Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Nem tud helyesen írni sem a gyökere, kit akart ezzel átvágni?

A halál csupán a kezdet...

Aquir
vagy hülyére kérdezni aztán ki unja meg elõbb =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

motyodlee
szééééép 😄
ha az ember tudja hogy be akarják csapni annál jobb hitegetni az ilyesfajta férgeket <#idiota>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

jozing
én azzzal kezdtem volna, h igazolja magát, h admin! ha nem sikerül, viszlát! sztem csak ami admijaik vannak, és nemhiszem h leszólítana... max emailt kapok.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Figyelem!!!
Egy HungarySteam nevû felhasználó acclopással probálkozik (próbálkozott nálam) .

Buba23: hi
H u n g a r y S t e a m jó estét kivánok
H u n g a r y S t e a m bejelentést kaptunk hogy lopot az ön accountja
Buba23: ?
Buba23: Mit kell ilyenkor tennem?
Buba23: O.o
H u n g a r y S t e a m törölve lesz a felhasználó ha nem tudja bizonyitani hogy az öné
Buba23: persze hogy tudom
Buba23: hogyan lehet?
Buba23: ezt megtenni
H u n g a r y S t e a m hogyan hát ugy hogy magyar országon is vannak steam adminok szám szerint 6
H u n g a r y S t e a m ha ön nem tudja bizonyitani hogy öné az account sajna törölnöm kell:S
Buba23: és most ezzel én mit kezdjek?
H u n g a r y S t e a m cd kulcs ha meg lenne még önnek ha ténylegesen öné az account akkor nem lesz törölve
Buba23: és milyen cd kulcsot kellene nekem megadnom, hogy ne törölje az accom?
H u n g a r y S t e a m tudja kap az ember 1 cd-kulcsot amikor meg vesszi a felhazsnálót
Buba23: jaa, értem, a steam-es jelszavamra gondol?
H u n g a r y S t e a m nem a jelszavára
H u n g a r y S t e a m cd-key! nem ugyana az
Buba23: jó, de melyik játéké? merthogy maga a steamnak nincs ""cd-kulcsa" :S
H u n g a r y S t e a m inkább addok magának 1 email-cimet vegye fel a kapcsolatot a kollégámal
H u n g a r y S t e a m [email protected]
Buba23: és mit kellene neki írnom?
Buba23: vagy most, hogy is mûködik ez?
H u n g a r y S t e a m hogy mikor vette a játékokat meg a többit majd meg mondja a kollégám
Buba23: és küldjek akkor neki egy e-mailt?
H u n g a r y S t e a m igen
Buba23: okés
Buba23: thx
Buba23: lenne még valami?
H u n g a r y S t e a m semmi más viszlát további szép napot
Buba23: neked is, és elmész a picsbe, ilyennel rabolni az ember idejét ^.^
H u n g a r y S t e a m is now Offline.

Ekkor azonnal törölt is a friendslistájából ^.^

Twetr0x
Szerintem továbbra is a spy. #4456

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Remélem nagy update lesz megint több mappal, nem csak achik meg fegyók...ha már ilyen jó lett a heavy update nem szabad rosszabbat csinálniuk,felrakták a lécet maguknak! 😄

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

motyodlee
hát nem valószínû, hogy egy update után egy-két nappal már közlik a következõt. vagy legalábbis sejtetik

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

amúgy nem lehet sejteni mi lesz a következõ update?

My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.

Mindig a fekete megy be elsõnek! 😊

Õ csak nem iszik munka közben! 😊

Rage47
tegnap estig
TSL16b
Hurrá!!! <#worship>

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Meddig tart az ingyen hétvége?

Szega87
<#lama>

Narxis
😄DDDDDDDDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

😄 Ja vagy lenn olyan taunt, hogy sentrynek álcázod magad és közben adna ki ilyen hangot hogy ratatatata tyûûû boom cstcstcst!! 😄

Hát inkább a guest pass leírások meg miegymás miatt jobb,mit hova....van aki még nem kapisgálja ennyire az angolt...

