30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#8937 csak nem a fov állításától ilyen?:D akkor nagyon lol, ha így játszik:D -
#8936 A demo keze -
#8935 Spraykészítést vállalok... :D
Eddig ezeket csináltam!
Ezt ma!
Ennél meg ideges voltam! :D
-
#8934 xD -
#8933 1.
2.
Valaki Tudna nekem szerválni egy demot meg egy csipát úgy hogy a képen mind a kettő oldalról látszik... Külön képre gondolok... Sz@ki sprayéhez kellene... -
#8932 szvsz lekjopp frag-movie a világon -
#8931 -
#8930 Nem, figyeljetek. Engem nem érdekel kinek tetszik vagy kinek nem. Nem tudom miért kaptam fel a vizet. Mostanában elég feszült vagyok. Én kérek elnézést. Ha meg nem kellenek, csak mondjátok és nem linkelem be... És még egyszer bocs! :( -
PunkZoli #8929 nem téged méltatlak, bár amennyiben te rajzoltad, elnézést az alpári véleménnyilvánításomért -
#8928 nekem tetszett. amúgy nem értem miért kell felkapni a vizet. neki nem tetszett, pont. kit érdekel? mondjuk kultúráltabban is ki lehet fejezni a véleményünket, de hát ez van, nem kell lesüllyedni a szintjükre. ki raktad, köszönjük aztán majd mindenki eldönti maga. ha neki ennyire fontos volt ez a megnyilvánulás akkor egészségére... ennyi a történet. -
#8927 vannak jók, de nem lehet mindig szuper :) -
#8926 ez (talán az egyetlen) fizetős hl2 mod, tehét kell hozzá source-os játék az a lényeg -
#8925 sry hogy kimondtam, hogy nem tetszik -
#8924 Ez van basszátok meg. Ha nem tetszik ne nézzetek oda. -
#8923 nekem sem tetszik -
PunkZoli #8922 hát ezek kurvaszarok, nem értem, miért érdemes valakinek ilyen szarokba időt fektetni -
#8921 Igen origo-ék szervere :)
@koni016 Szerintem nem kell hozzá semmilyen játék mert a propokat letölti magától.
De ha van valamilyen source motoros játékod akkor az is megteszi pl css, tf2 -
#8920 -
#8919 Ha mostmár az a neve, akkor igen. Origoék szerveréröl van szó nem igaz? Mert én arra gondoltam. -
koni016 #8918 A gmodhoz kell a hl2 vagy pedig más valves játék is jó hozzá? -
#8917 Tegnap a medic 1v' nagyon nagy volt! -
#8916 a W.U.W-ra? -
#8915 Ismerem a szervert, legjobb magyar szeró, oda jártunk haverokkal mindig, szóval nemkell bemutatnod :d -
#8914 én undead patchel toltam aztán megvettem.
Amúgy az Sb3 ezen a szerveren jó mert nincs crash ;) -
#8913 hát akkor bizony vak vagy
http://www.totaltf.hu/hirek/2009-05-06_jobb_ha_ugyelsz_a_fejedre_haver/
http://www.totaltf.hu/hirek/2009-04-30_robin_walker_interju/
-
#8912 ezt nézegesd szorgosan
ha van vmi, itt mindig kinn lesz -
bence19940611 #8911 Sniper updateról tud már valaki valamit ?Mert a totaltfen nem találtam semmit -
#8910 Én pacsteamessel játszottam jóideig, zombi mod rulez, föleg headcrabbel lenni jó :D
Sb3 is jó, csak sok hülye beteszi az óriás ürhajókat aztán crash... -
#8909 ja és most lehet hogy DarkRP lesz Spacebuild 3 helyett :)
Ja és még annyi hogy azért eléggé sok cuccot kell hozzá külön leszedni mert az alap gmoddal alig tudsz valami jót csinálni.. pl gman-re raksz egy lufit meg ilyenek :D -
#8908 +2$ tax :) -
#8907 Mennyiért szerváltad? 2papír? -
#8906 betehetsz szörnyeket, akármit megépíthetsz, szóval azt kezdhetsz vele ami csak az eszedbe jut, meg van a szerepjátszás :) ezek a legfőbb módok -
#8905 Ügye van az alap sandbox mód ahol közösen építitek a zűrhajóóóóóóóóóóóóóóóóót! vagy különböző mod-ok. Pl. zombie mod, ahol lehetsz hl2-ős zombikkal; stranded mod, ami ilyen "lakatlanszigetesszerepjáték"; van roleplay amit nem toltam, etc. etc. etc. -
#8904 közösen építitek a zűrhajjóóóót!
vagy Roleplay... meg ilyesmi :D akármi gyakorlatilag... fantáziádon múlik... -
#8903 Lehet hülye kérdés de mit lehet ezzel a Gmodd-al serverezni?
Szal mi benne a multiplayer rész?
Valaki homályosítson már fel. -
#8902 Nemsokára terveztem megvenni -
#8901 ja és még annyit hogy magyar szeró ;)
és van honlap is :D
garrysmod.try.hu -
#8900 én meg eléggé rég tf2-ztem :(
mostanában csak gmodozok
/OFF
aki szeretne jönni:
sandbox:
80.249.173.38:19000
pass:nyunyora007
sb3:
217.146.90.10:27015
pass:nyunyora007
Az sb3 szervern nem crackelt, csak eredeti gmodos tud feljönni
/on -
#8899 ezen a hétvégén egy csomót téefeltem... pedig karácsony óta eléggé hanyagoltam. viszont most lesz megint anoozha succesful procedure! talán újra kedvet kapok hozzá -
#8898 Aha... :/