Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ha az ember tudja hogy be akarják csapni annál jobb hitegetni az ilyesfajta férgeket <#idiota>#idiota>
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Egy HungarySteam nevû felhasználó acclopással probálkozik (próbálkozott nálam) .
Buba23: hi
H u n g a r y S t e a m jó estét kivánok
H u n g a r y S t e a m bejelentést kaptunk hogy lopot az ön accountja
Buba23: ?
Buba23: Mit kell ilyenkor tennem?
Buba23: O.o
H u n g a r y S t e a m törölve lesz a felhasználó ha nem tudja bizonyitani hogy az öné
Buba23: persze hogy tudom
Buba23: hogyan lehet?
Buba23: ezt megtenni
H u n g a r y S t e a m hogyan hát ugy hogy magyar országon is vannak steam adminok szám szerint 6
H u n g a r y S t e a m ha ön nem tudja bizonyitani hogy öné az account sajna törölnöm kell:S
Buba23: és most ezzel én mit kezdjek?
H u n g a r y S t e a m cd kulcs ha meg lenne még önnek ha ténylegesen öné az account akkor nem lesz törölve
Buba23: és milyen cd kulcsot kellene nekem megadnom, hogy ne törölje az accom?
H u n g a r y S t e a m tudja kap az ember 1 cd-kulcsot amikor meg vesszi a felhazsnálót
Buba23: jaa, értem, a steam-es jelszavamra gondol?
H u n g a r y S t e a m nem a jelszavára
H u n g a r y S t e a m cd-key! nem ugyana az
Buba23: jó, de melyik játéké? merthogy maga a steamnak nincs ""cd-kulcsa" :S
H u n g a r y S t e a m inkább addok magának 1 email-cimet vegye fel a kapcsolatot a kollégámal
H u n g a r y S t e a m [email protected]
Buba23: és mit kellene neki írnom?
Buba23: vagy most, hogy is mûködik ez?
H u n g a r y S t e a m hogy mikor vette a játékokat meg a többit majd meg mondja a kollégám
Buba23: és küldjek akkor neki egy e-mailt?
H u n g a r y S t e a m igen
Buba23: okés
Buba23: thx
Buba23: lenne még valami?
H u n g a r y S t e a m semmi más viszlát további szép napot
Buba23: neked is, és elmész a picsbe, ilyennel rabolni az ember idejét ^.^
H u n g a r y S t e a m is now Offline.
Ekkor azonnal törölt is a friendslistájából ^.^
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
a pisztoly helyett silent pistol, -25% damage, és jól tölti a láthatatlanságot, vagy hátulról nagyobb sebzése lenne (critical),
sapper helyett meg mondjuk olyan hogy rárakod a gépre, azt látszólag semmi baja nem lenne, csak épp nem csinálna semmit, és ezt az engi-nek kéne észre venni és egy ütéssel leverni vagy nemtom😊
a Spytronnal esetleg lehet majd dispensernek álcázni magunkat <#idiota>#idiota>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
tölt -> interface - magyar -> tölt -> megy a steam magyarul
kb 3 órája él hogy magyarul is lehet steamet böngészni
Per Aspera Ad Inferi.
"Just lay your weapons down and walk away!"
"I'll cut you."
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
ja, engieknél tiszta turtling lesz
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ez a 20 dolláros ár, ennyi mindig az ára vagy ez valami kedvezmény a 7Vge miatt?
Fontos lenne, mert ha lehet inkább késõbb, fizu megérkezte után venném meg a játékot.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.