Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
egy nap alatt (tegnapelõtt du-tól tegnap du-ig) sikerült már a pyro és a medic elsõ kettõ új fegyvereit megszereznem, pedig féltem hogy sokáig eltarthat majd (tegnap jöttem haza albérletbõl ezért most elég sûrûn teljesíttettem párat <#buck>). Majd segítene valaki az elég nehéz achikat is megcsinálni? (mondjuk mert nincs túl sok steam friends-em 😄) jövõ héten terepgyakorlatom lesz ezért még csak megkérdezem hogy hány emberre számíthatok majd egy rövid összedolgozás erejéig? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Igen, erre szoktam mondani isten nem bottal ver hanem az ilyen emberekkel csak az a baj hogy ez nem verés,nem is büntetés, ez kegyetlen kínzás,sztem az amikor pihen tolja az agysejt vadaszást aztán azért ilyen fura 😊

Nitramk
én csak annyira ismerem hogy láttam egyszer. Ha egyáltalán õ volt az. nem Moo az admin?

Ja és DODZYLLA, megint kifogtad ma Katzét. Kamikatzét. 😄

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Játékba DODZYLLA néven pörgök asszem párotokkal már találkoztam 😊 Nem tom ismeri a valaki az admint az ocg n de megkérhetné hogy legyen pár pálya + ba😊😄😄

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sry, a linket nekem nem hozza be (sztem elszúrtam valamit...help), és mivel nincs szerkesztés ezért itt a link:

http://www.filefactory.com/file/2a16a3/n/TF2Hun_zip
Látom szólítottak :-)

Itt a (viszonylag) friss leírás(szerûség), használd egészséggel!

Üdv, Zseniális (G.) Teknõs alias Zseniteki :-) :-)

Magyar nyelvû leírás
Nitramk
Tudod. mondta hogy "hõõõ hiszen itt õ káromkodik a legkevesebbet" meg hogy "idehívjam anyukámat hogy miket mondtok neki?!" - ekkor léptem épp fel - aztán az admin asszem kickelte, majd fél- 1 óra múlva visszalépett és elkezdett kármokodni voice chatbe természetesen hogy "b*zmeg menjél már be, b*zmeg, elfogy az über b*zmeg!" - kinyírták - "b*sszameg!"

Na mind1 nem akarom csesztetni meg kibeszélni a hátamögött, mert jóban vagyunk, de néha kicsit tényleg sokat beszél. és mondjuk jó hallgatni a spawnnál hogy a pálya elején mit csináljon az akit gyógyít. 😄

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Igen tegnap balszerencsén napom volt<#idiota>

Nitramk
Ezek szerint te is az õ csapatában voltál 😄
na mind1 nem úgy értettem. vamisten-t kell idehozni. 😊

Bazeg ide ne hozd kamiktzet mert megölöm magam😄 az mit müvelt a szerón tegnap😄😄

Nitramk
Várjál, hívni kell Zseniteknõst(by Kamikatze, aki mindig beszél), õ belinkeli majd a leírását 😄

Punkzoli kössz a tájékoztatást!

Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax

Narxis
😄DDDDDDDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Komolyan azt hittem azt írja szóval valaki tudna segíteni és kölcsön adná az accját 10 percre komolyan elsírtam volna magam 😄😄😄😄😄

Narxis
vamistent kell keresni. 😄

szerverek a bannerban(fentikép), vagy a játékon belül a népes zsúfolt szerokra járj, ahol alacsony a ping, latency

és asszem van valami faq is, vki minyá belinkeli
Sziasztok,most vettem meg a játékot, de még nem nagyon ismerem a dolgokat vele kapcsolatban, szóval ha valaki tudna nekem segíteni egy kicsit, hogy mi hogy van, vagy legalább zsír szervereket ajánlana, akkor azt nagyon megköszönném!

Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax

Nitramk
nekem tetszett spec. 😊

trident
Hát én kérek elnézést.

