Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToMee0
😄 mondtam hogy bocs, semmi köze nincs hozzá 😊

TreDoR
Garry's Mod-dal akár Bloodrayne-s képeket is csinálhatsz, mégsincs köze sem a Bloodrayne-hez sem a Bloodrayne 2-höz, a TF2-höz ugyanennyi köze van.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

bertino
Oo

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nitramk
na jó ténleg kéne moderátor.
Egyébként meg:
NE VITATKOZZATOK!

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

ToMee0
hhmmmm azt hittem garrysmoddal lehet poénos tf2-s képeket meg hasonló dolgokat csinálni... de ezek szerint tévedtem akkor bocs, tényleg semmi köze

TreDoR
Semmi közé, mégcsak nem is a valve fejleszti.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Nitramk
ne kötekedjünk megint. voltak kommentek mind Gmodról mind CSS-rõl. Nem kell újabb 4 oldalas vitatkozás.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

ToMee0
gmodnak van köze a tf2-höz, css-es kommenteket meg nem igazán látok
biztos hogy 86?

Nitramk
én nem. nyaralni megyek <#falbav>
de nembaj, majd köv. hónapban 😄

Rage47
Mentek NightCups-ra? 😊
TreDoR
Azért az is röhejes, hogy tf2 topicban 86 egymást követõ komment szól a garry's mod-ról és a CSS-rõl.

ToMee0
Tényleg, bocs nem figyeltem. Az tényleg a csés verzióhoz van.

Zickler
Az a CSS-ben volt nem?

Nekem azt mondták a szerveren hogy: 34186

De van amikor nem mûködik

Battletag: Muhee#2716

ToMee0
Elvileg 36819.

Zickler
Nekem lenne egy olyan kérdésem hogy: ugye van a surf_thriller nevû pálya, és azon van egy hely ahol belehet ütni egy kódot és ezáltal egy titkos helyre jutunk, és azt szeretném megtudni hogy mi a kód?

Elõre is kösz.

Battletag: Muhee#2716

ToMee0
Ha már "kitisztítottátok" az én normál hangvételû üzenetemet, akkor tibor aka soulmate magas értelmi szintet képviselõ #3329 számú üzenetét is kitörölhetnétek, amiben engem és egy haveromat sértegeti, köszi..

Khy, én már használtam.. addig, amíg egyszer badlandsen el nem kezdett akadni tõle a game. Próbáld ki, amikor a spirál melletti csapóajtón kijössz a kezdõrõl és elõre nézel, vagy lefele arra kis hídra (ami alá el lehet bújni). Nem véletlenül nincs alapból bekapcsolva ez a parancs 2 magos prociknál, még bugos egy kicsit, de remélem elõbb utóbb optimalizálják valvék. Egyébként nekem is megdobja az fps-t bizonyos helyeken.

csokalaci
Ja és Pocok!
Egy magyar garrysmodos blog.
😊 Keresd meg a legelsõ bejegyzést, nemsokkal utána lesznek tutorialok 😉

http://facebook.com/musicleander

csokalaci
Nekem mindegyik pálya tetszik kivéve a hydro.Lehet hogy majd késõbb megszeretem 😛

Nitramk
floodzone? nem fastlane? 😄

Kicsikiraly
már vagy januárban megvettem az orange boxot, de TF2-zni csak most kezdtem el 😄 valami hihetetlen jó, floodzone2 map nagyon megtetszett 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

jozing
ha vmelyik kaszt nem lõ a saját fegyójával, nemt udsz rajta átmenni akkor spy. illetve ha sebzõdik/meggyulald a lövéseidtõl

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

HeadHunter86
Soulmate = Tibcsi. Aki ismeri tudja miért írom ide.

csokalaci
Jaj bocsi én írtam rosszul a Create game csinál LAN-t

csokalaci
A Create server csinál LAN-t 😊

TS2=TF2

Bakker... ma bal lábbal keltem...

Sziasztok!

Lámának tûnõ kérdéssel fordulok hozzátok.

Hogyan lehet TS2-ben LAN servert létrehozni? CREATE GAME csak netes servert hoz létre.

Természetesen a játék eredetiben van meg!

Nitramk
Ja és még annyi (bocs hogy kétszer írok) hogy szerintem nem szégyen az ha valaki gyerek. De igazad van abbahagyom, nincs értelme ilyesmivel foglalkozni.

