Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
hm azt hiszem át kell szerkesztenem a logomat, ha Rags-nak nézik az írást rajta... 😄
amúgy priviben is kérdezhetsz ilyeneket, ha offnak érzed. honlapot Photoshoppal, Dreamweaver-el szoktam szerkesztgetni.
Zomil
OFF:

én egy egyszerü Editplus 3-at használok 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ability
Ha kezdõ vagy, akkor pl. Dreamweaver, aminek nagyon idegen lesz a kezelõfelülete, de bele lehet jönni, és tudsz lesekedni a kód nézetben. Ha már el tudod hagyni a grafikus szerkesztõnézetet, akkor kódolásra egy PSPad-ot ajánlok.

Többieknek: Már majdnem kész van a TF2 leírás webes változata, eddig sokat kellett tökölni, de most már nem kell olyan sok kép, meg táblázat, most már csak a szöveget fogom tördelni, ergó holnap lehet el is készülök vele. (Utána meg jöhet a hibakeresés, mert tuti lesz benne, amit át kell dolgozni.)
jozing
akkor mért kezdték el a class updatekekt? én meg azt gondoltam, h mivel több hely volt az itemeknek esetleg több update is lesz egynek... azért ez nagy csalódás, h félbe hagyják a munkát. ez kábé oylan h:
- john csinájunk klássz ápdéteket
- fasza öti will
- kiadtunk hármat
- akko elég is john...

felnem fogom mért nem addnak ki az összeshez

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Sziasztok!

Rags egy kérdés, milyen programmokkal készítetted el a honlapotokat? A photoshop gondolom alap, de azon kívül mit használsz? (nagyon tetszik a dizájn, ötletes, átgondolt és TF-es) Egy hete "kezdtem" a honlapkészítést, szóval nagyon kezdõ vagyok..

Sry az offért....

Szerintem lesz update még elég és végig fogják vinni a játékot 😊

Csak lesz....

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

RatBaG
és errõl tudsz mutatni linket is vagy csak a kisujjadbõl szoptad? <#ejnye1>

Per Aspera Ad Inferi.

lololol
nem lesz minden class updatelve, ugyanis novemberben jön a left 4 dead és utána nem lesz több tf2 update. imádkozzatok hogy addig minél többet kiszarjanak :]

Aquir
vagy ha megcsinálod az achikat majd minden kaszthoz, jutalmul kapsz belõlük még 100-at <#idiota>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Rage47
akkor jöhetnek az új class updatek 😊
JA szerintem is, kíváncsi leszek mit kapunk ha már minden class updateolva lesz 😊 gondolom lehet jön majd még néha egy két új pálya aztán team fortress 3 😄

Aquir
idõt is hagyhatnak azonkívül, hogy esetleg úgy látszik hogy kicsit késõbb adnak ki dolgokat. Idõt arra, hogy várjunk újabb dolgokra. Képzeld el milyen lesz amikor minden újítás meglesz, és semmi új nem jön már azután. Szóval ne is zavarják le túl gyorsan 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

bertino
vagy nyaralnak.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Narxis
Mestermunkát csinálnak.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

jozing
már nagyon vár heavy achikat. remélem hamarosan kiadják. nem értem mit ülnek rajta ennyit.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Aquir
okés

Ez a napkeltében osonós kép állat!! Nagyon tetszik....

jozing
ha elérted a milestone 3-mat utána nem kapsz semmit, csak a dicsõséget. pyro achokat elég sokáig vittem simán, de a medicnél felmentem egy achi szeróra, mivel többb hete küzdõttem és sehol nem voltam. nagyon nehezek lettek. heavyt várom!

Aquir
ha jól számoltam 20 achit kellett megcsinálnom mindkettõnél hogy meglegyen a 3 fegyver. Vannak igen nehézkesen teljesíthetõk is, de én nem nagyon csinálnám meg megrendezetten õket, mert például igen jó volt az amikor épp összeálltam harmadmagammal a resupplyban ismeretlenekkel, és akkor egyre gondoltunk, hogy most na akkor csináljuk meg a Group Health-et! Szóval amikor így sikerül egy achi (fõleg a nehezeknél), az sokkal élvezetesebb.
És azért megkérdezem hogy ha a további achikat is megcsinálom így hogy már megvannak a fegyverek, kapok valamit, vagy minden marad ahogy van, ez utóbbi esetben fõleg nem akarnám megrendezetten megcsinálni õket a fentebb leítak miatt, mert ekkor amúgy sincs miért elkapkodni õket.

csokalaci
köszi
Amúgy tényleg tök vicces h sc out kezében a sniper smg-je van 😄

http://facebook.com/musicleander

Ability
Galériámban megtalálod. Nekem is tetszik az új banner.
csokalaci
Tök jó az új banner 😄
De én nem láttam ami az ez elõtti volt :S
Valaki be tudná linkelni?

http://facebook.com/musicleander

Nkrissz
Szerintem Mashé jó lesz.Nekem rohadtul tetszik.

