Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hy! A magyar szerverek eredeti szerverek??? És a VAC(Valve Anti-cheat)szerverek eredetiek???

És cdgalaxison 7ezer Ft ez a játék. Eddig azt hittem 4ezer. És itt a fórumon még 2-3 ezernek is mondtátok,lol.

Nitramk
xD

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

😄DD
jó hülyülni vele xD majd késõbb elkezdem toborozni a külföldieket <#nezze>

Jim Morrison
atyauristen

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Twetr0x
steam fórumon mindenki mindenkit ezzel szopat 😄

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Steamen aki akar lépjen be a RickRoll FanClub-ba 😄
RickRoll

xD

Twetr0x
lol szép<#idiota>

Nitramk
Régen volt Meet videó:
Meet Me <#vigyor4>

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

rhazid
ja tom nekem is ujságolta szentségelt rendesen ^^meg naon izgult rajta:\

nagyon bejön a gém csak még ratyi a gép hozzá elöbb azt kell fejleszteni aztán majd utánna a tf2-t beszerezni de egyszer meg lesz tutira😊

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

nálunk 2 haver vásárolt 😊 (Sneff és mEksz)

Twetr0x
Nem tudom hogyan lopják el, de már írtak a VALVe-nak.

(Milyen volt az ingyenhétvége? megveszed?)

simán a pokol tüzén fog égni😄
Ardamax al sima ügy accot lopni 😊 bárki meg tudja csinálni csak valami kamu crack vagy valami kép is elég megnyitod és kész😊

HeadHunter86
Persze nem ezzel az accal volt bejelentkezve.

HeadHunter86
LAkótársammal is eljátszotta tegnap. Ugyanezzel a szöveggel.

rhazid
szerencsétlenje :|
de h tudja elcsórni vmi progi vagy mi?*nem akar accot lopni csak kiváncsi*

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Narxis
LOL

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Twetr0x
Szegény klántársam accountját feltörték, már folyamatban van a visszaszerzése. Megkeresett, ebben a postban leírtam, hogy mit fogok válaszolni, ha account tolvajok keresnek meg.

Never tell your password to anyone.
2008. június 24.
17:48 - magic cow(:.tm: csácsá! tudnál nekem segíteni egy pillre? életbevágó lenne :S
17:48 - Twetr0x.tm: csá
17:48 - Twetr0x.tm: persze
17:48 - magic cow(:.tm: háát.. annyi lenne hogy kellene nekem úgy 10 percre kölcsönbe MAX egy account ha nem akadály, persze nagyon szivesen oda adom neked az enyémet is
17:49 - Twetr0x.tm: õ
17:49 - Twetr0x.tm: 10 perc?
17:49 - magic cow(:.tm: aham
17:49 - magic cow(:.tm: tudsz helpelni akkor? eléggé hálás lennék
17:50 - Twetr0x.tm: Igen tudom, büdös zsidó vagyok és különben is nekem a kurva anyámat, mert nem lophatod el az accountomat
17:50 - magic cow(:.tm: nem vagy az
17:50 - magic cow(:.tm: tök rendes vagy
17:50 - Twetr0x.tm: Te meg accountlopó fasz
17:51 - Twetr0x.tm: sajnálom
17:51 - magic cow(:.tm: ez van
17:51 - Twetr0x.tm: akkor csá
17:51 - magic cow(:.tm: csáó

köszi szépen, én így próbálkoztam vele:
crosshair = 1
tehát az egyenlõség volt a hiba...köszi még 1x
crosshair 1
Hi!
Valaki megtudja mondani hogy a célkeresztet hogy lehet visszaállítani, mert megõrülök...sehol nem találom és azt sem tudom hogy hogyan kapcsoltam ki =/ hihetetlen...
Elõre is köszönöm!!
Nitramk
nekem eddig az übersaw teccik legjobban. igaz a pyro fegyvereibõl csak a flaregun van meg.

