Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
hogyan lehet felismerni a pl: pyro álcában levõ spy-t?
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Nekem 8 h ki a moderátor itt.
Más: Megvettük CS:S-t meg G-modot packban. CS:S-t még frissíti, addig kipróbáltam Gmodot, és hát elkellene valami tutorial azokon kívül amik bent vannak. Ja meg felléptem egy szererre és nem volt fegyóm 😊 nem tudtok vmi tutorialt ajánlani?
Idáig már eljutottam:

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
The Force will Be wiTH U AlwayS
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
valve time
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
The Force will Be wiTH U AlwayS
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
segítsetek pls abban hogyha kapcsolódni akarok 1 szarverre akkor valami protokolos izét ír ki, meg ha egy szervert hozzá akarok adni a kedvencekhez akkor meg is találja a szervet és ott van hogy add... valami de nem lesz semmi nem látom a szervert a kedvencek közt!!
ebben segítsetek pls!!
elõre is thx!!
Itt van.
BF2 ingyenes? és krissz, hol olvastad? kiváncsi vagyok rája
Pio: Valamiért neked mindig igazad van. 😊
Soulmate: lehtne szerényebben is.
Neoncsöves: BF2 ingyenes? 😮 erre rákeresek 😄
Jozing: De TF2-vel kapcsolatos bannok. és szerintem egyáltalán nem baj hogy nyilvánosan beszélik meg a nézet eltéréseket.
Tredor: Ne kötekedj... mind1.
Head: ne húzd fel magad. Nyugi.
Dodzylla: pedig érdemes lenne 😊
Krissz: Hol olvastad? Linket de gyorsan 😊 15-en? 😮
Kopa: Persze mert szétstickyztem.
RatBag: Nem rohamrendõrré updatelik 😊 Remélem.
Na asszem ennyi (nyi). Nem akartam 10 kommentben írni, csak h mindenkinél ott legyen h "Válasz 'xyz' üzenetére". 😊
Per Aspera Ad Inferi.
Ez még logikus is lenne, illeszkedne az eddigi modellbe, hisz minden új fegyver ad egy kis bónuszt és egy kis maluszt, itt a bónusz a pajzs funkció lenne a malusz pedig az, hogy pajzsolva nem tudsz sehogy támadni illetve nem lehet bepörgetni ("spinelni") az új fegyvert.
Tudod kivel beszélj így te kis taknyos.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Lefogadom hogy mindenki idefog jönni hétvégére, és mondja a maga igazát.
Neoncsöves: Általában mindig odaírjuk ha war következett...max 1-2 fordult elõ hogy nem...azt is valószinûleg idõhiány miatt, ezért elnézést is kérek. A többiben igazad van!<#vigyor0>#vigyor0>