Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rip
Jajj, hogy szerettem a TFC-ben a VIP-s mapokat! Igazán berakhatnák s TF2-be is!

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

lehet ez lesz az új játékmód pl😄 jó lenne... css ben nagyon bírtam a vip es mapokat
Aquir
A civilian egyébként a TFC-be volt a VIP akit ki kellett menekíteni, és a karikatúrája látható a Meet the Sniper videóban.

TF2:

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
na igen úgy. És ált. 90%

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

jozing
pyrok nem noobok. régebben szerettem õket, de mostanába engem is idegesítenek, sokszor leölnek velük, olyankor én is pyro leszek, mert ez az egyetlen jó válasz rájuk. sajnos.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

TreDoR
kesetem = kerestem. LOL

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

TreDoR
Itt már kesetem, de nem találtam ilyen utalást.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Nitramk
Mindenki barátnõje: Wikipedia 😄

http://tf2wiki.net/wiki/Main_Page

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

TreDoR
Úgy érted, hogy 10%-al? Egyébként ezt hol olvastad?

Aquir
hátrafelé 90%-al lassabban futsz. tõlem meg gyorsabban futott a medic

Nitramk
Mondjuk annyit megtehetne valve hogy létrehoz egy olyan filtert a szerver keresõben hogy ki lehessen választani h új fegyveres szervert is mutassa. Mert a pyrokkal nekem is tele van már a tököm. Nagy százalékban azoktól halok meg és kezd idegesítõ lenni.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Nkrissz
Nálam is ugyan ez.Medikkel meglátok egy pyrot elkezdek futni és simán fölgyújt úgy hogy még közeledik is.Pedig a medic a 2. leggyorsabb kaszt.

Aquir
hát a backburner rosszabb

Aquir
akkor spy, és rá medices haderõ. Szoktak normálisan játszani

ToMee0
Warra nem jó? 😄 Pont hogy warra jó, ezen a pályán akkor tudod elhozni az intelt, ha a csapatban van valami tényleges csapatmunka... (pár ember a támadásra összpontosít, a többi pedig védekezik) Pont ezért jó warra, publicon meg szokott menni a lámulás, a már említett állóháború, amikor jópár ember elkezd sniperezni és szarnak a táskákra... meg jópár engi, akik csak kempelnek stb..stb... Na az aztán nagyon "izgalmas" tud lenni. Na ilyenkor jó, ha a klánok egy oldalon vannak a csapattársaikkal, legalább õk össze tudnak dolgozni egy kicsit.

TreDoR
Kilépek spawnpoint-ból és már az ellen oldalán vagyok. Nem lehet egy jót rusholni rajta, ráadásul demoman képességeit egyáltalán nem lehet kihasználni.

TreDoR
Ritkán vagyok scouttal, de olyankor szeretem a pyrokat. Futok hátrafelé és a pyro rohan utánam és egyre közelebb ér... Nitro vagy nemtom mi ez.

Magh
Akkor nem én hallucinálok. Rendszeresen halok instant pyrotól akár hevivel is, és nem hátulról jön, hanem oldalról perzsel egyet és már hullok is, ohne crit. A scoutomat meg rendszeresen felgyújtják nevetséges távolságokból.

Unbaised
ratbag, én is tapasztaltam ilyet, ma is több pyro távolságnyiról gyulladtam meg, kezd viccbe fajulni...a másik meg hogy az a bug amikor a arcomba perzsel és 1 second alatt -150hp crit nélkül, na az még idegesítõ

RatBaG
egyébként nemtom kinek hogy tûnt fel, de mintha az utolsó update óta sokkal távolabbra hordana a lángszóró. sõt közvetlen közelrõl még jobban sebez mint eddig, de ezt már lehet csak beképzelem...

Per Aspera Ad Inferi.

Twetr0x
Nekem a szimmetrikus pályák tetszenek, azon belül is badlands.
Dustbowltól meg már hányok, mindenki csak azt ismeri :/

Kasztokról meg csak ennyit: Pyron kívül nekem most mindegyik kaszt tetszik. Pyro nagyon el lett rontva ezzel az update-el. Update elõtt simán lehetett vele aprítani, van is róla szép screenem, de nem ez a lényeg. Jött neki az update a backburnerrel, ami az egész kasztot olyan szinten leegyszerûsítette, hogy szinte mindenki csak azzal tud menni. Igen, noob pyrok! ez a pontos kifejezés(nagy átlagban). "szervetlen" scoutról meg csak annyit, hogy az az egyik legfontosabb kaszt warokon.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

motyodlee
<#wow1>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Nitramk
kedvenc taktikám mikor beszivárgok ellen inteljébe és berakok egy sentryt, teleportot meg minden ami kell, azt futószalagon viszik a flaget hozzánk. 😄

RatBaG
a snipereket nem én írtam.
viszont 1-2 sentry a táskához vagy a spawn elé és máris kész az állóháború. összejátszani alig szoktak, egyedül meg nem szeded ki...