Unbaised
Mash ez nagyon állat!

Rage47
ehh én is az alsót választottam a klánom oldalának 😊)
Doki17
Összedobtam egy kis bannert tudom nem nagy szám de ennyire futja a Ps tudásomból <#nyes>

Ability
Ezek nagyon jók, szerintem csinálok az alsóból egy jobb bannert. Amúgy megkaptam a legfrissebb leírást, el is kezdtem, de nagyon lassan haladok, nem tudom mikor lesz kész. Sok kiskép, meg szöveg tördelés... nem a legjobb része. 😛
RatBaG
alapanyagnak...

Per Aspera Ad Inferi.

jozing
fenrir: ne érts félre, a szüleimet becsülöm és szeretem tiszta szívembõl! nem azzal van a baj, h rám parancsol nert sokat vagyok a gép elõtt (mellesleg igazuk van), hanem azért mert 15 évesen ne fél tízkor menjek aludni. sztem nyári szünetben a 11 óra egyáltalán nincs késõn.

heavy achikat várom, mostanába meg spykodok!

Nkrissz
A régi banner jobb volt.A mostani már vagy ezer éves és nem is így néznek ki a kasztok.

Fenrir
Majd késõbb örülni fogsz annak, hogy egyáltalán törõdnek veled, sok "sorstársad" van akit elhanyagolnak, ilyenekkel van tele pl a fiatalkorúak börtöne meg a javítóintézetek.

Én is így voltam vele amikor 15 voltam, de egyáltalán nem bánom hogy így történt mert így "öregen" (hétfõn leszek 27 😊 nem vadultam el egyáltalán, mondhatni teljesen normális életet élek.

A halál csupán a kezdet...

Nivea
csapj az asztalra! és mond meg h akuty fáját már 15 éves vagyok, nem parancsolsz nekem! és ha kockulni akarok akkor kockulok! most job lenne ha a téren innék?

jozing
nem, 15 vagyok. és ez idegesít benne. tavaly nyáron éjfélig mege gyig fent voltam most meg tízig... pfff. majd beszélek a fejével. ez a rtégi csapatkép, azért olyan furcs aza összes kaszt

Vagy hasonlót lehetne....

Majd kialakul,de a flash tényleg jobb volt, és arra oldara lehetne rakni gombokat, ha rámész egérrel bekúszik jobban. Cod2 topikból "loptam" az ötletet. 😛

Rage47
az enyém jobban tetszett^^, flash alá is lehet rakni linkeket 😊
de végülis mind1, ha ezt akarjátok legyen😊
Fenrir
Jó a banner:

Scout kezében a sniper SMG-je 😛

bertino
<#idiota>

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Hirtelen furcsa volt, de jó egyébként!😊

Mindenkép jó, ha a legfontosabb infók elérhetõk könnyen, a struktúra, design meg kialakul.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Ability
Remélem nem bánjátok, de nyugdíjba küldtem a régi bannert. Úgy gondolom, hogy folyamatosan bõvülni fognak az információk, amiket meg kellene jeleníteni a fejlécben, így egyelõre ez egy jobb megoldás, hogy szépen, link formájában a banner alatt sorakoznak. Ha valaki szeretne valami kreatívabb bannert, akkor ki lehet cserélni természetesen. A leírás még nincs belinkelve, remélem hamarosan megkapom a legfrissebb verziót, és akkor megcsinálom webes formába.
Fenrir
Tippelek:

14 alatt vagy?

jozing
ha nincsenek õseim sokáig fent lehetek. de any amár fél tízkor elkezd beszélni h lassan menjek aludni. no comment. mondjuk az érdekes, h a nõvérem este egykor még mászkálhat. akkor ennyo erõvel énis Tf2õzhetek.

Rage47
Tudja valaki hogy lehet pörgetni egy demoban?
Nitramk
te még fent vagy? 😄 várjál megyek

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

jozing
én már annyira kocka vagyok, h poligonnak számítok!

bertino
aha.... hát ez a gameban látom, steamben nem dolog CSS-nál volt már nekem.
megcsinálhatnák normálisan ezt a steamet... grr

Nitramk
õõõ... nekem asszem azok a szerverek amiket steambe raktam be favourite-nek azok nem lászódnak, ami meg TF2-be van favolva, az meg steamen nem látszik.

Egy hétig nem leszek. Kicsit csökkentem a kockaságot.most majd háromszög leszek 😄

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Nkrissz
Ilyen nekem is volt.Újra föl kell venned a szerókat.