30108
  • jackcsabi
    De ezt a pajzsot kézben is kell tartania gondolom...
  • Viktor99
    :DD
  • Julius Caesar
    btw, lehet működni fog az a tükk: backstab (felhevül a kés) -> vált revolver -> majd gyors vissza kés és újrabaxtab.
  • donatus13
    bumeráng az ausztrál , én arra tippelek
  • jackcsabi
    De azzal mit kezdene? Én a bumerángnak örülnék, lehet folyton csak sniperkedni fogok ezentúl mikor játszok :D
  • Narxxis
    Akkor a 3. fegyo a pisiüveg lesz?:D
  • Viktor99
    Már megint eti mese! :/
  • jackcsabi
    Amúgy nekem nincs bajom -így spyként se- ezzel a razorbackel, szegény sniper kap valami védelmet.
    Meg nekem bejön tökre ez az ausztrál feeling, ausztrál pajzs + íj, szuper lesz :D
  • jackcsabi
    Csak a magad nevében beszélj :) Igenis lehet használni, és még mai napig a legtöbb tudást igénylö class. Nemcsoda hogy mért szeretem ennyire :D
  • Julius Caesar
    igen. amelyik kaszthoz kijött az update az noob. szóval idővel az összes kaszt noob lesz, és így megint egyenlő küzdelem lesz, vagy elnúbúl az egész gém, és csak a spectator nem lesz láma kaszt

amúgy szerintetek csak úgy kiadják, le se tesztelik? érdekes, mindneki sír hogy update ilyen-olyan szar, de mikro megnézem a kiadás után 3 perccel már fullon van az összes achi szeró meg mindne klán megy achizni. akkor ez hogy is van
  • donatus13
    Szerintem nem mert így is elég gyenge 2 ember együtt van már használhatatlan.(persze olyan kettő aki tud játszani)
  • Narxxis
    Ráfért már egy kis nerf a kémre. :D
  • Julius Caesar
    még nem jött ki a spy updatet. biztos ők is kapnak valamit.
    szvsz eddig csak a medic lett sztem overpowered 1v1-ben. én arena 1v1-ben medickel simán elkaszáltam hevyket.
  • Nitramk
    Na de bazmeg, így értelmét veszti a kém is? Sürgessék már meg a vanillát.
  • sonic syndicate
    senki nem tud olvasni? az első backstabet hárítja és a kém nem tud azonnal másodikat szúrni
  • Aquir
    egy késdöfést hatástalanít hátulról (megrázza a spy-t és várnia kell egy ideig mire újra döfhet), utána szétesik
  • donatus13
    Akkor ennek a razorbacknek miértelme van?
  • Narxxis
    :DDD
  • chooselee
    Spy sappin' my Razorback! :D
  • Zomil
    hm sry a dupla post-ért, de még annyit eszembe jutott, h ha jól olvastam még nehéz is a cucc, ezért le fog lassítani, vagyis hátránya is van bőven, a íj mellé ahol sokat kell középpályán rohangálni nem lesz jó, ellenben a sniper mellé ahol keveset mozogsz tökéletes lesz :)
  • Zomil
    amugy meg mindenki sír, h nem elég 5letesek az update-ek, mert mindegyik valamilyen értéket módosit

szvsz ez legalább 5letes, van benne fantázia, nem pedig arról szól, h +5% crit és -30% sebesség :)
  • Twetr0x
    Spy igenis prő :(

#9109: Sajnos azok backstabnek számítanak, tehát kivédi a pajzs :\
  • chooselee
    Lehet pipeline,arra hasonlí,de lehet nem!:D Szerintem ötletes,nemhogy véd,de még meg is b*ssza a spy-t. Ne értéstek félre, nem a spyok elleni dolognak örülök, csak szimplán az új stuff ötletességét dícsérem. Én minden újdonságot szívesen fogadok! :)
  • Narxxis
    haha
  • jackcsabi
    Jéj, áram? Szegény kis késem? Ajjajj :S
  • Aquir
    nálam megjelenik, és AdBlock Plussom van :)
  • sonic syndicate
    ja és a háttérben lévő map?
  • kakaoskalacs
    ha van pajzs, nincs SMG ?
  • sonic syndicate
    én úgy értelemezem, hogy backstab ellen van

na és a sidestab, headstab, facestab?
  • Ron Ragm
    A CREDIT TO TEAM spyk úgyis a frontvonalnál szedeketik a medic/heavy kombókat.
  • Lacccca
    NA mi lett a prő sok gombos spyal?
    Ezt azért csinálták mert a spy prő kaszt és azok úgyis prők és kész :)
  • Zomil
    legalább a napi edzés meglenne és nem is lennél annyira ideges :D

amugy meg sztem nem rossz ez, 1szurástol megvéd utána egy darabig nem tudod használni
    a balance sztem megvan teljesen, mert szvsz ez a kés helyett jön és most azért lecserélni a kést, h a spy 1szer ne tudjon leszurni(de még ettöl lelöhet), sztem megfontolando dolog :)
  • Viktor99
    De ilyen későn? :S Amúgy meg ha mindig rád hallgatnék akkor állandóan a kertben rónám a köröket :P
  • Zomil
    igen, valószínüleg ennyitöl már játszhatatlan lesz... -.-

ismét csak azt tudom tanácsolni, h menj és fuss 1 kört :)
  • Viktor99
    Elektromos vezetékek a pajzson? Elektromoss?? >:)
  • Viktor99
    HOGY AZ A JÓ MOCSKOS K***... És van pofájuk ilyet adni? Elmentek ti a jó büdösbe! És most még moderálom magam! Szánalmas. Nehogy már lehessen normálisan játszani. Sőt adjanak mindenkire lovagi páncélzatot, meg golyóállómellényt nehogy az a rohadt spy játszható kaszt legyen... -_-
  • xxxpaulxxx
    unfair:D
  • Twetr0x
    Egyszerű: Alap sniperek vakok és hülyék, 3 lövésből (ha crit akkor csak 2) ki lehet szedni őket, ráadásul mindenki farmolásra fog menni. De akkor is, snipereket backstabelni tök jóó.
  • Narxxis
    omfg, na hogy is lesz azokkal a kémekkel? :D
  • Twetr0x
    3. nap

ha esetleg túl lassan / nem tölt be

Egyrészt basszák meg, pajzs snipernek spy ellen...
    Másrészt pedig más revolver van a spy hullája mellett! Random Weapon Drop?