Per Aspera Ad Inferi.

Narxis
Dustbowl rulez.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Aquir
szerinted 😊

Aquir
hát én ezt nem tapasztalom. Van ahol korlátozva is van a sniperek száma, sniper demoman soldier is tudja ütni a snipereket, de nem láttam soha hogy annyi sniper lenne.. 1-2 az igen, dehát nekik ott van a helyük felül a 2forton

Nekem is c2fort és mivel ogc egyfolytába dustbowl volt már falra mászok néha attól a pályátólXD

Nitramk
mert dustbowl b*zik

jozing
unbaised: nem játszok rajta 100%-ban, sõt mostanában keveset vagyok rajta, de nem tudom sokan mért utálják.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

HeadHunter86
Ha írsz a honlapra talán még be is kerül ^^

Unbaised
ja jó pálya a 2fort, de aki már 1000x játszott rajta annak elég unalmas, a másik meg hogy állóháború megy állandóan
jozing: mindenki megfogja unni szerintem 1-2 kivétellel perszeXD

Fenrir
A legunalmasabb pálya az összes közül, akkor már inkább a jó öreg Lazy Town mint 2 Forts...Nem is tudom, hogy miért nincs már bent a Cali rotációjában, nekem egyik kedvenc pályám volt.

A halál csupán a kezdet...

RatBaG
ja pubon (szinte) mindig állóháború a vége...

Per Aspera Ad Inferi.

Ron Ragm
A 2forttal az a baj hogy pubon hajlamos sokszor sniperwarrá változni a játékosok fele álltal.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Blacksheep333
Public -on utálom a 2Fort -ot, de war -on bejött 😊

Az operációs rendszeren is túl...

jozing
nem tom miért utálják 2fortot, sztem, olyan egyszerûen megtanulható és játszható map, h már zseniális (mint UT-ban a facing worlds vagy a torlan). sztem nagyon jó kis cumó jó társasággal.

Aquir
megmondom, hogy én az idõm nem 99,5 , hanem 100%-ékát töltöm mostanában (is) a 2forton. Mintha egyelõre nem is létezne más map a számomra. Régi ismerõs map a team fortress 1-bõl, meg mittomén, de én is érdekesnek találtam hogy hogy elvagyok ott

Nitramk
Nekem 2Fort a kedvencem. Egyszerûen nagyszerû 😄

Nkrissz
Az egy tök jó map szerintem és a tfc-ben is az volt.Igaz warra nem jó.

Narxis
vagy/és 😊)

Narxis
ctf_mach4 vagy dustbowl rulez nálam.

HeadHunter86
2fort vezet. Jesszus.

motyodlee
ami a bajom:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
5-6 napja bedobta az unalmast a merevlemezem. IDE, 80Gb szóval nem mai darab... elmentem boltba venni egy kicsit korszerûbbet SATA2, 750GB szóval mai darab... tenném is be a gépházba az új üdvöskét, viszont az alaplapom nem elég hozzá, mert az is olyan vén, mint a vinyó.
a szekrény mélyérõl elõszedtem egy 2GB-os õskövületet, amit persze fogadot a gép, de akkor is csak 2GB, amire a winfos fér rá, egy két frissítés, de az SP2 már nem... gondoltma erre is, hogy talán ezért nem indul, ki tudja...
a beszart vinyónak is csak azt a részét tudom használni, amelyiken nem az oprendszer volt, szóval elég fura a helyzet... ennyi lenne

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

jozing
nekem néha HL2-ben kiírja h rossz a memóriacím, egyik mod néha indul néha nem, CTF modnál néha kiiírja h nem tud a VAC szerverhez csatlakozni, egy haramdiknál meg csak úgy kilép. és ezt nem oylan régen, kezdte egy pár napja <#confused><#zavart1>

Unbaised
pontosan azóta szarakodik amióta felraktad az új verzsion-t ?

egyébként engem is szivat össze vissza mostanában a játék, kész vicc az egész, direkt újraraktam az xp-t a tf2 miaat mert állandóan azt a k*rva engine error-t beadja, erre a telepítés után 2 nappal megint csinálja, valami program lehet de akkor is kész vicc

motyodlee
kössz <#banplz>
vki más?

Basimodel
hát gondolom valami nem jó a gépeddel xD

motyodlee
jóestét (vagy mit)
ujabban nem indul el a játék, winfos kiadja egy hosszabb várakozás után, hogy hibát észlelt...blabla.
Ezelõtt pedig a videokártyára panaszkodott, hogy régi verzsön, ezellen tettem is, de most a fentebb olvasható a probléma.
ha valaki tudna segiteni, az ne tartsa vissza magát 😄
thx

Aquir
egyébként olyan mint a Quake3A😄efrag CPM fizikára beállítva. Ott lehet így kanyarodni a levegõben 😊