Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
a kérésem: rendezzétek ezt e-mailben, privátban vagy steamen vagy nemtudom min, de ne itt a TF2 fórumon, mivel a topic címe TF2, nem pedig "ki-kit bannolt ok nélkül és ellenérvek" vagy valami hasonló... szal értitek.
nekem is vannak gondjaim bizonyios ember típusokkal, emberekkel szerverekkel meg sok mindennel, de azt nem itt kezdem el regény formájában publikálni.
remélem nem csa én gondolom így, a vitát folytassátok, de engem speciel cseppet sem érdekel, fõleg nem itt!
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Gigabyte GA MA 790 FX DS5 / AMD Phenom 9850 X4 Black Edition / 4*1 Gb DDR2 (1066Mhz) CSX / Shapphire Radeon HD 4980 1 Gb Gddr5/ Chieftec 650W /Thermaltake M9/ Razer Diamondback 3G/
Gigabyte GA MA 790 FX DS5 / AMD Phenom 9850 X4 Black Edition / 4*1 Gb DDR2 (1066Mhz) CSX / Shapphire Radeon HD 4980 1 Gb Gddr5/ Chieftec 650W /Thermaltake M9/ Razer Diamondback 3G/
ha anyád tudná milyen hülye vagy bemenne az állatkertbe és kivenne egy pávián-t és azt tartaná helyetted...nem szeretem az ilyen nyálas köcsögket mint te..menj be pesten a Kék Kaviárba és ott éld ki meleg hajlamaidat...sok embernek segitenél evvel...
Én személy szerint remélem tudok tanulni a hibáimból.
Még 1x bocs.
The Force will Be wiTH U AlwayS
"Ban-t kinek és miért adunk... Egy részt miért kéne megindokolni, hogy miért? Public szerver az igaz, de mi béreljük és nem "te"." by Khy
és
"értem én csak leszarlak 😄😄" by Unbaised
Természetesen nem akarok állástfoglalni az ügyben, csak annyit szeretnék mondani, hogy srácok, szerintem próbáljátok meg másképp, ha gondoljátok. Ezzel pont táptalajul szolgáltok az ilyen "magyar mentalitás" jelzõknek. Természetesen felvehettek ilyen stílust, mert tényleg lehetõségetek van rá, de tényleg szépen kérem, hogy csak azért, mert megtehetitek még ne feltétlenül tegyétek meg. Ti sokat adtok a magyar TF2 scenehez, mert egyrészt van egy jókis klánotok, egy honlapotok és egy fasza szerveretek is. Próbáljátok meg legalább átgondolni, hogy nem lenne-e érdemes mentalitást váltani és úgy felfogni ezt az egészet, hogy nem a playerek vannak értetek, hanem Ti vagytok a magyar közösségért? És a legbicskanyitogatóbb postot is éretten, tisztelettel kezelni és barátként viszonyulni a magyar játékosokhoz, úgy, mintha Ti is egyek lennétek közülük és nem úgy, hogy Ti vagytok a szervertulajok és Ti emiatt megtehettek sokmindent és meg is teszitek, mert "felsõbbrendûek" (idétlen szó ide, de máshogy nem tudtam megfogalazni) vagytok.
Egyrészt így sokkal reálisabb esélye lenne az ilyen helyzetek megoldásának, mert az biztos, hogy az ilyen adokkapok szájkarate sehova sem vezet. Másrészt pedig rövidtávon nehéz, hálátlan munka lenne de hosszútávon ezerszeresen megtérülne, mert nagyon nagyra becsülne, tisztelne Titeket a magyar scene ha amellett, hogy egy szervert, egy jó klánt és néhány jó játékost még tisztességes, korrekt, segítõkész embereket, intelligens, türelmes viselkedést is "adnátok" a közösségnek.
Nagyon szépen kérem, hogy ne vegyétek flamegerjesztõnek a postomat, a célom tényleg az, hogy "gondolatot ébresszek" mert bár nem vagyok nagy TF2-s de szoktam nézegetni a honlapokat, fórumokat és nagyon szomorú azt látni, hogy mindig ez megy... Lehet ezt egészen másképp is csinálni, na.
És természetesen a másik oldalt is lehet kritizálni, a "másik oldal" is lehet ugyanúgy primitív, de értsétek meg, hogy Ti egy közösségformáló erõ vagytok és éppezért sokkal nagyobb a felelõsségetek, sokkal nagyobb súlya van a tetteiteknek, amikre sokan megkockáztatom hogy akár példaként is tekintenek ebben a kis közösségben.
