Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki tapasztalt már olyat, hogy megvan pyro achievementsekbõl 23. db, de még semmi felugró ablak nem jött elõ, és nem kaptam meg a 3. fegyvert sem. Hogyan lehet ezt orvosolni?
rhazid
rohadt jó 😄

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Nitramk

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Twetr0x
Headshotok <#idiota>

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Klitzkrieg? <#idiota>

Twetr0x
Elején milyen kurvasok crit van <#idiota>

kopa1

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Twetr0x
Nem lehet állítani, de minek 😊

Nitramk
átszínezed a mappájában <#idiota>

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

TreDoR
TF2-ben meg lehet egyáltalán változtatni a célkereszt színét? cl_crosshaircolor 1, 2, stb. nem müxik.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Twetr0x
Look at your little baby guns <#idiota>

Nitramk
"
-Ohh this is bad!
-Jawoll!
BOOM
" 😄

Az mondjuk érdekes h a Blu heavy semmit nem talált el a demomanbõl, a red me mindenkit egybõl ledarált.

egyébként tényleg jó, nagyon jól meg van csiálva, látszik h dolgoztak vele.

Zickler
Ez tök jó videó nekem tetszett. 😄

Battletag: Muhee#2716

kopa1

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Jim Morrison
tf 2
ennek mondjuk csak a vége jó

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

trident
Netán az, hogy amiért szenvedtek és megvan, porrá és nem tudják megszerezni amit akartak?😊

Bár valami baj, lehet, ha már többen magyarázzuk a poént...😄DD

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Meg akkor nem lenne poén...! 😛 Pont az apoén hogy szétéget mindenkit és csak vaklárma:! P

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Twetr0x
szerintem az a kém csapattárs, ha nem az lenne, akkor halott lenne.

RedDevilsza
Tényleg, észre se vettem 😊

norbi56
de ott a kém:S

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Twetr0x
Ez egy vendég képregény amúgy, de hatalmas 😄

Nivea
nem hanem ezek mind nemesisek voltak😞 tehát engem szopattak meg!

TreDoR
Valami ilyesmire gondolsz?

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Nivea
volt h 4 nemesisem volt eccer😄

TreDoR
Így kell elbukni Hydro utolsó részét:

2 f*xláma GFF-es beáll enginek, 3-an meg medicnek.

motyodlee
akik ezt a képregényt készítik, azok a macskákat öltöztetik be az adott játékszereplõnek. pl zelda, meg hasonlók
itt nézelõdhetsz
(bocs az offért)

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Zomil
de a macskák, h kapcsolodnak a tf2-höz? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

motyodlee

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

norbi56
LOL

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

RatBaG
régebbi kép, de most aktuálisabb... <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Nitramk
😄

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Twetr0x
Orange Box kiadása után 1-2 héttel vettem meg.

HeadHunter86
Én is Pyromán lettem, rájöttem ezzel a kasztal vagyok a legjobb, és mióta kijött a pyro update, több pyro után látok medicet, ami sokszor hasznosabb mint pl egy Heavy vagy Soldier. Pl engem nehezebben lõ le egy Sniper mint egy Heavy-t.

RedDevilsza
Persze mer egy imba szar lett<#banplz>

Nitramk
nem cak a sikerélmény számít. december végén, mikor kezdtem nagyon szar voltam, a videókártyám is alig bírta, épphogy elfutott a játék, de egyszerûen annyira élveztem, és most is még élvezem a játékot hogy azt el mondani nem lehet. Most pl. a pyro update megszerettette velem a pyrot. most az a kedvencem <#eplus2>

HeadHunter86
Dobozos kiadás óta nyomom, steam után 2-3 nappal jelent meg 😄
Jobb hogy akkor kezdtem, akkor még mindenki noob volt. Így nehezebb lehet kezdeni, hogy alig van sikerélménye az embernek.

TreDoR
Nem az a gond, hogy vannak kezdõk, hanem, hogy az ingyen hétvége miatt mindenki egyszerre veszi meg.

Nitramk
én meg már mikor kezdtem játszani akkor is tökéletes voltam 😛

Nivea
én is kiadása ota nyomom de még midig noob vagyok😄

kiadása óta nyomom én is 😛
Blacksheep333
mert mikor kezdted?

Az operációs rendszeren is túl...

Twetr0x
Amikor én elkezdtem tf-ezni, akkor még mindenki noob volt 😛

Zomil
te is mikor elkezdtél tf-ezni mekkora noob voltál....

v te kapásbol mindent tudtál?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kb. két hónapja amikor elõször leültem TF2-t játszani, még én sem tudtam merre fussak a Duston, akkor noob voltam? Majd belejönnek õk is, addig meg tûrni kell és nem noobozni...
TreDoR
Imádom az ingyen hétvégéket, utána mindig megduplazódik a noobok száma akik aztse tudják, hogy merre kellene rohanni.

Nitramk
még nem tudni h ki lesz a legközlebbi update-áldozat? 😊

trident
lál.
De ezt korábban is neked linkeltem.😉

Nitramk
steamen az egész orange box 7000 😊

Narxis
Igen, eredetiek.

Akkor olyan olcsó ha Steam-rõl töltöd le, nem kapsz hozzá, tokot, borítót, de gondolom ez nem érint fájdalmasan mivel magad is ki tudod írni DVD-re, borító meg van a neten.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.