Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
valaki meg tudja mondani, hogy a TF2 favorite szervereket ménem mutatja a steamem ? <#fejvakaras>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Aquir
szuper

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Hali!

Grat a házigazdasághoz, igen ráfért már erre a topicra is (elvégre nem vitafórumot akarok olvasni, arra ott van a Mónyika só...)

Nyugodtan felrakhatod, átalakíthatod, azért csináltam, hogy mindenki profitáljon belõle. A webes formára történõ átalakítás engem is érdekelne, de teljesen hülye vagyok hozzá...Ha kell az állomány, átlõhetem emilben.

Üdv,

Zseniális (G.) Teknõs
Ability
Megkaptam a házigazda jogot, ezek szerint 3 nap az átfutási idõ. Mára programom van, de majd ha lesz idõm, akkor feldobom a topikot kicsit. Van pár ötletem, hogy mivel tudnám jobbá tenni. És a legfõbb ugye: mostantól próbálom kontrollálni a vitákat, illetve takarítani utána, hogy másnak ne ezt kelljen olvasnia. Egyébként volt itt egy tevékeny srác, aki csinált TF2 leírást. Arra gondoltam, hogy ha hozzájárul, akkor valamilyen formában elérhetõvé kellene tenni itt a topikban. Egy link rá, vagy konkrétan megcsinálni weboldalként is. Utóbbi jó lenne, nem mindenkinek van Office csomagja, illetve gyorsabban hozzá lehet férni. Ezt be is vállalnám, kérdés, hogy a szerzõ mit szól ehhez.
RatBaG
nem a G-n vagyok kiakadva, hanem azon, hogy minek guggolni? ezek szerint én szarul csinálom? jó tudni <#wilting>

egyébként elég cink, hogy még egy ilyen egyszerû játékban is scriptekkel kell szarakodni...

Per Aspera Ad Inferi.

Blacksheep333
Tudok én, csak kicsit szar érzés, mikor waron azon bukok el, hogy éppen nem sikerült😊

Az operációs rendszeren is túl...

Nitramk
én is anélkül szoktam. csak egyszer kipróbáltam régebben, nem mûködött atan írtam 😄

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Doki17
Én tudok nem azért érdekelt csak kíváncsi voltam milyen vele, de rájöttem hogy ugyanígy ugrok magamtól is. Csak leírtam mielõtt bárki meggyanúsítana <#nyes>

HeadHunter86
Script nélkül nem tudtok rocet jumpolni? Milyen TF-esek vagytok ti, szégyen 😊

Doki17
Köszi mûködik.

Ability
Vagy azt csinálod, amit mondtam, és beírod ezt minden class configjába:

bind "MOUSE2" "+attack2"

... vagy a másik módszer, hogy csinálsz egy új szöveges állományt, elmented valami.cfg néven, és beleírod az összes olyan osztály specifikus bindet, amivel alaphelyzetbe hozod a beállításokat. Tehát ide is a fenti kód kell, ennek csak az lesz az elõnye, hogy ha több ilyen bind is van, akkor egy helyre tudod gyûjteni õket. Ennyivel még nincs kész, ez után minden osztály config állományába be kell írnod, hogy: exec valami.cfg, amivel tulajdonképpen lefuttatod az új konfig állományaidat, ami felülírja a beállításokat, ha osztályt váltasz.
Doki17
Mit kell pontosan beírni a többi karakterhez?

Blacksheep333
Mi ezt úgy oldottuk meg hogy csináltunk egy cfg -t ami unbindeli azokat a scripteket amiket nem az össszes class használ és ezt a cfg -t minden class cfg -be be exec eltük.

Elnézést ha hülyén fejeztem ki magam😄

Blacksheep333
Rakd át a scriptet a scout.cfg -be.

