30108
  • Arnoux
    Hello!

Olyat lehet csinálni, hogy az 1,2,3 gombokra rögtön váltson fegyvert? Ne kelljen a gomb lenyomása után még klikkelnem egyet.
  • Viktor99
    FAIL!
    (Am most jöttem vissza a kirándulásból :P)
  • Julius Caesar
    meg is van az a mod :) bugos mint a fene. az antlionos pálya meg sztem elég nehéz is.
  • Kosadzk1
    #8807 re ment volna akkor
  • csokalaci
    ő is ezt mondta :D
  • Kosadzk1
    hl2-höz van rts mod. hl2wars
  • Zomil
    nehéz olyat mondani ami nincs modban megcsinálva hl-hez :D
  • armageddon666
    :) jó hogy vannak akik komolyan veszik xD
    HLhez meg van RTS mód :DDD meg autós is nem is egy :C szal akár xD
  • Zomil
    (halkan megjegyzem mielött bárki felkötné magát, ez csupán a valve válasza az idiota elméleteket gyártó játékosoknak)
  • sonic syndicate
    istenem...és ezt bevettétek? omg... ezt egy etf2l-es gyerek csinálta poénból, mert eddig elég sok minden kiderült az engine fájlokból
  • Julius Caesar
    megvettem egy team alapú fps-t és egy év múlva MMO lesz belőle. gratulálok VALVe. esetleg half-life-hoz nem adtok RTS updatet? CCS-hez meg autó-szimulátor ptachet?

rühellem is mmo-kat....
  • Aquir
    lol
  • Zomil
    ugy néz ki teljesen igaza van azoknak akik szerint a valve mmo-t akar csinálni a tf2-ből
    a követekzö sorokat biggyeszetették a forráskódba:

// TF2 MMO
    "TF_MMO_LFG" "Looking For Group"
    "TF_MMO_Quest1" "You must kill %s1 %s2 to complete this quest."
    "TF_MMO_Monster1" "Boars"
    "TF_MMO_Monster2" "Rats"
    "TF_MMO_Monster3" "Bats"
    "TF_MMO_Monster4" "Wolves"
    "TF_MMO_Monster5" "Spiders"
  • Viktor99
    BASSZUS >.<
  • Aquir
    na azért
  • Neoncsoves
    ahaa értem
  • Twetr0x
    ahaa c-c-c-c-combo breaker!

(vektor téked volt megint >_<)
  • Viktor99
    ahaa értem
  • csokalaci
    ahaa értem
  • Aquir
    vagyis nincs semmi levegő vagy egyéb szimuláció, csak a hullám frekvenciájában és így a hullámhosszban bekövetkező változás ami a hullámforrás és a megfigyelő egymáshoz viszonyított helyzetének változásából adódik

• Neoncsoves
    nem, Adobe After Effects-es
  • Viktor99
    Az valami spéci sony vegasos effekt?
  • Aquir
    még nem hallottatok a Doppler effektusról? légellenállás omg
  • Julius Caesar
    ezen felesleges vitázni, tökéletes motor sosem lesz, mindig lesznek bugok és nem élethű modellek. az lenne a legélethűbb ha atomokat számolna (meg elektornokat-kvarkokat), és úgy épülne fel virtuálisan minden, mint a való világban. majd a 128000000000000000000000000000000 magos, 200000000000000petaherzes procik tudják követni és szimulálni ezt 800x600-ban, minimumon, 2 pyroval egy 256x256-os szobában, avg ~20fps-sel
  • armageddon666
    Hát én úgy látom hogy a lángcsóva "darabosan" jön ki a fegyverből. ezek a darabok távolodnak a kiindulási pontjuktól egy fix sebességgel (illetve csökken a sebzésük és talán nő a térfogatuk). Na most ha futunk előre, akkor az új "csóvadarabok" kiindulási pontja előrébb kerül, ez azt eredményezi hogy rövidebb lesz a csóva. Ha hátrálunk akkor ugyanez van csak fordítva... szal én nem látok benne semmi fizikát :C

A tűnek a ballisztikája már sokkal érdekesebb ^^
  • ZseniálisTeknős
    Szimulálja a légellenálást.....vagy te hogy magyaráznád meg? A motorban a fizika hatását az előre leprogramozott dolgokat jelenti (karakterek sebessége, rongybaba effektek, tűlövedék ballisztikája stb.) És amit leírtam, az úgy van, próbáljátok ki :-)

2008. június 20-a Pyro update óta vissza lehet fújni a L3 Sentry rakétáit. Durván egy év alatt egyszer láttam olyat, hogy valaki ezzel robbantotta fel a sentryt

Ráadásul a sentry által kilőtt 4 rakéta csak egyetlen lövedéknek számít, aminek a sebzése 30-50 körül van. Így ha ezt visszalövöd a flamethrowerrel, akkor csak annyit sebzel rajta, mint amennyi a visszafújt lövedék eredeti sebzése lett volna, ha eltalál valakit.

