30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
donatus13 #8977 nekem sincs bajom velük mert még van olyan szerver ahol tiltva van mind :) szóval nincs bajom velük. -
#8976 Nekem egyik updatevel sincs bajom... érdekesebbé tették a játékot, a scoutos meg tök jó lett :) Sniper is jó lesz. -
donatus13 #8975 Nekem is az update k vették el a kedvem az egész játéktól rakat szar mind és hülyeségek crit változtatás stb tényleg nagyon jó update ek ! Olyan szar lett tőlük a játék ,hogy nagyon nekem egyedül a pályák kellenek és a játék módok. -
#8974 Ahogy monnya uram! :) -
#8973 hüyje vagy, ha ilyen jó dolgok elveszik a kedved! xD -
PunkZoli #8972 annyira nem követem mostanában, heti egyszer ha leülök elé, nekem ez a scout update me a többi alibi fegyver nagyon elvette a kedvem :(
tudom láma fegyo, de nekem eddig a backburner tetszett csak, a tf2 nálam pont az ilyen agyatlan nyomom a gombot, szivatom a butanácikat játék :D -
#8971 Új játékmód? -
PunkZoli #8970 jövhét csüt jön... nagy update lesz, 3 fegyver, közte 3 map, vagy mi minimum -
#8969 És meg is unták volna a népek....
Lássuk be Tf2 update-ek nélkül nem igazán életképes hosszútávon.
Viszont ez eléggé hangulatosra sikeredett:
Rat-s pálya -
#8968 teljesen jó volt mindenféle updatenélkül a játék(mármint fegyverek) jó igaz hogy volt egy-két fegyver ami érdekesebbé tette a játékot de töbségük felesleges. -
#8967 Majd ha meg jön a Spy update és az is kap egy új fegyót az is noob lesz gondolom.
És majd ha már minden kaszt Noob lezs lehetlesz végre játszani is :) -
#8966 Az hogy fos! Ugyan az lesz mint a skótnál... Aki nyilazik az egy N00B lesz... Ha meg nem akkor majd én ezt bevezetem
#8965 - valahogy én is hallom :D -
#8965 meg spy-jal *Twetr0x hangos kacaja hallatszik*
amúgy elvileg projectile lesz, szóval reflected arrows FTW -
#8964 Tele lesznek csipákkal a serverek. :D -
chooselee #8963 Reméljük!:D -
#8962 akkor gondolom hétvégére jön az update, ott van hogy day 1 -
#8961 Jeee ez jó lesz :D szerintem újra is kezdem a játékot miatta :D -
#8960 Pyroval vissza lehet küldeni a kilőtt nyílvesszőt? -
PunkZoli #8959 szerintem ez eddig a legjobb fegyo amit kiadnak... remélem eleget sebez majd... a felhúzási ideje nem számít -
#8958 nekem is nagyon bejön :)
már várom -
#8957 meg scout update nél is mutattak, sőt az egy új játékmód is volt, de már lassan 4 hónapja várunk rá -
#8956 Na ez fasza, midrange sniperként kurvára tudom majd értékelni -
chooselee #8955 A háttér nem ismerős mint pálya, lehet az is új map lesz? Mint emlékszek a heavy update-nél is ellőtték a háttérbe az új mapot. -
#8954 mi szar benne? szerinted túlélnéd ha lábonlőnének egy ilyennel? -
#8953 na vártam a fanok szidásait:D minden update-nél kell. -
#8952 kuss örülj hogy fejlesztik :D -
#8951 XD Nem mondják komolyan, hogy ezt a... SZART adnák a puska helyett! OMG! Ez már szánalmas. -
#8950 húúú   IMÁDOM AZ ÍJAZÁST (játékokban is)!!4 -
#8949 http://www.teamfortress.com/sniperupdate/ -
#8948 Kösz! :D
(Igazából nem olyan akart lenni, de hát ha ihlet van, meg kel ragadni :P) -
#8947 linkesíti is. ennél linkesebb sose volt még.
amúgy az utolsó "ANYÁD!"-os soldier spray állati :D -
#8946 így van :)
cuddle pyro nagyon lol xD -
#8945 lassú vagy, volt totaltf-en -
#8944 http://cuddle-pyro.deviantart.com/gallery/
Úgyis mindenkinek linkesíti a böngésző minke fáradjak -
#8943 Toom h meglehet oldani de azt mondta nem kell :P
Majd otthon át javitom -
#8942 De mért maradt le a vége a fegyvernek?:D Meglehet csinálni, hogy benne legyen... nem tudom mért nem sikerült. /ui. nem okoskodok mivel én is gyártottam jó pár sprayt már, ha meguntam a meglévöt csináltam újat =)/ -
#8941 Nemigaz hogy mindenki csak a hibákat veszi észre! :D
Szaki azt mondta jó az a spray úgy, a keze meg lószar... Eddig 77-re állítottam most viszont fölvettem 100-ra nemtom miért... -
#8940 pszt! ez az új fegyver! -
#8939 Mivan a második képen szegény sniper rifle-vel? -
#8938 tudod ez olyan nagylátószögű hogy kiszakad a keze a helyéről xD