Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Scout

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ability
Elindítottam egy kis felmérést, remélem tetszik nektek a kezdeményezés. Kezdjük a kedvenc kaszttal. Ha tetszik nektek a szavazósdi, akkor mehet tovább pl. kedvenc pályával stb...
ToMee0
Volt egy bug, amivel ki lehetett fagyasztani bármelyik szervert. Tegnapelõtt banánnal megcsináltuk, hogy ne lehessen... de tegnap este már jött is rá a javítás. ("_resetgamesats" volt a parancs, amit bárki beírhatott és kifagyott tõle a szerver)

HeadHunter86
Törték a fenét 😄 Hülyeséget ne beszéljetek már. Amúgy most is megy a kocsma.

Rage47
Guer
nemtudjátok h kartrelkocsmával mivan?

jozing
az van, denem teljesen jó a szkript, maradok a nomrálnál. azért köszi a sgeítséget.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Twetr0x
ha nincs autoexec.cfg-d akkor csinálj egyet. 😄

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Twetr0x
csak simán az autoexec.cfg-be másoljad be, ne a configba.

jozing
ja köszi. de csak simán a végére bigyesszem oda?

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Nitramk
arra írta h a 'q' az a másodlagos és az elsõdleges között váltson. és a config mappába kell beírni a config.cfg-be.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

jozing
twetrox: õõõõ, most zavarban vagyok. ezt nekem írtad? és ezt hova rakjam? és egyáltalán mi ez? emúgy ha elmagyarázod 8de anélkül is) köszönöm szépen!

Twetr0x
alias "changeweapon" "secondary"
alias "primary" "slot1; alias changeweapon secondary"
alias "secondary" "slot2; alias changeweapon primary"
bind "Q" "changeweapon"

Unbaised
nemnagyon értelek, pedig ez a legegyszerûbb 😊

jozing
nekem furcsa lenne, és ezeket a gombokat jobban megszokom

Unbaised
xD

Blacksheep333
Nem értem, miért nem jó az 1, 2, 3?<#szomoru1> Túl messze van a WASD -tõl? 😊

Az operációs rendszeren is túl...

jozing
nekem most egész kényelmes ez a shift=elsõdleges, q=másodlagos, mouse3=meele. igazából úgy lenne jó, ha a q a másodlagoson van, akkor visszavállt az elsõdelgesre. de ezt már nemtom szkriptelni, a szoftverekhez hülye vagyok 😊

Twetr0x
Én nem tudok fast weapon switch-et használni. Próbáltam, de nem tud ráállni a kezem 😞
Maradok a klasszikus weapon switches darálásnál 😄

Nitramk
na de ezt otthonról lehet tolni? D:

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

ToMee0
A friends nevedet írd át. TF2-ben csak az lehet a játékban a neved, ami a friends neved..

ToMee0
Fast Weapon Switch az alap, pörgõs harcban minden gombnyomásnyi idõ számíthat 😊

Narxis
Dettó.<#eljen>

Nem mondod??Legfeelingesebb FPS "sorozat"!!Szerintem ess neki egymás után a részeknek is.Annyira jó...le sem lehet rakni.Én minden percét élveztem.Kreatív, ötletes...

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

csokalaci
Jah és lesz valami verseny:
http://www.thecgs.com/index.php?s=events&d=proamsignup
ingyen van,mert ez az elsõ verseny

http://facebook.com/musicleander

csokalaci
Nekem is megy

http://facebook.com/musicleander

Nitramk
nekem megy

nektek sem megy a steam?

jozing
martinez: steamen 7500ft orange box, majdnemhogy egyszerûbb mitn a dobozos! nagyon megéri, a világ legjobb csapatától, a világ 3 legjobb játékárt 8és kiegekk is vannak benne!). cedd meg, tört szervereket nehéz találni + VALVe le is tilthat örökre steamrõl!

Twetr0x
OFF
Portal rövid, de volt a flash verzió, amihez megcsinálták a pályákat a rendes portalba. Hosszabb, és itt-ott nehezebb is.
Portal: The Flash Version
Portal: The Flash Version Mappack
Mindkettõt végigtoltam, nagyon élvezetes 😊
ON

Rage47
Peggle is tök jó😊
TF2 meg megunhatatlan, minden meccs tartogat vmi meglepetést😊 nagyon ritka az ilyen game.
Nitramk
meg lost coast meg vmi peggle extreme 😄 igazából mindegyik miatt megéri. tf2vel azóta játszom amióta megvan (karácsony). Portal sztem nagyon rövid. Half-life-ból meg még csak a HL2-t toltam végig.

bertino
" [ Vásárálás Steam-en ]"

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Jani21
HL2 + EP1 +EP2 + Portal + TF2

Narxis
<#wow1>

Martinez01
5 meik játékok?én úgy tudtam 3 a TF2 a Half Life 2 EP2+ a portál nem?

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Jani21
Sõt, ha steamen veszed meg még ennél is jóval olcsóbb!

Rage47
5 játék van a boxban
Martinez01
ja 10 vagy 11 ezerért 1 új játékot veszel annyiért itt meg 3 zsír játék😄

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Narxis
3 ZSÍR játék egyben. 😛

Martinez01
aha vágom!de ha megveszem az orange boxot akkor 3 játék egyben 😄

Nitramk
nagyon jó lett a leírás Zseni.

Jani21
Egyértelmû a válasz: vedd meg eredetiben! Érdemes elgondolkodni a steames vásárláson, akár Orange Box-ot is, jobban megéri. A steames fórumokat olvasgatva javasolják az állandó ban elkerülése miatt, ha korábban használtál nem eredeti verziót steames játékokból, akkor nem árt egy format és teljesen friss win telepítés. Ellenkezõ esetben a VAC kitilthat eredeti játékod ellenére is! (Eredeti szoftver, valódi elõny XD)

Nitramk
tudtommal nincs masgyar tört szerver.

Martinez01
ok köszi a választ!

Narxis
Vedd meg, megéri.

Martinez01
valaki segítene nekem?az a problémám hogy meik warez verziót töltsem le ??steameset vagy a nélkülit?és vannak e magyar tört szerók?vagy vegyem meg eredetiben mert akkor fel tudok menni magyar szerókra?Köszi a választ!

Hiába irom be a consolba h name xy nem változik 😞 hogy lehet megváltoztatni?

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

jozing
okés így már jó. kicsit furcsa az elején, de majd megszokom. így sokkal gyorsabb fõleg a meele meg könyebb reagálni. nem kell a q-val vacakolni h meik volt az utolsó amit használtam, meg a görgõs megoldás is gagyi volt.

Doki17
Fast Weapon switchet kapcsold be és akkor jó lesz.