Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Tegnap lett feltöltve az EUROs kártyám amivel eddig is vásároltam, és EUROval volt eddig is feltöltve. Tegnap délelõtt lett feltöltve 11 óra körül, az OTP bankban. Azóta nem tudom megvenni a Company of Heroes Opposing Fronts-ot STEAMen. Próbáltam délután, este, hajnalban, reggel és most délben is, eddig összesen 13x, de nem értem mi lehet a probléma!
nem is tudtam hogy te vagy a Zseniteknõs (ahogy Kamikatze mondta, akinek szájmenése van állandóan xD)
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
ennek a gyereknek vmi kissebségi komplexusa lehet, h mindig a zsidózással jön
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Never tell your password to anyone.
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 |: hali
Zseniális (G.)Teknõs: csaó
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 |: Tombácz gábor unokabáttya vagyok
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 |: és õ mondta hogy vegyelek fel
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 |: pontosabban "csövesvadász"
Zseniális (G.)Teknõs: oks rendben
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 |: tudsz nekem segíteni? azt mondta hogy elvileg igen
Zseniális (G.)Teknõs: mondsza
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 |: hááát...annyi lenne hogy kellene nekem úgy 10 percre kölcsönbe MAX egy account ha nem akadály, persze nagyon szivesen oda adom neked az enyémet is
Zseniális (G.)Teknõs: naná, mi kellene?
Zseniális (G.)Teknõs: név, jelszó?
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 |: az
Zseniális (G.)Teknõs: név: kisköcsög
Zseniális (G.)Teknõs: jelszó: kapbdpeafaszom
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 |: bocsi nemláttam mit irtál bezártalak véletlenül
Zseniális (G.)Teknõs: próbáld ki remélem jól írtam
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 |: nem láttam mit irtál bezártalak véletlenül
Zseniális (G.)Teknõs: várj szrkjfjfj netemmm szkad mememgg
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 |: nem látom mit írsz mindig bezárlak véletlenül mikor irnál valamit
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 |: de nekem azt mondták hogy bazd szájba a zsidó kurva anyádat állitolag?
Zseniális (G.)Teknõs: szrkszikk nttm kicszt szkaddzik
Zseniális (G.)Teknõs: kisköcsög gyorsan húzz el
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 |: meg hogy a retkes kurva anyád is zsidó? mindegy én soha nem látom mit írsz mert bezáródik ez a szar
Zseniális (G.)Teknõs: szar neked :-)
Zseniális (G.)Teknõs: :-)
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 |: anyád tényleg zsidó?
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 |: te meg olyan ronda vagy hogy itt baszod a napodat?
Zseniális (G.)Teknõs: cuncimókus
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 |: azt is mondták :-)
Zseniális (G.)Teknõs: ne kedveskedj mert megszeretlek
Zseniális (G.)Teknõs: :-)
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 |: de tényleg állítólag eléggé otromba fejed van a lányok kedvence sem te vagy... nem rossz érzés?
Zseniális (G.)Teknõs: figyu kistesó most lehet hogy szar napod lesz, mondd neked az valamit hogy nyomozó?
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 |: nem nagyon
Zseniális (G.)Teknõs: nem baj, majd fog
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 |: és az neked hogy bazd szájba a kurva édes anyádat?
Zseniális (G.)Teknõs: igen mééég írj pár ilyet
Zseniális (G.)Teknõs: lehetõleg rondábbakat
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 |: attol mondjuk még otromba fejed marad és az életed szar hmm pedig csak 1 élet van
Zseniális (G.)Teknõs: ennyi telik csak tõled?
Zseniális (G.)Teknõs: na, még ilyen aranyköpéseket, hadd teljen meg az sg fóruma
Zseniális (G.)Teknõs: pöcsöm sem áll fel, etnikum vagyok, meg hasonlók
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 |: ha fórumba beirod mit érsz vele? semmit a fejed tényleg nem fog változni lehet most itt steamen te vagy a jógyerek de máshol már eléggé levagy sorozva
Zseniális (G.)Teknõs: konkrétan a másholra lennék kíváncsi
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 |: akár az életben
Zseniális (G.)Teknõs: besorozást értem, katona voltam
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 |: LEsorozás
Zseniális (G.)Teknõs: Ifj. Uri Gellerhez van szerencsém esetleg?
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 |: ha már olvasni sem tudsz
Zseniális (G.)Teknõs: lol te tényleg olyan hülye van ahogy már a többiek írták 😄
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 |: te is tudod mirõl beszélek hiába a poénkodás :-) had kérdezzek valamit amikor a tükörbe meglátod magad nem érzed hogy az élettõl kaptál egy megalázást hogy olyannak születtél?
Zseniális (G.)Teknõs: Hüpp hüpp én vagyok Quasimodo, ne bááántsatoook, ne mondd el senkinek légyszi, de tényleg, lopok neked bérbe accot, jó?
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 |: nekem nem kell account
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 |: nem is kellett soha
Zseniális (G.)Teknõs: na, kihívás miatt csinálod?
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 |: viccelõdsz ezzel pedig magadban elég sokat bánkódhattál miatta meg azért gondolom megkaptad már másoktól is ahogy hallottam 😊 nem véletlenül téged szivattalak most
Zseniális (G.)Teknõs: Némmá te egy jó arc vagy, még a végén kiderül
Hate & Love|Fr0sT'nFiR3 |: nem is csoda mindig tereled a szót nem is nagyon térsz rá ki
Zseniális (G.)Teknõs: Na takarodj te tetves kis fartúró köcsög, mert megmondalak anyucinak és kukoricán fogsz térdelni te faszkalap
Blocked communication
1. Lépés:
- Menj a következõ könyvtárba: SteamApps\account-name\team fortress 2\tf\cfg. Ez nem a teljes útvonal mert rakhattad akárhova a STEAMet. Ha benne vagy a mappában, keresd meg az autoexec.cfg filet. Ha nincs neked,töltsd le innen, és másold be a CFG mappádba.
