30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#8257 -
#8256 Akkor ennyire magyar lennék? :D
Bezzeg nekem nem kell kimenni az utcára és ordibálni mint annak a sok f*sznak... -
#8255 Szegény v3ktor megint elsőszámú közellenség lesz. :D -
#8254 Nem irónikus hogy pont te mondod? -
#8253 következő kaszt update-tel megoldhatnák hogy szűrje az új fegyók nélküli szervereket is -.- -
#8252 sztem sokan mivel úgy állnak hozzá hogy szar, noob meg láma, ki se próbálják, nem tanulják meg. akkor ne hazsnálják, ilyen egyszerű. oké, az eddigiek tegyük fel, szarok lettek. akkor ebből következik hogy a még-nem-is-létező-is-szar?
rage: sajnos az ország morálja így mutatkozik meg. pesszimizmus nagyon megy a magyaroknak mindig, de így még inkább. amúgy tényleg menő szarozni. kijött DDR3 az szar volt. kijött i7 szar volt. magyarnak már minden szar. -
#8251 örülj hogy nem mindenki :)
abban az 5ben énis bennevagyok, nekem bejön :) -
#8250 Én meg tudom hogy én is el mehetnék, de gondoljunk bele. Ha már ápdét, és mindenki várja, akkor már valami olyan tegyenek le az asztalra, amin érdemes volt dolgozni mert tetszik mindenkinek. Mert pl. szerintem az, hogy kb 100 emberből 5 használja a sandmant, az nem számítható jó aránynak. :D -
#8249 Nem rád céloztam. Minden fórumon ezt olvasom, és kezd elegem lenni az állandó negatív hangulatból. Tudom, "el lehet menni...":) -
#8248 Ugye ezt nem gondoltad komolyan? Én azért szaroztam le mert szerintem eddig semmi értékes updatet nem sikerült összekaparni. És nem kínánok már megint mindenkinek az elsőszámú ellenségévé válni úgyhogy itt és most engem el lhetet felejteni meg a véleményemet is... Kösz -
#8247 húú de jó lesz!!11!1!1 -
#8246 Fordítsuk meg:
mostantól mindenre azt fogjuk mondani hogy hú de jó lesz!!4
És akkor ugyanaz lesz csak örülünk neki -
#8245 szar -
#8244 szarozzunk mindent mert menő -
#8243 sztem meg fos -
#8242 "Szóval szar lesz ez is -.-! "
ez aztán a hozzáállás grat.! még semmit nem tudunk róla, de szted már szar...
szvsz az eddigi update-ek egyikét se szaroznám le, bár tény h némelyik nem lett legjobb :S -
#8241 a flaregun az elég szépen sebez -
#8240 Mostmár nem érdekel az update csak "meet the..." video legyen -
#8239 ez nem rossz csak ne kelljen megvárni amíg visszajön -
#8238 #8235-re -
#8237 azzal megnt csak rosszul járunk... -
#8236 én eltudnám képzelni a bumerángot, hogy pl. eldobod, lassan repül, ésha eltalál vkit azt hátralöki, és sebez valamennyit, és nemjön vissza, de ha senkit se talál el akkor vissszajön :p -
#8235 lehet megint beválasztanak a fórumból néhányat -
#8234 ehh az megeshet
de bizt az is megoldható h ne lássanak minket láthatatlanul ;) -
#8233 de nekünk, spyoknak bajunk lenne ebböl :/ -
chooselee #8232 Tauntos fegyver lehet az "urine" féle lesz. Pisa a pofádba! :)
Amúgy látva a többi update-t még csak gondolni sem tudok rá milyen fegyverek lesznek! :D Egyre jobban elszállnak a srácok ilyen téren... -
#8231 nem hájtek splintercell infráról van szó, annyi hogy környezetet befesti kékre, emberkákat meg jelöli pirossal, elég nagy segítség így is, meg aztán a blurre is mennyien modták hogy megoldhatatlan -
#8230 hihetetlen, hogy ki se jött még az update, még csak szaga sincs, de már szar... mindig előre megmondják a frankót, és még concept art sincs. szerintem tök felesleges vitatkozni azon, hogy rossz vagy jó az update. vannak olyan fegyverek amik jók lettek (szvsz übersaw az egyik legjobb) és amik feleslegesek (flaregun) de mindneki azzal játszik, amivel akar és tud. én pl nem tom használni az axtuingishert, de nem mondom rá hogy szar. nekem az alap jobban bejön. ezen mit kell vitázni?