Na elnézést a hosszúért és boccs, ha néhol túlzásokba estem, további jó fregelést mindenkinek 😄
Idézet:
"Az, hogy szerinted nem fontos megindokolni mert ti bérlitek csak titeket minõsít. Indítok egy országos napilapot ahol csak az argo-t mint klánt szidom, azért mert enyém a napilap bármit megtehetek? Vagy indítok egy szervert ahonnan mindenkit bannolok mert enyém a szerver. Ez olyan szinten dedós, hogy elképesztõ."
Dedós, szerintem nem. "Vásárolsz egy biciklit, majd kiteszed az utcára, hogy had bringázzon a többi srác is egy kicsit, akinek nincs bringája, majd az egyik megkarcolja, mit teszel, odamész és megveregteted a hátát, hogy ügyes vagy, vagy elveszed tõle a biciklit?" Tessék itt egy jobb hasonlat, csak, hogy a Te szinteden maradjunk...
Van egy szerver szabályzat, be kéne tartani és nem lenne gond. Az a dedós, ha ennyire egyszerû dolgokat nem lehet elvárni... Vagy nem tudsz olvasni????
Kértem, hogy gyere oda játszani? Reklámoztam bármilyen fórumon is, hogy gyere az Argo szerverre, NEM. Saját döntésed, hogy jössz-e vagy sem.
Amúgy is utálom a névtelenségbe búrkolozó kis Nubokat...
A fórumos bann beíros dologról meg annyit,hogy ha bannolunk max 1-2 órát kap az ember, mire a sértett véletlenül felmegy a fórumra olvasgatni már régen nem aktuális a téma, így csak a hosszabb bannt kapott emberek szerepelnek a listában!
A másik, hogy itt rettentõ mód jár a szád, ennek ellenére tegnap jelölsz friendsnek, hogy segítsek! Na szép! Itt nagyokat mondasz, de civilben meg sunnyogsz össze-vissza! Még a Steam-es nevedet sem vagy képes felvállalni!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Az, hogy szerinted nem fontos megindokolni mert ti bérlitek csak titeket minõsít. Indítok egy országos napilapot ahol csak az argo-t mint klánt szidom, azért mert enyém a napilap bármit megtehetek? Vagy indítok egy szervert ahonnan mindenkit bannolok mert enyém a szerver. Ez olyan szinten dedós, hogy elképesztõ.
"Bár mint ahogy az látható, a honlapunkon direkt nyitottam egy ilyen fórum topicot, hogy kit és miért ban, de csak én használom ezek szerint."
"nem nézitek a szerver loggot? Normális vagy? Látszik, hogy életedben hozzá sem szagoltál még ilyen dolgokhoz.. nyálazz már át 5000 oldalt..."
Ezt úgy oldották meg CS-be, hogy minden klántag köteles kiírni a klán weboldalára a ban idõpontját, bannolt nevét, okot. Aki nem teszi az úgyis lebukik, mert mennek a fórumra panaszkodni, így aki oktalanul bannolt az elbúcsúzhat egy idõre az admin jogkörétõl. Ajánlom figyelmedbe az SG CS:Source szerverét. Hozzáállás tekintetében pedig bármelyik külföldi szervert.
Nagyon jól szervezett klán, ismét gratula.<#eljen>#eljen>
"Narxis: Passt rakunk a szerverre... És? Baj? Te mondtad van több szerver is... Ja, hogy nem férsz be Calira..... 😊"
Onnan jövök most is, ég és föld a különbség a két szerver és az adminok viselkedése között.
"Utálom, ha a hátunk mögött ócsárol bárki bárkit, Legyen annyi vér a pucádban, hogy a honlapunkon teszed azt..."
Amit csak te látogatsz?<#idiota>#idiota>
"Befejeztem."
A baromságok írogatását? Örülök. Eddig is felemeltem a hangom ha jogtalanul ért ban/kick egyéb probléma ezután is fel fogom, nem érdekel, hogy ez az argo klánnak nem tetszik.
Kicsit megkésve bár, de csak most kapcsolódtam be a témába. Pár dolgot szeretnék itt rendbe tenni, az szerverünkel és muködésével kapcsolatban. (Argo szerver).
