30108
  • Aquir
    kit érdekel a szeró, épp az a lényeg hogy ők nem tudnak megdolgozni érte, hm?
  • Viktor99
    Ti észre sem veszitek? Ünnep nap van vagy mi? Tesco barátunk linkelt? :P (Csak hülyülök)
  • jozing
    már megy is... de azért jó, hogy 1 héten belül más a második ilyen van...
  • Zomil
    nem para...mostanában gyakran behal a steam szerver :S
  • Narxis
    Ne parázz!!! Várj egy kicsit. :D
  • jozing
    tök jó. error veryfing steam use IDticket. steam reset. ugynaez (amikor szervere felmegyek). clientregistry.blob törlése. most updatelne, de unable to connect steam servers... megint para
  • jackcsabi
    modme.info szeróról akkor sztem nem hallottál :/
  • Viktor99
    Csoda?
  • Narxis
    Arra van a hivatalos fórum és a feedback.
  • jozing
    az ötlet nem rossz, de lehetne a kettőt kombiálni. pl ahhoz hogy legyen backburnered kell a 2ik milestone ÉS a hot potato (anélkül nem kapja meg. de így is farmolnának).

amúgy nemtom miért olyan sokan update ellenesek. kicsit legalább máshogy fogsz játszani (pl a bonk! miatt...)
  • Aquir
    azt is megtanulod. ha valaki egyébként sem tudja vagy akarja használni akkor úgy kell annak :)
  • sonic syndicate
    viszont, legalább ezek olyan achievementek lennének, amivel megismered az új képességeket, pl airblast a hot potatonál vagy a hotshot (crit visszapattintása és stickey, rakéta, pipe ellökése)
  • Aquir
    Nekem úgyis link. És a Fegyverek a tétje a sok achievementnek, legalább meg kell dolgozni érte. Magáért az achievementért nem teszel sokat. Szeretem mások nyavajgását hallgatni. legalább tudom hogy nem tudnak küzdeni :)
  • sonic syndicate
    linkelve az előző link
  • sonic syndicate
    amúgy a fasságok(pl. ugrás guggolás piszkálása) helyett inkább EZT kéne megcsinálniuk

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=836917
  • sonic syndicate
    és szted a valve-nek van tesztere, miután bekerült a sandman és a bonk?

amúgy a demo jó volt, nem volt OP, csak meg kellett volna tanulni játszani
  • jozing
    helyesírást meg néhol az "érdekes" fogalmazást nézzétek el. magyartot nem ragzom jól. nagyjából úgy is érthető. (bár sztem csak nekem evidens )
  • jozing
    az a poén, hogy elvileg a multi fejlődés VALVe szerint:
    CS (itt verzió) -> TF2 -> L4D. és mégis az alapabb CS a legnépszerűbb. az olyan mint a quake, vagy UT (vagy fifa, vagy az autósok). pofon egyszerű, épp ezért örökzöld. néha a kevesebb több.

tesco: nem kötelező használni az új fegyókat. meg bugfixek is jönnek.

amúgy a balance kényes kérdés. főleg, ha olyan kasztokat nézünk, min demo. sokan kitanulták, updatelik és azért anyáznak, mert pl taktikát kell váltaniuk. teljesen más taktikát alkalmaznak azok, akik a 9 kaszt update után jönnek és az "ősprauk". akik akkor fognak jönni, teljesen máshogy dolgozzák már ki eleve a taktikájuk. amúgy úőgy vettenm észre, hogy igazából ha csapatban dolgozik az ember, akkor a kasztok közti (minimális) off-balance eltűnik. minden kasztnak megvan a helye, és az updatekkel maximum csak a stílusod fog változni (eg. egy engie-ből sose fognak tankot csinálni). sztem valve amint észrevesz bármiféle olyan előnyt, ami az egyik kasztnak NAGY előnyt jelent úgyis javítják. nekem semmi bajom ezekkel a balance-update dolgokkal. sztem a VALVe-nak van annyi gógyija (meg tesztere) hogy kordába tartsa ezeket a kérdéseket. (pl CSS-ben a fegyverek közti balance egy vicc. pl a pisztolyoknál a b15-ök hazsnálhatatlanok, meg még egy csomó fegyó, ami csak helyet foglal és 10 CSS-dollárt nem érne meg... ezért meg az M4-AK-AWP-desi nagy kombó, meg néha scout. mert a többit egyszerűen nem nagyon lehet használni).

