Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Egy nagy vicc lesz így a játék, nem tudom lelõni valamelyik játékost és rohanok sírni a steam fórumra?<#falbav> lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Milyen noobgun?<#wow3>

jozing
állítólag azért szedték ki mert sok soldier panaszkodokk hközelrõl lehetetlen kinyírni a pyrokat... viszont így med sok értelme nincs í pyronak, mert közelrõl nem jó, távolról nem jó... akkor mikor jó? ennyi erõvel nekem se tetszik, h a snieprnek van távcsöve, mert nem lehet távolról kiszedni...

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Twetr0x
Én spec. örülök, hogy kiszedték a noobgunból a +50HP-t.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

TreDoR
"Players killing themselves will now give a kill credit to the last enemy who damaged them"

Ennek viszont örülök, k*rvára utálom, mikor 8 stickyt belelövök enemy soldier képébe és a végén megpörköli magát egy rakétával...

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Narxis
Detto így vagyok vele. Valve sucks.<#levele>

TreDoR
Update után megszerettem pyrot (backburner + axtinguisher), de mostantól kb. soha nem fogok vele menni sztem...

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

ma jön meg ámericábúl a tf2-öm húú de izgi

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Blacksheep333
Xaid, de amugy Steamen, TF2 -ben: Blacksheep
Age of Conanba volt a karim neve Xaid, csak lusta voltam csinálni egy másik logot ide sg-re😊

Az operációs rendszeren is túl...

jozing
tudom, h nem volt benne, de most h kivették a +50hp-t visszarakhatnák. vagy valami. xaio-nak igaza van. alig térnek el az eredetiktõl, és pl kritzkriegnek semmi értelme nincs. 1x kipróbáltam és visszatértem sima überre, mivel taktikailag több értelme van. remélem heavyknél keratívak lesznek

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Blacksheep333
Szvsz az a baj, hogy kis mértékben térnek el az elõzõ fegyverektõl. Pölö én k*rvára lesz*rom, hogy most annál a Pyronál Backburner van vagy a másik és ugyanez a medices cuccoknál. Persze, jó móka a Kritzkrieg, de azért valljuk be a natúr übercharget többen használják.

Fenrir
Backburner eddig sem tudott sûrített levegõt fújni...

A halál csupán a kezdet...

jozing
heh... ezeknek az új fegyóknak kezd elveszni az ételmük... most már a backburner is egy szar (mert az, kivették a visszalökõt, és az az 50HP nem nagy elõny...). kritzkrieg se jó semmire... egyre szarabbak lesznek.

Ki mit tud a "high fps configról"???
Hátulról krit....az is valami. Bár örülnék neki ha be is adná mindig,mert néha csak perkelem a hátát és csak ég,semmi krit...

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

pfffff akkor mostmár lényegében semmi értelme nem lesz a Pyro új fegyverének...

ToMee0
Most jött ki egy Update: nem ad plussz HP-t a Pyronál a backburner, és még sok más bugfixet és módosítást tartalmaz.

Bõvebb infó magyarul itt: http://critrocket.extra.hu/index.php?site=news_comments&newsID=115 (még nem járt le a 30 nap 😞 copypaste)

csokalaci
Nekem a solderrel könyebb ugrani mint demomannel 😛 nemtom miért . álltalában fordítva van

http://facebook.com/musicleander

Twetr0x
Én soldierrel eddig csak jump pályán voltam, úgyhogy ugrani tudok vele, ölni meg nem 😄D

jozing
én nekem a jump csak sticky-vel megy, soldierrel képtelen vagyok. nem tom a trükkös mozgását.

Blacksheep333
És inkább az esésbe halsz bele😄

RatBaG
jaja! majd letesztelem ha felmegyek legközelebb, 2 hete nem játszottam...

Per Aspera Ad Inferi.

Twetr0x
közvetlen magad alá lõsz? Mert ha igen akkor tényleg erõsen pro vagy 😄

csokalaci
én nem szoktam nézni hogy mennyit megy le a hp-m 😛csak az a lényeg hogy maradjon.
Amúgy ha pl 46 a hp-m és akkor még rocketjumpolok guggolva akkor még marad vagy 3 vagy 6 hpm

RatBaG
akkor viszont pro vagyok (?) mert nekem guggolás nélkül szokott 50et sebezni...

Per Aspera Ad Inferi.

Twetr0x
Pyro update óta muszáj leguggolni, mert ha nem akkor 80-90 HP-t levesz a rakéta.
Rendes rocket jumpban van guggolás, akkor csak 40-50 az önsebzés

RatBaG
hát kb <#wilting>

Per Aspera Ad Inferi.

Rage47
én meg nem tudtam, hogy le kell guggolni, mert quake-ben sem szoktam leguggolni rocket jump-nál😮
csokalaci
Én is leszoktam guggolni

TreDoR
Ha leguggolsz sokkal nagyobbat tudsz rocket jumpolni.

