Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nitramk
onnan h ha belelõ egy ellen, akkor sebzõdik, hogy nem tud átmenni rajta az ellenség, és hogy valamiért nem az ellen bázisán spawnolt 😊 Ja meg hogy valakinek a nevét viseli.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

motyodlee
nos... lehet lenooboztok lámáztok meg hasonlók,de egyet kérdeznék:
hogyan lehet felismerni a pl: pyro álcában levõ spy-t?

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

kopa1

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Narxis
Jaja.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nitramk
oda van ám írva a HSZ alá h kinek ment, hogya éppen válasz az a HSZ.
Nekem 8 h ki a moderátor itt.

Más: Megvettük CS:S-t meg G-modot packban. CS:S-t még frissíti, addig kipróbáltam Gmodot, és hát elkellene valami tutorial azokon kívül amik bent vannak. Ja meg felléptem egy szererre és nem volt fegyóm 😊 nem tudtok vmi tutorialt ajánlani?

Idáig már eljutottam:

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Nkrissz
Na jó remélem kiveszekedtétek magatokat egy idõre most beszéljetek a játékról meg ilyenek.Inkább vegyetek egy boxzsákot azt üssétek azt (tök jól le lehet vele vezetni a feszültséget).

Jöhetne valaki aki oszt egy pár <#felkialtas> jelet...

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Erre gondoltam én is...

Te jó isten, Tibcsi ezt azért végképp nem kéne, ember gondolkozz már egy kicsit kérlek és moderáld magad!

The Force will Be wiTH U AlwayS

Én szívesen elvállalnám a házigazdaságot... Még sosem voltam házigazda, de szivesen törlöm a nem ide illõ HSZeket 😊

Ability
Na mégiscsak sikerült jól agyondícsérnem magam, nézzétek el nekem. 😛 A lényeg, hogy ha nem is nekem, de valakinek el kell vállalnia. Szokás itt az SG-n viszont, hogy ha valaki felveti, akkor elmennek mellette, vagy senki sem jelentkezik. Szerintem mindenképp beszéljétek meg, látjátok, hogy milyen irányt vesz a topik, és utána az itt kialakult közösség jelöljön egy személyt.
jozing
aha, most látjuk ki mennyire ízlésesen káromkodik. nem lehetne ezt abbahagyni? amúgy kinek ment az a "kultúrált" üzenet?

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Ability
Mit szólnátok, ha lenne egy házigazda a topikban? Szerintem elkellene. Közösen válasszátok meg akit érdemesnek tartotok erre. Ha nincs senki, akkor én szívesen elvállalom. Igaz engem nem ismertek, csak olvasni szoktam a topikot, de páran tudják ki vagyok. Annak idején én felügyeltem a Crysis topikba, amikor még napi 1000 üzenet jött, és úgy érzem ott is megálltam a helyem. (Meg mások is biztattak.) Mellesleg értek a webfejlesztéshez, szóval könnyebben boldogulnánk ha módosítani kell valamit, lenne is pár ötletem ide, hogy feldobjam a topikot. Ezen kívül sokat vagyok gépközelbe, tehát ha kell, akkor azonnal meg tudok akadályozni egy nagy flémháborút. Persze ez nem térítés, valószínûleg mindenki jobban szeretne olyan embert választani, akit már ismer. Én nem gyakran érzem szükségét annak, hogy hozzászóljak. Nem is magamat akarom jelölni, de szeritnem valakinek el kellene vállalni, és ha nincs más, akkor én szívesen megteszem.
engem csak az érdekel ,hogy te kinek lehetsz a lelki társa😄DDxd
NEEm beszélünk csúnyán 😄 itt kultúra honol <#banplz>politika<#banplz><#nezze>

CoD23
de igen az azzal ne is próbálkozzam?

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

Narxis
<#hehe>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

kopa1
In the upcoming months --> Never <#eplus2>

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Nkrissz
5 hete volt asszem a pyro update 😄 . (valamelyik kommentben írtam hogy Douggal csinálták az interjút ,de nem mert valami másik valveos csávóval)
valve time

aszongya kb 5 hétes rendszerességgel jönnek a classok updatei😄 hát mikor volt már a pyro?😄 szvsz ezen a héten kell lennie egy hevi update nek
jozing
nem, akkor add hozzá a steam listádhoz. tudtommal a black box ATi kártyákhoz járt régebben. de nem értem hogy most mi van. szedd le steamet meg black boxot, rakd fekl újra steamet majd black boxot, és add hozzá BB-t a listádhoz.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Nitramk
ÕõÕõÕ... az nem tört véletlenül?

CoD23
nincs is fenn a steam xD ez ilyen black boxos izé telkepítésnél nem telepedett

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

CoD23
hogy lehet frissíteni ?? amúgy meg a régi gépemben nvidia vga van és azzal le lehet tölteni a gamet ingyen ott nincs ilyen gond??

Hali! Steam mappád alatt van egy ilyen fájl: ClientRegistry.blob , töröld le és restartold a Steamed, elvileg le fog frissülni újra. Sok probléma szokott történni az új Steam kliens letöltéseknél, és lehet, hogy ezek miatt nem mûkszik rendesen!