Nitramk
Héé én akartam ezt írni! 😛 Vagy valami ilyesmit. 😊

jozing
azért HL2-be is nehéz célozni, fõleg hardon ahol szar a fegyók pontossága. HL2DM-be meg eleve nehéz elõ ellen 😊 TF2 ilyen szempontból megszokható 2 hét után

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

köszi szépen a tisztitást

még 1x thx<#hawaii><#eljen>

Gigabyte GA MA 790 FX DS5 / AMD Phenom 9850 X4 Black Edition / 4*1 Gb DDR2 (1066Mhz) CSX / Shapphire Radeon HD 4980 1 Gb Gddr5/ Chieftec 650W /Thermaltake M9/ Razer Diamondback 3G/

havercsotány
Sok itt a köcsög ? Én nem látok egyet se<#nemtudom>

bertino
<#idiota><#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

OFF

Rendben, akkor most megkérek mindenkit, hogy fáradjon el a legközelebbi könyvtárba és kölcsönözze ki az "Alapvetõ nyelvtani szabályok a magyar nyelvben" címü (nincs hosszú a klaviatúrán) igen tanulságos és felettébb hasznos könyvet és majd utána van lehetõségetek nyilvános fórumra írni.

Most komolyan, hogyan lehet vitatkozni, ha az ember megnyilvánulni sem tud normálisan?

"bejedzés", "szoval", "bemert", "szolni"...

Szerintem inkább nem játszani kellene, hanem lekapni a padlásról a Gõgös Gúnár Gedeont és elkezdeni olvashatni, hátha a Sniper célkeresztjén kívül más is ragad rád...

béke

ON

Megerõsítették már a heavy update új fegyvereit (elephant gun stb)?

Ben Wade - lopdelazaccom
Kandurex
kultúrát próbáljatok vinni a társalgásba, köszi

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ö kezdi el és nem tudja abba hagyni mert érzi hogy ö most ettöl nagy ember lett mert bemert szolni a monitor elöl...de hát ezt a kis vétket nézzük el neki/kik mert hát még gyerek/kek

még1x thx!

Gigabyte GA MA 790 FX DS5 / AMD Phenom 9850 X4 Black Edition / 4*1 Gb DDR2 (1066Mhz) CSX / Shapphire Radeon HD 4980 1 Gb Gddr5/ Chieftec 650W /Thermaltake M9/ Razer Diamondback 3G/

oké értem én....akkor azt kérném hogy ezeket a bejedzéseket kérném töröltetni....sajnos ez van mikor a másik ezt hozza ki belölünk...
szoval ha lehet akkor töröljétek ki lécci..thx
nem akarom hogy mindenki ezt olvassa hogy 1-2 ember mennyire "nagyon buta"
kösz még 1x

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Narxis
Jó lett ez a topik<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Figyelj már 1 szer szóltam hogy belehet fejezni és tûnés privátba és ne itt basszátok szét a topicot,másik meg lehet kulturáltan is reagálni az
e-féle dolgokra.

<#mf2><#mf1>

Kérdés: használta már valaki a "mat_queue_mode 2" beállítást TF2n? Tapasztalat??? Nekem sajna néha megakad és mintha Page Pool Memory hiba lenne ciklikusan megy a játékhang pár másodpercig, aztán minden megint normális. Egyetlen egy jó dolog van benne, kb. 30-40 fps-el jobban pörög a játék, úgyhogy nem szívesen kapcsolnám ki...

The Force will Be wiTH U AlwayS

Nitramk
hehe, még csak az kéne 😄
csak faterom mondta h túl sokat ülök a gép elõtt, túl sokat TF2-zöm. Így most már nem csak azt fogok, hanem CS:S-ezni is meg Gmodozni is 😄

Egyébként haverokkal akarunk CS:S-ezni és nem akartam a törttel kísérletezni. Gmod meg csak úgy jött 😊 Eddig jónak tûnik mindkettõ, bár egyikben sem tudom még h "mi és merre" 😊 Gmodhoz most szedek le egy rakat cuccot, h ne mindig ERROR-t írjon a modelleknél, CS:Sben meg mindig lelõnek. Kellenek reflexek erõssen, 2:15 volt a KPD-m. 😄 TF2 sokkal egyszerûbb. Épp ezért szerettem meg.

Rage47
én is felvetettem már a témát. sztem lehetnél házigazda. írj a modiknak azt kész😊
mivan beálsz a tf 2 vel ?😞

motyodlee
az eddig ment is, csak nem vagyok mindig pyroval

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

kopa1
Meg ha ráfújsz lángszóróval felgyullad...

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

motyodlee
köszönöm a segitséget <#worship>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

HeadHunter86
www.game-monitor.com

HeadHunter86
Annyivel kiegészíteném még hogy: Csak elsõdleges fegyver lehet nála, tehát csak a flamethower, és feltûnõen a hátad mögött akar jönni 😊

Nitramk
bocs h 2x írok, de hol találok magyar Gmod és CSS szervereket?