30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#9057 innen töltöttem le :) -
#9056 Meet the Cow :D -
#9055 Pits of America: #34 Gravel -
#9054 Amúgy aki gondolja felvehet steamre: Guardin12
Most megjött a kedvem tf2höz. -
#9053 Szpáj áráund hír! -
#9052 Szerintem spy! -
#9051 Aki akár egy spy is lehet. -
Neoncsoves #9050 omg xD -
#9049 vagy pedig ez az update egy rejtett demoman update, ugyanis a borítékon lévő bélyegen ott van egy demo, amint a tetőn ül -
#9048 CP_Gravelpit ezekszerint ausztráliában játszódik?
http://www.teamfortress.com/sniperupdate/ <- a levél címzésést nézzétek -
#9047 honnan töltötted le? SVN-nel? Vagy garrysmod.org?
-
#9046 én is igy vagyok vele, h jó az ha update-elnek folyamatosan :)
ált. az update-ek után megint 1-2 honapra rászokok a tf-re aztán mikor megunom utána nem sokkal jön is a következő :D
ui.: 2napja megvettem a cs:s+garry's mod csomagot
ezzel a gmod-dal nagyon jól el lehet hülyülni.
letöltöttem hozzá a stargate addon-t és nagyon poén, h te nyitogatod a kaput, stb :DDD -
#9045 szerintem meg frissítsék csak. codokra jó ha évente ránéznek is kiadnak egy 2 megás peccset. sima tucatjáték lett az is. nekem tetszik ez a dolog. ma is osztársamnak (cod4ezik) mondtam, hogy TF2-höz jön update. a sokadik. és most ott ratunk, hogy gondolkozik a megvételén, mert megtetszett neki a TF2 is, meg az update rendszer is.
ez a cart verseny irtó nagy lesz! alig vároooom! ma megint tfezek, van egy olyan érzésem. nyárra még visszajön hozzám a 08. nyári feeling, amikor nyár vége fele tetőzött nálam a tf. -
#9044 Kimondottan rossz irányba terelik a játékot ezekkel. elég lenne néha pár új pálya új játék mód alap tf2 97,25x jobb volt bekkbörner, FAN , sandman nélkül. -
#9043 Úgylátom, hogy elég egyöntetűen mindenki Rage-t támogatta, tehát szerintem nem kell szavazás.
Szerkesztőségnek: Átadom a házigazda jogom Rage47-nek.
Rage: Írj az illetékeseknek, leveledben legyen benne ennek a kommentnek a permalinkje is. -
#9042 Nehezen tudom elképzelni, hogy a Valve azért csinálja az updateket(ami szerintem nyűg nekik), hogy egyre kevesebben játszanak a játékkal. Szerintem TF2 még mindig az egyik legjobban fogyó termékük, ezért foglalkoznak vele. A CS-t pedig kár felhozni ellenpéldának, biztos, hogy ott is lesz valami nagy újítás vagy egy teljesen új játék. -
#9041 vagy az emberek már kevesebben látogatják a fórumot
lehetőségek: inkább totaltf-et nézegetik vagy rájöttek, hogy van jobb dolguk is -
#9040 De én nem a mostani szavazás alapján mondtam ezt hanem archív szavazások eredményei alapján.
Folyamatosan csökken. -
#9039 Mert meloban/suliban vannak az emberek.... -
#9038 Hehe belenézegettem a szavazásokba és látni hogy hanyatlik az érdeklődés a TF2 iránt.
Egyre kevesebben szavaznak. -
#9037 Viktor passzol és szavaz Ragere! -
#9036 Nem olyan halott az az aréna mód, jó dolog az, csak hát ugye elmúlt az ujdonság varázsa, a szerverek nagy része visszatért a szokásos menetrendbe. -
#9035 Végre nem csak napsütéses pályák lesznek.
Azért a 2 kocsis map durva lesz,kiváncsi leszek,mekkora csaták fognak zajlani,told is a kocsit,mert visszagurul,de öld is az ellent. :) -
chooselee #9034 Sawmill volt a háttérbe a sniper képen. :) -
#9033 Én mostanában nem játszok már tf-et, de a topicot látogatom naponta, reggel és délután ráérek szinte mindig. Ha nem lesz más akkor elvállalnám. -
#9032 Én is Rage-re szavazok :D -
#9031 elég szép az update, már most látszik, h sokkal igényesebb a scout-nál :)
a levél meg poén :D -
#9030 http://www.totaltf.hu/hirek/2009-05-14_sniper_update_-_a_2_nap/ -
#9029 én is Rage -
#9028 kijött a 2. nap
végre megkapjuk a scout up-ra ígért dpl-ot, de nem értem minek erőltetik a halott aréna módot -
#9027 Rage-re szavazok -
#9026 én ÉN ÉNnemakarom :p -
#9025 Tettem be egy szavazást addig is, ez mindig is állandó jellegű téma szokott lenni. Most aktuális is. Várunk pár napot még a HG választással, hátha valaki jelentkezik még. -
#9024 Mit szólnátok Ability féle szavazáshoz?:) -
#9023 Akkor eddig Tóni és Rage, ugye? Viktor, biztos passzolsz? -
#9022 Támogatom! -
#9021 Rage-re is szavazok ha elvállalja. -
#9020 szerencsére ez a kulturáltabb topic-ok közé tartozik, igy nincs sok dolga a hg-nek :) -
#9019 Én sem vagyok egy túl aktív tf2-es (mondjuk mással sem játszok mostanában más elfoglaltságok miatt), de sg-re feljövök naponta. -
#9018 xD