30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
Pio #8657 Én is ezen agyalok épp :D -
Neoncsoves #8656 attól függetlenül h nekem megvolt a tf2, megvettem az orange boxot:) -
Pio #8655 *source. Így, hogy a TF2 megvan külön a többinek pedig sikerült régebben letesztelnem egy "biztonsági másolatát" nem sok értelme lenne megvenni... -
Pio #8654 Üdv a sorainkban kis kopasz ;-)
Ha lenne benne surce én is lecsapnák rá... -
chooselee #8653 Nekem most nincs pénz a kártyámon és nem utalnak a bankok hétvégén, így sajna becumiztam. -
#8652 Üdv a TF2 játékosok sorai között... :P -
#8651 -
xxxpaulxxx #8650 nah ma én is boldog tulajdonosa lettem egy orange box-nak, amit leginkább a tf2 miatt vettem meg... illetve vetettem meg haverommal (előlegben:D).... 3000 forintért ez a pack nagyon is megéri. Már csak egy saját CSS-t kéne beszerezni hogy ne haveromét használjamXD
-
#8649 mi wtf?!, szívesen elmagyarázom, ha tom mit kell -
#8648 Röviden fejezem ki magam... WTF? -
#8647 off
ha Nv vagy ATi akcióban töltöd le vagy csak úgy simán, akkor nem kapsz hozzá SDK-t és base-t, ami kell a modokhoz
on -
#8646 konkrétan igen :( -
Neoncsoves #8645 a lecsóba :[ -
#8644 És akkor hova kerül a pluszban megvett tf2? -
#8643 Nem sajnos nem lehet elajándékozni:( Mert nekem már megvolt a tf2 és megvettem hozzá az OB-t de nem lehet . -
Neoncsoves #8642 ja énis ugyanezt kérdem -
#8641 Nem lehet, tudtommal. -
chooselee #8640 Ezt a TF2-t nem lehet elajándékozni ugye, amit orange boxba vennék?Már volt róla szó de nem emlékszek mi lett a diskurálás végkifejlete. -
#8639 nice :) (bár nem olvastam végig) -
#8638 10€ az orange box msot steamen, kb 3000ft és abban ugye bent van tf2 is szal akinek még nincs meg a játék itt a remek alkalom és mellé még ugye járnak a hl2+ep1+ep2+portal játékok is :) -
#8637 Érdekes... Majd a BIND-es részt alaposabban áttanulmányozom csak most megyek csicsikálni :) :D -
#8636 Hali!
TF2 leírás viszonylag új verziója kérésre feltöltve. -
PunkZoli #8635 Jó, de ki olvassa el a kommentjeidet?:D
amúgy meg emlékszem, hogy annno én is non steames sourcal játszottam egy darabig, emporió :D ezmegaz, de sokat updatelték, és basztam az egészre, majd haverral megvettük 2005ben, és csók
az nem tuti, de lehet, hogy ugyanazt az akkot használtam, mert emlékeztem van már nekem egy, és arra regeltem be a cuccokat -
#8634 Nem Lost Coast? :D -
#8633 OFF
Amúgy a legegyszerűbben ugy tudsz HL2 varázsolni ha csinálsz 1 accot abba letöltöd a HL2 DM et meg van a Coastline vagy mifene majd feltelepíted a HL2 Cinematic mod ot és láss csodát van egy ful HL2-őd legálisan :) -
#8632 kb hivatalos sajtóközleményben is tudatta ezt a valve annak idején, google ezeket dobta most hirtelen az első pár találatból:
1. alkalommal 20000 acc
Yesterday, Valve disabled approximately 20,000 Steam accounts which had been used to try to access Half-Life 2 without purchasing it. The method used was extremely easy for Valve to trace and confirm, and so there is no question that the accounts disabled were used to try and illegally obtain Half-Life 2. Accounts also may be closed due to fraudulent activity in an attempt to obtain additional products for your Steam Account. This includes Credit Card fraud, theft of accounts you do not own and using cracked versions of Valve games. If you violate the Steam Subscriber agreement your account can be permanently disabled and you will lose any products registered to those accounts.
Also, a few myths floating around out there that need to be cleared up.
First, Valve did not put out any kind of fake key or fake warez or hack instructions to trap people. The hack came from the "community" as do they all. Second, the number of people who actually had bought HL2 and used the CD key cheat was VERY small. VERY small. Most people just tried to rip off the game and not bother buying it.
2. alkalommal 30000 acc
Today Valve disabled more than 30,000 Steam accounts which had been used to try to illegally gain access to Valve games without a valid purchase. Here's the quote for non-Steam forum members.