Az meg enyhén szólva is durva, hogy a véglegesen törlést csak tesztnek szánták...most tényleg nem értem a fejlesztőket.
  • armageddon666
    nem azt mondtam hogy nem úgy van ahogy leírta, hanem hogy nem azért van úgy :) a Source motor nagyon jó, de azért ilyeneket nem tud mint LÉGELLENÁLLÁS :D még... (majd a SourceEngine2 :D)
  • z99999
    hát aki törli az meg is érdemli :D
    amugy meg asszem update-kor visszaadják mind
  • Narxis
    "Nem lesz ez RPG."
  • sonic syndicate
    http://totaltf.hu/hirek/2009-04-30_robin_walker_interju/
  • Julius Caesar
    once an item deletetd never can be re-earned. (most updateltem tf-et). azt a kuv... most esett le. ezek nómálisak? fizetek egy gammáért és never re-earned. fasza!!!!
  • Julius Caesar
    igen, jozing/dzsozi = Gaivs Ivlivs Caesar (amelyik accról most írok), bizonyos okoból nevet váltottam(ez nem publikus). szóval ja, mostantól ezen a néven futok.

amúgy cozrce-ban havok van (egy régebbi verzió) és anno HL2-ben minimum akkora szenzáció volt, mint mostanában crysis grafikája és fizikája, vagy stalker AI-a. ráadásul asszem orange boxban még kicsit pofozgatták is. szó sincs róla, hogy sehr moderner, de azért az igaz, hogyha pyroval visszafele futva lősz, akkor hosszabbodik a csóva.
    ron ragm: igen, csak neked új :P. én is kb 3-4 hónap után láttam tf2 wikián mint tipp. szóval sokáig én se tudtam. amúgy neház pont jókor elkapni, jó irányba lőni. nekem asszem jó ha x-4x sikerült eddig.
  • Narxis
    Törekszik a realitásra. Amit leírt én is tapasztaltam és logikus, hogy ha hátrafele szaladok pyroval akkor elkapja a láng az üldözőmet.
  • armageddon666
    hát azért túlzás hogy fizika, mert erősen kétlem hogy source motorban ilyenek lennének hogy légellenállás ^^
  • Aquir
    azt eddigis tudtam hogy visszafújja...
  • Ron Ragm
    a kezdő píro és a tapasztaltabb pyro kb ugyanannyit öl, a különbség annyi hogy az utóbbi kevesebbet hal.

Amúgy csak nekem új hogy a lvl 3 sentry rakétája visszafújva arra egyből megöli azt?
  • ZseniálisTeknős
    Pyronál közrejátszik a fizika is...

Tehát ha két noobultralowcsicskapyro szembekerül egymással, akkor aki hátrál a másik elől nagyobb eséllyel kicsinálja azt, aki őt üldözi (még akkor is, ha a hátrálás sebessége lassabb). Miért?

A lángszóróból kicsapó láng futás közben rövidül, köszönhetően a levegő ellenállásának. Aki hátrál, annak a láncsóvája pedig meghosszabodik. Hasonló igaz az oldalazásra is.

A fenti példa nem csak pyros vs. pyro felállásra, hanem pyro vs. minden más kasztra is érvényes.

Pyro pedig egyáltalán nem noob kaszt, habár tény, hogy kezdőknek könnyen használható. Viszont a kezdő pyrokat szinte minden kaszttal könnyedén ki lehet csinálni, akinek meg nem megy, az maga is kezdő, és ne lámázzon. És bármily furcsa, vannak pro pyrok is...

Amit alant maga a nagy római hadvezér írt Jozing álnéven :-), azzal pedig csak egyetérteni tudok. Ez kérem csapatjáték a javából.
  • Julius Caesar
    én is így vagyok vele. ha ellenem vannak utálom, de nem szarozom le. ha olyan prő vagy, én meg leszedlek a nobbcsicskafaszlow pyroval, lehet nem is vagy prő, hiszen egy egygombos szarlow keszedett, nem?
    ha meg kiszednék a kasztot (isten ments!) akkor meg azért menne a nyavalygás, mert unbalanced meg spy ellen nincs semmi meg anyámkínja.bentvan, tessék ezzel élni. TEAM fortress, tessék csapatban nyomni. ha annyira a személyes skillre vagy kíváncsi, menj kvakkozni, ut-zni, csézni, codozni, de TF2-ben nem az a cél hogy omgbfgsaucepro legyél... szóval ezek a nagyokos pyro ellenesek kicsit gondolkozhatnának.

ui: ha kijön minden kasztra az update, akkor minden kaszt noob lesz?(mert amikre eddig kijöttek, mind noob lett) na akkor mit fognak mondani ezek a hiperultramegaprok? akkor melyik kaszttal lesznek? :D amúgy az itemsnél 3 slot van (egy alap fegyó, 1 achis és 1 üres). remélem jönnek ki még itemek.

ez hogy távolabbról felgyújt a másik, mint ahogy én tudnám, sztem ez csak a perspektíva miatt van. vagy valami tudatalatti miatt (hosszabbnak tűnik a táv v ilyesmi)

• Narxis
    Ja, ok.
  • Twetr0x
    félreértesz, nekem nincs bajom a pyrokkal. Másoknak van az előzőekhez hasonló véleménye.