hogy ennyi ökörség születik.😄