Valve takes such activities seriously and reserves the right to disable Steam accounts engaging in piracy, cheating, illegal activities, or any other activity in violation of the Steam Subscriber Agreement. The accounts that are disabled today will not be reactivated. - Erik Johnson (Valve)
és elég sokan sírdogálnak disabled acc miatt nap mint nap a steam fórumban, úgyhogy folyamatos ez a dolog azóta is. -
#8631 hmm amúgy nem rossz ez az egész licensz dolog ha belegondoltok a fejlesztők simán megcsinálhatnák hogy a licensz feltételekbe beleírják pölö azzal hogy ezt a játékot telepíted, elfogadod a tényt hogy minden nap fizetsz nekünk egy sört. mivel van pár millió ember aki ugyse olvassa el sose szétperelhetnék az egész világot :DD
ha meg vki mégis elolvassa, legalább kapnak egy sörikét ;) -
#8630 Sztem hülyeség kb városi legenda szintjén mozog az egész. -
#8629 eztis írtam mááááááááááááááááááááááá' xDDDDD -
PunkZoli #8628 az mi lenne, ha valaki megvenné a játékát, de a serial bepötyögésénél félrenyom és baszhatja az egész akkját?:D -
#8627 anno a hl2-nél volt botrány olvass utánna. páran olyan kulcsokat használtak, amit elfogadott a steam, de nem volt eredeti. azóta biztos kiküszöbölték, de acc ban lett belőle. meg sokan az offline mode-dal is trükköztek. pl szereztek egy hamis kulcsot, gyorsan leszedték és még mielőtt ellenőrzött volna steam, offline-ba mentek. mára már tuti nem működnek ezek. -
chooselee #8626 Amikor beregelsz ott van apróbetűs résszel, hogy hozzájárulsz ahhoz hogy bekamerázzák a házad. Így IP alapján már mennek is ki hozzátok a reg után pár perccel, a ház előtt várnak amíg mindenki el megy otthonról ,hogy ne zavarják meg a mindennapi életed és telepítik az eszközöket. Aztán azt figyelik...
Úgy hogy óvatosan Marokbatosszal! -
#8625 "VAC-nak továbbra is csak 1 funkciója van azaz Csalásokat keres és az alapján bannol, mást nem csinál."
nem is mondtam mást
"Viszont azt nem nagyon tudom elhinni hogy a tört játék cd kulcsának reggelése miatt bannolták volna őket mivel ha rossz nem fogadja el a steam."
jah... ha banolna rossz kulcsért az nem lenne népszerű... kis typo és annyi a 20k-s accnak? aaah... de hát sok törtös accját is törölték szal biztos van benne valami :C -
#8624 Az ok hogy a memóriában de csak és kizárólag a regisztrál és éppen futtatot játéknak megcímzett részén, és ott is csak bizonyos kódszeletek után.
Viszont azt nem nagyon tudom elhinni hogy a tört játék cd kulcsának reggelése miatt bannolták volna őket mivel ha rossz nem fogadja el a steam.
VAC-nak továbbra is csak 1 funkciója van azaz Csalásokat keres és az alapján bannol, mást nem csinál. -
#8623 én azért nem mertem ennyire magabiztosan mondani, de ha nem csak én mondom akkor biztos van benne valami :)
azért VAC az memóriában turkál, különben nem fogná meg a cheateket... de nem játék után kutat szal no para ^^ -
#8622 nekem van 1 accom amin csak HL1 van, és anno amikor ment a tört steammel a netes game megnéztem rajta a cs:s-t, csaltam is egy jót a noobok ellen, arra kaptam vac bant, és így se tiltották az accot, pedig elég feltűnő rajta a source ban amikor 1 olyan gamem sincs :)
egy másikat azért mert törtsteammel szedett hl:sourceot játszottam rajta sp-ben meg kikapcsoltak.
szóval elég random. -
#8621 kb ugyanezt mondtam, kcsit olvass vissza:
"VALVe tört játékot nem szereti, pl sok törtös HL2-ős accját törölték...
DE csak azért mert voltk olyan debilek, hogy aktiválták a tört kulcsot steamen... aztán csodálkoztak hogy ban lett." -
#8620 És ismét meg a sok hülyeség meg a városi legenda a warezzal kapcsolatban.
A sok hülye azért lett banolva mert hozzáadták a tört kulcsot és nem azért mert meg volt nyitva a steam és közbe Valve álltal készített warezzal játszottak.
A steamnek nincs joga turkálni a HDD-en és a memóriában sem, ergo a büdös életbe nem tudja hogy mivel van dolga. -
#8619 nekem megy a steam és van steames törtöm... illetve volt. EP1... amit azóta megvettem... és még megvan az acc... szal amíg nem valami fos steamet használó warez van addig nincs gond... ha nem kommunikál a steammel nincs gond...
a játék hozzáadása meg csak egy ikon oda, meg kiírja hogy futtatod... azt nem ellenőrzi (és nem is tudja szerintem) hogy eredeti vagy tört vagy milyen... -
#8618 Én most a CSS-szedtem le!