(valóban, tényleg helytelenül van leírva a szó, ami nem véletlen)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Rage47
hát akkor ez most nem jött át.. 😄
trident
ööö...szándékosan írtam a poén kedvéért? Mert a kép is egy poén?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Narxis
LOL most olvasom: arcsivemenetetetent 😄DDDDDDDDDDDDDDDD

Fenrir
1. "Achievement"

Nem igaz, hogy senki sem tudja rendesen leírni.

2. "Ácsívment" fonetikusan

Nem igaz, hogy senki sem tudja rendesen kimondani.

Nem "archívment", meg "arcsivemenetetetent"...Ez még nem is egy nehéz angol szó.

A halál csupán a kezdet...

trident
A következõ arcsivemenetetetent a kémnek:

Fenrir
Cali szerveren láttam egyszer amikor valaki fújta.

Nitramk
lol, azt megnézném 😄

Fenrir
Nincs meg valakinek az a spray amin az van, hogy: "Put Bud Spencer here!" és mellette ott vigyorog Bud Spencer feje? 😊

<#idiota>

Zomil
igen én is sokat nevettem rajta 😄

meg akarta ölni a loch ness-i szörnyet 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nitramk
nemááár kérlek neee 😄
Azóta a fülemben cseng állandóan, amióta beléptem abba a klubba 😄

TreDoR
<#vigyor><#idiota>Ezt hogy? Wikipedián? 10 perce a földön röhögök <#vigyor2>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

RatBaG
hát ezen behaltam <#idiota> dámómán a legnagyobb arc

Per Aspera Ad Inferi.

kopa1
Concept-art:

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

kopa1
Nos ha az eddigi trendet követik akk kb. 2 hónap és kiadják szval augusztusban upadte! 😄 De ahogy a valve-t ismerjük...

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

RedDevilsza
Én már nagyon vártam hogy a heavy kapjon egy ápdétet, szerintem most az a leggyengébb kaszt, és mostanában egyre többet überchargeolnak pyrot, szal ettõl is megfosztották szegény heavyt... UPDATET IDE!<#felkialtas>

ITT el lehet olvasni a VALVe vívódásait arról, hogy miért kell heavy update, mit szeretnének updatelni, hogyan szeretnék satöbbi. Abszolút fõ problémának nagyjából azt hozza, hogy jelenleg a heavy hatékony csak mediccel a seggében tud lenni.
Amúgy érdemes elolvasni ezt a cikket, mert tanulságos, aki azt hiszi, hogy könnyû ilyen updateket gyártani kaphat egy kis ízelítõt abból, hogy milyen sok szempontot kell figyelembe venni.
Nkrissz
http://img301.imageshack.us/img301/8752/heavyweaponspd6.jpg?
öcsém mé nem lehet szerkeszteni na mindegy itt van mégegyszer

bertino
hát ez fail.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nkrissz
Concept art 😄:

Nitramk
<#guluszem1> jézus 😄

a norbi ásványvízben cigány könnyek vannak és norbi izzad seggét törlõ kendõt csavartak bele
<#gonosz1> beteg vagy ember 😄😄😄

Narxis
Okok, thx.

Narxis
Ja, így próbáltam elõször, de nem sikerült. Akkor majd tovább próbálkozom.

Nitramk
jaja, a kedvencem a norbi ásványvíz. hogyan lesz az ásványvíz norbi már? most komolyan. meg a norbi rúd (túró rudi). nem gáz neki olyan picit eladni? <#idiota>

gyorsan váltogatsz 2 ember között. monnyuk fut egymás mellett egy pyro meg egy heavy, elkezded heavyre, egybõl át pyrora egy pillanatra és egybõl vissza heavybe...

Nitramk
igen táncolni kell a hulla felett, a 2 übert meg úgy h nézed h az elsõ alanynál lemegy a feléig a csík akkor átváltasz a másik alanyra. ezt úgy csináld meg h ki van kapcsolva az optionsban az h folytassa a töltést a medic ugy h nem nyomod a gombot.

Narxis
Autospy Report achinál egy tauntot kell nyomni hulla felett? És hogy lehet egyszerre überchargeolni 2 embert?<#help>