TreDoR
Véleményem a pyro fegyverekrõl:

Backburner: eddig ez a legjobb amit achikkal el lehet érni, a +50 hp pont arra elég, hogy ne halj meg ha szembefutsz az ellennel, és ha körbefutod akkor jönnek a critek.

Flaregun: ha túlteszem magamat a célzáson és azon, hogy lassú a lövedék és minden lövés után újra kell tölteni, akkor márcsak az a szépséghibája, hogy a sebzése harmatgyenge... Nincs értelme sniperek ellen bevetni, mert ha 3×-4× eltalálod (HA el tudod találni) akkor sem hal meg, és persze õ 1 lövésbõl lekap. Nah és persze ha felszerelem akkor víz alatt nincsen lõfegyver. Teljesen használhatatlan.

Axtinguisher: még nem teszteltem élesben, de sztem backburner mellett nem is fogom túl sokat használni.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Nitramk
<#idiota> komolyan beszarok. pedig pont tegnap lett meg az összes achi <#idiota>

Rage47
na meg is lett a 3. medic fegyóm egybõl😊
motyodlee
thx<#vigyor2>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

TreDoR
Végre egy értelmes lépés a Valve-tól.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Nivea
angol lesz az alapértelmezett ha letöltöd a steamot és beirod a cdkulcsot.

motyodlee
nagyon köszönöm a gyors választ 😊

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Steamben jobbgombot nyomsz a TF2re a my gamesnél és ott a legalsó menüpont (angolul Properties), azon belül az utosló fül (Language) és ott egy dropdown menüben kiválaszthatod a nyelvet, aztán kicsit töltöget, okézod és elkezdi letölteni az adott nyelvhez szükséges dolgokat.
motyodlee
Szépjónapot!
Úgy néz ki hogy én is beszerzem eme játékot, mégpedig egy osztrák kereskedésbõl. Arra számítok, hogy itt a német nyelv lesz alapértelmezett.
Kérdésem az lenne, hogy van vmi módja annak, hogy a játékot angol nyelven lehessen játszani, ha nincs nyelvválasztás?

A mai (tegnapi) frissítés hozománya, és a nap híre:

Reduced Medic's unlockable requirements to match that of the Pyro's. Medic players now meeting the requirements will receive their unlockables shortly after joining a server

Azaz csökkentették az új fegyverek eléréséhez szükséges Medic achiket, és ez egy szerverhez történõ csatlakozáskor érvénybe is lép! A teljesítendõ achik darabszáma megegyezik a Pyronál szükséges darabszámmal!
mikrofonban nyomta a hülyeségeit? ilyen vékony hangja volt? 😄 mert akkor ismerem. idegesitõ gyerek... ki is utáltuk TSrõl 😊

trident
re köszönöm!😊
Még én is megpróbálok utánnaolvasni, nézni.
Banánt akkor vettem fel, igaz nem csak rajta töltöttem fel az übert. Hmhmhm.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Rage47
ja ott voltam én is, durva volt.. 😄
betjaardejoe
hejj, ezt a választ most vettem csak észre... (kicsit jobban vissza kellett volna olvasnom)
most nem tudom, hogy konkrétan kikre gondolsz, de mi Twetr0xxal múltkor végigtoltunk a Cartoon Crew szerveren egy granary-t ezzel a taktikával (2 medic, sima über + übersaw) egyébként nem kell ezt ellesni YouTube-ról, adja magát a dolog...
még egy R1CO nevezetû tagot is sikeresen felbosszantottunk vele, aki - miután nyertünk egy kört kb 20 perc alatt - kijelentette, hogy mi mekkora n00b-ok vagyunk már, hogy egy ilyen idegesítõ taktikával játszunk. namost akármennyire is poén, nem túl könnyû a taktika, ráadásul azért mindketten október-november óta aktívan tf2-zünk, szal a 'noob' kifejezésen akadtam egyet (mint mindig -- kár, hogy nem volt fenn a Sourcemod, pedig lenne adminom, kapott volna mute/gag-et)

egyébként kár, hogy a legtöbb map nemigen alkalmas rá (wellen már pl esélyünk se volt, mert eléggé sokszintes)

