Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Grat a házigazdasághoz, igen ráfért már erre a topicra is (elvégre nem vitafórumot akarok olvasni, arra ott van a Mónyika só...)
Nyugodtan felrakhatod, átalakíthatod, azért csináltam, hogy mindenki profitáljon belõle. A webes formára történõ átalakítás engem is érdekelne, de teljesen hülye vagyok hozzá...Ha kell az állomány, átlõhetem emilben.
Üdv,
Zseniális (G.) Teknõs
egyébként elég cink, hogy még egy ilyen egyszerû játékban is scriptekkel kell szarakodni...
Per Aspera Ad Inferi.
Az operációs rendszeren is túl...
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
bind "MOUSE2" "+attack2"
... vagy a másik módszer, hogy csinálsz egy új szöveges állományt, elmented valami.cfg néven, és beleírod az összes olyan osztály specifikus bindet, amivel alaphelyzetbe hozod a beállításokat. Tehát ide is a fenti kód kell, ennek csak az lesz az elõnye, hogy ha több ilyen bind is van, akkor egy helyre tudod gyûjteni õket. Ennyivel még nincs kész, ez után minden osztály config állományába be kell írnod, hogy: exec valami.cfg, amivel tulajdonképpen lefuttatod az új konfig állományaidat, ami felülírja a beállításokat, ha osztályt váltasz.
Elnézést ha hülyén fejeztem ki magam😄
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Az engem is érdekelne, hogy ez mennyire számít csalásnak. De azt hiszem, hogy ez inkább csak kényelem és praktikusság, nagy elõnyt nem lehet vele szerezni.
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
alias +rocketjump "+jump;+duck;+attack;wait 30;-attack;+reload"
alias -rocketjump "-jump;-duck;wait 200;-reload"
bind mouse2 +rocketjump
Azt hiszem ez mûködik.
Egyébként ugy szoktam h guggolás, ugrás, támadás 😊
Demomannél ugyanez, kivéve, hogy pl. ha vízbõl ugrasz, akkor egy pici idõt kell hagyni a gugolás és a támadás között.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Mindegy is, inkább a játékról beszéljünk. 😛
nem ugy néz ki, mintha felügyelné õket bárki is, de ez más tészta.
Most már én is ezt mondom: Nézeteltéréseket Privátban. Mindenki fent van steamen, cseréljetek nevet aztan beszéljétek meg ott.
Egyébként van még pár cucc, ami 2 magra optimalizál: (a jobboldali az alap érték)
snd_mix_async "1" // 0
mat_queue_mode "-1" // -1
r_threaded_renderables "0" // 0
r_threaded_particles "1" // 1
r_threaded_client_shadow_manager "0" // 0
cl_threaded_bone_setup "0" // 0
cl_threaded_client_leaf_system "0" // 0
Rage: Igen.
Szép Napot Mindenkinek!
The Force will Be wiTH U AlwayS
ja és ne hogy belinkeljetek garrys moddal készített tf2-s képeket a fórumba, még tredor megharagszik 😊