Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy priviben is kérdezhetsz ilyeneket, ha offnak érzed. honlapot Photoshoppal, Dreamweaver-el szoktam szerkesztgetni.
én egy egyszerü Editplus 3-at használok 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Többieknek: Már majdnem kész van a TF2 leírás webes változata, eddig sokat kellett tökölni, de most már nem kell olyan sok kép, meg táblázat, most már csak a szöveget fogom tördelni, ergó holnap lehet el is készülök vele. (Utána meg jöhet a hibakeresés, mert tuti lesz benne, amit át kell dolgozni.)
- john csinájunk klássz ápdéteket
- fasza öti will
- kiadtunk hármat
- akko elég is john...
felnem fogom mért nem addnak ki az összeshez
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Rags egy kérdés, milyen programmokkal készítetted el a honlapotokat? A photoshop gondolom alap, de azon kívül mit használsz? (nagyon tetszik a dizájn, ötletes, átgondolt és TF-es) Egy hete "kezdtem" a honlapkészítést, szóval nagyon kezdõ vagyok..
Sry az offért....
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Per Aspera Ad Inferi.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
És azért megkérdezem hogy ha a további achikat is megcsinálom így hogy már megvannak a fegyverek, kapok valamit, vagy minden marad ahogy van, ez utóbbi esetben fõleg nem akarnám megrendezetten megcsinálni õket a fentebb leítak miatt, mert ekkor amúgy sincs miért elkapkodni õket.
Amúgy tényleg tök vicces h sc out kezében a sniper smg-je van 😄
http://facebook.com/musicleander
De én nem láttam ami az ez elõtti volt :S
Valaki be tudná linkelni?
http://facebook.com/musicleander
heavy achikat várom, mostanába meg spykodok!
Én is így voltam vele amikor 15 voltam, de egyáltalán nem bánom hogy így történt mert így "öregen" (hétfõn leszek 27 😊 nem vadultam el egyáltalán, mondhatni teljesen normális életet élek.
A halál csupán a kezdet...
de végülis mind1, ha ezt akarjátok legyen😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Mindenkép jó, ha a legfontosabb infók elérhetõk könnyen, a struktúra, design meg kialakul.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
megcsinálhatnák normálisan ezt a steamet... grr
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Egy hétig nem leszek. Kicsit csökkentem a kockaságot.most majd háromszög leszek 😄
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"