-zsigi.tm-

betjaardejoe
elvileg a Family Practice ki lett javítva nem sokkal a Goldrush Update után... úgy tûnik nem egészen sikeresen. elvileg akkor kell megkapd, ha "legközelebb rányomod az übert egy barátodra"...
egyébként a megfogalmazás nem mondja ki tisztán hogy 10 különbözõ barátodat kell überelni, de tudja kánya, lehet, hogy pont az kell, hogy olyat überelj be, akit már letudtál... a Valve/Steam/Source kiszámíthatatlan 😄

-zsigi.tm-

Nitramk
próbáld meg emberen... 😊 nem tudom szokott néha szarakodni, meg van hogy csak egy idõ után adja meg az achit. nem chargeoltad elõtte Banánt? Csak mert csak egyszer lehet egy embert, és úgy elsõre adja meg ha friend.

trident
A csontfûrészhez már csak másfél achievement hiányzik...
Ez:

és a milestone3.
A fentit hogy csináljam meg, hiszen olyan, mintha már kész lenne. Felvettem most cali|banánt és hiába nyomtam rá übert, semmi...
Lenne tippetek?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

mp_teams_unbalance_limit 0

asszem ez

motyodlee
juhé, magyar nyelvû leírás 😄
thx!

srácok melyik parancsal kapcsolja ki a teamblalancot? azaz lehessen pl 5v2 ?! az mp unbalansz nem jo 😞
connect 80.98.40.71:27017; password sghu

acsi szero gyertek, magyarba megoldjuk:Ð
trident
Nem dedikált listen szerver. Szerverkonfighoz nem értek tf/source-ban, annyit látok még a konzolban, hogy vac secure off, gondolom ha a keresõben nálad be van pipálva a vac secure, akkor lehet ezért.

Nem halok bele ha nem lesz csontfûrészem, de ha valakinek hiányos az achievement listája, fõleg pyroként, akkor a legegyszerûbbeket gyorsan megcsinálhatja. 😊

Bár most nem is lenne idõm segíteni, de azért szólok, hogy szerintem valami nem jó, mert nem látom a szerveredet.
trident
Biztosra nem mondom meddig, de fut:
Szervernév: aaa jelszó: pumba
IP 84.3.130.73, ports 27015
(vagy join a nevemre)
Ha nem lenne meg, akkor elõször máshonnan töltsd le az achievementbox_b3 nevû pályát.

Lumberjackek, ölj meg hátulról x ellent, flaregunos achievemnetekre (szerintem az ach. felét itt simán lehet) tökéletes.
Nekem néhány medic kell csak.

Jim Morrison
Akinek kell segítség csak szóljon STEAM en. nekem is kellenek😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Nitramk
én is szeretem õket.

Zomil
ezt egy youtube videobol leshették el😊

én is ott láttam elöször ezt a megoldást

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hali!

Achievementek: Pio hossszzzúúúúúúúú leírásával max. mértékben egyetértek <#email>

TF 2 miatt már 2 hónapja nem CS-zek, ez sok mindent elmond.

Ma este én is csatlakoznék az achi farmoláshoz, kellene már az a fránya Ubersaw <#vigyor2>

Ti már találkoztatok azzal a két magyar sráccal, akik Medic-kel nyomják a következõ módon: mindkét tagnál Ubersaw, egymást (is) töltik, amikor az egyik rányomja az Ubert a másik tagra, az megpróbál 4x megbökni valakit, ha sikerül, neki is maxra töltödik az uber, most õ teszi rá az elõzõre, és az kezd vagdalkozni...ergo - szinte - folyamatas Uber, Hegylakó style :-) (én marha jól szórakozom rajtuk...)

És hogy ne csak baromságokat írkáljak, itt van az új leírásom, használjátok egészséggel!

http://www.filefactory.com/file/ad9f80/n/TF2Hun_zip