30108
  • Zomil
    innen töltöttem le :)
  • Viktor99
    Meet the Cow :D
  • Aquir
    Pits of America: #34 Gravel
  • jackcsabi
    Amúgy aki gondolja felvehet steamre: Guardin12
    Most megjött a kedvem tf2höz.
  • jackcsabi
    Szpáj áráund hír!
  • Viktor99
    Szerintem spy!
  • Lacccca
    Aki akár egy spy is lehet.
  • Neoncsoves
    omg xD
  • sonic syndicate
    vagy pedig ez az update egy rejtett demoman update, ugyanis a borítékon lévő bélyegen ott van egy demo, amint a tetőn ül
  • Nitramk
    CP_Gravelpit ezekszerint ausztráliában játszódik?

http://www.teamfortress.com/sniperupdate/ <- a levél címzésést nézzétek
  • csokalaci
    honnan töltötted le? SVN-nel? Vagy garrysmod.org?
  • Zomil
    én is igy vagyok vele, h jó az ha update-elnek folyamatosan :)
    ált. az update-ek után megint 1-2 honapra rászokok a tf-re aztán mikor megunom utána nem sokkal jön is a következő :D

ui.: 2napja megvettem a cs:s+garry's mod csomagot
    ezzel a gmod-dal nagyon jól el lehet hülyülni.
    letöltöttem hozzá a stargate addon-t és nagyon poén, h te nyitogatod a kaput, stb :DDD
  • Julius Caesar
    szerintem meg frissítsék csak. codokra jó ha évente ránéznek is kiadnak egy 2 megás peccset. sima tucatjáték lett az is. nekem tetszik ez a dolog. ma is osztársamnak (cod4ezik) mondtam, hogy TF2-höz jön update. a sokadik. és most ott ratunk, hogy gondolkozik a megvételén, mert megtetszett neki a TF2 is, meg az update rendszer is.

ez a cart verseny irtó nagy lesz! alig vároooom! ma megint tfezek, van egy olyan érzésem. nyárra még visszajön hozzám a 08. nyári feeling, amikor nyár vége fele tetőzött nálam a tf.
  • rhazid
    Kimondottan rossz irányba terelik a játékot ezekkel. elég lenne néha pár új pálya új játék mód alap tf2 97,25x jobb volt bekkbörner, FAN , sandman nélkül.
  • Ability
    Úgylátom, hogy elég egyöntetűen mindenki Rage-t támogatta, tehát szerintem nem kell szavazás.

Szerkesztőségnek: Átadom a házigazda jogom Rage47-nek.

Rage: Írj az illetékeseknek, leveledben legyen benne ennek a kommentnek a permalinkje is.
  • Narxxis
    Nehezen tudom elképzelni, hogy a Valve azért csinálja az updateket(ami szerintem nyűg nekik), hogy egyre kevesebben játszanak a játékkal. Szerintem TF2 még mindig az egyik legjobban fogyó termékük, ezért foglalkoznak vele. A CS-t pedig kár felhozni ellenpéldának, biztos, hogy ott is lesz valami nagy újítás vagy egy teljesen új játék.
  • sonic syndicate
    vagy az emberek már kevesebben látogatják a fórumot

lehetőségek: inkább totaltf-et nézegetik vagy rájöttek, hogy van jobb dolguk is
  • Lacccca
    De én nem a mostani szavazás alapján mondtam ezt hanem archív szavazások eredményei alapján.
    Folyamatosan csökken.
  • Narxxis
    Mert meloban/suliban vannak az emberek....
  • Lacccca
    Hehe belenézegettem a szavazásokba és látni hogy hanyatlik az érdeklődés a TF2 iránt.
    Egyre kevesebben szavaznak.
  • Viktor99
    Viktor passzol és szavaz Ragere!
  • Ron Ragm
    Nem olyan halott az az aréna mód, jó dolog az, csak hát ugye elmúlt az ujdonság varázsa, a szerverek nagy része visszatért a szokásos menetrendbe.
  • zozyk
    Végre nem csak napsütéses pályák lesznek.
    Azért a 2 kocsis map durva lesz,kiváncsi leszek,mekkora csaták fognak zajlani,told is a kocsit,mert visszagurul,de öld is az ellent. :)
  • chooselee
    Sawmill volt a háttérbe a sniper képen. :)
  • jackcsabi
    Én mostanában nem játszok már tf-et, de a topicot látogatom naponta, reggel és délután ráérek szinte mindig. Ha nem lesz más akkor elvállalnám.
  • csokalaci
    Én is Rage-re szavazok :D
  • Zomil
    elég szép az update, már most látszik, h sokkal igényesebb a scout-nál :)

a levél meg poén :D
  • sonic syndicate
    http://www.totaltf.hu/hirek/2009-05-14_sniper_update_-_a_2_nap/
  • sonic syndicate
    én is Rage
  • sonic syndicate
    kijött a 2. nap

végre megkapjuk a scout up-ra ígért dpl-ot, de nem értem minek erőltetik a halott aréna módot
  • Twetr0x
    Rage-re szavazok
  • Aquir
    én ÉN ÉNnemakarom :p
  • Ability
    Tettem be egy szavazást addig is, ez mindig is állandó jellegű téma szokott lenni. Most aktuális is. Várunk pár napot még a HG választással, hátha valaki jelentkezik még.
  • Rage47
    Mit szólnátok Ability féle szavazáshoz?:)
  • Ability
    Akkor eddig Tóni és Rage, ugye? Viktor, biztos passzolsz?
  • Viktor99
    Támogatom!
  • Narxxis
    Rage-re is szavazok ha elvállalja.
  • Zomil
    szerencsére ez a kulturáltabb topic-ok közé tartozik, igy nincs sok dolga a hg-nek :)
  • Rage47
    Én sem vagyok egy túl aktív tf2-es (mondjuk mással sem játszok mostanában más elfoglaltságok miatt), de sg-re feljövök naponta.
  • Aquir
    xD