Aquir
én is olyanra gondoltam hogy kés helyett mondjuk dobókés lenne, amit eldob de hatna rá a gravitáció és hátulról messzire dobni amúgy is nehezebb lenne,

a pisztoly helyett silent pistol, -25% damage, és jól tölti a láthatatlanságot, vagy hátulról nagyobb sebzése lenne (critical),
sapper helyett meg mondjuk olyan hogy rárakod a gépre, azt látszólag semmi baja nem lenne, csak épp nem csinálna semmit, és ezt az engi-nek kéne észre venni és egy ütéssel leverni vagy nemtom😊

a Spytronnal esetleg lehet majd dispensernek álcázni magunkat <#idiota>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ollie
És miért is kell magyarul telepíteni? Az Exit vagy a Games felirat miatt?

RedDevilsza
Én mostanában csak azért járok fel, hogy megnézhessem megint hogy eszi meg a heavy a szendvicsét. Az az önelégült mosoly megunhatatlan <#vigyor>

Szega87
steam / settings / beta participate -be kell belépni

tölt -> interface - magyar -> tölt -> megy a steam magyarul

kb 3 órája él hogy magyarul is lehet steamet böngészni

RatBaG
vagy nikotin tapasz. lehetne ilyen bondos kütyü, ahogy a c4-et szokták a falra tapasztani...

Per Aspera Ad Inferi.

Jah jön spy update semmi extra cigi helyett szivar-_-

Nitramk
nem az. a pillangókésnél mikor hadonászik vele.

"Just lay your weapons down and walk away!"
"I'll cut you."

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Narxis
looooooooool

Spy nak dobócsillag lenne a király😄😄

Twetr0x
Ja, a cigaretta begyújthatná az embert 😄

Nitramk
én engire meg soldierre lennék kíváncsi. ha spy lesz akkor tuti a késes taunt lesz a gyilkos taunt 😊

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

jozing
nem szabad erõsebbnek lennie az achid fegyónak. bár sztem blutsauger sokkal erõsebb mint sima synergegun. sokkal jobb visszavinulásnál meg yprok ellen is több esélyünk van.

ja, engieknél tiszta turtling lesz

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Twetr0x
Sõt, adjuk neki a soldier rakétavetõjét másodlagosnak, és az übersaw-t meleenek -.-

Narxis
Jaja, zsír lenne, intes pályán mindenki bebetonozná magát sentrykkel a saját bázisán és várnánk. 😄

motyodlee
ha engi lenne a következõ, akkor sentryháború lene a megnövekedett achi gyûjtõk miatt 😄

trident
Ennyi. Szoktak akciók lenni a steames játékoknál, de változó. Mivel "olcsó" a dollár, érdemes mostanság megvásárolnod.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Narxis
Szinte érzem, hogy Engi lesz. :p

R3TR0
Remélem a kövi update az Engieer vagy Demonman lesz.

Snipernek örülnék a legjobban nyomkövetõ golyó 1 m ig😄😄😄😄😄 oda verne nagyon vagy pl kaphatna egy jó távolra lövõ lézeres gép fegyvert second fegyónak 3 iknak meg nem tom mit lehetne elsõnek meg egy 150 % os snipert esetleg vaagy + 50 critest testre is , vagy simán egy olyan új mester lövész puska amit nem kell egyfolytába újra húzni hanem mondjuk 5 golyónként. Vagy zoomolhato távcsõ😄

Hi.
Ez a 20 dolláros ár, ennyi mindig az ára vagy ez valami kedvezmény a 7Vge miatt?
Fontos lenne, mert ha lehet inkább késõbb, fizu megérkezte után venném meg a játékot.

jozing
voltk olyna pletykák mi szerint demo v soldier a következõ. ha mgnézük akkor már updateltek egy supportot/védekezõt/támadót, ugyh lehet megint support lesz

Twetr0x
szerintem a demoval még várni kell. 😞

RatBaG
én mondjuk egy demo updatenek örülnék.... vagy scout!

Per Aspera Ad Inferi.

Twetr0x
pedig ráfér

Narxis
Jaja, hullanának mint a legyek. 😄

Rage47
pyorval közéjük menni.. 😄
Narxis
A sok achit farmoló spy zsír lenne publicon.. ^^

RatBaG
remélem nem...

Per Aspera Ad Inferi.

mondtam, hogy spy lesz a kövi! (remélem tényleg 😛)

Ezek az elhintett utalások! 😄

Twetr0x
Lehet, hogy a spy lesz a következõ kaszt? Heavy achievementek között a spynak hangtompítója van.