30108
  • Narxxis
    Nálam se jelenik meg, lehet nekem is AdBlock blokkolja.
  • Rage47
    Amúgy nálam nem jelenik meg az itteni banner. Gondolom az Adblockom tiltja.
  • Pio
    Még egyszer és utoljára leírom, nem ezzel van a bajom, csak itt merült fel a téma és ezért volt pofám idehányni a témával kapcsolatos offolásaimat :D

Amúgy kössz a helpet, majd visítozok oda egyet :)
  • Ability
    Ilyenkor elég is annyi.

Pio: mod topik, és lelkesen ki is szokták cserélni. Ha meg van házigazda akkor szólsz neki.
  • Rage47
    Gondoltam nem szeretnek hosszú sorokat olvasni, így is van elég dolguk, ezért gyorsan összefoglaltam a levélben a lényeget, meg linkeltem a hsz-ed...
  • Narxxis
    Nem tetszik neki! :D
  • Viktor99
    De mi a bajod EZZEL? >.<
  • Pio
    Nem tudom, hogy szokás nevezni, fejléc, logó, banner ilyesmi, ami itt van a topik tetején kép...
  • Narxxis
    Moderátori topikban :D
  • Ability
    Milyen logóról van szó? Eddig sem esett le...
  • Pio
    Továbbra is OFF:
    és a logó kérése hogy zajlik, hol kell intézni? Mert az oké, hogy nem áll jól a szemem se ezért nem kapok HG jogokat, de a logó kitétel is sokoldalas motivációs levélhez kötött, esetleg máshol kell kérni vagy hogy működik ez a része? :)
  • Viktor99
    Rohama van.
  • Twetr0x
    TO INFINITY AND BEYOND!
  • Viktor99
    10.? Ahoz képest nem rossz! :D
  • Ability
    Amúgy benne vagyunk a TOP10-ben, rég volt már ilyen. :P
  • Julius Caesar
    a routernél bajos lehet, mert a router csak egy IP. ergo ketten használtok egy IP-t, csak a port más. esetleg google/valve FAQ/support. nemtom így a megoldsát, de biztos van.
  • Viktor99
    Azt is írd bele Rage hogyha nem teleszel a HG akkor nem tudok majd aludni :P
  • geristar
    Na és akkor most mindenki sírni fog: Nekem is megvan!! Csak nekem már legalább 1 éve öcsém meg ma vette meg, hogy majd én medic-elek neki. És amikor ő játszik engem meg kibasz a steam, el sem indítja a gamet. Csak kiír egy egy soros hibát ami: failed to take master pipe connection lock!
  • Aquir
    hát régen nekem is elintézték:)
  • Ability
    Házigazda jogot nem a modik intézik, hanem a szerkesztőség. Esetleg pár kitüntett modi is részt vehet benne. Modi topikban nem foglalkoznak ezzel, nem fogják elintézni nektek. Régen lehetett, azóta már nem. Nekem eddig csak egyszer kellett új levelet küldenem nekik, azt is leginkább türelmetlenségemben írtam, amúgy halogatva, csúszva, de mindig megkaptam a házigazda jogot. Azt is kalkuláljátok bele, hogy nagyon sok levelet visszadobnak, ha úgy döntenek, hogy nem kaphatod meg a jogot sem fognak visszaírni. Haverom egyszer írt nekik egy olyan átlagos üzit, nem történt semmi. Szar levél volt, ki sem fejtette miért akar HG lenni. Rá egy hónapra mondtam neki, hogy újra, megírtam neki egy jobb levelet érvelve, levél után 10 percre megkapta a jogot. Fontos ám hogy leírjátok miért akartok HG lenni, milyen szándékaitok vannak. Pl.: az említett haverom a zene fórumban akart egy NEM látogatott topikban HG lenni. Gondolom azért dobták vissza, mert a téma nem volt népszerű. Ha leírjátok hogy miért lenne fontos mégis egy házigazda, akkor lehet más lesz az eredmény.
  • Aquir
    csak egy routerről xD
  • Viktor99
    Mert ti mind a ketten megvettétek... És két gépről nem lehet ugyanarról az IP-ről nyomni.
    :D
  • Aquir
    nálunk is router van mégis egymás mellett tudunk játszani (persze úgy hogy mindketten megvettük:)
  • Viktor99
    Egyszerre nem is tudtok majd játszani
    Vagy külön külön, vagy te is megveszed. :(
  • Pio
    Ja nem ide akarok másik logót, ezért is írtam, hogy OFF, csak ha már szóba jött, ezzel a logóval semmi baj nincsen és még egyszer elnézést, hogy itt feszegetem a saját privát témáimat, csak tényleg kicsit zavaró, hogy semmi reakciót nem lehet kicsikarni emailen keresztül a moderátori gárdából, bár azért "világvége hangulatom" nem lesz a dologtól :)
  • geristar
    Valaki segítsen, help!
    Tesóm is megvette a TF2-t és em tudunk egyszerre játszani, pedig csak ez miatt vette meg.
    1 internetünk van routerrel csatlakozik az én gépemhez, valahogy ki lehetne cselezn a steam-et vagy valahogy meg tudnánk változtatni az ip-címeket, vagy nem tom... HELP!!.... Köszi!
  • Viktor99
    Nem értem mi a gond vele... :S
  • Pio
    Ördögi kör, ide-oda küldözgetnek aztán bekattansz, mint az Asterix 12 próbájában az arcok (remélem látta más is rajtam kívül és most nem néz mindenki hülyének, hoyg miről beszélek :D ).
  • Aquir
    tudom:)
  • Rage47
    moderátori topikban meg lecsesztek egy emberkét, miért nem arra az emailre írt.. most akkor mivan:D

logót meg majd összerakom :)
  • Pio
    [email protected] nekem se igazán jött be. Elnézést az OFFért, de topik tetejére logót lehet máshol is kérni esetleg? Gondolom házigazdaságot nem, úgyhogy arról inkább le is mondok, de legalább a logót jó lenne kitenni az adott topikban :)
  • Aquir
    á semmi, csak én már 7 hónapja várok tőlük egy házigazda áthelyezést... 3x írtam.... majdcsak megnézik... valamikor xD
  • Rage47
    hova kellett volna?
  • Aquir
    így van:)
  • Aquir
    ugye nem a [email protected] írtál? xD
  • Rage47
    írtam nekik pár órája, gondolom nem sietik el:)
    köszi a bizalmat mindenkitől.
  • jackcsabi
    ez fav :D
  • Aquir
    BAAZMEEG XDD
  • Jim Morrison
    Pits of America. NEm hiszem :O
  • Jim Morrison
    no comment :D