Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nivea
sniper pl rclick&lclick! szeretm könnyü!😄

Narxis
A kémet leszámítva a többi kaszt is ilyen, ez nem egy bonyolult játék.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

RatBaG
lehet hogy aki játszik vele nem núb, de a pyro a többi kasztot nézve az!
2 gomb: W+LMB
(ez a pyrok 90%-ára érvényes, sajnos)

Per Aspera Ad Inferi.

Narxis
Így van.

jozing
ja, de spy-t elég hamar kiszûrik akik veteránok, plusz ha észrevettek túlélési esélyed nagyon kevés. pyro nem nood kaszt,... van gyengéje és van erõssége. azért mert vki nem kedveli nem noob.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

én legtöbbet spy-al szoktam jáccani, azzal jól meg lehet lepni az ellenséget<#crazya>

My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.

RatBaG
a pyro a legnúbabb kétgombos kaszt. ölni nem nehéz vele, csak túlélni...

Per Aspera Ad Inferi.

Jim Morrison
Muhaha

Remélem észhez térnek a fejlesztõk😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ez is durva...aktuális. 😛

50HP

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

HeadHunter86
Medic a legkönnyebb.

Nem hinném hogy ma lesz heavy update úgyis mondták volna hogy ma lesz...

jozing
ma lesz haevy update? honnan tudjátok?

sztem soldier, pyro, demoman meg heavy az a kaszt, amivel könnyû játszani, de nehéz mesterének lenni.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Twetr0x
Ez egy hosszú képregény sorozat egyik utolsó része 😄
Nerf Now

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Twetr0x
Hidd el a soldierek is sírtak. Majd abbamarad ez is.

Pontosan...aranyközép út...de ez van.

Unbaised
Szerintem pedig pyro-nál jöhetett volna a köztes út: 200HP...ha az sem válik be akkor vissza a mostanira(175HP).

Narxis
Sírok az 50hp miatt.

Pyrot nehéz megölni Soldierrel? 😊 Ne röhögtessetek... Egy alá, pyro repül, ha ügyes vagy levegõben még 1 raksi, és ha leesik meghal, vagy ha nem akkor 1 shoti és fekszik. Viszont ha nem találod el levegõben, akkor meg még egyet alá had szálljon még. Nah meg nem a pyro így lett egyensúlyba helyezve a többi kasztal sztem, mert most is megégeted az ellenfelet, aztán krites baltával szépen helyben hagyod. Nem kell itt 50 hp-zni. Kreatívnak kell lenni. Ha tudod hogy sok soldier meg demoman van az ellenség csapatában, akkor nem backburnerrel fogsz szaladgálni, hanem visszaváltasz a régire, és megint te vagy elõnyben. Gondolkozni kell, nem sírni az 50 hp miatt. Ennyi erõvel sírhatnának a Soldierek is a 100%-os selfdamage miatt.
Jim Morrison
XD

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Azt írtam az egyik legerõsebb. Nem lehet meghatározni melyik a legerõsebb.....ki mivel jó. De a Soldier az erõsek között van.

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Narxis
Persze.

ma lesz hevi apdét
Doki17
CS-s ugyhogy nem jó. <#vigyor><#vigyor>

Narxis
Szép. 😄

Blacksheep333
annyira*

OFF: Nemértem miért csak akkor lehet szerkeszteni amikor perkálok érte.
OFF2: Milyen lett az új logom?😊 jöhet negatív és pozitív kritika is😊

Az operációs rendszeren is túl...

Blacksheep333
Szerintem nem a legerõsebb kaszt, csak egyszerü. A kezdõk hamar megtanulnak vele használni és a tapasztaltabbak már annyi kitapasztalták, hogy trükköket is tudnak vele😄

Az operációs rendszeren is túl...

Ability
Köszi, javítottam.
csokalaci
helló találtam egy hibát a leírásban 😊
A pyronál a fegyverbemutatónál a flamethower mellé az van írva hogy Rocket Launcher 😛

http://facebook.com/musicleander

norbi56
Kb Pénteken ujra tudok jáccani😄😄😄Mert apumnál(alsó konfig) is van net.Ez a gép meg má szar e helyett lesz az aláírásban látható cucc😄

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

jozing
ja, nekem se mindig megy.

Narxis
Ne tedd.