1/b. Lépés: Ha van autoexec.cfg-d akkor ezt másold bele:
alias hlss-START "voice_inputfromfile 1; voice_loopback 1; +voicerecord; alias ToggleWAV hlss-STOP"
alias hlss-STOP "voice_inputfromfile 0; voice_loopback 0; -voicerecord; alias ToggleWAV hlss-START"
alias ToggleWAV "hlss-START"
voice_fadeouttime 0
2. Lépés:
- Ha nincs a HLSS letöltve, töltsd le a Downloads szekcióból. Ha ez megvan, indítsd el és menj a File > Options menübe. Most kattints a 'browse' gombra, majd felugrik egy ablak ahol add meg a következõ könyvtárat: SteamApps\account-name\team fortress 2
Ez a játék könyvtára. Ha megvan, klikk OK, Megint OK aztán zárd be az ablakot.
3. Lépés:
- Indítsd el a TF2-t és írd be a consoleba: bind del "ToggleWav"
Ha nincs consoled, akkor kint a STEAM ablakában jobb katt a TF2-re, properties, Launch Options-ba ird be: -console. (A del helyére azt a gombot add meg amivel szeretnéd elinditani illetve leállítani a lejátszást, de hagyhatod del gombon is).
4. Lépés:
- Most be van lõve a HLSS TF2höz. Most pedig hozzáadunk pár .wav filet a lejátszási listához. Nagyon fontos, hogy minden hang .wav legyen és így legyen beállítva. Legyen nyitva a HLSS, majd kattintsunk a zöld plussz jelre és adjuk hozzá a hangokat.
Shortcut Key-nek adjuk meg azt a gombot, amivel ki szeretnénk választani az adott hangot játék közben amit le akarunk játszani.
Ajánlott F1-F12ig használni a gombokat (kivéve F10 😄)
Utolsó lépés:
-Mielõtt belépsz a játékba, találsz egy ilyen <#eljen>#eljen> jelet, amire rá kell kattintanod. Le megy minimized modba a HLSS, ezután indithatod el a TF2-t. Ha több hangot akarsz hozzáadni, vagy bármilyen HLSS beállítást át akarsz állítani, rá kell menned a <#levele>#levele> gombra.
Na, remélem sikerül megcsinálni! Csak ésszel nyomasd a hangokat mert kibannolnak ha túl gyakran nyomod a hangokat 😊
amugy meg nemtudom 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
What\'s your excuse?
😄DDDDDD
szerencsére engem még nem talált meg 😄
jovanyricsi: hali
Buba23: hi
Buba23: ki vagy?
jovanyricsi: Atomprof unokatestvére vagyok
Buba23: kk
Buba23: és mit szeretnél?
Buba23: vagy csak úgy poénból vettél fel?
jovanyricsi: hát õ mondta hogy vegyelek fel téged segitség ügyben
Buba23: nem én vagyok a máltai szeretet sz.....
Buba23: XD
jovanyricsi: háát...annyi lenne hogy kellene nekem úgy 10 percre kölcsönbe MAX egy account ha nem akadály, persze nagyon szivesen oda adom neked az enyémet is
Buba23: aha
Buba23: és mire szeretnéd elkérni?
jovanyricsi: bátyámmal 2on2 znu
jovanyricsi: zni*
Buba23: Elég szemét dolognak tartom amit te csinálsz a steam communityn, ez már mindennek a teteje. Nincs pénzed megvenni egy-két játékot, inkább lenyúlod más accát?
jovanyricsi: te mi a faszrol beszelsz?
Buba23: aki tf2-zik, az valszeg a fórumokat is olvassa
Buba23: és ott már egy párszor ezt leírták
Buba23: mi az? megkukultál?
jovanyricsi: aggy linket
Buba23: sg.hu-n keresgélj
Buba23: gondolom ezt az accot is csórtad
jovanyricsi: ez az enyém kölcsönbe kellene a tied!!!!
Buba23: és mit szeretnél játszani?
Buba23: tf2?
Buba23: css?
jovanyricsi: tf2
Buba23: hát akkor kérj meg egy olyan emberkét, akinek pl csak egy-két játéka van és abban benne van a tf2 is
Buba23: én nem addog hozzáférést az enyémhez a te 10 -kás accod ellenében
Buba23: *k
jovanyricsi: jó de kit Buba?
Buba23: ANYÁD
jovanyricsi: bazd szájba a kurva anyád?
jovanyricsi: azt a zsidó gecit?
Buba23: lol 😊
jovanyricsi: ANYÁD
Buba23: mikor mész a nagycsoportba?
jovanyricsi: holnap
Buba23: XD
Buba23: tom hogy csak az accomat akarod lenyúlni, de most komolyan, mit csinálnál vele, kereskedsz a lenyúlt accokkal?
jovanyricsi: nem kölcsön kell
Buba23: persze.. persze..
Buba23: na csá
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
norbi: nem tudom, nem sokat tudok a rookitrõl, csak haveromtól hallottam, de az sem biztos h az. De azért ritka hogy egy kép csak úgy ennyire tönkremennyen.
van olyan szerver amely ingyenes és felenged tört verzioval is?? vagy van hozzá olyan progi ami kiüti hogy lehessen a törtel is multizni??
aki tud ilyent irjon nekem! köszönöm!
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Kartel Kocsmájában, valaki voice chatbe:
"Várjál meg healellek. Itt vagyok fent balra, jobbra mögötted."