-1 dolgoban igazat adok mindenkinek, nem csak az Argo szerver létezik, tehát nyitott a pálya. De ha már vagyunk és van egy szerverünk, ne ócsárold kérlek a másik munkáját, pl szerverbeállitások vagy muködés, mert nem te szenvedtél vele órák hosszat, vagy ha ilyen Pro vagy, miért nem kezded el reklámozni magad.
-2 Ban-t kinek és miért adunk... Egy részt miért kéne megindokolni, hogy miért? Public szerver az igaz, de mi béreljük és nem "te". Bár mint ahogy az látható, a honlapunkon direkt nyitottam egy ilyen fórum topicot, hogy kit és miért ban, de csak én használom ezek szerint.
-3 nem nézitek a szerver loggot? Normális vagy? Látszik, hogy életedben hozzá sem szagoltál még ilyen dolgokhoz.. nyálazz már át 5000 oldalt...
-4 Narxis: Passt rakunk a szerverre... És? Baj? Te mondtad van több szerver is... Ja, hogy nem férsz be Calira..... 😊
-5 Tredor: Imádom, hogy imádsz minkent, emlékszem egy esetre, gyepáltam az arcodat, mint az állat és gyerekes módon benyomtad chatbe, hogy "Köcsög wh-s" és azonnal disconnectáltál, hát ez nagyon felnott viselkedés mondhatnám...
-6 AFK és High Ping Kicker azért van, mert különben mindenki pampogna, hogy Jaaaaaaj már megint afkn van ez meg az, meg már megint laggolok.....
-7 Utálom, ha a hátunk mögött ócsárol bárki bárkit, Legyen annyi vér a pucádban, hogy a honlapunkon teszed azt...
Befejeztem.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
unbaised: rám gondolsz vagy narxisra? mert megadom szívesen.
Mondmár meg ha ilyen komoly gyerek vagy, hogy mi a neved a Steamen?
<#eljen>#eljen>
heh, a VALVe-nál is meglepõdtek, h a spy-on dolgoznak! ez volt a megeleptés számukra is! mondjuk én is becumiztam 😊
Sry nemtudtam URL-be rakni, mert nemrég regisztráltam...-.-
(--ATOM--)ReaLee(Neoncsöves):
"Nem azzal van a baj, hanem hogy Unbaised egy statnoob, hogy kapná be a f*szomat... látja hogy valakinek jó napja van és lelövi többször, akkor nehogymár dominate legyen me romlik a buzi statja... hát kapják be az ilyen köcsög statfüggõk"
- Na a színvonaladon is látszik, hogy paraszt vagy! Már megbocsáss..., hogy lebuzizol embereket másra nem tudok gondolni.
- Ráadásul egy szót sem váltottunk, ha egy szerveren játszottunk eddig... te meg itt okoskodsz és szidalmazol... Gratulálok!
"magyar színvonal béka segge alatt, nem csak TF2ben"
- Veled eggyüt...
--------------------------------------
EnigmA__(NARXIS):
"Ennyit az Argo klántról, lelõttem kétszer pyroval Unbaisedet és szó nélkül kaptam a bant"
- Azt valószinûleg nem véletlen kaptad... Ok nélkül nem szoktam bannolgatni... sok oka lehetett, de az biztos, hogy nem azért mert 2x megöltél...
- A bannolás napján meg kéne keresni friendsen és megkérdezni, hogy miért kaptad a bannt...nem kéne idejönni és azonnal sírni, hogy ilyen gonosz és faszszopó ez az Unbaised...
Papa jól mondta: vérPistike szinten vannak eggyesek...
Ami meg különösen tetszett, hogy Szombat este fentvoltál az Argo szerverén, akkor errõl ennyit...
--------------------------------------
Kicket: -Tényleg nemtudom mi lehet a baj de vegyél fel friendsen és kiderítjük hogy mi lehet a probléma.
Ha valakit bannolva van és belépne a szerverre akkor kiírja Angolul hogy bannolva van a szerverrõl szerintem.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
õõõ... a rajongók verték át a Valve-ot? 😮 Azt hittem a Valve csak tudja hogy most a Heavy update-n vagy a Spy update-n dolgoznak. De ezek szerint ha már a rajongók is átverik õket, akkor gondok lehetnek a fejlesztésnél. 😄
Ezt nem írták el? 😄
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
én foglaltam mindet te csak nézted hogy kelll ....D:
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/