Ability
Kipróbáltam, és nekem is elrontotta, az alap konfigban is átírta a MOUSE2 bindjét. Arra azért kíváncsi lennék, ha minden osztály konfig állományába beleírnánk a MOUSE2 megfelelõ bindjét, akkor mi lenne. Gondolom azok az állományok akkor futnak le, amikor osztályt váltasz.
Nitramk
õõ annyit még hozzátennék hogy nekem be van üzemelve scoutnal mouse3-ra a folyamatos pisztolylövés, és ha utánna áálok más kasztba, ott is mûködik. szóval lehet most más kasztnál nem fog menni a másodlagos.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Ability
Steam/steamapps/<neved>/team fortress 2/tf/cfg mappában bemásolod pl. a soldier.cfg-be. Így csak a soldier kasztnál fog mûködni, ami külön jó, mert ez a script az mouse2 gombot használja, ami más kasztoknál foglalt lehet.

Az engem is érdekelne, hogy ez mennyire számít csalásnak. De azt hiszem, hogy ez inkább csak kényelem és praktikusság, nagy elõnyt nem lehet vele szerezni.
jozing
ja, scriotet h kell berakni és beüzemeli? és ez nem számít csítnek? VAC nem szûri ki? meg a szervereken engedik az adminok?

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Narxis
Ezeket a scripteket, hogy kell beüzemelni?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

TreDoR
Akkor az.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

RatBaG
guggolás? WTF?

Per Aspera Ad Inferi.

Aquir
csak nem gondoltam hogy ha vannak modik akkor ilyenekkel terhelné magát a szerkesztõség vagy kik

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Blacksheep333
Tessék itt scriptje:

alias +rocketjump "+jump;+duck;+attack;wait 30;-attack;+reload"
alias -rocketjump "-jump;-duck;wait 200;-reload"
bind mouse2 +rocketjump

Azt hiszem ez mûködik.

Nitramk
nekem a script nem mûködött, maradtam a manuálisnál 😄
Egyébként ugy szoktam h guggolás, ugrás, támadás 😊

Ability
Köszi, ki fogom próbálni. 😊
TreDoR
Soldierrel: ugrás, gugolás, támadás. Ebben a sorrendben, minnél kisebb a köztük eltelt idõ, annál nagyobb lesz az ugrás magassága. Scriptel ennél nagyobbat is lehet ugrani, de azt "manuálisan" nem lehet megvalósítani.

Demomannél ugyanez, kivéve, hogy pl. ha vízbõl ugrasz, akkor egy pici idõt kell hagyni a gugolás és a támadás között.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Ability
Lenne is egy kérdésem: Soldier-rel hogyan kell úgy magam alá lõni, hogy nagyot repüljek? Új vagyok még, vagyis annyira már nem, egész tapasztalt, de ez valahogy kimaradt nekem mindig is. Nem is nagyon próbálkoztam, csak arra emlékszek, hogy ha simán magam alá lõttem, az nem volt hatásos, ha viszont ugrás közben próbáltam, akkor megint nem értem el sokat. Viszont volt olyan amikor nagyot repültem, sõt, Demoman-nel is sikerült már pontos ugrást csinálni, de nem nagyon figyeltem ki a technikáját.
Ability
Reklamáció esetén nem a modik döntenek saját magukról. Csak úgy alapjáraton nem tudom, hogy figyelik-e õket, de ha felül kell bírálni egy döntést reklamáció miatt, akkor az már nem a modik jogköre.

Mindegy is, inkább a játékról beszéljünk. 😛
bertino
hát... lehet...
nem ugy néz ki, mintha felügyelné õket bárki is, de ez más tészta.

Ability
Gondolom a szerkesztõség. Modikat is felügyeli ám valami nagyobb hatalmú személy. Lehet õ dönt errõl.
Narxis
Nagykutyák.

Aquir
hanem kik?