Rage47
köszii 😊
Twetr0x
Na, oldalunkra kitettem egy tutorialt a spray készítésrõl/importálásról
Ez itt a reklám helye

Twetr0x
Nekem sosem konvertálta, mindig nekem kellett elkészítenem a .vtf-et. o_O
Mondjuk én tettem bele áttetszõséget is 😄

jozing
jaja, csináld meg mondjuk gimppel (nekem nagyon bevált, inygenes és van oylan pofi minr potoshop, csak kicsit bonyolult), mentsd el .jpeg formátumba, mad a játékban options/multiplayer/improt spray megkeresed és átkonvertálja .jpegrõl a megfelelõ formátumba. ennyi.
ui: olyan mappákat aminek a nevébe ékezet van nem vezs be.

trident: egyépként beálítotattamúgy a portokat ahogy írtad és megy. de nem értem h 2 hónapig mért ment e nélkül is, no mind1.

Twetr0x
Nem .VMF hanem .VMT, és nem kell, mert ha importálsz, akkor magától létrehozza.
Egy .VTF file kell a \Steam\Steamapps\felhasználóneved\Materials\VGUI\logos mappába

jozing
nekem csak az a kérésem h Tf2be jó sokáig legyenek jó szerók és legyen meg az összes class update 😊

Valve-nál még az év se biztos <#hehe>

csokalaci
<#buck><#zavart1><#vigyor3><#idiota>

Jim Morrison
XD

Nem rossz próbálkozás

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

csokalaci
bocs hogy kétszer írok de nem illik össze a két komment.
Szerintem Augusztus közepén vagy elején lesz a heavy update 😊

The Gold Rush Update (4/29/08)

The Pyro Update (6/19/08)

Heavy Update (8/?/8)
ha megnézed kettesével nõ a hónap,szóval Augusztus.
ha megnézed a napokat 10-esével csökken(ez szerintem véletlen)
ha megnézed az év ugyan az.... ez hülyeség hisz egyértelmû xD

csokalaci
Hát amiket letöltöttél.
Nem lehet bmp-t vagy JPG-t betenni.VTF editorral tudod megcsinálni hogy saját képed legyen.Amúgy fpsnananról tudsz letölteni sprayeket amiknek vtf a kiterjesztésük.És bocs rosszul írtam mert 2 fájl kell a sprayhez. VTF(Valve Texture File) és VMF(Valve Matrerial File)

nem július végére ígérték az updatet? vagy ennyire pontosak akarnak lenni és 31.én adják ki? <#schmoll2><#conf>

Zickler
De ilyen .VTF fájlokat?

Battletag: Muhee#2716

jozing
most megy, vmit UDP/TCP portokat kelett toszogatni. de nem értem h eddig ezek nélkül mért ment.

HeadHunter86
Én is router mögül játszom, mégse kell portokat kinyitnom. Megy az anélkül is. Próbáld meg hogy leállítod a stem-ed majd kitörlöd a clientregistry.blob-ot, aztán elindítod a steam-et.

jozing
trident: írtam h a portok bevannak állítva, és már két hónapja megy router mögül a TF2, semmit nem állítottam.

trident
Nem biztos, hogy tudok segíteni:

Required Ports for Steam

Your network must be configured to allow Steam access to the following ports:
Steam Client

* UDP 27000 to 27020 inclusive
* TCP 27020 to 27050 inclusive

Dedicated or Listen Servers

* TCP 27015 (SRCDS Rcon port)
----

Client dropped by server and Warning: Connection Problem
----

Using a Firewall with Steam
----

A steampowered.com-on ilyen hibaüzenetet nem láttam. A fentiekkel tûzfal és router esetén is megnézheted, minden jól van-e beállítva. Akár csak újraindítást is megpróbálhatsz, bár kétlem hogy a steam vacakol.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

jozing
nem tudjátok mért nem tudok egy szerverre se felmenni TF2-ben? tegnap estig játszottam kartel kocsmán, semmi probléma nem volt (nem szakdt meg soha, felmentem rá, nem volt se ban se kick), ma reggel pedig ezt írja ki: connection failed after 4 retries. és az összes szervernél, akár magya akár nem, az összesnél. nem tudja valaki mi lehet a probléma? portok be vannak állítva. plz help

csokalaci
Be kell másolni a .vtf fájlt / fájlokat a SteamApps/felhasználóneved/team fortress2/tf/materials/VGUI/logos-ba.
Ha nincs a materials-ban VGUI akkor csinálj egy ilyen nevû mappát.

Zickler
Valaki leírná nekem hogy hogyan tom berakni a Spray-eket. Mert amikor én akarom berakni akkkor flyton hibát ír ki a képpel kapcsolatban.

Battletag: Muhee#2716