30108
  • Viktor99
    Ez mekkora! :D
  • jozing
    sztem senki nem döglik bele, ha 2 tőmondatban leírja mit kell csinálni... persze, hazsnálhatja guglit is, de sztem nem főbenjáró bűn...
  • Viktor99
    Most szarjak be vagy később? Egy napig nem vagyok itt és már is itt szerencsétlenkedtek? Nem értem. itt sír mindenki minden szarért. És az a rohadt gugli mire való? -.-
    Amúgy eszek epret!
  • Pio
    Ja, még mielőtt a végén tényleg szájkarate lenne belőle, ott volt a végén a szmájli, szóval viccelődök, aki komolyan vesz meg is érdemli. Csak egyszer már volt ebben a topikban bajom abból, hogy :)-t használtam szmájlinak és nem valamilyen gifet. Úgyhogy most ezt is pótolom gyorsan:
  • Pio
    Nincs igazán komoly bajom, egyszerűen csak arról van szó, hogy megfelelő méretű virtuális fütykössel rendelkezek, nem szükséges teljesen értelmetlen szájkaratézással tovább növelnem a méretét egyelőre... :)
  • zozyk
    Hát akkor csináld meg.
  • werkfilm
    jobbklikk, új mappa
  • bence19940611
    Helló! \vgui\logos nekem nincs meg ez a hely akk hol keressem?
  • jozing
    amúgy valami link machinálással itt is meglehet csinálni hogy dollárba sámolja. amúgy nem lenne gond, hogy euróba adja a játékokat, de akkor ne 1$=1€ legyen a váltás. mikor nyáron vettem CSS-t meg orange boxot dolcsiban, volt 140-es dollár nagyon megérte. most 300-as ajróval már kevésbé... (megduplázódott gyakorlatilag az áruk)
  • Ability
    Neked most őszintén mi bajod? :D
  • kakaoskalacs
    beraktam a sprayt ki is irja hogy én fujtam de nem latom :D
  • Narxis
    :D
  • Pio
    Na jól van, ezt én inkább nem folytatom, jobb dolgom is van, érezd úgy, hogy Te nyertél és kaptál mindenkitől egy virtuális vállveregetést, szép volt, ügyibügyi vagy...
  • werkfilm
    ez is bolt csak pár országgal arrébb marad a doboz :)
  • Pio
    Fel lett hozva, hogy a cdgalaxisban olcsóbb a TF2, mint steamen, amire Te azt írtad, hogy minden olcsóbb boltban, mint steamen. Én erre reflektáltam, tehát a bolt vs steam témára. De azért kössz a linkért, eltesszük későbbre, elég olcsó... mondhatni gyanúsan... :)
  • Aquir
    erről jut eszembe... amikor épp sniper vagyok, jóval több spy-t vágok le mint ők engem...
  • werkfilm
    én megnézném a g2play.net oldalon is (lengyel "viszonteladó", kelet európához igazított árakkal általában), ahol most épp 20 dollár, vagyis 4500ft alatt van :)
  • Pio
    Azért akad ellenpélda szép számmal. Például a Left 4 dead cdgalaxisban 11990, steamen pedig 29,99, ami jelenleg nagyjából 30×290=8700 forintot jelent.
    A lényeg, hogy mindig érdemes megnézni itt is ott is... :)
  • werkfilm
    steamen az ilyen 5-10 eurós akciók kivételével soha többet semmit nem éri meg megvenni a 1$ 1€ váltás óta, minden olcsóbb boltban, még a saját játékaik is.
  • jadamp
    köszi
  • zozyk
    Hmm,cd galaxis olcsóbb.

http://cdgalaxis.hu/PC/14967/team-fortress-2.html
  • zozyk
    steam en ennyi most.
  • zozyk
  • jadamp
    hali! nem tudjátok hol lehet a legolcsóbban tf2-t venni?
  • Neoncsoves
    van, de csak pénzért
  • zozyk
    A mentést kihagytam persze...

(Miért nincs itt szerkesztés funkció?)
  • zozyk
    How to install sprays in TF2
  • zozyk
    Rakd fel ezt a programot.
    Majd nyomsz egy ,betallózod a képet amit szeretnél,
    utána pedig bemásolod a \steam\steamapps\*****\team fortress 2\tf\materials\vgui\logos\***.vtf helyre.

Elvileg ennyi.
  • Jim Morrison
    Én be akartam rakni sprayt, de sehogy sem rakta be, hibaüzit se dobott ki :(
  • jozing
    .jpg és .gif is lehet, nem? ja és maximum kB korlát is van (asszem 25, de ezt így nem vágom). amúgy .tga-ból is csak pár fajat tömörítésűt fogad el.
  • Twetr0x
    256x256-os kép lehet max, abból is csak .tga vagy .vtf formátumú
  • Raven456
    császtok az miért van hogy ha import sprayezek akkor azt irja ki hogy (spray image is corrupt) ha tud valaki megoldást az irja már le előre is köszönöm.
  • Morphin
    kőfejtő...
  • jozing
    jaja, nálam is. mikor mondtam h nem kapsz semmit, neki állt feljebb, hogy miylen ** vagyok.... ezeket én közmunkára ítélném. valami hasznuk legyen.
  • Viktor99
    lol :D
  • Narxis
    :DDDD
  • Twetr0x
    nemtudom miért, de amikor én közöltem vele hogy elbaszta, akkor nem elszomorodott, hanem én voltam a zsidócigányidegenszívűtársadalomrákfenéje :(
  • Viktor99
    Figyelj... Azt kell! Aki lopni akar azt meg kell szivatni. Aki meg bedől az ilyeneknek, az meg forraljon bosszút
  • donatus13
    Bakkerr engem egy talált meg eddig pedig úgy eldumálnék velük mert jó fejek tök jó látni ahogy reménykednek ,hogy kapnak egy kódot és végre sikerült csórni valamit erre meg a végén mondom ,hogy egy hülye láma :( és elszomorodik
  • Viktor99
    Kösz mind a kettőt.