Igen én is azt hittem hogy laggolok,vagy ilyesmi. Plussz nekem még néha be sem gyullad az ellen, hogyha túl közel vagyok hozzá...azért ez is elég gáz....akkor ha belefekszek a tábortûzbe, akkor nem gyulladok meg?? 😊

Rage47
ja, sokszor csodálkozok, miért nem mûxik a krites backburnerem. de akkor nem én vagyok a béna... :p
Szerintem Soldier a legnépszerûbb (és lehet az egyik legerõsebb) kaszt, azért sírtak a soldieresek, hogy nem megy olyan könnyen lekenni a pyro-t. Az tény hogy sokkal esélyesebb lett a pyro a +HP-val (így már nem,hogy elvették),de tényleg kicsi a backburner krites felülete és még air compressor sincs benne. Így egy kalap légyfingot sem ér már szinte. Azért eléggé meg kellett így is dolgozni egy heavyt is hogy meghalljon, vagy egy sentry-t. Ha van medic vagy engy akkor meg szinte lehetetlen. A játék története elején nem úgy sikerült a pyro mint ahogy arra számítottak. Aztán nagyot javult a helyzet és tényleg erõs lett...most meg szinte olyan mint az elején. Bár az update miatt egyik kedvenc kasztom lett, úgy hogy végülis nem sírok! 😊 ....csak akkor a backburner lehetne kicsit lazább, nem olyan hogy csak akkor aktiválódik a krit ha a heavy hátára fektetett érintõre merõlegesen pörkölök!!! 😄 (Szóval még is sírok! 😊 )

jozing
hát igen... a pyro vs pyronál a backbureneres nyerhet, d ehát épp ezért kell megszerezni 😊. így 50hp nélkül meg szvsz nagyon leesett a használhatóság, akkor az airbalstot vissza rakhatták volna.

heavyt várom, remélem vmi ötletes lesz, nem csak ilyen, h critet kap shotival ha elõtte 10 töltényt kapott minigunból... vmi hosszútávú puska jó lenne. pl: 2 töltény van benne, közepeset sebze, távolra is pontos, de nagyon lassan tölt újra. vagy pl a shotit átalakíthatnák, pl lehet duplát lõni mint HL2be.

HeadHunter86
Szerverünk lehalt az update-tõl. Dolgozunk az ügyön.

Nagyon ütõs lett a leírás, gratula hozzá! Valahogy így képzeltem el én is!

Majd beszéljük meg, hogy oldjuk meg a frissítését (mostani update miatt úgyis kellene javítani...)
HeadHunter86
15 perc és Kartel Kocsma Ready lesz.

ToMee0
Használd az airblastot! Jó móka 😊

Egyébként a Soldiereknek sír a szájuk? Én ahányszor megyek ellenük pyroval 100% hogy 2db crites raksit kapok a pofámba és esélyem sincs meglõni...

ToMee0
Aki tud taktikusan játszani és kiismerte a pyrot, az update elõtt és után is tud(ott) vele játszani. A lényeg, hogy úgy menj az enemy felé, hogy ne vegyen észre, kicsit pörköld meg (minél közelebbrõl) aztán távolodj és sorozd a sotiddal. Most akár azt is meg lehet csinálni, hogy a megpörkölés után ellököd magadtól a "pumpával" és utána sotizod és elmész. Ha tudod, hogy kb mennyit kell égetni és lõni, akkor azt is tudod, hogy el fog-e égni vagy sem. Nem vagyok egy pyro fan de a how to play the pyro videó alapján szerintem ez a legjobb módszer.

Ron Ragm
Annyiban jó hogy kivették azt a +50 hp-t mert így pyro vs pyronál nem fog automatikusan a backburneres nyerni. Pyroval meg még az update elõtt is el lehetett játszani, nem azt mondom hogy nem örültem a + hpnak de nem ráz meg nagyon hogy kivették, air compressort eddig se használtam sose a plusz backstab meg kurva hasznos lehet (csak anno nagyon lecsökkentették a felületet, régen közel oldalról is néha behozta ma meg teljesen hátból alig szal kicsi szerintem, belõhetnék valahova a kettõ közé)

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Twetr0x
Érdekes, hogy még update elõtt simán lehetett aprítani pyroval, most meg új fegyverrel nem lehet.<#idiota>

Twetr0x
Backburner

Twetr0x
Tényleg taktikusabb: van +50 HP-d, szembõl megrohansz egy demomant vagy egy soldier-t, demoman 3x eltalál pipe bombbal, soldier egy egész tár rakétát ereszt beléd, te felgyújtod és megölöd.
És mire is lett kitalálva? Hátulról megrohanásra... Elvették a +50 HP-t, mostmár ki lehetne próbálni, azt amire kitalálták.

TreDoR
Nekem spec az nem tetszik, hogy 4! stickyt (ált. demomannal vagyok) sniper seggébe lövök és smgvel lekap. Medichez meg csomószor 5 sem elég... Megyek sírni steam fórumába.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

HeadHunter86
Milyen noob fegyó? Sokkal taktikusabb mint a sima.

Ability
Betettem a TF2 leírás elsõ webes változatát, amiben tuti sok hiba van, mert eléggé zombi módban csináltam, de azért használható. Majd javítok pár dolgot benne, én is láttam egy-két hibát. Egyébként ez még nem teljes, a vége lemaradt, de most nincs erõm folytatni. Hamarosan pótolva lesz. 😛