30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#8377 Ez mekkora! :D
-
#8376 sztem senki nem döglik bele, ha 2 tőmondatban leírja mit kell csinálni... persze, hazsnálhatja guglit is, de sztem nem főbenjáró bűn... -
#8375 Most szarjak be vagy később? Egy napig nem vagyok itt és már is itt szerencsétlenkedtek? Nem értem. itt sír mindenki minden szarért. És az a rohadt gugli mire való? -.-
Amúgy eszek epret! -
Pio #8374 Ja, még mielőtt a végén tényleg szájkarate lenne belőle, ott volt a végén a szmájli, szóval viccelődök, aki komolyan vesz meg is érdemli. Csak egyszer már volt ebben a topikban bajom abból, hogy :)-t használtam szmájlinak és nem valamilyen gifet. Úgyhogy most ezt is pótolom gyorsan: -
Pio #8373 Nincs igazán komoly bajom, egyszerűen csak arról van szó, hogy megfelelő méretű virtuális fütykössel rendelkezek, nem szükséges teljesen értelmetlen szájkaratézással tovább növelnem a méretét egyelőre... :) -
#8372 Hát akkor csináld meg. -
#8371 jobbklikk, új mappa -
bence19940611 #8370 Helló! \vgui\logos nekem nincs meg ez a hely akk hol keressem? -
#8369 amúgy valami link machinálással itt is meglehet csinálni hogy dollárba sámolja. amúgy nem lenne gond, hogy euróba adja a játékokat, de akkor ne 1$=1€ legyen a váltás. mikor nyáron vettem CSS-t meg orange boxot dolcsiban, volt 140-es dollár nagyon megérte. most 300-as ajróval már kevésbé... (megduplázódott gyakorlatilag az áruk) -
#8368 Neked most őszintén mi bajod? :D -
#8367 beraktam a sprayt ki is irja hogy én fujtam de nem latom :D -
#8366 :D -
Pio #8365 Na jól van, ezt én inkább nem folytatom, jobb dolgom is van, érezd úgy, hogy Te nyertél és kaptál mindenkitől egy virtuális vállveregetést, szép volt, ügyibügyi vagy... -
#8364 ez is bolt csak pár országgal arrébb marad a doboz :) -
Pio #8363 Fel lett hozva, hogy a cdgalaxisban olcsóbb a TF2, mint steamen, amire Te azt írtad, hogy minden olcsóbb boltban, mint steamen. Én erre reflektáltam, tehát a bolt vs steam témára. De azért kössz a linkért, eltesszük későbbre, elég olcsó... mondhatni gyanúsan... :) -
#8362 erről jut eszembe... amikor épp sniper vagyok, jóval több spy-t vágok le mint ők engem... -
#8361 én megnézném a g2play.net oldalon is (lengyel "viszonteladó", kelet európához igazított árakkal általában), ahol most épp 20 dollár, vagyis 4500ft alatt van :) -
Pio #8360 Azért akad ellenpélda szép számmal. Például a Left 4 dead cdgalaxisban 11990, steamen pedig 29,99, ami jelenleg nagyjából 30×290=8700 forintot jelent.
A lényeg, hogy mindig érdemes megnézni itt is ott is... :) -
#8359 steamen az ilyen 5-10 eurós akciók kivételével soha többet semmit nem éri meg megvenni a 1$ 1€ váltás óta, minden olcsóbb boltban, még a saját játékaik is. -
jadamp #8358 köszi -
#8357 Hmm,cd galaxis olcsóbb.
http://cdgalaxis.hu/PC/14967/team-fortress-2.html -
#8356 steam en ennyi most. -
#8355 -
jadamp #8354 hali! nem tudjátok hol lehet a legolcsóbban tf2-t venni? -
Neoncsoves #8353 van, de csak pénzért -
#8352 A mentést kihagytam persze...
(Miért nincs itt szerkesztés funkció?) -
#8351 How to install sprays in TF2 -
#8350 Rakd fel ezt a programot.
Majd nyomsz egy ,betallózod a képet amit szeretnél,
utána pedig bemásolod a \steam\steamapps\*****\team fortress 2\tf\materials\vgui\logos\***.vtf helyre.
Elvileg ennyi. -
#8349 Én be akartam rakni sprayt, de sehogy sem rakta be, hibaüzit se dobott ki :( -
#8348 .jpg és .gif is lehet, nem? ja és maximum kB korlát is van (asszem 25, de ezt így nem vágom). amúgy .tga-ból is csak pár fajat tömörítésűt fogad el. -
#8347 256x256-os kép lehet max, abból is csak .tga vagy .vtf formátumú -
#8346 császtok az miért van hogy ha import sprayezek akkor azt irja ki hogy (spray image is corrupt) ha tud valaki megoldást az irja már le előre is köszönöm. -
#8345 kőfejtő... -
#8344 jaja, nálam is. mikor mondtam h nem kapsz semmit, neki állt feljebb, hogy miylen ** vagyok.... ezeket én közmunkára ítélném. valami hasznuk legyen. -
#8343 lol :D -
#8342 :DDDD -
#8341 nemtudom miért, de amikor én közöltem vele hogy elbaszta, akkor nem elszomorodott, hanem én voltam a zsidócigányidegenszívűtársadalomrákfenéje :( -
#8340 Figyelj... Azt kell! Aki lopni akar azt meg kell szivatni. Aki meg bedől az ilyeneknek, az meg forraljon bosszút -
donatus13 #8339 Bakkerr engem egy talált meg eddig pedig úgy eldumálnék velük mert jó fejek tök jó látni ahogy reménykednek ,hogy kapnak egy kódot és végre sikerült csórni valamit erre meg a végén mondom ,hogy egy hülye láma :( és elszomorodik
-
#8338 Kösz mind a kettőt.