Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemhinném😄
Jim Morrison
Ölj meg 5 ellent halálod után... Lehet hogy lopták a jelet?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Nitramk
ja, orange box meg 7000. bocs vmit elnéztem 😊

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Rage47
4500 inkább.
Jim Morrison
Pyro achivementek...?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

az ég világon semmi O.o
Jim Morrison
Ismerõs valami?

Jim Morrison
Mar kijött a Spy update?? Ennyi minden volt az elmúlt 3 hétben?

feltûnik valami a képen?

Narxis
nekem 8, engem ok nélkül bannoltak ez tuti, lehet szar napja volt, kurvára nem érdekel.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

látom gw ztél az a játék olyan unalmas hogy hihetetlen😄😄

Nitramk
tegnap játszottam argo-n és jobb eredmményt értem el mint Unbaised. ÉS NEM BANNOLTAK! Én nem hinném hogy csak úgy bannolnak bárkit, vagyis én nem így ismertem meg az ARGOsokat.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

DJ bigpapa
Van több lehetõség is! AFK voltál vagy magas volt a pinged és ezért, persze olyan is lehet, hogy vmi hiba miatt néha kidobál.

Nkrissz
Nekem többször volt olyan hogy a szerver csak úgy kidobott.

Nitramk
achievmentek, meg 3 új fegyó. változtattak mégsem heavynek adták ki hanem spynak. nekem már minden megvan 😊

jozing
anyáknapja? az május elsõ vasárnapja 😊 spy-update? achievmnetek v bug-fixek? a norbi updatet láttam, nagyon nagy 😊

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Nitramk
meg kis ARGO szidás, spy update, dustbowl kocsma, norbi update stb...

Áh semmi volt egy anyáknapja más semmii..

jozing
sziasztok, most jöttem nyaralásból. nem olvasok mindent vissza, majd bekapcsolódok. volt vmi érdemleges hír az elmúlt 7 -8 napban?

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

hát minden bokorra azért nem vok kiváncsi😄😄😄😄

Narxis
Legalább dustbowl részleteivel is megismerkedhetsz. xD

Ogc vel semmi baj sincs csak az hogy nincs pálya csere:S

DJ bigpapa
A szervereken van egy olyan beállítás, ha vki nem mozdul meg adott ideig a szerver automatikusan kiteszi spectatorba aztán ha nem jön vissza x idõn belül kick. Szóval nem biztos, hogy mindig egy admint kell hibáztatni!

Narxis
Dettó így jártam valamelyik nap, tök jól bevédtem egyik pontot erre kirak specbe, LOL. Szarul van konfigolva a szerver.

Nitramk
na ezért jó OGC. Totál független klántól, nincs olyan h a tagok dirigálnak, mert csak admint van, akié a szerver. namost rajta áll hogy kit bannol, kit nem, és õ tud játszani, és el tudja fogadni hogyha lelövik...

De jó a kartel is lerakom a sentryt a pontra és beállok mögé javítani spy al überes heavyvel nem bírtak kiszedni erre kirak spectatorba nevetséges közbe sniper vagy egy soldier simán kiszedett volna igaz jól sarokba raktam magam de akkor is köcsögség....

Nitramk
😄

Nivea
v vedd meg az team fortress classickot 5 dollárért!

Nitramk
nem. vedd meg. megéri. steamen keresztül 6000 pénz.

motyodlee
thx megvan

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

cs all lehet h láma kérdés de kehet tört játékkal achievementeket szerezni bocs a warrez témáért de sajnost most csak ez van egyenlõre nincs pénzem megvenni

Nitramk
settings->friends-> és ott

HeadHunter86
Szépek a pingek. Csodás lehetett így játszani.

motyodlee
hol tom beállitani a nevet?

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Fenrir
Pontja...

A halál csupán a kezdet...

Nivea
azért mr.smith-nek 559 fragje van!

Nitramk
grat

motyodlee
juhé, megvan a doboz, ma már játék is lesz <#pias><#taps>

pyro update, de élveztem, jöhetne már vmi új...
DJ bigpapa
Kicket mi a játékbéli neved?

Azon már túl vagyok ....

Rage47
látom unatkoztok, húzzatok játszani! 😄
Nitramk
Kung-fu panda mikor leszel?

Narxis
Mé nem? XD

HA enigma fönt van a kartelen attóól én olyaaaaan búúúúúúúúúúúúúússsss panda leszek<#idiota><#idiota><#idiota> Játszani se tok tõleXD

Narxis
Teeeeeeeeee szeméééééééééééééét 😄

Nitramk
na, lehet hogy te okoztad azt is h Narxist bannolták. Lehet h te banoltad 😮 😄

Argo szerver tulajnak üzenem, hogy vmit csináljon a szerverrel mert nekem megáll a sending client infónál és amikor reconnectelek akkor levág mindekit róla XDDDDDDDDDDDDDD és egy üres szerver fogad
TOlnám csak állandoan némeik fegyónál szét esik a kép és reloggolni kell meg minden kúrva idegesítõ😄 fölleg amikor enginerrel bejött a csavarkulcsnál😄

Narxis
ja, láttam toltad a gamét rendesen 😄

én már maradok kartell-nél dustbowl-ból már elég volt pár napra😄