Ability
Nem a modik osztják ki ezt a jogot (ha jól tudom), pedig szerintem sokkal egyszerûbb lenne. Arra a mélcímre írtam, amit már Bertino is említett. Egyelõre kivárok.
bertino
onnan a [email protected] irányítják 😊

Rage47
És ha modi topikba írnál? Lehet azt jobban észreveszik.
Ability
Bocsi a dupláért. Én azért még bízok benne, hogy megkapom. Attól félek, inkább max. elkallódott a levél, vagy túl fiatal a topik, és ezért nem adták meg. Anno a Crysis topikba másnap már arra ébredtem, hogy megvan a házigazda jogom. Alkalmasság terén meg szintén jól állok, könnyebben bíznak rá olyanra egy topikot, akinek már volt tapasztalata, és bevált máshol.
Ability
Én már írtam levelet az illetékeseknek. Senki sem jelzett vissza, amikor felvetettem. Rage írta, hogy anno már õ is javasolta, és eszembe is jutott, hogy akkor sem jelentkezett senki sem. Mondta, hogy próbáljam meg, hát megtettem. Hozzám is közel áll a játék, tapasztalatom meg már van ilyen téren. Amúgy nem tudom hol tart a folyamat, szerintem már meg kellett volna kapnom. Lehet már nem is fogom, nem tudom mennyi lehet az átfutási idõ.
Doki17
Nincs ezzel semmi gond a kulturált vita hozzá tartozik az emberi társadalomhoz, csak már nem áll másból ez a topic mint offból 😄

Narxis
Így van.<#eljen>

ToMee0
Én speciel nem vitatkoztam, csak érveltem az álláspontom mellett. Szerintem amíg korrekt, normál hangnemben történik az "eszmecsere", nincs szükség moderálásra. Lehet kicsit offtopic lett a beszélgetés, azért bocsi.

Indítok egy szavazást. Ki szeretne házigazda lenni? Aki szeretne, jelezze nekem privátban, aztán összerakok egy oldalon egy szavazást, és ott lehet szavazni arra, hogy ki legyen a házigazda. Majd az eredményeket valaki elküldi a ... nem tom hova 😄

Narxis
Így van.<#eljen>

Nitramk
eddig ez volt a legjobb tf2-s fórum de úgy néz ki moderátor nélkül senki sem moderálja magát <#idiota>

Most már én is ezt mondom: Nézeteltéréseket Privátban. Mindenki fent van steamen, cseréljetek nevet aztan beszéljétek meg ott.

ToMee0
Erre 1 megoldás: minden class configjába beleírod, hogy "mat_queue_mode 2", kivéve a sniperét, abba "mat_queue_mode -1"-et írj.

Egyébként van még pár cucc, ami 2 magra optimalizál: (a jobboldali az alap érték)
snd_mix_async "1" // 0
mat_queue_mode "-1" // -1
r_threaded_renderables "0" // 0
r_threaded_particles "1" // 1
r_threaded_client_shadow_manager "0" // 0
cl_threaded_bone_setup "0" // 0
cl_threaded_client_leaf_system "0" // 0

ToMee0
A válaszaidból következtettem... olvasd vissza amiket írtál.

Köszi az infót, még annyit, hogy tapasztaltam még 1 hibát ezzel a "mat_queue_mode 2" vel, Sniper kassztal ha ránagyítasz a célra megzakkan a távcsõ képe, négy darab bal felsõ negyedet mutat, tehát négy negyed képet látok, és így elég nehéz Snipázni <#wow1><#wow1>

Rage: Igen.

Szép Napot Mindenkinek!

The Force will Be wiTH U AlwayS

TreDoR
Ezt honnan sz*ptad?

ToMee0
tehát ha a garrys modban vannak tf2-s ragdollok, akkor a garrys modnak nincs köze a tf2-höz, de ha nem lennének benne tf2-s ragdollok, akkor lenne köze hozzá. jól mondom?

ja és ne hogy belinkeljetek garrys moddal készített tf2-s képeket a fórumba, még tredor megharagszik 😊

TreDoR
Pontosan, a Garry's Modban. Nem a tf2-ben vannak garry's modos ragdollok. De akár be is írhatsz Garry's Mod-al kapcsolatban a Crysis topicjába, elvégre mind2-ben van bloom effect.

vannak benne tf2es ragdollok meg tárgyak<#vigyor1>