30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#9617 SCOUT? :D -
#9616 ma jön ki 5óra körült mint a többi update, kivéve a scout mert az este 11 körül jött vmi hiba miatt -
#9615 áá de lol :D -
#9614 akkor kipróbálom majd ;) -
#9613 Ismerős? -
#9612 5. Döbbenj rá az XP lejárt. -
#9611 Szerintem a Snipping tool sokkal egyszerűbb :) csak kijelölöd oszt' elmented :D -
#9610 nem tudom sokkal könnyebb megnyomni a Printscreent és megnyitni a paintet :D de majd máskor használom a snipping toolt :D -
#9609 valve time -
#9608 jaja :D -
#9607 win7 kurva jó :D -
#9606 4., Miután rájössz mennyire szar az XP a 7 után, válts vissza Windows 7-re -
#9605 3. Válts XP-re -
#9604 hát jólenne jó lenne, bár én csak szombaton tapasztaltűhatok ebből -
#9603 Nekem is ez volt a háttere, jó ideig :)
1., Nem tudom ,remélem
2., Próbáld ki a képmetszőt (Snipping tool) -
#9602 Ez hülyeség... a kettöt nem kéne hasonlítgatni, eléggé eltérö a megkívánt taktika hozzájuk (eddig).
Remélem nem lesz olyan erös az a pisztoly... a cloakolás és szúrkálás értelmté veszteni, persze nem nálam. -
#9601 őő most akkor ma jön az update? Mert tf2 blogon azt írják : -
#9600 Nana, az már tesco színes! -
chooselee #9599 Hejj, ne legyél már gazdaságos! -
chooselee #9598 Azért írtam hogy szar poén... -
Neoncsoves #9597 elég régen TF2ztem kijöttem a gyakorlatból... de ha megint belejövök: HALÁL! :D -
#9596 Ez nem is volt kérdéses! -
#9595 Nem összesen hárman, hanem te, twetrox meg én is+csomóan :) -
#9594 Ha egy szerón leszünk (3an), akkor nem hiszem -
Neoncsoves #9593 Twetrox, mi majd megmutatjuk nekik, hogy a spy jobb mint a sniper :P -
PunkZoli #9592 én meg arra vágyom, hogy dezert erősségű legyen a hevülős fegyó, és akkor nem is kell majd alakváltani, hanem csak vadászni -
#9591 jóhogy az eddigi legjobb dupla update lesz, hiszen még nem is volt duplaupdate -
#9590 most nézem a háttérben a pályát. Nagyon komoly, mennék foglalni a pontot csak nekem jön a fűrész :D -
#9589 hát ma jött volna ki h vmi okból nem maratt volna 2 nap üresen :/ szal holnap lesz még és 23. fog jönni sztem :D -
#9588 Egyértelmű volt, hogy hugy lesz. Amúgy meg az achivementek nem tűnnek nehéznek -
#9587 Az én nevem JimMorrison723 -
chooselee #9586 Az eddigi legjobb dupla update lesz!
Félretéve a sz*r poént, tényleg elég ötletes ez a mostani update és elég sok stuffot adnak ki!Még talán államvizsgafelkészülés előtt nyomok egy jót a hétvégén. -
#9585 és közben tauntolj :D -
#9584 igaz sorry, én már nem is tudom melyik betűvel mit csinál, de ha játszok akkor már rá áll a kezem :D -
#9583 hagyd elégni ilyenkor... -
#9582 E betüt kell nyomkodni :D hülyékkel meg nem kell foglalkozni... -
#9581 hm, pedig ugy volt, h ma jön ki az update -
#9580 Még jönnek a sapkák és a spy kése. -
#9579 hát kartelen tegnap mennyi hülye volt azt nehéz szóba önteni
az ember beáll medicnek mert ugye azt luxus másnak, de jó elvállalom mert szeretem a kasztot, mindenki nyomogatja a Q-t hogy healeljem fel, de ha abban a pillanatban nem teszi az ember mert még a másikat sem uppoltam fel akkor egyből láma vagyok. Persze hogy beáljon ő is medicnek azt nem , de pofázni azt tud, már sokszor gondolkodtam hogy lenémítom a játékot csak akkor meg az intellignesebbeknek se tudok segiteni meg nem hallom ha spy van a környéken, igazából az ilyenek ellen csak az admin meg a ban segíthetne. -
#9578 az update 7 napos, vagy várhatunk még esetleg vmit?