Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ja és DODZYLLA, megint kifogtad ma Katzét. Kamikatzét. 😄
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
http://www.filefactory.com/file/2a16a3/n/TF2Hun_zip
Itt a (viszonylag) friss leírás(szerûség), használd egészséggel!
Üdv, Zseniális (G.) Teknõs alias Zseniteki :-) :-)
Magyar nyelvû leírás
Na mind1 nem akarom csesztetni meg kibeszélni a hátamögött, mert jóban vagyunk, de néha kicsit tényleg sokat beszél. és mondjuk jó hallgatni a spawnnál hogy a pálya elején mit csináljon az akit gyógyít. 😄
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
na mind1 nem úgy értettem. vamisten-t kell idehozni. 😊
Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax
és asszem van valami faq is, vki minyá belinkeli
Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax
(valóban, tényleg helytelenül van leírva a szó, ami nem véletlen)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem igaz, hogy senki sem tudja rendesen leírni.
2. "Ácsívment" fonetikusan
Nem igaz, hogy senki sem tudja rendesen kimondani.
Nem "archívment", meg "arcsivemenetetetent"...Ez még nem is egy nehéz angol szó.
A halál csupán a kezdet...

A halál csupán a kezdet...
meg akarta ölni a loch ness-i szörnyet 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Azóta a fülemben cseng állandóan, amióta beléptem abba a klubba 😄
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Amúgy érdemes elolvasni ezt a cikket, mert tanulságos, aki azt hiszi, hogy könnyû ilyen updateket gyártani kaphat egy kis ízelítõt abból, hogy milyen sok szempontot kell figyelembe venni.
öcsém mé nem lehet szerkeszteni na mindegy itt van mégegyszer
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.