az infra nem rossz ötlet, de ugyanmá... hogyan lehetne sima infrát berakni TF2 stílusába? azt is megkell gondolni 8x, nehogy szétcsessze ezt a jól felépített környezetet. egy olyan infra mint amilyen a CS-be van, enyhén szólva hülyén nézne ki. -
#8229 Harmadik fegyó
-
#8228 hát ez tényleg sajnálatos, de fél év múlva én mondom szinte mindenhonnan el fognak tűnni ezek a fegyók -
#8227 meg én nem ilyen full részletes képre gondoltam, hanem mittoméjn vmi radarszerű cucc, mutatja nagyjából az alakokat, de ijet h über meg hogy pontosan eldöntse h natasát vagy szasát használ nem annyira, de amugy részben igazad lehet, csak télleg nem tudom mit lehetne kezdeni ezzel a kaszttal, mer szvsz ez az egyik legjobban kiegyensúlyozott, skillre épülő kaszt -
#8226 twetrox is megmondhatja, még képe is van, amikor visszafújta a labdát a scoutnak (majd letauntolta) -
#8225 hát igen, publicon még mindig nem tudnak leszokni egyikről sem.... -
#8224 őszintén, mostanába láttál egyáltalán bonkot vagy sandmant? ezek is fölöslegesek, arra jó hogy néha elővegye az ember, de amugy mennek a levesbe
a puskáról meg nem tudtam, így tényleg fölösleges, majd ezen még gondolkodom
látni és hallani uazt meg azér nem uaz ugyebár, szvsz elsőre jobban reagál az ember ;) -
#8223 de akkor is, szólsz csapattársaidnak, hogy 3 sentry van a fal mögött, vagy egy low hp-s medic van az ajtó mögött, vagy 2 heavy vár überrel a sarok mögött....azért kicsit más sztem, mint a bonk
amúgy meg a puskának már most is lehet tenni célkeresztet nozoomkor, így tök fölösleges a te verziód -
#8222 menekülés közbe smg helyett heccsát a rohattaknak, vmint zoom pro tudást igényel, tehát fejleszti a célzóképességet
a szemüvegnél mondjuk igazad lehet, kiv ha megoldják vmi olyasmivel, hogy vmi jó hangos pittyegést benyomnak neki, hogy tudják miről van szó, és ha úgy vesszük, a bonk is csalás lenne, elvégre sebezhetetlenséget ad, de erre találták ki a negativ hatásokat és a time limitet -
#8221 akkor a puskának mi lenne az előnye? a szemüveg meg egyértelműen OP lenne, egyenértékű a wh-val -
#8220 olyat tudnék elképzelni, mint a skót v hevi extráknál, h rásegít a legnagyobb erősségre, némi negatívum árán
gondolok itt pölö infraszemcsire, felveszi, és x ideig átlát a falon, így könyebben tud célozni, majd lekerül a cucc és a fényviszonyok változása miatt xy ideig nem lát rendesen, mosódott vagy túl fényes képernyő v vmi
első fegyónak nemtom mit rakhatnának be, talán egy fordított célkeresztes puskát, alapból van vmi gyengusz kis célkereszt, zoomba meg nincs max nagyító hatás
harmadiknak meg énis bumerángot tudnék elképzelni, bár nemtom hogy tudnák megoldani, mert távolra eleve ott van a puska, egy másik stun fegyver meg überbaromság lenne -
#8219 Másik lehetőség valamilyen sandman féle fegyó. :D -
#8218 csak ne kriten alapuljon és egyéb nem fps-be való dologgal ne szúrják el