amúgy az invetory screenben minden fegyvernél 3 slot van. sztetek lehet lesz még egy kör? hope so...
  • PunkZoli
    majd ha alábbhagy, akkor befrissítik a vacot:D
  • Aquir
    mert a cs az egy alap

ez meg mesteri
  • Lacccca
    Hehe CSS eladások még mindig megelőzik :)
    Azt mégse frissítik.
  • Zomil
    erre felesleges gonodlni, mert még 5 kaszt van hátrva ami szvsz fél-1évig el fog tartani :)

szoval addig még bármi történhet :)
  • chooselee
    Kissé OFF:
    Eddig a legötletesebb és számomra legvonzóbb multi fps amivel valaha játszottam. Mikor megláttam először ezt a kicsit rajzos grafikát, mondtam nekem ez kell!!Nem egy olyan típus hogy minden kaszttal ugyanúgy kell menni, csak másak a fegyverek. Itt kérem a legtöbb játékos megtalálja "magát". Szerintem még sok lehetőség van benne,kérdés hogy ki akarják e aknázni ezeket. Remélem még 10 év múlva is játszhatok ezzel,vagy egy új motorra átírt részével. Még ha azon múlna, hogy újra ki kell pengetni érte vagy 4-5 ezret (7-ért vettem :P ), hogy ne hagyják abba és valami ÉRTELEMES dolgot is csinálnak vele, esetleg átírják a motort újabbra csak hogy fenn maradjon a játék, akkor rajtam nem múlna. Persze ha megmarad a már megszokott közösség is. Nekem ez a véleményem,ezzel a játékkal a Valve ismét valami, hosszú távon is maradandót tudna alkotni (alkotott), hiszen a multi örök. (Amíg van szerver! :P )
  • Narxis
    Szerintem foglalkoznak vele utána is, vagyis próbálok optimista maradni. :D De azért tényleg, amíg hozza a zsét a konyhára addig biztos.
  • Twetr0x
    engem az érdekel, mi lesz, ha kijön mind a 9 kaszthoz az update? Mennyire lesz balanceos? Mennyire fog hasonlítani arra a játékra amit megvettem? Mennyire fogják utána leszarni? ._.
  • Narxis
    De az update miatt többen veszik meg, jó nem csak ez miatt, de amikor valaki hezitál, hogy megvegye-e vagy esetleg most hallott róla először akkor az, hogy "updatelik rendszeresen új pályákkal meg mindennel, játékmóddal" akkor az számára egy elég pozitív érv a játék megvétele mellett. Szerintem így egyszerűbb mint kiadni egy TF3-at, ráadásul nem kötelező az új dolgokat használni, mondjuk másokat meg nem lehet kötelezni, hogy ne használják. :D Szerintem még van kakaó ebben a játékban, amit ki lehet használni.
  • sonic syndicate
    akkor inkáb ne update-eljenek, max bugfixeket _szerintem_
  • jozing
    pontosan. ajándék lónak ne nézd a fogát. hagyhatták volna úgy is ahogy van, esetleg péznért adhatnák őket. amikor kijött TF szó se volt ilyen updatekről. köszönjük VALVe!
  • Rage47
    Ezt próbálom én is mindig hangsúlyozni, de örülök, hogy más is így látja.
  • sonic syndicate
    nekem 3 achievement van meg a scout 35-éből, de azok is csak instagib miatt
  • sonic syndicate
    de az volt a legkidolgozottabb is, többi már csak a kritre épült
  • Viktor99
    Lehet! De megérte!
  • Twetr0x
    Sandmant csak tauntkill miatt használom :D Viszont szeretem, ha ellenem próbálkoznak vele. :3
  • Narxis
    Medic achik voltak a legnehezebbek is. :P Eddigiek közül..
  • Viktor99
    Igazából ha bele gondolok, a medic up a legjobb... Komolyan! A medic olyan kis gyámoltalan kaki volt, de jött a "Blutsauger" meg az "Ubersaw"! Meg kell mondanom azóta szívesen vagyok medic! :P
  • Narxis
  • Aquir
    örüljetek hogy nem hagyták úgy a játékot ahogy van. legalább lesz egy ideig újdonság, aztán kampec
  • jozing
    én mindennek úgy állok neiki, hogy újdonság. megnézem kivül belül, majd megpróbálok tényekre támaszkodva mérlegelni és logikus következtetést levonni. ez nem mindig megy sajna.

de én még semminek nem áltam úgy neki, hogy szar, láma, noob. vagyhát biztos van ilyen, de most így kapsából nem tok hozni egyet sem. de látatlanba BIZTOS nem mondom hogy tuti szar update lesz.
  • Viktor99
    "sztem sokan mivel úgy állnak hozzá hogy szar, noob meg láma,"
    Szerintem erre gondolt... :P
  • jozing
    mit?