30108
  • Twetr0x
    Alt-tabnál, grafika állításnál, és néha csak úgy random előjön egy bug, hogy az ember mozog, de a látható model eltűnik. Ilyenkor írd be consoleba, hogy "record bug; stop" (idézőjelek nélkül), ez reseteli a modelek pozícióját.
  • Twetr0x
    Tourettes Guy - írd be youtube-ba
  • Viktor99
    Na végignéztem a Meet the Dumbasses-t. Nem tudja valamelyikőtök hogy melyik videóban vannak ezek a recsegő káromkodások. Mintha egy idegbeteg lenne. Ez a :"What the f*ck are you looking at?" vagy mi... :)
  • jackcsabi
    Ilyen nekem is szokott lenni, attól van ha a grafikát állítod, vagy alt+tab
  • Viktor99
    Erről jut eszembe... Miért van az hogy néha láthatatlan az ellenfél... Ez csak külföldi szerókon van így. Pl az engi láthatatlan én meg nem értem mitől javul a sentryje... Hack?
  • chooselee
    Ma öngyulladást hajtottam végre több szemtanú előtt is,Pyro sehol és egyszer csak VVVU, égtem! :)
  • motyodlee
    Megtettem, fel is veszi, viszont annyira torzít hogy mikor a heavy ordibál medicért olyan mintha egér cincogna...
    Erre van megoldás? :D
  • Viktor99
    Ugyan, semmiség!
  • bence19940611
    Kösz a segítséget
  • Viktor99
    Mai adag :)
  • Viktor99
  • jackcsabi
    Én nem értem, hogy dölhet be ennek bárki is... bár aki butának születik az az is marad...
  • chooselee
    És hány accot megszereztek így....
  • Viktor99
    Am nagyon nagyok! Amikor a spy hátranéz mintha fingott volna a medic azon kidőltem :DDDD
  • Viktor99
    El Chombo - Macarron Chacarron
  • bence19940611
    Helló a Meet The Dumbasses 4-be 2:08 nem tudjátok mi annak a zenének a címe?Amúgy rohadt nagyok a videók
  • Aquir
  • motyodlee
    aztamindenségit :DDD
    rohadt jók
  • jozing
    csak az első 2őt néztem meg, d eállati.....
  • jackcsabi
    Meet the Dumbasses (mind a 9 rész playlistben)
  • jackcsabi
    Helyes :)
  • zozyk
    Persze az elején voltam engi is..(azt is tanulom)
  • zozyk
    Tanulom a spy-t.
  • zozyk

• jackcsabi
    Jujj ezt a bugot szeretem, minden ugrásnál így felszállnak a lábai :D
    Eddig az volt a legviccesebb mikor az engi "úszott a levegöben", rendesen haladt mintha futna csak a lebegett, és úgy mozgott mintha raggdoll lenne :D
  • Narxis
    :DD
  • Viktor99
    Tegnapi :)
  • jackcsabi
    Ha nem bindeltél rá semmit akkor a screens mappába menti
  • Viktor99
    Ha a gémben megnyomom az F5-öt akkor hova menti a képet? Vagy elmenti egyáltalán?
  • Narxis
    lol :D
  • jackcsabi
    Nálam is volt már angol, az volt benne a vicces hogy google translate-el lefordította magyarra amit mondani akart :D Hát az eredmény igen viccesre sikerült :D
  • Rage47
    engem egy angolul írogató emberke keresett meg, nemtom magyar volt-e, mert helyesen írt...
  • zozyk
    Engem is csak 1 talált meg ezidáig,negyed órát bukott az életéből az én szórakoztatásommal. :)
  • Nitramk
    1ből egyet kikészítettem. Épp unatkoztam.
  • Neoncsoves
    engem eddig kb 5 acclopó talált meg abból 4et halál faxára küldtem 1gyel meg szórakoztam :DD
  • jackcsabi
    jöttek*

Ja és kiegészítésképp szánalmasak...
  • jackcsabi
    Én elszoktam velük játszani :) Sajnos már régen jtötek :/
    Ki mennyi acclopónál jár?:D Én 44nél...
  • Viktor99
    Uram isten! Az ilyenen csak röhögni tudok... 11 éves kis hülyék még annyi igényességet sem tartanak szem előtt hogy helyesen írjanak egy ilyen helyzetben! Szánalmas. De amikor lebuktatod és kiírja hogy OFFLINE azon olyat lehet röhögni... :D
  • jozing
    valészeg a gabe newell is ilyenekkel foglalkozik.

"Hi, im Gabe Newell and ive got some infos about your accounts whereabout. Please confirm with a CD key picture that it's not stolen OR provide your passwod/username.

thank for your co-operation,
    senior exetuter, VALVe,
    Gabe Newell."

meg mellette vezeti a céget. 8-12-ig ellenőrit, ebédszünet után meg viszi a céget :D amúgy ha admin az ember, nem tudja megnézni az adatbázisból a jelszavam

• Neoncsoves
    aranyos...:)

Never tell your password to anyone.
    H u n g a r y A d m i n jó napot kivánok bejelentést kaptunk hogy az ön által használt account lopott tudja bizonyitani hogy az account az öné?
    .:Shäde:. REALeE: Mivel tudnám bizonyítani? talán azzal h itt van előttem az összes eredeti játék =)
    .:Shäde:. REALeE: tudom most kéne neked a jelszavam meg felhasználó nevem h megnézhesd :D
    H u n g a r y A d m i n cd kulcsal és egy képel melékelve erre a e-mail cimre:[email protected]
    .:Shäde:. REALeE: legalább nem ezzel az egy warra pls szöveggel jöttök :)
    .:Shäde:. REALeE: mellékelve*
    .:Shäde:. REALeE: nem telik fényképezőre
    .:Shäde:. REALeE: hogy csináljak képet?
    H u n g a r y A d m i n is now Offline.