The Force will Be wiTH U AlwayS

nem ingyenes, csak "olcsó" 3e körül van most az ára, olvass figyelmesebben.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Nitramk
valószínûleg a verziószámoddal van a probléma. frissítsed. gondolom warezoltál

CoD23
hali!!
segítsetek pls abban hogyha kapcsolódni akarok 1 szarverre akkor valami protokolos izét ír ki, meg ha egy szervert hozzá akarok adni a kedvencekhez akkor meg is találja a szervet és ott van hogy add... valami de nem lesz semmi nem látom a szervert a kedvencek közt!!
ebben segítsetek pls!!
elõre is thx!!

Nkrissz
link
Itt van.

Nkrissz
Az E3-on készítettek Douggal egy interjút és õ mondta ezeket.

jozing
nyilváûnosan beszéljék megm, de a vita témába, és ne itt. pl amir krissz mondott az igenis ide vág, mert TF2, de a sok sárdobálás közepette elveszik az a 2 sor, ami engem jobban érdekel, mint narxis meg unbaised vitája...
BF2 ingyenes? és krissz, hol olvastad? kiváncsi vagyok rája

Nitramk
Hú de sokat írtatok.
Pio: Valamiért neked mindig igazad van. 😊
Soulmate: lehtne szerényebben is.
Neoncsöves: BF2 ingyenes? 😮 erre rákeresek 😄
Jozing: De TF2-vel kapcsolatos bannok. és szerintem egyáltalán nem baj hogy nyilvánosan beszélik meg a nézet eltéréseket.
Tredor: Ne kötekedj... mind1.
Head: ne húzd fel magad. Nyugi.
Dodzylla: pedig érdemes lenne 😊
Krissz: Hol olvastad? Linket de gyorsan 😊 15-en? 😮
Kopa: Persze mert szétstickyztem.
RatBag: Nem rohamrendõrré updatelik 😊 Remélem.

Na asszem ennyi (nyi). Nem akartam 10 kommentben írni, csak h mindenkinél ott legyen h "Válasz 'xyz' üzenetére". 😊

RatBaG
nekem ez a pajzsos minigun annyira nem jön be. inkább a pajzs magában + gumibot = tömegoszlató heavy. vagy esetleg melee upgradenek boxer az öklére.

Per Aspera Ad Inferi.

kopa1
Olvastam hogy a föld mégis lapos.

Nkrissz
Ja és azt is olvastam hogy a team fortress 2-n 15-en dolgoznak <#idiota>.

Nkrissz
Olvastam hogy a valve majd egyszerre több kasztnak akarja megcsinálni ezt a fegyver updatet.

Nade ez egyáltalán nem zavar be. Ha alap "Sasha" van berakva, akkor másodlagosra bepörög, ha pedig az új, akkor nincs elõre bepörgetés, mint az eredetinél viszont jobbgombra bepajzsol.
Ez még logikus is lenne, illeszkedne az eddigi modellbe, hisz minden új fegyver ad egy kis bónuszt és egy kis maluszt, itt a bónusz a pajzs funkció lenne a malusz pedig az, hogy pajzsolva nem tudsz sehogy támadni illetve nem lehet bepörgetni ("spinelni") az új fegyvert.
Bocs srácok nincs kedvem végig olvasni a regényeket de én annyit tennék hozzá hogy ez nem a fikázós topic elég volt, menjetek privibe különben jönnek majd az adminok és vége lesz 😊 csak nem biztos hogy simán szóval én szóltam le kéne állni. NEM UGATÓS TOPIC

Unbaised
Menjetek?

HeadHunter86
Na mi van miért vagy kiakava ennyire? Csak nem magadra vetted. Jajj szegény gyerek, de sajnállak. Menjetek vissza oda ahonnan jöttetek, mióta itt vagytok a fórumon nem is a TF-rõl szól a dolog.

Tudod kivel beszélj így te kis taknyos.

TreDoR
Naja, de pyro-nál eredetileg nem volt másodlagos tüzelés, heavy-nél viszont igen.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Spin,de pl akkor az nem lenne! 😄 Mint a lángszórónál: a réginél most már a "léglöket" van a backburnernél meg nyista...

TreDoR
Jobb klikk a spin (bár nekem az a fire).

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Unbaised
NE már....annyira megy az egymás baszogatása hogy nemigaz...
Lefogadom hogy mindenki idefog jönni hétvégére, és mondja a maga igazát.

Neoncsöves: Általában mindig odaírjuk ha war következett...max 1-2 fordult elõ hogy nem...azt is valószinûleg idõhiány miatt, ezért elnézést is kérek. A többiben igazad van!<#vigyor0>

Remélem lesz ilyen kreatív a tényleges update is.

Nagy ötlet ez a páncél,jobb klikkre beraknák nem lenne rossz.Bár a rakéta ellen akkor sem védene teljesen,bár csökkenthetné a hatását.Az elefántlövõ sem kutya.Csak két golyó+lassú töltés szerintem ellensúlyozná a 100% kritet!! 😄 Jöhetne már valami infó a tényleges update-rõl...

TreDoR
Egyébként mikor hozzátok ide a többi ARGO-st? Mert sokan vagytok, de nem vagytok elegen.

TreDoR
Sry, legközelebb úgy oldom meg helyzetet, hogy veszek demot és küldöm valvenak. Jah, failed, mert többet nem megyek szerótokra.

tibcsi mielött bárkit is kritizálsz nem hiszem, hogy körülötted mindenki hülye... lehet, h veled van a baj és ez mutatja a kis "tibcsi" a.k.a soulmate fan group ot ami erre van
szia soulmate, megy az animal pr0n?aki cr. s azt utálod???az msc, argo, g2ß, gff klánokat miért szereted?pacijuice