Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Egyébként meg:
NE VITATKOZZATOK!
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
de nembaj, majd köv. hónapban 😄
Nekem azt mondták a szerveren hogy: 34186
De van amikor nem mûködik
Battletag: Muhee#2716
Elõre is kösz.
Battletag: Muhee#2716
Khy, én már használtam.. addig, amíg egyszer badlandsen el nem kezdett akadni tõle a game. Próbáld ki, amikor a spirál melletti csapóajtón kijössz a kezdõrõl és elõre nézel, vagy lefele arra kis hídra (ami alá el lehet bújni). Nem véletlenül nincs alapból bekapcsolva ez a parancs 2 magos prociknál, még bugos egy kicsit, de remélem elõbb utóbb optimalizálják valvék. Egyébként nekem is megdobja az fps-t bizonyos helyeken.
Egy magyar garrysmodos blog.
😊 Keresd meg a legelsõ bejegyzést, nemsokkal utána lesznek tutorialok 😉
http://facebook.com/musicleander
http://facebook.com/musicleander
DFTBA ಠ_ಠ
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Bakker... ma bal lábbal keltem...
Lámának tûnõ kérdéssel fordulok hozzátok.
Hogyan lehet TS2-ben LAN servert létrehozni? CREATE GAME csak netes servert hoz létre.
Természetesen a játék eredetiben van meg!
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
még 1x thx<#hawaii>#hawaii><#eljen>#eljen>
Gigabyte GA MA 790 FX DS5 / AMD Phenom 9850 X4 Black Edition / 4*1 Gb DDR2 (1066Mhz) CSX / Shapphire Radeon HD 4980 1 Gb Gddr5/ Chieftec 650W /Thermaltake M9/ Razer Diamondback 3G/
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Rendben, akkor most megkérek mindenkit, hogy fáradjon el a legközelebbi könyvtárba és kölcsönözze ki az "Alapvetõ nyelvtani szabályok a magyar nyelvben" címü (nincs hosszú a klaviatúrán) igen tanulságos és felettébb hasznos könyvet és majd utána van lehetõségetek nyilvános fórumra írni.
Most komolyan, hogyan lehet vitatkozni, ha az ember megnyilvánulni sem tud normálisan?
"bejedzés", "szoval", "bemert", "szolni"...
Szerintem inkább nem játszani kellene, hanem lekapni a padlásról a Gõgös Gúnár Gedeont és elkezdeni olvashatni, hátha a Sniper célkeresztjén kívül más is ragad rád...
béke
ON
Megerõsítették már a heavy update új fegyvereit (elephant gun stb)?
Ben Wade - lopdelazaccom
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
még1x thx!
Gigabyte GA MA 790 FX DS5 / AMD Phenom 9850 X4 Black Edition / 4*1 Gb DDR2 (1066Mhz) CSX / Shapphire Radeon HD 4980 1 Gb Gddr5/ Chieftec 650W /Thermaltake M9/ Razer Diamondback 3G/
szoval ha lehet akkor töröljétek ki lécci..thx
nem akarom hogy mindenki ezt olvassa hogy 1-2 ember mennyire "nagyon buta"
kösz még 1x

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
e-féle dolgokra.
The Force will Be wiTH U AlwayS
csak faterom mondta h túl sokat ülök a gép elõtt, túl sokat TF2-zöm. Így most már nem csak azt fogok, hanem CS:S-ezni is meg Gmodozni is 😄
Egyébként haverokkal akarunk CS:S-ezni és nem akartam a törttel kísérletezni. Gmod meg csak úgy jött 😊 Eddig jónak tûnik mindkettõ, bár egyikben sem tudom még h "mi és merre" 😊 Gmodhoz most szedek le egy rakat cuccot, h ne mindig ERROR-t írjon a modelleknél, CS:Sben meg mindig lelõnek. Kellenek reflexek erõssen, 2:15 volt a KPD-m. 😄 TF2 sokkal egyszerûbb. Épp ezért szerettem meg.
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene