30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#9137 De ezt a pajzsot kézben is kell tartania gondolom... -
#9136 :DD -
#9135 btw, lehet működni fog az a tükk: backstab (felhevül a kés) -> vált revolver -> majd gyors vissza kés és újrabaxtab. -
donatus13 #9134 bumeráng az ausztrál , én arra tippelek -
#9133 De azzal mit kezdene? Én a bumerángnak örülnék, lehet folyton csak sniperkedni fogok ezentúl mikor játszok :D -
#9132 Akkor a 3. fegyo a pisiüveg lesz?:D -
#9131 Már megint eti mese! :/ -
#9130 Amúgy nekem nincs bajom -így spyként se- ezzel a razorbackel, szegény sniper kap valami védelmet.
Meg nekem bejön tökre ez az ausztrál feeling, ausztrál pajzs + íj, szuper lesz :D -
#9129 Csak a magad nevében beszélj :) Igenis lehet használni, és még mai napig a legtöbb tudást igénylö class. Nemcsoda hogy mért szeretem ennyire :D -
#9128 igen. amelyik kaszthoz kijött az update az noob. szóval idővel az összes kaszt noob lesz, és így megint egyenlő küzdelem lesz, vagy elnúbúl az egész gém, és csak a spectator nem lesz láma kaszt
amúgy szerintetek csak úgy kiadják, le se tesztelik? érdekes, mindneki sír hogy update ilyen-olyan szar, de mikro megnézem a kiadás után 3 perccel már fullon van az összes achi szeró meg mindne klán megy achizni. akkor ez hogy is van -
donatus13 #9127 Szerintem nem mert így is elég gyenge 2 ember együtt van már használhatatlan.(persze olyan kettő aki tud játszani) -
#9126 Ráfért már egy kis nerf a kémre. :D -
#9125 még nem jött ki a spy updatet. biztos ők is kapnak valamit.
szvsz eddig csak a medic lett sztem overpowered 1v1-ben. én arena 1v1-ben medickel simán elkaszáltam hevyket. -
#9124 Na de bazmeg, így értelmét veszti a kém is? Sürgessék már meg a vanillát. -
#9123 senki nem tud olvasni? az első backstabet hárítja és a kém nem tud azonnal másodikat szúrni -
#9122 egy késdöfést hatástalanít hátulról (megrázza a spy-t és várnia kell egy ideig mire újra döfhet), utána szétesik -
donatus13 #9121 Akkor ennek a razorbacknek miértelme van? -
#9120 :DDD -
chooselee #9119 Spy sappin' my Razorback! :D -
#9118 hm sry a dupla post-ért, de még annyit eszembe jutott, h ha jól olvastam még nehéz is a cucc, ezért le fog lassítani, vagyis hátránya is van bőven, a íj mellé ahol sokat kell középpályán rohangálni nem lesz jó, ellenben a sniper mellé ahol keveset mozogsz tökéletes lesz :) -
#9117 amugy meg mindenki sír, h nem elég 5letesek az update-ek, mert mindegyik valamilyen értéket módosit
szvsz ez legalább 5letes, van benne fantázia, nem pedig arról szól, h +5% crit és -30% sebesség :) -
#9116 Spy igenis prő :(
#9109: Sajnos azok backstabnek számítanak, tehát kivédi a pajzs :\ -
chooselee #9115 Lehet pipeline,arra hasonlí,de lehet nem!:D Szerintem ötletes,nemhogy véd,de még meg is b*ssza a spy-t. Ne értéstek félre, nem a spyok elleni dolognak örülök, csak szimplán az új stuff ötletességét dícsérem. Én minden újdonságot szívesen fogadok! :) -
#9114 haha -
#9113 Jéj, áram? Szegény kis késem? Ajjajj :S -
#9112 nálam megjelenik, és AdBlock Plussom van :) -
#9111 ja és a háttérben lévő map? -
#9110 ha van pajzs, nincs SMG ? -
#9109 én úgy értelemezem, hogy backstab ellen van
na és a sidestab, headstab, facestab? -
#9108 A CREDIT TO TEAM spyk úgyis a frontvonalnál szedeketik a medic/heavy kombókat. -
#9107 NA mi lett a prő sok gombos spyal?
Ezt azért csinálták mert a spy prő kaszt és azok úgyis prők és kész :) -
#9106 legalább a napi edzés meglenne és nem is lennél annyira ideges :D
amugy meg sztem nem rossz ez, 1szurástol megvéd utána egy darabig nem tudod használni
a balance sztem megvan teljesen, mert szvsz ez a kés helyett jön és most azért lecserélni a kést, h a spy 1szer ne tudjon leszurni(de még ettöl lelöhet), sztem megfontolando dolog :) -
#9105 De ilyen későn? :S Amúgy meg ha mindig rád hallgatnék akkor állandóan a kertben rónám a köröket :P -
#9104 igen, valószínüleg ennyitöl már játszhatatlan lesz... -.-
ismét csak azt tudom tanácsolni, h menj és fuss 1 kört :) -
#9103 Elektromos vezetékek a pajzson? Elektromoss?? >:) -
#9102 HOGY AZ A JÓ MOCSKOS K***... És van pofájuk ilyet adni? Elmentek ti a jó büdösbe! És most még moderálom magam! Szánalmas. Nehogy már lehessen normálisan játszani. Sőt adjanak mindenkire lovagi páncélzatot, meg golyóállómellényt nehogy az a rohadt spy játszható kaszt legyen... -_- -
xxxpaulxxx #9101 unfair:D -
#9100 Egyszerű: Alap sniperek vakok és hülyék, 3 lövésből (ha crit akkor csak 2) ki lehet szedni őket, ráadásul mindenki farmolásra fog menni. De akkor is, snipereket backstabelni tök jóó. -
#9099 omfg, na hogy is lesz azokkal a kémekkel? :D -
#9098 3. nap
ha esetleg túl lassan / nem tölt be
Egyrészt basszák meg, pajzs snipernek spy ellen...
Másrészt pedig más revolver van a spy hullája mellett! Random Weapon Drop?