30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#8417 használj fraps-et fotózáshoz :) Más ötletem nincs, de engem is érdekelne. -
#8416 hogyan lehet azt átállítani, hogy az F5-el készített képek ne png-be hanem jpg-be mentőődjenek? -
#8415 Hogyan szedted ki a megölöd nevet stb. ?? -
#8414 ez asszem csak arena módba megy -
#8413 amikor először ölsz scouttal, akkor kritet kapsz, és ezzel a krittel kell megölni 5 ellent asszem -
#8412 Jó képek! -
PunkZoli #8411 ü ü ü, azt pont meg akartam kérdezni hogy azt az acsit hogyan kell megcsinálni amikor crit buffot kell nyomni 5 ször? -
#8410 Mondjuk a hátteret jobb minőségben használom, feltöltéshez kicsit meg kellett erőszakolni. -
#8409 Setup alatt tauntkill
"I believe I can fly..."
Ebből csináltam a hátterem
Ez a hátterem
-
#8408 Igazából volt még egy olyan skótos-ugrós-nyakiglábas képem. De nem fotózta le vagy nem tudom. :o -
#8407 Ez jó -
#8406 Tegnapi adag...
Csárli anygyalaji :D
Biztos örülhetett nekem... :P
-
#8405 kompatibilitáááááááás!!! -
PunkZoli #8404 mikor lesz már update?:D -
#8403 kiben tudatosult hogy a disp teteje olyan mint a build tool? :)
-
#8402 Ja jó... Így már vágom. :P
AMúgy ma mekkorát baromkodtunk az OGC-n. Volt combat engi, spy rush, combat medic, heavy rush, scout rush, heavy-medioc rush... stb. Igaz h nem nyertünk de olyan rohadt jól éreztük magunkat! :D -
#8401 Már ahol elérhető. :P -
chooselee #8400 Ez akkor van ha szakadozik a neted vagy a szerver elérhetősége. Megszakad a kapcsolat és 20 mp-en keresztül próbál újra csatlakozni,ha nincs javulás akkor disconnect üzivel kidob a játék menüjébe. Esetleg nem most váltottál Digire,azzal néha a kezdetekben ez a gond,de beszólsz és megcsinálják.Amúgy legjobb net szerintem! (Ez itt a reklám helye!) :P -
#8399 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ámen -
#8398 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!" és harmadnapra feltámadt " -
#8397 XD
Én se vagyok vallásos ember, de azért Júdást csak ismered, nem? És ahogy elárulta Jézust. Na ez annak a sztorinak a TF2-ős paródiája. :D -
#8396 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Leírná valaki a lényegét? :o -
#8395 ez most így húsvétkor beütött :D -
#8394 -
#8393 lol -
Neoncsoves #8392 omg -
#8391 omg
-
jadamp #8390 köszi, közbe megoldottam, viszont sajna gondból már megint van... most változó időközönként a jobb felső sarokban megjelenik egy felirat, h autodisconnect in 20 seconds és elkezd visszaszámolni. miért csinálja ezt? és hogy lehetne megjavítani ezt? rohadtul idegesít hogy kb 10 percenként kilép, lécci segítsetek -
#8389 ide le van irva pontosan -
#8388 Támogatom -
#8387 Köszönöm! -
#8386 ezeket be lehetne bannerba -
#8385 az animált spray engem érdekelne :) -
#8384 lehetne csinálni egy linket a spray berakásról bannerba vagy valami -
#8383 én tga-ba mentettem és úgy beteszi a program (TF2) -
#8382 NA MOST MINDENKINEK AKI SPRAYT AKAR BETENNI:
1. Megcsinálod a képet
2. Elmented .tga-ba
3. Importolod VTFEdit progiba
4. Ha rendesen mutatja a program akkor elmented .vtf-be
5. beteszed a logosba
6. játékban kiválasztod és kész
Ha érdekel, hogy kell alphás képet csinálni, akkor leírhatom aztis... -
#8381 ilyen már megesett velem, medic voltam :D -
jadamp #8380 Hali! kéne segítség. Beraktam a sprayhez a képet rendesen a VGUI\logos-ba meg .vtf is a cucc csinált neki vmt-t is mégis amikor a játékban kissprézem, semmi nem jelenik meg csak ha oda nézek kiírja a nevem. mit rontottam el? (ja, és a kép köralakú) -
#8379 lol :D -